Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 206 άτομα (20 μέλη και 186 επισκέπτες)

Mpooumpoukos

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
19
Like
6.624
Πόντοι
2.036
σωστή τεκμηριωμένη και γειωμένη η άποψή σου για τις λατίνες κατά τη γνώμη μου.

Η Ρωξάνα θάλεγα από τυπική έως θεάρα πάντως σε καμμιά περίπτωση δε θα την έλεγα φόλα,έχει χαρακτήρα και ταμπεραμέντο οπότε σίγουρα ρισκάρεις κι όπως κάτσει. Έχει και κάποια "όχι"στο μενού.

Γιατί,πόσω χρονώ την κάνεις;
Ε, και τις 2 φορές που την είδα βράδυ, θα έλεγα 35+ σίγουρα σε "Milf" κατηγορία, βέβαια πέφτω πολλές φορές έξω :cheesy: και μιλάω πάντα σε σύγκριση με άλλες 30+ της δουλειάς που έχουν παρατήσει το κορμί τους εντελώς (όπως εγώ :cheesy:)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
12
Like
7.223
Πόντοι
1.336
Ε, και τις 2 φορές που την είδα βράδυ, θα έλεγα 35+ σίγουρα σε "Milf" κατηγορία, βέβαια πέφτω πολλές φορές έξω :cheesy: και μιλάω πάντα σε σύγκριση με άλλες 30+ της δουλειάς που έχουν παρατήσει το κορμί τους εντελώς (όπως εγώ :cheesy:)
Χαχά ναι μοιάζει ,εγώ θάλεγα 30- , έχει κι αυτό το ψαρωτικό στυλάκι.:smitten:

:2funny:

Τελευταία τροποποίηση:
Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.167
Πόντοι
3.246
Milana - Perdikas 3.jpg

To Highlight της αποψινης μπουρδελοτσαρκας....Τετοια πολυτελεια στο μεταξουργειο δεν περιμενα ποτε οτι θα δω...Listerine στον νιπτηρα!!! Ελατε τωρα πειτε μου ειλικρινα ουτε στη Φυλης ουτε καν σε στουντιο θυμαμαι να εχουν ΚΑΙ Listerine περα απο το κλασσικο σαπουνι στο νιπτηρα...Αισθανθηκα λες και ημουν VIP.....Περδικας 3 λοιπον αυτο που εχει και εισοδο απο ΜΑλεξανδρου περιμενοντας την Μιλανα το μελαχρινο Ουκρανεζικο ζυμαρακι...Εννοηται μετα το τελειωμα της συνεδριας πριν βγω απο το δωματιο, ετσι για το καλο εριξα και μια γαργαρα με το εν λογω listerine το οποιο ειχε γευση μεντας....μακαρι να ακολουθησουν και αλλοι οικοι το παραδειγμα του συγκεκριμενου....
ελπίζω να μην το ακούμπησες καν το listerine συναγωνιστή!

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.369
Πόντοι
201
Να φανταστώ η τζανινα πιάνει δεύτερη βάρδια γύρω στις 5?

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Πολλοί δυστυχώς δεν αρκούμαστε με μια κωλάρα, για να χύσουμε. Και πολλές από τις λατίνες προσωπικά δε συμφωνώ ότι έχουν ωραία σώματα, καθώς είναι άβυζες, skinny ή με κώλους πλαστικούς. Αλλά πολλές φορές έτσι για το παλμάρε θα υποκύψω στον πειρασμό να περάσω για μια φορά. Δεύτερη με αποστειρωμένο και τυπικό πρόγραμμα δεν αξίζει.

Yiannis42

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2023
Like
57
Πόντοι
0
τώρα live

Μαραθωνος 59 αριστερά Σορινα ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα, 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Μαραθωνος 59 μεσαίο υπόγειο κλειστό.

Μαραθωνος 59 μεσαίο όροφος Ιζαμπελα, ξανθιά μιλφ, με κανονικό σώμα λεπτά πόδια λίγο κοιλίτσα 1.5-2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Μαραθωνος 59α εδώ είχε τη Σονια όταν πέρασα, όταν ξαναπερασα για να πάρω το αμάξι ήταν κλειστό το φως.

Βιργινίας Μπενάκη 33 κλειστό.

Παιανιεων 24 Ζάνα ξανθοκαστανο παχουλο γκρανι με 2-2.5αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Κωνσταντινουπολεως 166β Τζέσικα μαυρουλα , νταρντανοχοντρη με 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Κωνσταντινουπολεως 166α Νίκα ξανθοκαστανη μιλφ με γυαλάκια , παχουλη με 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό, στις 1300 θα έρθει και η Αννα.

Ιωαννίνων 3 κάτω Ελένη/Έλενα ξανθιά μιλφογκιλφ, σώμα με πιασίματα , κοιλίτσα,3αρι συν βυζι με μεγάλη ρογα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Ανίτα/Άννα , ξανθιά ψηλή μιλφ μέ ψιλοκανονικο σώμα 1.5-2αρι βυζι, σε απλό πρόγραμμα με τελειωτικό στο στήθος.

Ιωαννίνων 3 όροφος Αλεξάνδρα ξανθιά κοντή μιλφ, σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Ιωαννίνων 5 Άννα ξανθιά μιλφογκιλφ με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.
ΜΠΡΑΒΟ !!!! Σπανια βλεπω ενημερωση και με μεγεθη βυζιων.....ως βυζιολατρης ενδιαφερομαι να μαθαινω ποιες εχουν μεγαλα στηθη ωστε να πηγαινω καρφωτος!!!!

sfigokolarios

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2009
Κριτικές
3
Like
59
Πόντοι
1
μια κοντουλα μελαχροινη που δουλευει εννιοτε στο Φυλής 72 το κατω, ως Νικολ , ξερει κανεις που την βρισκουμε?

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Καλημέρα παίδες...έχει γαμησει κανείς την Έμιλυ από Λιοσίων 73,β?
Όμορφη, λεπτή κοπέλα γύρω στα 20-22 με τρομερό πισινό, απαλό στήθος με σκουρόχρωμες θηλές και φοράει σιδεράκια. Κάνει απλό πρόγραμμα, χωρίς φιλιά αλλά δέχεται γλείψιμο και γουστάρει. Είναι όμως πολύ μαγκωμένη και δεν αφήνεται ενώ κατά βάθος καταλαβαίνεις ότι το γουστάρει. Αν σου αρέσει ο τύπος της, αξίζει για μια δοκιμή. Αν πάλι ξεκλειδωθεί και γίνει πιο δοτική, θα μαζέψει όλο το χαρτί.

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.686
Πόντοι
4.646
Ναταλί με τέτοια εμφάνιση χαλάλι αν φολιασει η όχι.
Αν και προσωπικά πέρασα πολύ καλά με την συγκεκριμένη γιατί δεν περίμενα να είναι τόσο ευάλωτη στις υπηρεσίες της.

Δοκίμασε κρυσταλ στο φ61 υπόγειο
Πέρασα τελευταία μαζί της και για λατίνα ήταν αρκετά τσαχπινα με καλή διάθεση και όρεξη για σεξ
Τύπε μου, υπάρχει λόγος που τη χαρακτηρίζω ημιφόλα.
Εννοείται ότι η απόδοσή της διαφέρει από γαμιά σε γαμιά, οπότε δέχομαι ότι πέρασαν κι
άλλοι καλά, όπως π.χ. οι έγκριτοι @n.smirni76 και @Palouki Luk :kiss-mark:.
Σύντομα ανεβάζω κριτική... :hi:

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.503
Πόντοι
446
Πρωινη βιαστικη επισκεψη: Φυλης 84 ισογειο Τζουλια, μελαχροινο κοντο σαμιαμιδι, σε υπεραπλο. Φυλης 65 ισογειο Ντιανα, καστανοξανθη κουκλιτσα με ωραιο κορμι, απλο προγραμμα με τελειωτικο στο στηθος.
Η Τζούλια η μουνιτσα με το βυζί μπανάνα να κοιτάζει ταβάνι. Καλό γυφτάκι κ αυτή.

gamao_gamao

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2022
Κριτικές
3
Like
144
Πόντοι
0
Είναι κάποιος τώρα Φυλής - Φώκαιας να μας πει τι παίζει?

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
238.881
Πόντοι
46.232

Giorgos fd

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2022
Like
2
Πόντοι
0
@n.smirni76 μια κοπέλα κοντή μαυρουλα χοντρή με 5ρια βυζια από κολοκυνθους 38β ξέρουμε που έχει πάει;

Nikolasgrt

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2020
Like
1.369
Πόντοι
201
Βack to back πήδημα. Σερι από τζανινα στην Έμμυ. Ήθελα να δω αν ήταν ορεξατη. Και ήταν. Οπότε έδωσε το μπλε. Όντως ήρθε μέραςα χαρούμενη και πήδηξε στην αγκαλιά μου( με την ατάκα πρόσεχε είμαι βαριά ) τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Όταν έχει όρεξη είναι φωτιά. Όταν δεν έχει είναι πάγος. Τα λίγα μου χρόνια μου επιτρέπουν να πάω και τρίτη σερί. Για παρτουζα τζανινα Σάρα. Το λίγο μου πορτοφόλι βέβαια έχει μόνο 10€. Εις το επανιδείν.
Υγ. Τι γλυκό που είναι το μουνι? Έστω και το πληρωμένο

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Βack to back πήδημα. Σερι από τζανινα στην Έμμυ. Ήθελα να δω αν ήταν ορεξατη. Και ήταν. Οπότε έδωσε το μπλε. Όντως ήρθε μέραςα χαρούμενη και πήδηξε στην αγκαλιά μου( με την ατάκα πρόσεχε είμαι βαριά ) τα υπόλοιπα είναι ιστορία. Όταν έχει όρεξη είναι φωτιά. Όταν δεν έχει είναι πάγος. Τα λίγα μου χρόνια μου επιτρέπουν να πάω και τρίτη σερί. Για παρτουζα τζανινα Σάρα. Το λίγο μου πορτοφόλι βέβαια έχει μόνο 10€. Εις το επανιδείν.
Υγ. Τι γλυκό που είναι το μουνι? Έστω και το πληρωμένο
Πέρασες από Φώκαιας 13 να μας πεις ?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.347
Πόντοι
41.129
Λάιβ τωρα κεντρικά ..

Φ54 Παλομα τουμπανη λατίνα.

Φ56 όροφος Σοφια λατίνα κοντή μελαχρινή.

Φωκ 13 υπόγειο Τζουλιετα κουκλάρα με αγγελικό πρόσωπο και κωλάρα με ασπρα εσώρουχα,
και Νικολ μελαχρινό με σιδεράκια.

Φωκ 13 ισόγειο Μαρια με γυλακια και Νικόλ.

Φωκ 19 δύο άκυρες η μία χοντρουλα έχει δουλέψει και Μεταξι .

Δοκιμάστηκε η μοντέλα Τζουλιέτα λεπτομέρειες στην κριτικη.

IMG_20240129_165909.jpg
IMG_20240131_170134.jpg
IMG_20240201_175343.jpg
IMG_20240201_170228.jpg

jimozz1

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2022
Like
38
Πόντοι
0
Καποιος αν ξερει αν ειναι εκει η Αλιονα απο Διδυμου 18α;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom