Milfomaniac
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 11 Νοε 2022
- Κριτικές
- 172
- Like
- 21.796
- Πόντοι
- 32.478
Κωνσταντίνα Αγρινιώτισα Βέργας 7 αν δεν κάνω λάθοςΈχεις απόλυτο δίκιο συμφωνώ μαζί σου κ εγώ φαν της είμαι αλλά σκεφτόμουν για λευκό κρέας
Κωνσταντίνα Αγρινιώτισα Βέργας 7 αν δεν κάνω λάθοςΈχεις απόλυτο δίκιο συμφωνώ μαζί σου κ εγώ φαν της είμαι αλλά σκεφτόμουν για λευκό κρέας
Τι κατηγορια ειναι αυτη;Πηγαινε Μπιουτι.Και κωλαρου και αραπω.Σαν φορτηγο ειναι,θα ικανοποιηθεις πιστευω!!!
Βαρέων υπέρβαρωνΤι κατηγορια ειναι αυτη;
Δ' επαγγελματικόΤι κατηγορια ειναι αυτη;
Βυζαρου,κωλαρου και μαυρουκο.Συμπαθητικη μουρη.Την γουσταρουν πολλοι συναγωνιστες και κατα τις γραφες προσφερει αξιοτιμες υπηρεσιες.Τσεκαρε κριτικες για Μπιουτι.Τι κατηγορια ειναι αυτη;
πέρασα εγω μαζί της κατα τις 14¨00. Δεν είχε αναμονη! Φοβερο πιπινι αλλα με τοσο τζελ ενιωθα οτι γαμαω αερα. Σχεδον πηγε να μου πεσειΚαλημέρα μάγκες πέρασα από φυλής 105 με τις λατινες και ήταν μόνο η Γιασμίν! Η άλλη κοπέλα ανέφερε η υπηρεσία ότι είναι άρρωστη! Λεπτό πιπινακι η Γιασμίν με τουρλωτό φυσικό κωλαρακι και πολύ μικρό βυζι! Baby face, θα την τιμούσα αλλά είχε ήδη δυο δωμάτια και θυμηθηκα κάτι κριτικές που διάβασα περί βιασύνης και λοιπών όποτε έφυγα !
Πάολα Κολωνού 48πρόταση για μαστόρικη πίπα σήμερα μετάξι;
Σοφια Ιάσωνος 44 όροφοςπρόταση για μαστόρικη πίπα σήμερα μετάξι;
Κωνσταντίνα Βέργας 7 πήγαινε για κώλο αεροδρόμιο να ψάχνεις την τρύπα με φακόΚαλησπέρα και καλή χρονιά Κύριοι!!! Το καινούργιο έτος με βρήκε με μια καύλα να γαμησω τη μεγαλύτερη χοντροκωλα της Αθήνας θα εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε να εκπληρώσω με τν ευχή σας με κάποια πρόταση!!
Καλησπέρα και καλή χρονιά Κύριοι!!! Το καινούργιο έτος με βρήκε με μια καύλα να γαμησω τη μεγαλύτερη χοντροκωλα της Αθήνας θα εκτιμούσα πολύ αν με βοηθούσατε να εκπληρώσω με τν ευχή σας με κάποια πρόταση!!
Αδέρφια μου δεν απάντησα γιατί έχω πάρει και την Κωνσταντίνα κάνα 4αρι φορές απλά την τελευταία μύριζε ολίγον τι παραπάνω και δν ξαναπήγα. Προφανώς και είμαι λάτρης του είδους. Απλά έλεγα μήπως κυκλοφορεί κάτι που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου!! Σας ευχαριστώ πάντως όλους τελικά ο δρόμος με βγάλε στο Ιωαννίνων 3 όροφο ήταν η Ναταλι δεν την είχα ξαναδεί μιλφαρα με τα όλα της. Έχω ακόμα 362 μέρες να βρω τ λευκή χοντροκωλα μου. Τα φιλιά μουΤυπε προσεξε τι εύχεσαι γιατι θα σε στείλουμε στην Κωνσταντινα την Αγρινίωτισσα.
Σκληρό θωρηκτό η τύπισσα. Αμα χυσεις με αυτήν μπορείς να χύσεις και με ελέφαντα.
ΜπαρουτοκαπνισμένοςΑδέρφια μου δεν απάντησα γιατί έχω πάρει και την Κωνσταντίνα κάνα 4αρι φορές απλά την τελευταία μύριζε ολίγον τι παραπάνω και δν ξαναπήγα. Προφανώς και είμαι λάτρης του είδους. Απλά έλεγα μήπως κυκλοφορεί κάτι που δεν έχει πέσει στην αντίληψη μου!! Σας ευχαριστώ πάντως όλους τελικά ο δρόμος με βγάλε στο Ιωαννίνων 3 όροφο ήταν η Ναταλι δεν την είχα ξαναδεί μιλφαρα με τα όλα της. Έχω ακόμα 362 μέρες να βρω τ λευκή χοντροκωλα μου. Τα φιλιά μου
Αγαπητέ έχουμε κ μεις τα ελάττωμα μαςΜπαρουτοκαπνισμένος
Ότι ευχαριστεί τον καθένα.Αγαπητέ έχουμε κ μεις τα ελάττωμα μας
Έτσι όπως τα λέει ο φιλοςΜάγκες πέρασα με Ιρινα Φωκαίας 27Β ! Αναμονή καμία ώρα με συναγωνιστές απέξω γιατί την είχε πάρει το μάτι μου και λόγω περιορισμένων πιθανοτήτων να ξαναπάω! Είναι όντως καυλα με ίσως μόνη παραφωνία τις βλεφαρίδες που είναι σαν πέργκολες ! Ωστόσο έκφυλο φουλ και δέχτηκε δαχτυλιάσμα όπου καταλαβαίνεις ποσό στενή είναι! Ωστόσο ενώ ήμουν τεντα καθαρός κλπ μου πέρασε κάποτα για πιπα όπου ήταν αρκετά καλά ( δεν ξέρω τι πρόγραμμα κάνει να μαι ειλικρινής) . Λίγο στα 4αρα και ιεραποστολικά και κατάθεση μεσα στην καποτα! Πολύ καυλιαρικη γενικά ακόμα και με καπέλο στην πιπα! Συστήνεται!
Όντως από πιό κοντά στο σαλόνι φαίνεται η ενίσχυση στο βυζί κάτω από το σουτιέν οπότε δίκιο είχες.Όντως αυτή είναι
τελικά πέρασα και την είδα!