Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 156 άτομα (5 μέλη και 151 επισκέπτες)

Dstrict

Σεβαστός
Εγγρ.
11 Ιουλ 2023
Κριτικές
10
Like
6.961
Πόντοι
1.336
Μεσημεριανό χτύπημα Φιλιππίδου στον όροφο Ρομινα...
Μετά το προχθεσινό βραδυνό φιάσκο με την Λευκορωσίδα Κριστιάνα
σήμερα δόξα τον Μεγαλοδυναμο όλα καλά...
Όλες οι εμβληματικές φυσιογνωμίες από όλα τα κάτεργα,φυλακές και χοτ σποτ σε
πλήρη παράταξη σήμερα στο κέντρο...
Αθηναμπαντ my love...
Φώκαιας αχνιζε ο δρόμος από την ζεστή και η εσανς κατρουλιλας και σκουπιδιών δημιουργούσε
μια ατμοσφαιρα αποπνικτική...
Καλά πάω βράδυα αξημερωτα να γαμησω τι το ήθελα το μεσημέρι...
Οι μεσημεριανές αρκετές οι σιτεμενές δίνουν και κωλαντερο από ότι είδα...
Θα το έχω στο νου μου...
Κάποιες φορές γουστάρω να βγάζω και κανένα μεράκι..
Τραβήχτηκα και στην Διδύμου να μου στέγνωνε και πλήρως με τσιμπουκαρα
τα αρχιδια η γκρανυ Αλιοναρα αλλά τζιφός...
Το κατάστημα κλειστό...
Φεύγοντας ένα ζευγάρι ηλικιωμένων κοντά στα 60 φεύγα πάρκαρε πάνω στην Αχαρνών
λογικά γυρνώντας από μπάνιο αν κρίνω από την εμφάνιση τους...
Guys η γιαγιά πρέπει να γαμιοταν ακόμα ΑΣΥΣΤΟΛΑ...
Ήταν με φωσφορίζε πρασινο μαγιό πάνω τρίγωνακι κατω στρινγκ
και πάρεο και είχε τεράστιες βυζάρες και πλατινε μαλλί...
Γύρισα σπίτι και τον έπαιξα με αφιέρωση...
Το είπα θα εσκαγα δεν μπορούσα...
Μισή ντροπή δική μου που το εγραψα και μισή δική σας που το διαβασατε..
Να είστε όλοι καλά...:sunglasses:
Η εκδίκηση της καλτιλας ,φωσφοριζέ γκράνυ αντί Αλιόνας.

Λευκορωσίδα τι φάση;

black crow

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Σεπ 2006
Κριτικές
258
Like
11.967
Πόντοι
19.505
Φυλής 105 δυο πολύ όμορφες λατίνες η πετιτ Αμάντα με μακρύ μαύρο μαλλί και η Μέγκαν με διχτυωτό ζαρτιερικό
Παρτούζα 40 ευρώ για 10 λεπτά. Απλό πρόγραμμα και 69.

Λιοσίων 73Α η Κατερίνα, λατίνα πληθωρική, ομορφούλα

Φωκαίας 13 υπόγειο Αντέλα, ξανθιά μη-λατίνα, αδιάφορη

vabiri(2)

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2020
Like
124
Πόντοι
0
Η Λιλυ ήταν νομιζω κολοκυνθους 38..ψηλή σχετικά μελαχρινή, βυζαρες,κωλος μέτριος,φάτσα νοικοκυράς από άνω Λιόσια.Ειναι καλη μεσα και νομίζω πως ξεφεύγει από το πρόγραμμα λόγο καυλας. (Τουλαχιστον εγώ αυτό βιωσα)
Τι βάρδια είναι?

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
Καλημέρα μύστες
Ξέρει κανείς αν είναι στο πόστο της η Ειρήνη απο Φωκαίας 17 όροφο;

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481

Άχθος Αρούρης

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Απρ 2021
Κριτικές
65
Like
20.403
Πόντοι
14.936
Η εκδίκηση της καλτιλας ,φωσφοριζέ γκράνυ αντί Αλιόνας.

Λευκορωσίδα τι φάση;
Λευκορωσίδα πολύ όμορφη κοπέλα αλλά πολύ
αποστειρωμενο πρόγραμμα και δεν μπορώ μου πέφτει
και δεν μου σηκωνεται ποτέ ομως...
Πολύ τζελ κοίταγμα συνέχεια κάποτα αν έχει σπάσει
και γκρίνια για το μεγεθος λες και πήρα πρωκτικό...
Αυτά τα λίγα...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Bίζιτα και παράλληλα έκανε κάτι guest star εμφανίσεις στο Φωκαίας 25. Τελευταία φορά την είχα πετύχει 2η βάρδια και είχε μια ξανθή καούκα ράστα για μαλλί. Απίστευτο μουνί όντως και άμα την πετύχενες σε φάση που ήθελε να γαμηθεί ξέχναγες το όνομα σου. Αν δεν ειχε όρεξη πάλι ήταν πολύ διεκπαιραιωτική με πολλά μη και στον οικο που δούλευε η τσατσά χτυπαγε πολυ ενοχλητικά πάντα και σε διεκοπτε να τελειώνεις. Αν ξέρει κανείς τη μοίρα της θα ήθελα και εγώ πολύ να μάθω.
Μένει μόνιμα Βουλγαρία με τον μελλοντικό μπαμπά του παιδιού της Οσονουπω !

Frogen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
5
Like
466
Πόντοι
300

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλησπέρα , γνωρίζουμε εάν η φωτεινή από Ιάσωνος 44 είναι στο πόστο της ;

parmenionas13

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Της Μιρας μπορει να αλλαξουν τα σχεδια και να μεινει μονιμα στην Ελλαδα!

Pirkavlos7735

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2021
Κριτικές
2
Like
239
Πόντοι
20
πέρασα σήμερα κατά τις 18:00 από φυλής για λίγο τσάρκα μετά απο αρκετούς μήνες και δηλώνω απογοητευμένος τόσο σε επίπεδο υπηρεσιών που προσφέρονται όσο και σε εμφάνιση των κοριτσίων. Highlights της τσάρκας ήταν τα εξής

Αγκυρας 9 ή 11 δεν θυμάμαι νούμερο- Λαουρα ξανθό μοντελέ και μια Μαρίνα στυλιάρι λίγο περίεργη φάτσα αλλά μου φάνηκε θα βγάζει γούστα, σε παρτούζα με 30

Φυλής εντύπωση μου κάνανε μόνο μια Μαρία τσέχα λεπτό μελαχρινό πετίτ πολύ καυλιάρα μου κλεινε το μάτι και μια ταιλανδέζα ( άννα νομίζω?) η οποία μπήκε επιτόπου σε δωμάτιο

εκεί δίπλα δούλευε και η Μπίουτι το μάυρο θωρηκτό που βγήκε απο το δωμάτιο και ήρθε να μου σφίξει το χέρι ( δημαρχέσα)

Φιλλιπίδου πήγα μια βόλτα και η μόνη που βρήκα να αξίζει είναι στο 11Α η Καρολίνα που κάνει αντικειμενικά καλό κρεβάτι για μένα με όρεξη αλλά την είδα τα χει πάρει λίγο τα κιλάκια της. Δεν πέτυχα και την τραβελοτσατσα που τσιμπουκώνει ( ήμουν ο 1ος που την είχε πατήσει με αυτή και με αμφισβητούσατε και κοροιδευατε μερικοί εδώ πως έλεγα φίδια και τα έβλεπα σε ταινιες.)

Αυτό που με στεναχώρησε όμως πιο πολύ ήταν η Φωκαίας . Στα μικρά 7-9 δουλέυανε κλάσικά η Στέλλα η Ξανθιά και η Κατερίνα αμφότερες με πρωκτικό στο μενού. Πιο δίπλα στο 11 υπογειο μια Μισελ με πλεξουδες μελαχρινή φαινόταν τσαχπινιαρα αλλά ήταν υπεραπλό το πρόγραμμα και στο 13 η Μαρία με τα γυαλακια η μελαχρινή που έχω βαρεθεί να τη βλέπω και δεν την έχω δοκιμάσει ποτέ. Τέλος στο 27 ήταν μόνο ο όροφος ανοιχτά που παίχτηκε και το πιο ξεδιάντροπο σαλονάρισμα απο μια Νικόλ με μεγάλο τατουαζ μανικι στο δεξι χέρι που με το που έμπαινες ερχόταν και σου χαίδευε τον πούτσο. Το αστείο ήταν οτι μπήκε πρώτα ενας κύριος μιας ηλικίας 50 πλας που μάλόν τον κόμπλαρα με την παρουσία μου και φάνηκε να μην του αρέσει αυτή η κατάσταση. Το επιθετικό σαλονάρισμα συνοδέυτηκε απο ανακοίνωση υπηρεσιων απο την ίδια που έλεγε να μπω να τη γαμήσω δυνατά και να χύσω μέσα στον πάτο της μήτρας της. ( Αισιοδοξώ να εννοούσε πάντα με προφυλάξεις) . Έχοντας διαβάσει την τελέυταία κριτική για την συγκεκριμένη απέφυγα να μπω και πήγα προς Έλλης και Διδυμου όπου ήταν όλα κλειστά εκτός απο το Διδύμου 21 νομίζω με 2 πολύ μέτριες εμφανισιακα παρουσίες νομιζω Σοφια τη λεγανε τη μια που κάνανε και παρτούζα στα 30.

Συμπερασματικά για όσους βαρεθήκανε να διαβάζουν την έκθεση ιδεών μου, ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΤΟΣΟ Η ΦΥΛΗΣ? ακόμα και μέτριες έως άσχημες παρουσίες αρνούνται να δώσουν το κωλοτρυπίδι τους ενώ θυμάμαι πριν κάποια χρόνια που γαμάγαμε κάτι πορνοσταρικά μωρά όπως Βερονικα απο Φ86 με τα τατου και Αννυ στον ιδιο οικο, Χριστίνα ελληνοουκρανέζα που ήταν ψευδή και σοδομιζότανε με δικία της πρωτοβουλία χωρίς μα και μου, Τζούλια ξανθιά επίσης τίμιο κουλούρι και φυσικά η γκράνι Αλιόνα απο Δ27 και παλαιότερα αχαρνών 86 που τά κανε όλα και δεν σιχαινότανε. Ακόμα και η Ιζαμπέλα όταν ξεκίνησε στο φωκαιας 17 νομίζω γαμίοτανε με ένταση και πάθος απο κώλο και τώρα το γύρισε στα εσκορτιλίκια για να σε τρομάζει με τον νευρολογικό λόξυγκα για 160 ευρώ πια. Πλέον η μονάδική επιλογή για τόσο έκφυλο και ξεφτιλισμένο γαμήσι πρέπει να είναι η Μπάρμπορα απο Βέργας που δεν πέρασα απο εκεί. Πως φτάσαμε ρε παιδιά σε αυτό το σημείο? Έχουνε κλέισει όλα για διακοπές και είμαι απλά εγώ υπερβολικός? Υπάρχουνε κρυφά διαμαντάκια και απλά εχω μείνει εκτός του παιχνιδιού και δεν ξέρω την τύφλα μου πιά? έχει χαλάσει η αγορά και δεν υπάρχει επιστροφή? οι κοπέλες που ανέφερα(Βερονικα, Χριστίνα) ξέρετε τι έχουν γίνει?

Λέω να χαλάσω το εικοσάρικο σε κάνα στριπ σοου και ας μη γαμήσω τουλάχιστον να πιω μια μπυρίτσα και να πάρω ένα χωρο μάλον στο queens of the north που είναι και κοντά μου να μην τρέχω μακρυά.
Βερόνικα και αντζυ άλλο επιπεδο αδελφε

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom