Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 344 άτομα (32 μέλη και 312 επισκέπτες)

Mastoratzas

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2009
Κριτικές
9
Like
7
Πόντοι
1
@nikospeiraias η ξανθια Ρουμανα Μαιρη κανει πολυ καλο μπουκι,την εχω πετυχει κ 3 φορες κατα τις 5 να σκαει στη δουλεια κ ειναι συμπαθητικο καυλετο με τα ρουχα(δεν πουτανιζει δηλαδη)

Στο blow job ειδικεύεται μόνον? είναι καθόλου ξεστή GFE και έτσι?

επίσης το Σάββατο που την είδα μου όρμηξε και μου τριβόταν προφανώς έτσι κάνει με όλους
οπότε φοβήθηκα μήπως είναι ψεκάστε-σκουπίστε και δεν την πήρα έκανα καλα? :)
πάντως αν και μου αρέσουν πιο πολύ τα μελαχρινά και σκουρόχρωμα γενικότερα (όχι μαύρες) είναι πολύ όμορφο μωράκι!!

Επισκέπτης
μπαινω και στο φ71 της ευας ειδες? χεχεχε αλλα χθες ελλειπε η μεγαλη μορφη της φυλης γμτ :headbang:

λεει τιποτα στα ενδωτερα η απογευματινη ξανθια του φ69 κατω?
Δεν την ξέρω την κυρία...

Όσο για το Φ71 κάτω, καλά κάνεις και μπαίνεις.Πλουραλισμός και ελευθερία!
Αφού κι εγώ πάω.Ως Joker με τα χίλια πρόσωπα!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
φ65 πανω.....η αννουλα. καταθεση. χαλια μαυρα αυτη τη φορα,μα πολυ χαλια  να σου πε φιλε η αννα πσιλοβιαζοτανε στο δωματιο ε?
και βιαζοταν(σε ωρα μεγαλης ερημιας) και ολα χαλια τα εκανε...αθλια πιπα...αθλιο στησιμο κλπ.

υ.γ. thanks psolaras78 :thumbsup:

karaflas1986

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
μια φορα πηγα τορα τελευτεια και τη εκανε εκανε λιγα προτακτατικα κανει μια σταση απο πανο καθετε λιγο αλλαζουμε σταση και στην δευτρερη ακουει να ανοιγει ι πορτα και τι κανει λει θεσ βοηθεια και μου τον βγαζει  :jerking: και τορα σκεφτομαι αν κσαναπαο αλλα δεν κσερο

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
3 καταθεσεις αυτη τη βδομαδα...2 σε στουντιο και 1 σε ντελο και ηταν ακυρες και οι 3 :headbang: τι στο καλο τοσο νηστεια κανουνε απο "καλο κρεας" οι γκομενες? μολις ξεμπερδεψα απο ελλεηνιδα Β.Π. και ειπα να χαρω τη λευτερια μου....αρχισε η βδομαδα των παθων τη κοινωνια μου μεσα . αει στο λυκο ολα στραβα γμτ >:(

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Συμφωνώ!  :thumbsup:
Την ίδια εκτίμηση (περίπου) έκανα και εγώ για αυτή την περίοδο ...   :booty:

Συμπέρασμα :

ή το 20άρικο έχει αποκτήσει πολύ αξία και σκεφτόμαστε να το πετάξουμε

ή οι γκόμενες δεν είναι τόσο ωραίες

ή και τα δυο

:coffee:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
3 καταθεσεις αυτη τη βδομαδα...2 σε στουντιο και 1 σε ντελο και ηταν ακυρες και οι 3 :headbang: τι στο καλο τοσο νηστεια κανουνε απο "καλο κρεας" οι γκομενες? μολις ξεμπερδεψα απο ελλεηνιδα Β.Π. και ειπα να χαρω τη λευτερια μου....αρχισε η βδομαδα των παθων τη κοινωνια μου μεσα . αει στο λυκο ολα στραβα γμτ >:(

Νικόλα, τουλάχιστον γλίτωσες από την ελλεηνίδα. Τα άλλα (δηλαδή, οι καλές καταθέσεις) έρχονται  :rockon: :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Χρόνια πολλά και καλά σε όλους.Καλή Ανάσταση!

Χθες το απόγευμα:
Φ200-Σιμόνα.Αδιάφορη,μελαχροινή κοντή,ολίγον παχουλή.
Πιπίνου 65-Μαρία είπε η υπηρεσία κι έφυγα.Προφανώς η μελαχροινή μεσήλικη του τελευταίου καιρού.

Φ136-Μαριάννα διπλοβάρδια λόγω αδειών του Πάσχα.Τάδε έφη Ζαρατούστρα (υπηρεσία).
Η βυζαρού με τα σαρκώδη χείλη από Φ80.Τίποτα το ιδιαίτερο σε υπηρεσίες,αντιθέτως μάλιστα,οπότε έφυγα πριν βγει από το δωμάτιο για να παρουσιασθεί.

Φ134ισόγειο-Ναταλί η "πεοβόρος".Μέρες που είναι,ας κρατήσουμε κάποιους τύπους στην έκφρασή μας. :woldman: :priest:
Ολόγυμνη στο σαλόνι, σκέτος πειρασμός!.Αλλά μεταβολή και δρόμο οι περισσότεροι!

Φ109 κάτω-Αλίνα είπε η υπηρεσία.Προφανώς η πρωινή Ρουμάνα Αλίνα από Φώκαιας 24.Προκαταρκτικά από την μέση και πάνω αλλά στην κυρίως πράξη...άσ'τα να πάνε.

Φ71 πάνω-Μελαχροινή αδιάφορη παχουλή με ακάποτο αν θυμάμαι καλά-στα 20 ευρώ.
Μ.Προδρόμου υπόγειο-Νικολέτα από Φ59 άνω.Μόνο τα βασικά.Μελαχροινή όμορφη λεπτή νεαρή.
Φ86 κάτω-Έλενα από Φώκαιας 25 άνω.Η γνωστή λεπτή ξανθιά "Ουκρανέζα"
Φ86 άνω-Μελαχροινό χαριτωμένο λεπτό πιπίνι με κωλάρα (Θεέ μου συγχώρα με!...αλλά Εσύ την έφτιαξες!).Δεν την έχω ξαναδεί.Μάλλον καλύπτει κενά αδειών.
Φ84 κάτω-Σάντρα από Φ86άνω,Φώκαιας 25άνω.Μελαχροινή ομορφούλα,λεπτή,Ρουμάνα κατά τον κ.Μαρκαριάν.
Φ84 1ος-Αλίνα είπε η υπηρεσία.Προφανώς το -σταθερά εκεί πλατσουρίζον- ισχνό πιπινοειδές παπάκι.

Φ84 2ος-Νέλη.Καινούργια παρουσία.Καστανή λεπτή σκουρόχρωμη μετρίου προσώπου με πρωκτικό στα 20 ευρώ.

Φ59κάτω-Εργολαβίες παντός τύπου "η Σαμπρίνα".
Φ59άνω-Μελαχροινό λεπτό πιπινοειδές που καλύπτει κενά αδειών προς το παρόν.Η συνέχεια θα δείξει.Μόνο τα βασικά.
Φ80-Μιχαέλα η βυζαρού από Φ134ισ.-Φ109κάτω.

Φ61-Καστανόξανθη μετρίου προσώπου,κανονικού πάχους με καμπύλες και τροφαντή αχλαδοειδή κωλάρα!:Δημιουργήματα του Ύψιστου!.Οπότε αμαρτία ουκ έχω!.
Οι φωνές συμμετοχής της ακούγονταν πειστικές καθώς περιμέναμε να εξέλθει.Ευδιάθετη βγήκε στο σαλόνι,συνάμενη-κουνάμενη η "αχλαδιά"!.
Ο γνωστός  πονηρός υπηρέτης από Φώκαιας 27 1ος, μπέρδεψε τα "ελεύθερα πιασίματα" με το "ελεύθερο στοματικό".Και προέκυψε μία  φράση:"Ελεύθερα στακσίμα".Τυχαία;.Κατά τα άλλα η γλώσσα του πήγαινε ροδάνι.Και οι Αλβανοί μιλούν καλά Ελληνικά.

Φώκαιας 19-Καστανόξανθη,ολίγον ευτραφής στην οπίσθια και περιφερειακή ζώνη με ακάποτο στα 20 εύρω.Τέως διοπτροφόρα "γραμματέας" του creamed on glasses.Φαίνεται δεν απόδωσε το σκηνικό και εγκαταλείφθηκε.
Διδύμου 8 κάτω-Ειρήνη είπε η υπηρεσία.

ΑΑ...ξέχασα...Φυλής 71 κάτω- :referee: :referee: :referee:

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
και από εμένα ευχές σε όλους !!!

Μεταξουργείο χθες 1/4/2010 περίπου γύρω στις 19.00’

ΙΑΣΩΝΟΣ 43
:tits2:
Μαρία ξανθιά με μπουκλωτά κοντά μαλλιά και πρόσωπο τσιγγάνας, κάπως γεματούλα, υπερχοταστικά βυζιά και στρουμπουλό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 46 Α (ΙΣΟΓΕΙΟ ΔΕΞΙΑ)
:zfuck:
Ελένη με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, ξανθές ανταύγειες από Ιάσωνος 44, σχετικά μέτρια στο ύψος, γεματούλα όσο χρειάζεται με χορταστικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 30Β (ΙΣΟΓΕΙΟ)
:sunglasses:
Μαρία μελαχρινή με ίσια μαλλιά μέχρι τους ώμους, από Κολωνού 27Β και Κολωνού 30Α (συνεδριακά), βουκολικής και βαλκανικής προέλευσης (περίπου στα 40) σχετικά μέτρια στο ύψος, κρεμαστά μέτρια βυζιά και υπερ-φουσκωμένο κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 30Α (ΟΡΟΦΟΣ)
:fuck2:
Σόνια μελαχρινή Ρουμάνα με μαλλιά μέχρι τα κω(ο)λομέρια (ενίοτε εργάζεται και στο ισόγειο Ιάσωνος 30Β), συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά κοντή, κανονικό σώμα, μέτρια βυζιά και ικανοποιητικό κώ(ο)λο

ΙΑΣΩΝΟΣ 37 (ΟΡΟΦΟΣ)
:)
Άλεξάνδρα με τεχνητά γκρίζα μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό τσιγγανοειδές πρόσωπο, μάλλον μέτρια στο ύψος, κανονικό σώμα και αποδεκτές αναλογίες

ΙΑΣΩΝΟΣ 1Β (ΟΡΟΦΟΣ ΔΕΞΙΑ)
;)
Μόνικα σταθερή αξία για το Μεταξουργείο στα 15 ευρώ, ξανθιά Ρωσίδα από Ιάσωνος 19, ωραίο πρόσωπο, μέτριο ύψος, κανονικό σώμα με καλές αναλογίες

ΚΟΛΩΝΟΥ 32 (ΙΣΟΓΕΙΟ)
:boobies:
Ελένη ως Κλεοπάτρα μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τις πλάτες, συμπαθητικό πρόσωπο, σχετικά μέτρια στο ύψος, χορευτικό σώμα με μικρά βυζιά αλλά υπέροχο κώ(ο)λο. Επίσης σταθερή αξία για το Μεταξουργείο στα 15 ευρώ

ΚΟΛΩΝΟΥ 30 (ΟΡΟΦΟΣ)
:booty:
Τατιάνα μελαχρινή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, προκλητικό πρόσωπο και ομιλία «Σοφία Αλιμπέρτη», μέτρια προς κοντή, λίγο γεματούλα με τουρλωτό κώ(ο)λο, τοποθετημένο μάλλον χαμηλά

ΚΕΡΑΜΕΙΚΟΥ 11 (ΙΣΟΓΕΙΟ)
:)
Άννα από Κολωνού 30/όροφος, ξανθιά με μαλλιά μέχρι τις πλάτες (έβγαλε τα extensions), μέτρια στο ύψος, λίγο γεματούλα (όσο χρειάζεται), ικανοποιητικά βυζιά και φουσκωτό κώ(ο)λο

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
δυνατά στον αγώνα!!!

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
Σημερα το πρωι στο Λιοσιων 73α εκδιδοταν πολυ αδυνατο αλλα ομορφουλικο πιπινι με πρωκτικο στο 20αρικο!Δεν δοκιμασα καθοτι πολυ αδυνατο για τα γουστα μου!Οι λατρεις των skinny κοριτσιων ας ριξουν μια ματια

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Για τους κουλουρακιδες αφιερωμενο !!

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
Τσαρκα σημερα μεταξυ 18.00 - 19.00

Ρεμουνδου 21 αδιαφορο μελαχροινο με 69 στο προγραμμα
Περγαμου 1 κατω αδιαφορη ψηλη με περιορισμενο κωλο, πανω αδιαφορη κοντη μελαχροινη
Φ. 109 κατω αλισια καπως ετσι ... δεν ειναι του τυπου μου
Φ. 109 πανω αδιαφορη λεπτουλα ξανθια
Φ. 65 καλο μελαχροινο αλλα αρκετη αναμονη εφυγα
Φ. 86 πανω αδιαφορο μελαχροινο
Φ. 86 κατω ξανθο που την παρουσιαζαν ως σουιδεζα ! την ειχα παρει παλια σε αλλο σπιτι τιποτα το ιδιαιτερο
Φ. 84 μελαχροινο 20ευρω και λωκο με 25 ευρω ..
  :rockon:
Φωκαιας αντελοσπιτο αδιαφορη ξανθια με ακαποτο
Φωκαιας διπλα απο αντελοσπιτο στον οροφο πολυ ομορφο τινακι με σκουλαρικακι στο πανω χειλος. πολυ ομορφο.
Φωκαιας λαβυρινθος κινεζα-ταυλανδη δεν ξερω παντος σχιστοματα μαυριδερη
Φωκαιας 22 αδιαφορη μελαχροινη που κοιμοταν στο καναπε !!!
Φωκαιας 17 ή 15 δεν θυμαμαι , μια με κωλο και λουκ βραζιλιανας αλλα φουλ ολα τα δωματια και 2 στην αναμονη
Καταθεση τελικα Φυλης 59 στο πανω , ονομα καπως μου ειπε ισινορα .... καπως ετσι.... 18χρονο ρουμανακι μελαχροινο πανεμορφο με τρελο κορμακι 0% λιπαρα αρκετα καλη στο δωματιο η τσα2 ελεγε ειναι η 2η μερα της στη δουλεια. πολυ στενη δεν εμπαινε μεσα με τιποτα , χρειαστικε ky για να μπω ...

** Σχεδον σε ολα τα σπιτια (αντε 1-2 οχι) ειχαν 69 στο προγραμμα των 20ευρω

xistis

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2007
Κριτικές
12
Like
0
Πόντοι
1.240
βαριεμαι να ξαναγραψω το report

παω να κανω τροποποιηση και μου το εσβησε ολο  :tickedoff: :tickedoff:

το κανω copy - paste και μου το βγαζει κενο  :jerking: :jerking:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
βαριεμαι να ξαναγραψω το report

παω να κανω τροποποιηση και μου το εσβησε ολο  :tickedoff: :tickedoff:

το κανω copy - paste και μου το βγαζει κενο  :jerking: :jerking:
bug θαναι τυπε
λες να ειναι αυτο στο αβαταρ σου? :2funny:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Έγραψες πάλι, τύυυπεεε!
Η μεγαλύτερη ατάκα που έχει γραφτεί στα 5 χρόνια του σάιτ.
τυπε το σαιτ ειναι γεματο απο ατακες
κυκλοφορουν μεγαλες μορφες εδω :rockon:

Deicidious

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Κριτικές
20
Like
17
Πόντοι
2.945
Εσύ είσαι κινητή ατάκα, τύπε
(Άντε, να πάει 10 η ώρα, να πάμε για σκάουτινγκ στο κέντρο)
:rockon: :rockon: :rockon:

sore throat

Μέλος
Εγγρ.
3 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
ξερει κανεις αν ειναι ακομα η μπαρμπαρα τωρα πρωι (βριστε τωρα...),αλλιως να παω για μεταξι μερια....

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom