Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 333 άτομα (26 μέλη και 307 επισκέπτες)

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.518
Πόντοι
746
Καλησπέρα συναγωνιστές. Με ενημέρωσε ενας μπουρδελιαρης ότι η Ρούμπι που ήταν Λιοσίων άρπαξε χοντρό παράσημο η αρρώστια. Άκουσα βέβαια ότι έμεινε έγκυος. Όπως και να έχει ξέρει κανεις τι παίζει; Μην έχουμε κολλήσει τίποτα
Ράδιο αρβύλα κατά πάσα πιθανότητα. Σαν τον στρατό.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.747
Πόντοι
41.129
Καλησπέρα συναγωνιστές. Με ενημέρωσε ενας μπουρδελιαρης ότι η Ρούμπι που ήταν Λιοσίων άρπαξε χοντρό παράσημο η αρρώστια. Άκουσα βέβαια ότι έμεινε έγκυος. Όπως και να έχει ξέρει κανεις τι παίζει; Μην έχουμε κολλήσει τίποτα
Εγκυος έμεινε σε παρτούζα.
Επιβεβαιωμένο γκαραντί...

koulamaria

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιαν 2012
Κριτικές
43
Like
9.159
Πόντοι
1.936
Διδυμου 27 μονη και ερημη η καημενη η Τανια προσπαθει να τα φερει βολτα τα δωματια.Η Βικα επαρχια τρωει τις αποζημιωσεις των αγροτων λογικα.Και βεβαια περασα και περιμενα υπομονετικα το λαρυγγι της να το γεμισω σπερμα.Παρ'οτι μοιαζει σαν ντολμαδακι σε πορνοτακουνα προσφερει τιμιες υπηρεσιες και με σιγουρια θα πω οτι ειναι μια απο τις λιγοστες ιεροδουλες περιξ της πορνομανας Φυλης που ακομα κανει καθως πρεπει τελειωτικο στο στομα και σε ρουφαει μεχρι τελευταιας ρανιδας του σπερματος σου.Επαιξα με τα μασταρια της και τα ετριβα στα μουτρα μου λες και ηταν πετσετες.Γλωσσοφιλα δινει η κοπελα αλλα το δυνατο της ειναι το τσιμπουκωμα.Δεν γαμησα απλα ξαπλωσα και την αφησα να κανει παιχνιδι ως το τελος.Πλεον αξιολογα λαρυγγια για χυσιμο ειναι ειδος προς εξαφανιση.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Όντως είναι λίγο τρομακτική η εικόνα όσον αφορά το βάρος της.

Παρ όλα αυτά κάνει μια τίμια πίπα βάση της εμπειρίας μου

Κατα την προσωπικη μου αποψη, οταν δινω το 20αρικο θελω να εχω μια συνολικα καλη εμπειρια και οχι απλα ενα τιμιο τσιμπουκι..

xrusos

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2020
Like
354
Πόντοι
26
αυτη γαμιοταν καργα ακαποτα .μου χε κανει κινηση και μενα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246
Πόσο νοίκι πιστεύεις ότι πληρώνουν τα μπουρδέλα;
κυκλοφορεί φωτό
από οίκο του μεταξουργείου (κολωνού 27 συγκεκριμένα) που ενοικιάζεται όντως 3000€

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Είδες τι κάνει το Νινή σε τέτοια μέρη?? κερδοφόρα επιχείρηση

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
714
Πόντοι
81
Διδυμου 27 μονη και ερημη η καημενη η Τανια προσπαθει να τα φερει βολτα τα δωματια.Η Βικα επαρχια τρωει τις αποζημιωσεις των αγροτων λογικα.Και βεβαια περασα και περιμενα υπομονετικα το λαρυγγι της να το γεμισω σπερμα.
Πλεον αξιολογα λαρυγγια για χυσιμο ειναι ειδος προς εξαφανιση.

Εκτός από την Τάνια και την Βίκα στο Διδυμου 27, υπάρχουν στις μέρες μας κι άλλα αξιόλογα λαρύγγια για χύσιμο στην περιοχή της Φυλής;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.756
Πόντοι
3.246

Watcher17

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2023
Like
1.049
Πόντοι
201
Όχι τίποτα σοβαρό τυπε μου.Απλα οταν τον έβαλα,4 ψωλιες μετά....το πουλί μου είχε παρακλάδια.:grin:

statusorama

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Νοε 2005
Κριτικές
16
Like
1.670
Πόντοι
6.240
Πόσο νοίκι πιστεύεις ότι πληρώνουν τα μπουρδέλα;
Τα ερειπια στο μεταξουργειο ?
500€ το πολυ...
Ετσι και αλλιως εαν το κανει ο αλλος μπουρδελο θα ερημώσει...
Δες ποσα κλειστα πρωην σπιτια ειναι ξενοικιαστα και καταρρεουν...

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
714
Πόντοι
81

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Μην έχοντας βρει κάτι αξιόλογο για να με κάνει να βγάλω το 20αρικο από το πορτοφόλι στην φυλή και πέριξ, είπα να πάω με την ντανιελα από το πορνομολ. Ξανθιά πετιτ σχετικά γνωστή, αν και η γριά αντιπαθητική τσατσα λέει πως είναι καινούργια.
Εδώ εφιστώ την προσοχή, όταν τη γύρισα στα τέσσερα η κωλοτρυπιδα της, ειχε πάνω ένα τεράστιο ογκίδιο. Το είδα, έκανα πως εχυσα και έφυγα.
Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά γενικά προσοχη.

Papoutsaras

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2023
Like
714
Πόντοι
81
Μην έχοντας βρει κάτι αξιόλογο για να με κάνει να βγάλω το 20αρικο από το πορτοφόλι στην φυλή και πέριξ, είπα να πάω με την ντανιελα από το πορνομολ. Ξανθιά πετιτ σχετικά γνωστή, αν και η γριά αντιπαθητική τσατσα λέει πως είναι καινούργια.
Εδώ εφιστώ την προσοχή, όταν τη γύρισα στα τέσσερα η κωλοτρυπιδα της, ειχε πάνω ένα τεράστιο ογκίδιο. Το είδα, έκανα πως εχυσα και έφυγα.
Δεν ξέρω τι μπορεί να είναι αλλά γενικά προσοχη.

Αυτό αποδεικνύει ότι οι πουτάνες του Μεταξουργείου δεν ελέγχονται τακτικά (όπως προβλέπει ο Νόμος) για σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Τα ερειπια στο μεταξουργειο ?
500€ το πολυ...
Ετσι και αλλιως εαν το κανει ο αλλος μπουρδελο θα ερημώσει...
Δες ποσα κλειστα πρωην σπιτια ειναι ξενοικιαστα και καταρρεουν...
Οκ, για τα ερείπια του Μεταξουργείου επιφυλάσσομαι. Μην ξεχνάμε, όμως, ότι όλα λειτουργούν παράνομα με την ανοχή του ιδιοκτήτη, μεταξύ των άλλων.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom