apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.614
- Πόντοι
- 456
Εχει κανει παιδι (αγορι ) Ειναι στην Τεχια .χρόνια...
Εχει κανει παιδι (αγορι ) Ειναι στην Τεχια .χρόνια...
Σωστα το λες !! αλλα εχει συγκεκριμενο επιβητορα .Αν δεχοταν ακαποτο κρεμπιέ απο καθε πελάτη στο δωμάτιο θα ειχε μεινει σιγουρα έγκυος. Δεν το σκεφτηκε....
Δεν τα ξερειςκαλα φιλε , τα παρα λες !!!Τι έγκυος, ρε συναγωνιστές. Η γυναίκα είναι 50-55+. Συνέλθετε λίγο, σας παρακαλώ.
Το κάνει η συγκεκριμένη αυτό, να στέκεται έτσι στην πόρτα για να μπάσει κόσμο μέσα. Ομολογουμένως είναι πιο καβλωτικό από το να την δεις στο σαλόνι έτσι για κάποιο λόγο. Το μυαλό, η σκέψη παίζει παιχνίδια.η Κορίνα σε σύντομη συνομιλία με χαρλεά συναγωνιστή! τα σπέκια μας για το εργαλείο!!
Δεν τα ξερειςκαλα φιλε , τα παρα λες !!!
Είναι πολύ καύλα γυναίκα πάντως.Το κάνει η συγκεκριμένη αυτό, να στέκεται έτσι στην πόρτα για να μπάσει κόσμο μέσα. Ομολογουμένως είναι πιο καβλωτικό από το να την δεις στο σαλόνι έτσι για κάποιο λόγο. Το μυαλό, η σκέψη παίζει παιχνίδια.
(Μάλλον έχει πέσει αναδουλειά.)
Ποια οδο είναι ;Το κάνει η συγκεκριμένη αυτό, να στέκεται έτσι στην πόρτα για να μπάσει κόσμο μέσα. Ομολογουμένως είναι πιο καβλωτικό από το να την δεις στο σαλόνι έτσι για κάποιο λόγο. Το μυαλό, η σκέψη παίζει παιχνίδια.
(Μάλλον έχει πέσει αναδουλειά.)
Από εμφάνιση μουναρα αλλά μέσα κλάφτα Χαράλαμπε…η Κορίνα σε σύντομη συνομιλία με χαρλεά συναγωνιστή! τα σπέκια μας για το εργαλείο!!
Φολάρα του Κερατά, είναι!Είναι πολύ καύλα γυναίκα πάντως.
Το βλήμα δεν ξέρω αν είναι καλή μέσα ( φόλα μυρίζει ) αλλά είναι βλήμα!!! Ανακοινώνει όλα μέσα τα πάντα.. λέω ωραία, αλλά για να είμαστε σίγουροι , τι εννοείς όλα; Όλα μου λέει , τα πάντα τι δεν καταλαβαίνεις.η Κορίνα σε σύντομη συνομιλία με χαρλεά συναγωνιστή! τα σπέκια μας για το εργαλείο!!
Καλησπέρα παιδιά επίσκεψη στην Βαλέρια Ιάσωνος 20γ που ήταν γι σερί ετών στανταρακι μου και δυστυχώς με πολύ κακές εντυπώσεις καθώς με το που μπήκαμε στο δωμάτιο δεν είχαν περάσει 6 λεπτά χτύπησε κουδούνι η τσατσα νόμιζα ότι ήταν για το δίπλα δωμάτιο και μου λέει πχι γι εμάς είναι, είναι τρελή αυτή, και άλλαξε φουλ συμπεριφορά και ήταν όλη την ώρα finish και finish κάτι που δεν είχε πει ποτε ούτε Μ.Α 21 ούτε Ιάσονος 20α όταν δούλευε, και όταν έφυγα από το δωμάτιο μου την είπε και η τσατσα ότι έπρεπε να μου πάρει 20 ευρώ γι τον χρόνο που έκατσα και έκραζε την Βαλέρια ότι αυτή φταίει που δεν έφυγε και όχι εγώ. Αυτά από εμένα καλή συνέχεια!
Πολύ σωστά,να συμπληρώσω και την Ε κατηγορία...Η Βίκυ μας έχει χωρίσει σε 4 κατηγορίες πελατών ως ακολούθως:
Α) Μας ρουφάει τα χύσια χωρίς δωράκι και τα καταπίνει! (Πολύ σπάνιο αλλά αληθινό!)
Β) Μας ρουφάει τα χύσια χωρίς δωράκι αλλά τα φτύνει!
Γ) Μας ρουφάει τα χύσια μόνο με δωράκι.
Δ) Δεν μας ρουφάει τα χύσια ούτε με δωράκι!
Εσείς σε ποιά κατηγορία ανήκετε; (Εγώ από την Α Κατηγορία έχω πέσει στην Γ).
Συγνωμη λαθος Ι30.Καλησπερα σε ολους! Σχετικα νεος εδω, σας παρακολουθω χρονια. Εχω μια ερωτηση. Η Ελενη, πρωην Σοφια, πρωην Λιλια που αναφερει ο Σμυρνης πρωινη βαρδια Ι20 ειναι η Λιλιαν απο Ι1β και Ι1γ;
πολύ καλτ οι φωτό, ρισπέκτη Κορίνα σε σύντομη συνομιλία με χαρλεά συναγωνιστή! τα σπέκια μας για το εργαλείο!!