Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 271 άτομα (22 μέλη και 249 επισκέπτες)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.049
Πόντοι
46.232

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
συνέχεια live επιγραμματικα

Φωκαίας 27Β πάνω Σοφία, ξανθοκαστανη μιλφ κατσαρομαλλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και από το δεξί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω κλειστό.

Φωκαιας 27α κλειστό.

Φωκαιας 25αρια κλειστά.

Φωκαιας 19 κλειστο.

Φωκαιας 17β Μαρίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 17α Αλεξάνδρα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαιας 13 ισόγειο Συλβια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φωκαιας 13 υπόγειο κλειστό.

Φωκαιας 9 Κατερίνα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 ισόγειο Στέλλα, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φωκαιας 7 υπόγειο Σάσα, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό, ποδολαγνεια.

αν έχω χρόνο θα επανέλθω με update διότι αρκετά σπίτια και κυρίως τα λατινισπιτα ανοίγουν πιο αργά.
Γειά σας παιδιά.smirni76 μια ερώτηση Φώκαιας 17α Αλεξάντρα είναι η αδύνατη μαύρο μαλλί Ρωσίδα??

Τελευταία τροποποίηση:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλημέρα ρεμαλια, έχετε όλοι χαιρετίσματα από τη Μπαρμποραρα! Και σε αυτους που την αγαπάνε και σε αυτους που την κραζουνε! Πλέον θα είναι στην υπηρεσία και όχι επί το έργον για κάποιο χρονικό διάστημα. Μάλλον αρκετό. Άρα μη της ζητάτε μαλακιες στο σαλόνι, θα φάτε ευγενικά άκυρο.

Βικτωρια η κοπέλα που δουλευει μαζί της. 25 χρονών με έντονα πιασιματα αλλά φρέσκια με όρεξη για δουλειά. Το προγραμμα της απλό και επιλεκτικά ελευθερο στοματικό.
Όταν λέω επιλεκτικα τι εννοώ:
Μπορεί να είναι καθαρός και περιποιημενος ο συναγωνιστής και η κοπέλα να μην είναι καλά εκείνη τη μέρα για Α-Β λόγο και να μην θέλει να κάνει, ή ο συναγωνιστής να είναι μπιχλας και να μην θέλει να ενδωσει η κορασιδα. Δεν θέλω να αρχισετε μερικοί τις παπαριές όπως "πληρωνω και κάνω ότι θέλω" και διάφορες άλλες μαλακιες. Το επιλεκτικα δεν είναι μόνο ως προς την καθαριότητα του κάθε πελατη αλλά και ως προς την ψυχολογία και υγιεινή της ιεροδουλης. Επίσης και με τις ιατρικές εξετάσεις της η κοπέλα και πολυ προσεκτικη.
Αφου έχει την καλυτερη δασκάλα, τη Μπαρμποραρα!
Όχι ρε μαλακες δεν προμοταρω, λέω τα πραγματα ως έχουν. Στα παπαρια μου οποίος με λάβει υπόψη, και οποίος δε γουστάρει προσπερνα. Υπάρχουν άλλες 756856 επιλογες.

Τελευταία τροποποίηση:

fluffy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουλ 2013
Κριτικές
14
Like
1.915
Πόντοι
431
Πολύ σωστά,να συμπληρώσω και την Ε κατηγορία...
Ε) Δίνει τα πάντα έτσι απλόχερα,δεν φέρνει καν προφυλακτικό από το κουζινάκι,δεν υπάρχει περιορισμός ώρας, αρχίζει τα γκωσσοφιλα από το σαλόνι για χαιρετισμό,μόλις της δίνεις δωρακι στο επιστρέφει ή το παίρνει με το ζόρι.(Πολύ σπάνιο έως ανέφικτο,αλλά αληθινό)
Σε ποιό δουλεύει η Βίκυ συναγωνιστές;

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.049
Πόντοι
46.232
Καλησπερα σε ολους! Σχετικα νεος εδω, σας παρακολουθω χρονια. Εχω μια ερωτηση. Η Ελενη, πρωην Σοφια, πρωην Λιλια που αναφερει ο Σμυρνης πρωινη βαρδια Ι20 ειναι η Λιλιαν απο Ι1β και Ι1γ;
στο Ι20 όχι, στο Ι32 ναι

Gianniskavliaris40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2022
Κριτικές
8
Like
1.334
Πόντοι
486
Καλημέρα ρεμαλια, έχετε όλοι χαιρετίσματα από τη Μπαρμποραρα! Και σε αυτους που την αγαπάνε και σε αυτους που την κραζουνε! Πλέον θα είναι στην υπηρεσία και όχι επί το έργον για κάποιο χρονικό διάστημα. Μάλλον αρκετό. Άρα μη της ζητάτε μαλακιες στο σαλόνι, θα φάτε ευγενικά άκυρο.

Βικτωρια η κοπέλα που δουλευει μαζί της. 25 χρονών με έντονα πιασιματα αλλά φρέσκια με όρεξη για δουλειά. Το προγραμμα της απλό και επιλεκτικά ελευθερο στοματικό.
Όταν λέω επιλεκτικα τι εννοώ:
Μπορεί να είναι καθαρός και περιποιημενος ο συναγωνιστής και η κοπέλα να μην είναι καλά εκείνη τη μέρα για Α-Β λόγο και να μην θέλει να κάνει, ή ο συναγωνιστής να είναι μπιχλας και να μην θέλει να ενώσει η κορασιδα. Δεν θέλω να αρχισετε μερικοί τις παπαριές όπως "πληρωνω και κάνω ότι θέλω" και διάφορες άλλες μαλακιες. Το επιλεκτικα δεν είναι μόνο ως προς την καθαριότητα του κάθε πελατη αλλά και ως προς την ψυχολογία και υγιεινή της ιεροδουλης. Επίσης και με τις ιατρικές εξετάσεις της η κοπέλα και πολυ προσεκτικη.
Αφου έχει την καλυτερη δασκάλα, τη Μπαρμποραρα!
Όχι ρε μαλακες δεν προμοταρω, λέω τα πραγματα ως έχουν. Στα παπαρια μου οποίος με λάβει υπόψη, και οποίος δε γουστάρει προσπερνα. Υπάρχουν άλλες 756856 επιλογες.
Σαν υπηρεσία,πάλι στο πρωινό ωράριο να υποθέσω... όσο για την μικρή που λες...έχει καλή προπονήτρια

ejarxos

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2023
Like
85
Πόντοι
0
Ξέρει κανείς μέχρι τι ώρα κάθεται η γιάσμιν φυλής 105;

KOLOMER

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2017
Like
120
Πόντοι
0
Μάγκες ξέρει κανείς που δουλεύει η Άντζελα το κοντοπουτανο αλβανακι φυλής;

Vasilis bmw

Μέλος
Εγγρ.
9 Φεβ 2024
Κριτικές
3
Like
311
Πόντοι
21
Συναγωνιστές καλησπέρα. γνωρίζει κανείς από φυλής στο 66α το τρελοκομείο που δουλεύει??? πήγα εχθές το βράδυ και ήταν μες τα νεύρα πρέπει να είναι για δέσιμο.δεν συγκράτησα όνομα γιατί έφυγα. μπορεί να έτυχε κάτι πιο μπροστά από εμένα.λεω να πάω σήμερα να δω τη παίζει πάντως είναι όμορφο μουνακι.αν κάποιος ξέρει ας μου πει.

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Πέρασα πριν από λίγο από φυλής 59 όροφος ήταν η Μιλανα, αδύνατο μιλφακι με μικρό βυζακι , κάνει ότι μπορεί να σε ευχαριστήσει η κοπέλα..
Για όποιον του αρέσει ο σωματοτυπος της μην το σκέφτεται να μπει ..
Θα γίνει ένα από τα στανταρακια μου

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.698
Πόντοι
3.246
Συναγωνιστές καλησπέρα. γνωρίζει κανείς από φυλής στο 66α το τρελοκομείο που δουλεύει??? πήγα εχθές το βράδυ και ήταν μες τα νεύρα πρέπει να είναι για δέσιμο.δεν συγκράτησα όνομα γιατί έφυγα. μπορεί να έτυχε κάτι πιο μπροστά από εμένα.λεω να πάω σήμερα να δω τη παίζει πάντως είναι όμορφο μουνακι.αν κάποιος ξέρει ας μου πει.
την Άννα λες... την έχω πετύχει μόνο στο φυλής 66 και φωκαίας 25 όροφος μέχρι τώρα

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.698
Πόντοι
3.246

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.035
Πόντοι
1.336
Πέρασμα με Κίρα
Ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά σίγουρα δεν πετάς τα λεφτά σου

Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να συναντήσω λατίνα με τον σκατό χαρακτήρα που έχουν σχεδόν όλες
Για αυτό και πήρα την Κίρα κι ας με τρομάζει το σώμα της το οποίο είναι ακραία αδύνατο.

Στο δωμάτιο όταν την εγλυφα και έβρισκε η μύτη μου ανάμεσα από κόκαλα με έκανε να νοιώσω πολύ άβολα..

Παρ όλα αυτά η πίπα της ήταν αρκετά καλή, προσπαθούσε να τον πάρει όλο στο στόμα, και μπουκωνοταν με το καυλι μου

Μου τον εγλυφε από άκρη σε άκρη, τον έφτυνε στο κεφάλι και επίσης μου περιποιήθηκε τις μπάλες
Όλα αυτά όσο με κοιταγε με το δαιμονικό της βλέμμα βαθιά στη ψυχή..

Η πόρτα χτύπησε πολύ σύντομα
Οπότε και ανέβηκε από πάνω για σεξ εκεί όπου δεν υπήρχε συγχρονισμός αφού σταματάτε, πήγαινε πιό σιγά και έκανε μορφασμούς από τον πόνο.

Της ζήτησα να γυρίσει στα 4 για να τελειώσω
1 minute μου είπε

Πολύ δύσκολα να ξανά προτιμηθεί, ίσως μόνο για πίπα

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpeg
    αρχείο λήψης.jpeg
    5,3 KB · Εμφανίσεις: 39

Arxontas tou skotous

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Ιουν 2022
Κριτικές
34
Like
5.423
Πόντοι
2.836
Πέρασμα με Κίρα
Ούτε κρύο ούτε ζέστη αλλά σίγουρα δεν πετάς τα λεφτά σου

Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να συναντήσω λατίνα με τον σκατό χαρακτήρα που έχουν σχεδόν όλες
Για αυτό και πήρα την Κίρα κι ας με τρομάζει το σώμα της το οποίο είναι ακραία αδύνατο.

Στο δωμάτιο όταν την εγλυφα και έβρισκε η μύτη μου ανάμεσα από κόκαλα με έκανε να νοιώσω πολύ άβολα..

Παρ όλα αυτά η πίπα της ήταν αρκετά καλή, προσπαθούσε να τον πάρει όλο στο στόμα, και μπουκωνοταν με το καυλι μου

Μου τον εγλυφε από άκρη σε άκρη, τον έφτυνε στο κεφάλι και επίσης μου περιποιήθηκε τις μπάλες
Όλα αυτά όσο με κοιταγε με το δαιμονικό της βλέμμα βαθιά στη ψυχή..

Η πόρτα χτύπησε πολύ σύντομα
Οπότε και ανέβηκε από πάνω για σεξ εκεί όπου δεν υπήρχε συγχρονισμός αφού σταματάτε, πήγαινε πιό σιγά και έκανε μορφασμούς από τον πόνο.

Της ζήτησα να γυρίσει στα 4 για να τελειώσω
1 minute μου είπε

Πολύ δύσκολα να ξανά προτιμηθεί, ίσως μόνο για πίπα
Πόσο % μοιάζει με τη φώτο τυπε μου?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom