Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 286 άτομα (25 μέλη και 261 επισκέπτες)

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
...κατέβηκα κάτω στο Δ27 και πέρασα με Βικτώρια η Τάνια έλειπε, είχα να πάω αρκετό καιρό με την κοπελιά. Μπήκε πολύ πρόσχαρη στο δωμάτιο αλλά επειδή αρχίσαμε τα αστεία, το πρόσωπό της γελώντας ήταν δαιμονικό, μαζί με τα μαύρα μαλλιά δεν είχε βαφτεί κίολας,...Τι να πω ότι νομίζει ο καθένας δεν νομίζω να την ξαναπροτιμήσω.
Πεστα ρε φίλε και νόμιζα πως ήταν ιδέα μου. Και εμένα όταν μου γέλασε είχε ένα ύφος δαιμονικό. Τα ψιλοχρειαστηκα να σου πω... Την έβαλα στα τέσσερα να μην την βλέπω και την έκανα χωρίς να τελειώσω τελικά.
Πάντως θέτει υποψηφιότητα για horror εμφάνιση....

Accountant

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2021
Like
2.226
Πόντοι
441
Επίσκεψη σε ένα και μοναδικό σπιτάκι της Φυλής πριν μια ώρα , Φυλής 59 στην "Τζέσικα Πιπαρες " όπως λέει και ο φίλος.. χαχα
Η Τζέσικα είναι ένα κορίτσι 35-40 ετων ,κοκκινομάλλα, ψηλή γυναίκα, δεν την λες και όμορφη με βυζαρες κρεμαστές.. Αναμονή λίγη ώρα για το σαλοναρισμα, δίνω το αντίτιμο στην τσατσά και περνώ στο δωμάτιο να σουλοπωθω..
Έρχεται το κορίτσι μας με θετική διάθεση, χαιρετιομαστε και αρχίζει να μου τον παίζει σιγά σιγά με το χέρι της ενώ ταυτόχρονα έπιανα και φιλαγα το σώμα της και τις βυζαρες της..
Δεν κάνει 69 όπως μου είπε..
Αφού έγινα τούρμπο μου φόρεσε καποτα και ξεκίνησε μια πολύ ωραία πιπα βαθιά για αρκετά λεπτά.. Και άλλο λίγο της λέω και συνέχισε..
Την πήρα όπως μου αρέσει στα 4 και αρχίζει τα μπρος πίσω μόνη της στην πουτσα μου.. Σιγά σιγά έμπαινα έβγαινα και πιάσαμε καλό ρυθμό, συντονιστικαμε..
Περίπου 4 λεπτά σε αυτή τη στάση και χυσαμε ωραία..
Της είπα ότι μου άρεσε και ότι μου έφτιαξε την διάθεση και ότι θα την ξαναδώ στο μέλλον..
Από εμένα ναι..
Καλό Σκ και καλό ψήφο!

Εγγρ.
21 Ιαν 2023
Κριτικές
41
Like
2.337
Πόντοι
506
Για να καταλαβεις πως το ειπε το καριολες δες το παρακατω video
Εντάξει απλά εγώ τις σέβομαι αυτές τις κοπέλες και δε μαρέσει ούτε για πλάκα κάποιος να τις λέει καριολες.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.758
Πόντοι
3.246

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.262
Πόντοι
2.836
Εντάξει απλά εγώ τις σέβομαι αυτές τις κοπέλες και δε μαρέσει ούτε για πλάκα κάποιος να τις λέει καριολες.
Είσαι oreos24 αλλά άπειρος, συμβουλή, στα κορίτσια της δουλειάς αρέσκονται να τα βρίζουν μόνο έμπειροι καλλιτέχνες.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205

dieuthintis

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2023
Like
343
Πόντοι
20
Η καταλληλότερη για facesiting με ταυτόχρονη τελειωτικη χειρομαλακια (στον παίζει).Στο τέλος ζεστο καταπιωτικό κατούρημα μεχρι να σταξει τελευταία σταγόνα το μουνι.
Απίστευτη καύλα... να το ζήσετε.
Το έχεις κάνει?

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.424
Πόντοι
446
Κάπου πήρε το μάτι μου ότι γύρισε η Τζούλια η skinny φυλής, ξέρετε κάτι?
Ναι γύρισε, τη γάμησα χθες, στο 5λεπτο άρχισε να ζητιανευει για 20ευρα. Η ευρωπαρακαλιαρα. Ένα κ πολύ της ήταν. Άραγε ζητάει γενικώς σε όλους?? Για πείτε....

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Είχα διαβάσει την κριτική του συντρόφου και κατέβηκα να τη βρω,τίποτα Είχα ξανά κατέβει 2-3 φορές πάλι τίποτα,ο Σμύρνης είχε γράψει ότι μεταφέρεται και στο Ιάσωνος 44,πάλι τίποτα.
Έχει κανείς ιδέα που τι βρισκουμε και τι βάρδιες?(αναφέρομαι για την πρώτη κριτική την Κορίνα την Αλβανή)

Zeton

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2023
Κριτικές
4
Like
293
Πόντοι
281
Φώκαιας 13 υπόγειο ξέρει κανείς ποια ;

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.758
Πόντοι
3.246
Πολλοστή φορά με Χριστίνα ρουμάνα φυλής 65 οκ την ξέρουμε καθώς
πηγαινοέρχεται συχνά από επαρχία, (παλιά δούλευε και Μεταξουργείο στα 15) μπορώ να πω για τη συγκεκριμένη οτι από
εμφάνιση αγγίζει το 9άρι έχει σωματάρα και βυζάρες και παρόλο που έχει περάσει πλέον τα 30 κρατιέται καλα... τα τατού της σε όλη την πλάτη και πόδια σε συνδυασμό
με το σολάριουμ είναι τέρμα καυλωτικά... στις υπηρεσίες υστερεί αρκετά καθώς κάνει υπεραπλό
χωρίς 69 και χωρίς πιπίλισμα στις ρωγίτσες της καθώς όπως λέει ανατριχιάζει

alogafentis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
3.424
Πόντοι
446
πηγαινοέρχεται συχνά από επαρχία, (παλιά δούλευε και Μεταξουργείο στα 15) μπορώ να πω για τη συγκεκριμένη οτι από
εμφάνιση αγγίζει το 9άρι έχει σωματάρα και βυζάρες και παρόλο που έχει περάσει πλέον τα 30 κρατιέται καλα... τα τατού της σε όλο την πλάτη και πόδια σε συνδυασμό
με το σολάριουμ είναι τέρμα καυλωτικά... στις υπηρεσίες υστερεί αρκετά καθώς κάνει υπεραπλό
Ας γαμήσω καλύτερα το κωμοδίνο μου........

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
τώρα live

Χωματιανου 11α Αλισα καστανή, σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Χωματιανου 11β κλειστό.

Λιοσιων 73β Μισέλ λατινα μελαχρινή με περίεργη φάτσα πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτό ωραίο κορμί, μικρό βυζι, απλό πρόγραμμα.

Λιοσιων 73α Μαριάννα λατινα μελαχρινή σώμα με πιασίματα 1.5αρι βυζι,απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18 Έλλη ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2-2.5αρι βυζι , απλό πρόγραμμα.

Εξηκιου 18α Μιλενα ξανθοκαστανη χοντρουλα μιλφ με 3αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Εξηκιου 18γ Μαρία καστανή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματακια 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Λιοσιων 79α κλειστό.

Λιοσιων 79β Άντζελα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα, 2.5αρι συν βυζι, με πρωκτικο.

Βεργας 2 Ντιαννα χοντρή με καστανοκκοκινα μαλλιά μέχρι τους ώμους, 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό .

Βεργας 3 αριστερά Σαμπρινα μελαχρινή χοντρή μιλφ με 2 5αρι βυζι και Μιλανα μελαχρινή χοντρή με 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 δεξιά Αλινα ξανθιά χοντρή μιλφογκιλφ με 2.5αρι βυζι, μεγάλο τατουάζ στο μπράτσο και Κατερίνα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Νανσι μιλφ με καστανο πολύ κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι συν σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Βεργας 6β Αλινα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 2.5αρι βυζι και Βικτόρια ξανθιά πολύ χοντρή με 3.5αρια συν βυζια, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Βεργας 7 πάνω Γιάννα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος και στη δεξιά ωμοπλάτη, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 7 κάτω Τίνα με κάστανο σκούρο μαλλί, νταρντανοπαχουλη με 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα ανακοινώνεται.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μπέλα/Στέλλα μελαχρινή χοντρή, με 2.5αρι βυζι, τατουάζ στο αριστερό μπούτι και 3-4 ακόμη μικρότερα, με πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος & 13αρια κλειστά.

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
εμφάνιση αγγίζει το 9άρι έχει σωματάρα και βυζάρες και παρόλο που έχει περάσει πλέον τα 30 κρατιέται καλα... τα τατού της σε όλη την πλάτη και πόδια σε συνδυασμό
μουναρα αλλά κομοδίνο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
συνέχεια σφηνάκι live

Αγκυρας 9 Βαρβάρα καστανοξανθη κοντή μιλφ μέ μαλλί μέχρι τους ώμους, κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Ερρικα μελαχρινή πολύ ψηλή νταρντανα μιλφ μιλφ με 2.5αρι βυζι, τατουάζ πίσω χαμηλά στη μέση, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ,η Ερρικα φεύγει σε λίγο.

Αγκυρας 12α Λυδία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2αρι βυζι και Βικτόρια μελαχρινή με το μαλλί πιασμένο πάνω κότσο, σώμα με πιασίματα 2.5αρι συν σιλικονατο βυζι,αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Αγκυρας 12β Αντριαννα ξανθό γκρανι νταρντανοπαχουλη με σιλικονατο βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Dsar263

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Αυγ 2021
Κριτικές
42
Like
11.383
Πόντοι
3.436
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom