Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 314 άτομα (50 μέλη και 264 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.590
Πόντοι
5.060
Οι λατίνες - και του Λ73 και γενικότερα - είναι και έτσι κι αλλιώς, όπως όλες οι υπόλοιπες.
Το να κλείνουν μαγαζιά δεν είναι ποτέ καλή είδηση. Όσο μικρότερη η προσφορά εργασίας, τόσο το χειρότερο για μας.
Ούτε μας εγγυάται κανείς ότι θα φύγουν οι φόλες και θα μείνουν οι καλές.
Δε θα κλείσουν τα μαγαζιά άμα φέρουν άλλες από άλλες χώρες. Και όταν το 80% των Λατίνων είναι φόλες, οι φόλες είναι που θα φύγουν.

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.794
Πόντοι
4.926

:(:(:(
Τι έπαθαν, πάλι, τα στρουμφάκια; Δεν δόθηκε το μηνιαίο τσεκ, στην ΓΑΔΑ, και άρχισαν τις μαγκιές; Ααα, θα σας μαλώσω!

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.794
Πόντοι
4.926
Το να είσαι μέλος του σάιτ και να γράφεις κριτικές από τα κατορθώματα σου αλλά και τίς παταγοδες αποτυχίες σου είναι μια μορφή δημόσιας έκθεσης του βαθύτερου εγώ σου το οποίο είναι πολύ ευάλωτο.παρολο που είσαι ανονιμος.
Εκτός και αν λες παραμύθια.
Γι'αυτό και πολλοί το αποφεύγουν.
Συναγωνιστή, μην προσπαθείς να τους δικαιολογήσεις, με εξηγήσεις αλλά Φρόιντ. Οι τύποι είναι παρτάκηδες και φίλο-τομαριστές. Πως το λένε, στην γλώσσα της πιάτσας: Κουφάλες!

• Like
Αντιδράσεις: noblue

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Όταν θα έρθουν τα πρώτα παράσημα τότε θα σταματήσουν να τον δίνουν καμπριο ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις. Όσο απεγνωσμένος και να είσαι για εμένα παίζεις ρωσική ρουλέτα όταν δίνεις αφιλτρα σε τραβεστί.
Έχουν έρθει. Είχε αναφερθεί ένας συναγωνιστής πριν κανα τετράμηνο ότι τον είχε κολλήσει γονρροια.

Mouxtikosss

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2024
Like
164
Πόντοι
1

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Έχουν έρθει. Είχε αναφερθεί ένας συναγωνιστής πριν κανα τετράμηνο ότι τον είχε κολλήσει γονρροια.
Σωστά τα λες, το ακα πάει σύννεφο και σιγά σιγά έρχεται και ο λογαριασμός.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Σωστά τα λες, το ακα πάει σύννεφο και σιγά σιγά έρχεται και ο λογαριασμός.

Πρόσεξε όμως, δεν λεω για άλλες κοπέλες. Λέω για το τραβελι συγκεκριμένα.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Πρόσεξε όμως, δεν λεω για άλλες κοπέλες. Λέω για το τραβελι συγκεκριμένα.
Το ξέρω, αλλά αυτό πάει αλυσίδα μετά.
Όταν σου δώσει το παράσημο σου και μετά πας σε κάποια κοπέλα που κάνει ακα υπάρχουν πολλές πιθανότητες να την κεράσεις και εσύ με τη σειρά σου, μετά η κοπέλα τον επόμενο χυστη και πάει αλυσίδα.
Και κάπως έτσι μπαίνει το λιθαράκι για αυτή την αύξηση.
Τρελές δουλειές ο Συγγρός.

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν επισκέπτες αλλά μόνο μέλοι.

Στησε μία ψηφοφορία και από μένα έχεις την πρώτη ψήφο!

Για μας δουλεύουν οι μπάτσοι :rockon:
Αυτό που λές πολύ πιθανόν να μειώσει από το όποιο εισόδημα φέρνει το site μέσω της επισκεψιμότητας κλπ. , οπότε δύσκολο.

Ξεχνάτε πώς αυτή η αλυσίδα που "έκλεισε προσωρινά" έχει και κοπέλες όπως 'Εμμυ, Μαργκώ κλπ. ή την Μίρα που τρέχατε όλοι με τις γλώσσες έξω ... από την άλλη περιμένουμε μία κοπέλα που πάει με 20-30+ πελάτες την βάρδια (και πολλές, ειδικά Λατίνες βαράνε 2πλοβάρδια) να μας φερθούν λές και είμαστε ο Μπράντ Πίτ :cheesy: , τζόγος είναι, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ποντάρεις το 20ρικό σου και περιμένεις που θα κάτσει η μπίλια, το site εδώ βοηθάει αρκετά βέβαια.

Atridis

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
8 Σεπ 2020
Κριτικές
209
Like
12.160
Πόντοι
31.618
Αυτό που λές πολύ πιθανόν να μειώσει από το όποιο εισόδημα φέρνει το site μέσω της επισκεψιμότητας κλπ. , οπότε δύσκολο.

Ξεχνάτε πώς αυτή η αλυσίδα που "έκλεισε προσωρινά" έχει και κοπέλες όπως 'Εμμυ, Μαργκώ κλπ. ή την Μίρα που τρέχατε όλοι με τις γλώσσες έξω ... από την άλλη περιμένουμε μία κοπέλα που πάει με 20-30+ πελάτες την βάρδια (και πολλές, ειδικά Λατίνες βαράνε 2πλοβάρδια) να μας φερθούν λές και είμαστε ο Μπράντ Πίτ :cheesy: , τζόγος είναι, για όσους δεν το έχουν καταλάβει, ποντάρεις το 20ρικό σου και περιμένεις που θα κάτσει η μπίλια, το site εδώ βοηθάει αρκετά βέβαια.
Άλλο έχω μια κακή μέρα η κουραστικα απ' το πολύ γαμιση,και άλλο είμαι κατά σινηδηση απατεονισα που φολιαζω τον κόσμο οπός οι λατινες.και άλλες είχαν τριάντα πελάτες τη μέρα για χρόνια και ήταν άψογες μέχρι την τελευταία μέρα.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.022
Πόντοι
6.815
Σωστό αυτό που λες,
Θα μπορούσαν όμως να έχουν πρόσβαση περιορισμένη και δύσκολη ώστε να μπαίνουν κανονικά.
Επίσης σε όσους χαλάνε το κλίμα με φασαρία ή μούφες να υπάρξει ένα είδος αποκλεισμού.

Εγγρ.
4 Μαρ 2024
Like
248
Πόντοι
20
Έχουμε πληροφορίες για Έμμυ που είναι στο Αγκύρας 12 (σύμφωνα με το πρόγραμμα του site); Φαντάζομαι είναι η ίδια που έκανε εχθές βάρδια στο απέναντι μαζί με την Ελένη. Λόγω περιορισμένου χρόνου τσάρκαρα μόνο στα της εκεί γειτονιάς εχθές το απόγευμα.

Στο 12 με την κανονική πόρτα Μαρία και Όλγα
Στο 12 με την κουρελού η Αντριάννα (κλασικά)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.396
Πόντοι
2.036
Άλλο έχω μια κακή μέρα η κουραστικα απ' το πολύ γαμιση,και άλλο είμαι κατά σινηδηση απατεονισα που φολιαζω τον κόσμο οπός οι λατινες.και άλλες είχαν τριάντα πελάτες τη μέρα για χρόνια και ήταν άψογες μέχρι την τελευταία μέρα.
Ναι ρε μαζί σου, αυτές φέρνουν όμως και αυτές έρχονται για αρπαχτή, πήγαινε βάλτα με τα "αφεντικά" τους ...
ή απλά, μην τους δίνεις τα λεφτά σου, εγώ το έγραψα , τζόγος είναι.
Πολύ χοντρή ξενέρα να τρώς φόλα γι'αυτό το γράφεις εδώ να ξέρουμε και πας παρακάτω, αν δείς οι περισσότερες κριτικές μου είναι για φόλες ...

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
46
Like
4.244
Πόντοι
1.651
Δυστυχώς τα κυκλώματα trafficking είναι συγκοινωνούντα δοχεία στον πλανήτη .
Οι καλύψεις τους απανταχού, είναι άνωθεν.
Δεν μπορούμε τώρα 5-6 να μαζευτούμε να βάλουμε φράγκα και να φτιάξουμε ένα "κανάλι" . Θα μας φάνε λάχανο.

Όπου υπάρχει ανάγκη γίνονται οι επικοινωνίες πέφτουν οι συμφωνίες και καλύπτονται τα"κενά" έστω και για μικρό διάστημα η όσο χρειαστεί.

Τα πάντα είναι ελεγχόμενα. Το χρήμα άφθονο.
Είχα γράψει εδω για εμπειρία μου στην Ν.Υ κάποια στιγμή.

Δυστυχώς και εκεί ήταν φόλες οι Λατίνες, ειδικά τα θύματα.
Πώς να δουλέψεις όταν είσαι θύμα εξαναγκασμού. Δεν γίνεται, δεν είναι απλό .
Εμείς χρηματοδοτούμε με τον οβολό μας και όσες θέλουν (και καλώς θέλουν) και όσες δεν θέλουν και τις πιέζουν.

Δεν αλλάζει αυτό. Ίσως σε 80-100 χρόνια που δεν θα είμαστε εδώ να είναι κάπως διαφορετικά.
Μετάξι δεν θα υπάρχει ούτε Φυλής .
Η φουρνιά των αλλοδαπών νατβατζήδων θα έχει "φύγει" και θα είναι κάτι άλλο οι κάποιοι άλλοι στην θέση τους.

Πάντως περιμένω Τατιάνα στο Ι.1Β

tenten23

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2023
Like
266
Πόντοι
21
Παιδιά αλήθεια τώρα υπάρχουν ατομα που κανουν ακα πιπα και αν ναι ειναι απλα τραγικό!
Μια φορα έκανα ακα πριν 5 μηνες και κόλλησα χλαμυδια και θα θυμάμαι για πάντα το τσουξιμο οταν κατουραγα πολυ πόνο!

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.305
Πόντοι
201
Πιστός στα λεγόμενά μου. Είτε περνάω καλά είτε όχι με Αντριάννα ,κάθε φορά που περνάω από χωματιανου και τη βλέπω δε μπορώ να πω όχι. Ο κωλος της ήταν έργο τέχνης, πλέον έχει γίνει ακόμα μεγαλύτερος, δε ξέρω τι κάνει. Είναι όνειρο. Απίστευτα χαμογελαστή σήμερα ( πρώτη φορά) φουλ πίπα και στήσιμο στα 4. Δεν ήθελα να μπω, ήθελα απλά να θαυμάζω. Απίστευτο στήσιμο. Τελείωσα πολύ γρήγορα λόγω του ότι διατηρείται πολύ στενή. Βγήκα τον πήρε και τον ξανά έβαλε μέσα ήθελε κιαλλο δε χωρταινε.
Υγ όπως είδα την κωκοτρυπιδα της να με χαιρετάει όταν στήθηκε, είμαι πολύ σίγουρος ότι εκτός δουλειάς το δίνει φουλ. Βάλτο και στο πρόγραμμα να μας αδειάσεις τα πορτοφόλια

sisiliano1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2015
Like
1.226
Πόντοι
206
Παιδιά αλήθεια τώρα υπάρχουν ατομα που κανουν ακα πιπα και αν ναι ειναι απλα τραγικό!
Μια φορα έκανα ακα πριν 5 μηνες και κόλλησα χλαμυδια και θα θυμάμαι για πάντα το τσουξιμο οταν κατουραγα πολυ πόνο!

ΠΡΟΣΟΧΗ!
Για τον ιδιο λογο που εκανες εσυ ακα κανουν και οι υπολοιποι,να σαι σιγουρος οτι θα ξανακανεις στο μελλον.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom