ΠΥΡΑΥΛΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2009
- Κριτικές
- 104
- Like
- 2.757
- Πόντοι
- 7.783
Επιμύθιο...
Μελαχρινή με τσοπανίσιο βλέμμα, ...
Πριν το βουκολικό, τώρα το τσοπανίσιο.... Δηλαδή;
Μήπως μπορείτε να γράψετε δυο λογάκια για αυτό;
Επιμύθιο...
Μελαχρινή με τσοπανίσιο βλέμμα, ...
Πριν το βουκολικό, τώρα το τσοπανίσιο.... Δηλαδή;
Μήπως μπορείτε να γράψετε δυο λογάκια για αυτό;
Σοφία (από Αγ. Πέτρου) ωραία παρουσία και σταθερή αξία για το Μεταξουργείο στα 15 ευρώ, καστανή με μαλλιά μέχρι τους ώμους, σχετικά ψηλή με κανονικό σώμα και ωραίες αναλογίες
Μελαχρινή με τσοπανίσιο βλέμμα, σπαστά μαλλιά μέχρι τις πλάτες, σχετικά ψηλή με υπερμεγέθη βυζιά και παραφουσκωμένο κώ(ο)λο
Παρακαλώ, κοίταξε την συνημμένη φωτογραφία!...
τελικα ειναι θεμα κινησης οπως ειχα γραψει αλλες μερες 15 αλλες 20.Σωσίβιον εἰς τὸν ὠκεανὸν τῆς ἀκριβείας!
παλιότερα εργαζόταν στο λέλας καραγιάννη, με το ίδιο όνομα, και μου φαίνεται ότι έχει προϋπηρεσία και σε τζίδικο.. είναι όντως αξιόλογη και συμμετοχική, για τους φίλους των λίγο μεγαλύτερων ηλικιών βεβαια..
Χαχαχα! Κατσε γιατι θα τρελαθουμε τωρα... Τη Δευτερα το απογευμα που την πηρα ειχε 20. Μαλιστα, της ειπα να μεινει στα 20 και να μην ξανακατεβει στα 15 και μου απαντησε οτι στο Ιασωνος 1α παντα στα 20 εκδιδεται, μονο στα διπλανα μαγαζια οταν δουλευει ριχνει την τιμη της στα 15. Καποιος μας δουλευει εδω...?
τελικα ειναι θεμα κινησης οπως ειχα γραψει αλλες μερες 15 αλλες 20.
Σωστά τα λες!
Πριν από ημέρες που μπουρδελοενημέρωσα την παρέα, είχα αναφέρει ότι μάλλον δεν είχα ακούσει καλά για τα 15 ευρώ και επικοινώνησα μέσω ασυρμάτου με τον συμπολεμιστή spiderdom ως τον πλέον ενημερωμένο για τα δρώμενα στο Μεταξουργείο. Μου το επιβεβαίωσε ότι ενίοτε η Σοφία ζητεί μπουρδελοαμοιβή των 15 ευρώ και ενίοτε των 20 ευρώ για τις παρεχόμενες υπηρεσίες.
Το ίδιο αναφέρει και στο πρόσφατο ποστάκι του... ;)
Εισαι σιγουρος λοιπον οτι χθες ζηταγε 15?
Βεβαιότατα !!!
Έχω και τεκμήρια για την ..."αθωότητα" μου
Καλύτερα να μην πεις τίποτα!!! ;)
...γιατί όλοι ("μα" όλοι σχεδόν) την έχουμε πατήσει.