Nikolasgrt
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2020
- Like
- 1.504
- Πόντοι
- 201
Φέρτε να πιωωω να ξημερώθωω. Πωπωπω τζανινοζουμο. Δούλευε μια η Σάρα κανονικά σήμερα. Ψήθηκα για παρτουζα. Ίσως την επόμενη φορα
Πέρασες από Φώκαιας 13 να μας πεις ?Βack to back πήδημα. Σερι από τζανινα στην Έμμυ. Ήθελα να δω αν ήταν ορεξατη. Και ήταν. Οπότε έδωσε το μπλε. Όντως ήρθε μέραςα χαρούμενη και πήδηξε στην αγκαλιά μου( με την ατάκα πρόσεχε είμαι βαριά ) τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Όταν έχει όρεξη είναι φωτιά. Όταν δεν έχει είναι πάγος. Τα λίγα μου χρόνια μου επιτρέπουν να πάω και τρίτη σερί. Για παρτουζα τζανινα Σάρα. Το λίγο μου πορτοφόλι βέβαια έχει μόνο 10€. Εις το επανιδείν.
Υγ. Τι γλυκό που είναι το μουνι? Έστω και το πληρωμένο
Όχι δε μπήκα σε κανένα. Πήγα καρφί στο 25Πέρασες από Φώκαιας 13 να μας πεις ?
χέσε τη Τζουλιέτα , η τούρτα oreo άξιζε;;;Λάιβ τωρα κεντρικά ..
Φ54 Παλομα τουμπανη λατίνα.
Φ56 όροφος Σοφια λατίνα κοντή μελαχρινή.
Φωκ 13 υπόγειο Τζουλιετα κουκλάρα με αγγελικό πρόσωπο και κωλάρα με ασπρα εσώρουχα,
και Νικολ μελαχρινό με σιδεράκια.
Φωκ 13 ισόγειο Μαρια με γυλακια και Νικόλ.
Φωκ 19 δύο άκυρες η μία χοντρουλα έχει δουλέψει και Μεταξι .
Δοκιμάστηκε η μοντέλα Τζουλιέτα λεπτομέρειες στην κριτικη.
![]()
![]()
![]()
![]()
Εχυσα δυο φορες, μια στο μουνι της Τζουλιετας και μια οταν εφαγα την τουρτα Oreo.χέσε τη Τζουλιέτα , η τούρτα oreo άξιζε;;;
Η Μαρινα που λεει η κυρια της υπηρεσιας ποιά ειναι?
Λάιβ τωρα κεντρικά ..
Φωκ 13 υπόγειο Τζουλιετα κουκλάρα με αγγελικό πρόσωπο και κωλάρα με ασπρα εσώρουχα,
![]()
![]()
![]()
![]()
Λάιβ τωρα κεντρικά ..
![]()
![]()
![]()
![]()
Νταξει μωρε μια αθωα γαργαρα μερικων δευτερολεπτων εκανα και αμεσως ξεπλυνα με νερο....Εφτυσε ξεφτυσε ο φιλος σου τωρα οτι εγινε εγινε...συνεχιζουμε δυναμικα για περισσοτερα γαμησια......λογικα και να ειχε φτυσει θα ειχαν ψοφησει τα βακτηρια απο το αλκοολ που υπαρχει στο listerine......Παντως θορυβηθηκα λιγακι, πιστεψα οτι το ειχε βαλει εκει η τσατσα...το πιθανοτερο μαλλον να το ειχε μαζι του καποιος συναγωνιστης και να το ξεχασε εκει....Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω με εναν φίλο μου που πηγαμε εκεί και έφαγε φόλα αν θυμάμαι μου είπε ότι έφτυσε σε 1 από αυτά μέσα, δεν ξέρω τώρα αν ήταν το σαπούνι δίπλα ή αυτό που έβαλες στο στόμα σου...
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χωρίς να είμαι σίγουρος νομίζω με εναν φίλο μου που πηγαμε εκεί και έφαγε φόλα αν θυμάμαι μου είπε ότι έφτυσε σε 1 από αυτά μέσα, δεν ξέρω τώρα αν ήταν το σαπούνι δίπλα ή αυτό που έβαλες στο στόμα σου...
2η απογευματινη 17:01 βγαινουν απο τα αποδυτηρια.συγγνώμη 2 ερώτησεις: Στο Φ54 (Παλομα τουμπανη λατίνα). πια βάρδια δουλεύει 2 ;
Φωκ 13 υπόγειο Τζουλιετα κουκλάρα με αγγελικό πρόσωπο και κωλάρα με ασπρα εσώρουχα, βάρδια;
φαντάζομαι είναι bread factory μεταξουργείοΑυτά τα ωραία γλυκά πού μπορούμε να τα βρούμε; Μπορείς να κάνεις ανάλυση του περιεχομένου; Αξίζουν τα λεφτά μας ή θα φάμε κι άλλες φόλες;
εγώ θα στοιχημάτιζα οτι είναι κάνα πράσινο φτηνοσάπουνο μέσα ή οτι είχε χύσιαΝταξει μωρε μια αθωα γαργαρα μερικων δευτερολεπτων εκανα και αμεσως ξεπλυνα με νερο....Εφτυσε ξεφτυσε ο φιλος σου τωρα οτι εγινε εγινε...συνεχιζουμε δυναμικα για περισσοτερα γαμησια......λογικα και να ειχε φτυσει θα ειχαν ψοφησει τα βακτηρια απο το αλκοολ που υπαρχει στο listerine......Παντως θορυβηθηκα λιγακι, πιστεψα οτι το ειχε βαλει εκει η τσατσα...το πιθανοτερο μαλλον να το ειχε μαζι του καποιος συναγωνιστης και να το ξεχασε εκει....
Άννα ΚουΑυτά τα παρατσούκλια με τρελαίνουν
Ρίτα μουναρα
Εύα Bluetooth
Μαρία τσέχα(;)
Και τώρα νέα προσθήκη
Τζουλιέτα αγγελικό πρόσωπο
Ρε θα χεστείς με τόσες παστες!Λάιβ τωρα κεντρικά ..
![]()
![]()
![]()
![]()