n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 235.049
- Πόντοι
- 46.232
Η γνωστή από τα 86αριαΆρχοντα Σμύρνη η Σοφία που λες η πετιτ στο φωκ25α είναι αυτή με τα παρά πολλά τατού?
Η γνωστή από τα 86αριαΆρχοντα Σμύρνη η Σοφία που λες η πετιτ στο φωκ25α είναι αυτή με τα παρά πολλά τατού?
Γειά σας παιδιά.smirni76 μια ερώτηση Φώκαιας 17α Αλεξάντρα είναι η αδύνατη μαύρο μαλλί Ρωσίδα??συνέχεια live επιγραμματικα
Φωκαίας 27Β πάνω Σοφία, ξανθοκαστανη μιλφ κατσαρομαλλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και από το δεξί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.
Φωκαιας 27α κλειστό.
Φωκαιας 25αρια κλειστά.
Φωκαιας 19 κλειστο.
Φωκαιας 17β Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.
Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.
Φωκαιας 13 ισόγειο Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.
Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.
Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό, ποδολαγνεια.
αν έχω χρόνο θα επανέλθω με update διότι αρκετά σπίτια και κυρίως τα λατινισπιτα ανοίγουν πιο αργά.
Σε ποιό δουλεύει η Βίκυ συναγωνιστές;Πολύ σωστά,να συμπληρώσω και την Ε κατηγορία...
Ε) Δίνει τα πάντα έτσι απλόχερα,δεν φέρνει καν προφυλακτικό από το κουζινάκι,δεν υπάρχει περιορισμός ώρας, αρχίζει τα γκωσσοφιλα από το σαλόνι για χαιρετισμό,μόλις της δίνεις δωρακι στο επιστρέφει ή το παίρνει με το ζόρι.(Πολύ σπάνιο έως ανέφικτο,αλλά αληθινό)
69βΣε ποιό δουλεύει η Βίκυ συναγωνιστές;
ΌχιΓειά σας παιδιά.smirni76 μια ερώτηση Φώκαιας 17α Αλεξάντρα είναι η αδύνατη μαύρο μαλλί Ρωσίδα??
στο Ι20 όχι, στο Ι32 ναιΚαλησπερα σε ολους! Σχετικα νεος εδω, σας παρακολουθω χρονια. Εχω μια ερωτηση. Η Ελενη, πρωην Σοφια, πρωην Λιλια που αναφερει ο Σμυρνης πρωινη βαρδια Ι20 ειναι η Λιλιαν απο Ι1β και Ι1γ;
Την κέρδισε την προαγωγήπάντως εδώ και 3 εβδομάδες δουλεύει μόνο σαν υπηρεσία
Σαν υπηρεσία,πάλι στο πρωινό ωράριο να υποθέσω... όσο για την μικρή που λες...έχει καλή προπονήτριαΚαλημέρα ρεμαλια, έχετε όλοι χαιρετίσματα από τη Μπαρμποραρα! Και σε αυτους που την αγαπάνε και σε αυτους που την κραζουνε! Πλέον θα είναι στην υπηρεσία και όχι επί το έργον για κάποιο χρονικό διάστημα. Μάλλον αρκετό. Άρα μη της ζητάτε μαλακιες στο σαλόνι, θα φάτε ευγενικά άκυρο.
Βικτωρια η κοπέλα που δουλευει μαζί της. 25 χρονών με έντονα πιασιματα αλλά φρέσκια με όρεξη για δουλειά. Το προγραμμα της απλό και επιλεκτικά ελευθερο στοματικό.
Όταν λέω επιλεκτικα τι εννοώ:
Μπορεί να είναι καθαρός και περιποιημενος ο συναγωνιστής και η κοπέλα να μην είναι καλά εκείνη τη μέρα για Α-Β λόγο και να μην θέλει να κάνει, ή ο συναγωνιστής να είναι μπιχλας και να μην θέλει να ενώσει η κορασιδα. Δεν θέλω να αρχισετε μερικοί τις παπαριές όπως "πληρωνω και κάνω ότι θέλω" και διάφορες άλλες μαλακιες. Το επιλεκτικα δεν είναι μόνο ως προς την καθαριότητα του κάθε πελατη αλλά και ως προς την ψυχολογία και υγιεινή της ιεροδουλης. Επίσης και με τις ιατρικές εξετάσεις της η κοπέλα και πολυ προσεκτικη.
Αφου έχει την καλυτερη δασκάλα, τη Μπαρμποραρα!
Όχι ρε μαλακες δεν προμοταρω, λέω τα πραγματα ως έχουν. Στα παπαρια μου οποίος με λάβει υπόψη, και οποίος δε γουστάρει προσπερνα. Υπάρχουν άλλες 756856 επιλογες.
Οκ.σε ευχαριστώ
Το ξερω αδερφε.Την κέρδισε την προαγωγή
Η τα καταφερε να μεινει εγκυος ή αρχισε ορμονοθεραπεια ενεσεις κτλ...
Προσπαθει εδω και μηνες να γινει μανα....
την Άννα λες... την έχω πετύχει μόνο στο φυλής 66 και φωκαίας 25 όροφος μέχρι τώραΣυναγωνιστές καλησπέρα. γνωρίζει κανείς από φυλής στο 66α το τρελοκομείο που δουλεύει??? πήγα εχθές το βράδυ και ήταν μες τα νεύρα πρέπει να είναι για δέσιμο.δεν συγκράτησα όνομα γιατί έφυγα. μπορεί να έτυχε κάτι πιο μπροστά από εμένα.λεω να πάω σήμερα να δω τη παίζει πάντως είναι όμορφο μουνακι.αν κάποιος ξέρει ας μου πει.
τελευταίουςΜάγκες ξέρει κανείς που δουλεύει η Άντζελα το κοντοπουτανο αλβανακι φυλής;
Πόσο % μοιάζει με τη φώτο τυπε μου?Πέρασμα με Κίρα
Ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά σίγουρα δεν πετάς τα λεφτά σου
Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να συναντήσω λατίνα με τον σκατό χαρακτήρα που έχουν σχεδόν όλες
Για αυτό και πήρα την Κίρα κι ας με τρομάζει το σώμα της το οποίο είναι ακραία αδύνατο.
Στο δωμάτιο όταν την εγλυφα και έβρισκε η μύτη μου ανάμεσα από κόκαλα με έκανε να νοιώσω πολύ άβολα..
Παρ όλα αυτά η πίπα της ήταν αρκετά καλή, προσπαθούσε να τον πάρει όλο στο στόμα, και μπουκωνοταν με το καυλι μου
Μου τον εγλυφε από άκρη σε άκρη, τον έφτυνε στο κεφάλι και επίσης μου περιποιήθηκε τις μπάλες
Όλα αυτά όσο με κοιταγε με το δαιμονικό της βλέμμα βαθιά στη ψυχή..
Η πόρτα χτύπησε πολύ σύντομα
Οπότε και ανέβηκε από πάνω για σεξ εκεί όπου δεν υπήρχε συγχρονισμός αφού σταματάτε, πήγαινε πιό σιγά και έκανε μορφασμούς από τον πόνο.
Της ζήτησα να γυρίσει στα 4 για να τελειώσω
1 minute μου είπε
Πολύ δύσκολα να ξανά προτιμηθεί, ίσως μόνο για πίπα