Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (34 μέλη και 231 επισκέπτες)

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.699
Πόντοι
41.129
Στα σουβλακια του Αριστου περασε μπροστα μου το στυλιαρι η Μαριαννα με μαυρα μεγαλα γυαλια.Ειχε ενα μουνι διπλα της,ενα κωλινι απιθανο.Πιπινι θανατηφορο.Ευχομαι να το παει να κονομησει και εκεινο.Περναμε μιζερους καιρους.....
η μικροτερη αδερφη της ειναι ,θα δουλεψουν μαζι θα κανουν και παρτουζα... υπομονη.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
17
Like
15.425
Πόντοι
3.246

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Πέρασμα από Σαμπίνα μόλις τώρα..
Αναμονή αρκετή ώρα... αλλά είχα καιρό να την ακουμπήσω και έκατσα υπομονετικά.... είχε καί αυτό το ελαφρύ μαύρισμα που την έκανε ακόμα πιο επιθυμητή.
Ντουζ με καινούργια πετσέτα..
Έρχεται το Σαμπινακι καί δεν έχασα χρόνο...στο λεπτό καποτα και μέσα στο μουνακιτης.. εγώ το βρίσκω στενό καί κάνει καί ένα έξτρα σφίξιμο όταν θέλει.... έφαγα όλο τόν χρόνο μέσα της σε εναλλαγές στάσεων..
Αφού δυνάμωσε μουσική στο 10 λεπτό περίπου,, η Σαμπινα χαλαρή,
Αλλάζουμε στάση και πάμε στην άκρη του κρεβατιού σε φυσιολογική στάση και χαζεύοντας το αποτύπωμα του μαγιό πάνω στην κοιλιά της χύνω πάνω της....
Κάποιοι μπορεί να μην γουστάρετε για τους λόγους σάς...
Αλλά νομίζω ότι δύσκολα βρίσκεις τέτοιο πακέτο.. καθαρό μαγαζί με νουζ και μουναρα στα 20 ευρώ..

Τελευταία τροποποίηση:

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
πέρασα απ' το Λιοσίων 73Α τα μεσάνυχτα όπου δούλευαν Κέλλυ Σολ και μια άλλη νταρντανα ρωσσομππλιετ..

Εμφανίστηκαν τα κορίτσια
Και διάλεξα την Κέλλυ αυτή τη φορά διότι παρουσιάστηκε με αρκετά ανεβασμένη διάθεση και ήθελα να περάσω καλά.

Οριακά κοντοπουτανο με γλυκό πρόσωπο λίγο γιυρουνισιο, μελαχρινή με αρκετά πιασίματα και λίγα παχακια από δω κι από κει γύρω στα 25.

Ήρθε στο δωμάτιο με πλησίασε κοντά , άρχισα εγώ με φιλιά γύρω απ' τον λαιμό και τα αυτιά και τα γλωσσοφιλα δεν άργησαν να πέσουν..

Μου κατέβασε το μποξερακι και όσο ειμασταν όρθιοι και γλυφομααταν αυτή έτριβε το μουνι της πάνω στον υπερκαυλωμενο μου πουτσο

Με πετάει στο κρεβάτι με καβαλάει και συνεχίζουμε τα γλωσσοφιλα. Φάνηκε να υπάρχει καλή χημεία.

Γουσταρε τα δυνατά κωλοχαστουκα και το μεσαίο μου δάχτυλο όπου της έτριβε την κωλοτρυπίδες με εκείνη να κοκκαλονει και να δείχνει πόσο της αρέσει σε ισπανικά επιφωνήματα...

Μεταφέρθηκε στο πλάι του κρεβατιού όσο εγώ την δαχτυλονα και τον άρπαξε στο στόμα ολόγυμνο με πολλά παιχνίδια με την γλώσσα και περιποίηση από όλο το μήκος και τα αρχιδια

Αργότερα ξεκινήσαμε με την Κέλλυ να έρχεται από πάνω μου, να κάθεται με τρόπο ώστε να αρπάξει όλο το καβλι μου μέσα της , απλώθηκε πάνω μου και συνεχίσαμε τα γλωσσοφιλα παράλληλα με το σεξ που είχε συνεχώς εναλλαγές στον Ρυθμό

Κολλημένα τα χείλη και οι γλώσσες μας συνεχώς ενώ είχα τα χέρια μου στα κωλομαγουλα της μου κατευθύνει το δάχτυλο μου πάλι στην κωλοτρυπα της για δαχτυλονα με την ίδια να μουγκρίζει απ' την γκαβλα και να μου μιλάει στην γλώσσα της.

Γυρίσαμε σε ιεραποστολικό και αφού συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο με ρώτησε πώς θέλω.. την γύρισα στα τέσσερα για σφυροκόπημα με τα παχακια της να είναι ιδανικά για να τα γραπωσεις και να την σκίσεις με έντονα χαστούκια που της αρέσουν.

Μετά από λίγο έχυσα μέσα της και εκεί τελείωσε το έργο.

Πρέπει να έκατσα σίγουρα 20 λεπτά μέσα χωρίς καμία ενόχληση από την υπηρεσία.

Δωμάτιο πολύ καθαρό και όμορφο που παρέπεμπτε σε Airbnb.

Πολύ καλή περίπτωση η Κέλλυ, super διάθεση χωρίς καμία αντίρρηση πουθενά.

8.5/10 γιατί μου αρέσουν οι καλλιγραμες αλλά φαίνεται πως την χάρη την έχουν οι τσουπωτες

Milfomaniac

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
11 Νοε 2022
Κριτικές
158
Like
20.253
Πόντοι
32.478
πέρασα απ' το Λιοσίων 73Α τα μεσάνυχτα όπου δούλευαν Κέλλυ Σολ και μια άλλη νταρντανα ρωσσομππλιετ..

Εμφανίστηκαν τα κορίτσια
Και διάλεξα την Κέλλυ αυτή τη φορά διότι παρουσιάστηκε με αρκετά ανεβασμένη διάθεση και ήθελα να περάσω καλά.

Οριακά κοντοπουτανο με γλυκό πρόσωπο λίγο γιυρουνισιο, μελαχρινή με αρκετά πιασίματα και λίγα παχακια από δω κι από κει γύρω στα 25.

Ήρθε στο δωμάτιο με πλησίασε κοντά , άρχισα εγώ με φιλιά γύρω απ' τον λαιμό και τα αυτιά και τα γλωσσοφιλα δεν άργησαν να πέσουν..

Μου κατέβασε το μποξερακι και όσο ειμασταν όρθιοι και γλυφομααταν αυτή έτριβε το μουνι της πάνω στον υπερκαυλωμενο μου πουτσο

Με πετάει στο κρεβάτι με καβαλάει και συνεχίζουμε τα γλωσσοφιλα. Φάνηκε να υπάρχει καλή χημεία.

Γουσταρε τα δυνατά κωλοχαστουκα και το μεσαίο μου δάχτυλο όπου της έτριβε την κωλοτρυπίδες με εκείνη να κοκκαλονει και να δείχνει πόσο της αρέσει σε ισπανικά επιφωνήματα...

Μεταφέρθηκε στο πλάι του κρεβατιού όσο εγώ την δαχτυλονα και τον άρπαξε στο στόμα ολόγυμνο με πολλά παιχνίδια με την γλώσσα και περιποίηση από όλο το μήκος και τα αρχιδια

Αργότερα ξεκινήσαμε με την Κέλλυ να έρχεται από πάνω μου, να κάθεται με τρόπο ώστε να αρπάξει όλο το καβλι μου μέσα της , απλώθηκε πάνω μου και συνεχίσαμε τα γλωσσοφιλα παράλληλα με το σεξ που είχε συνεχώς εναλλαγές στον Ρυθμό

Κολλημένα τα χείλη και οι γλώσσες μας συνεχώς ενώ είχα τα χέρια μου στα κωλομαγουλα της μου κατευθύνει το δάχτυλο μου πάλι στην κωλοτρυπα της για δαχτυλονα με την ίδια να μουγκρίζει απ' την γκαβλα και να μου μιλάει στην γλώσσα της.

Γυρίσαμε σε ιεραποστολικό και αφού συνεχίσαμε στο ίδιο τέμπο με ρώτησε πώς θέλω.. την γύρισα στα τέσσερα για σφυροκόπημα με τα παχακια της να είναι ιδανικά για να τα γραπωσεις και να την σκίσεις με έντονα χαστούκια που της αρέσουν.

Μετά από λίγο έχυσα μέσα της και εκεί τελείωσε το έργο.

Πρέπει να έκατσα σίγουρα 20 λεπτά μέσα χωρίς καμία ενόχληση από την υπηρεσία.

Δωμάτιο πολύ καθαρό και όμορφο που παρέπεμπτε σε Airbnb.

Πολύ καλή περίπτωση η Κέλλυ, super διάθεση χωρίς καμία αντίρρηση πουθενά.

8.5/10 γιατί μου αρέσουν οι καλλιγραμες αλλά φαίνεται πως την χάρη την έχουν οι τσουπωτες
Στις κριτικές πρέπει να το ανεβάσεις αυτό

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Πριν πάω στη Λιοσίων είχα περάσει απ' το Μεταξουργείο για να διώξω τα χονδρά.

Πήγα στο πορνομολ και άκουγα φωνές απο μέσα

Η τσατσά είχε σταθεί μπροστά σε μια ομάδα μπαγκλαντεσιανων που περίμεναν να γαμησει ο πατριώτης τους και τους έβαζε τις φωνές γιατί από ότι κατάλαβα αφού γάμησε δεν άφηνε την κοπέλα να φύγει απ' το δωμάτιο και όταν δημιουργήθηκε ένταση μεταξύ τους αυτός την χτύπησε με κλωτσιά από ότι κατάλαβα..

Είδα και την κοπέλα μέσα στην αναταραχή να τρέχει προς την κουζίνα και έφυγα γιατί υπήρχε έντονο κλιμα

Τέλος πάντων κατέληξα σε μια παλιά μου γνώριμη την ζωή στο ι30, μιλήσαμε για μαγειρική και κάναμε ανούσιο σεξ.
Την άλλη εβδομάδα φεύγει και αυτή για διακοπές στην Αυλώνα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.699
Πόντοι
41.129
Πρωινη καταθεση στη Μαργκώ στο Λ73Β, εκφυλο πουτανακι που γουσταρει πουτσα και ξυλο.
Η υπηρεσια με εβαλε στο δωματιο Νο4 με το τζακουζι και το στρογγυλο κρεβατι οπου συνηθως γινονται τα ραντεβουν των 150 και 200ε. θα υπαρχουν φωτο και βιντεο απο το δωματιο στην κριτικη.

Wolfman42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2022
Like
2.335
Πόντοι
446
Από βυζί η αδερφουλα πως ειναι? Ανυπαρκτο οπως της Μαριάννας?

Αν είναι πολύ όμορφη με ωραία πόδια και κώλο, τότε ακόμα και τα μικρά βυζιά φτάνουν και περισσεύουν !!!

Anal popcorn

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Μαρ 2015
Κριτικές
10
Like
6.034
Πόντοι
1.336
Πρωινη καταθεση στη Μαργκώ στο Λ73Β, εκφυλο πουτανακι που γουσταρει πουτσα και ξυλο.
Η υπηρεσια με εβαλε στο δωματιο Νο4 με το τζακουζι και το στρογγυλο κρεβατι οπου συνηθως γινονται τα ραντεβουν των 150 και 200ε. θα υπαρχουν φωτο και βιντεο απο το δωματιο στην κριτικη.
Πολλά καλά ακούγονται για την περιβόητη μαργκω που ψάχνω όλη την Αθήνα για να γαμηξω..

Τώρα με έβαλες σε σκέψεις να πάω καπάκια απ' το γυμναστήριο μες την ιδρωτιλα.

Μπορείς να την περιγράψεις εμφανισιακά σε παρακαλώ;

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
514
Like
70.699
Πόντοι
41.129
Πολλά καλά ακούγονται για την περιβόητη μαργκω που ψάχνω όλη την Αθήνα για να γαμηξω..

Τώρα με έβαλες σε σκέψεις να πάω καπάκια απ' το γυμναστήριο μες την ιδρωτιλα.

Μπορείς να την περιγράψεις εμφανισιακά σε παρακαλώ;
Και λιγα ακουγονται... διαβασε κριτικη μου και θα δεις.

walker 76

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2021
Κριτικές
44
Like
6.080
Πόντοι
2.836
Μεσημεριανές καύλες χτύπησαν κόκκινο όπως άλλωστε και ο καιρός, λοιπόν δυο παρατηρήσεις:
Η Σοφία με ενημέρωσε η τσα2 έχει μια εβδομάδα περίπου που πήγε σε ελαιοτριβείο απο Μαραθώνος 59 ισόγειο. Ξέρει κανείς τοποτηρητής?
H Έμμυ απο Λιοσίων 73 εθεάθη Φωκαίας 13 υπόγα.

Mounokolotripidogliftis

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Κριτικές
48
Like
2.559
Πόντοι
3.172
Φώκαιας 13 υπόγειο Μύρα και σολ στην δεύτερη βάρδια...είναι η ίδια με την μυροσλαβα ;πέρασα με Μύρα...για δεύτερη φορά...γύρω στα 24 .. τσιμπούκι υγρό...φακούς επαφής για χρώμα...μέτριο πρόσωπο αλλά καλό σώμα σχετικά... παχύ μουνάκι...καλές εντυπώσεις... Ίσως γράψω κριτική

Εγγρ.
31 Μαρ 2021
Like
555
Πόντοι
80
Μεσημεριανό πέρασμα από Ελλης 3 (& Αχαρνών), η μόνιμη gilf Ειρήνη που αξίζει μόνο για πίπες, μία μέτρια καινούργια που δεν θυμάμαι όνομα αλλά έδειχνε αξιογάμητη, και η Λία από Καζακστάν η οποία μου έκανε αμέσως κλίκ και πέρασα. Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, ρόγες όνειρο, καλή συμμετοχή, κοινωνική, δεν υπάρχει θέμα με το χρόνο παραμονής στο δωμάτιο.

Ben Dover

Μέλος
Εγγρ.
28 Σεπ 2011
Like
825
Πόντοι
81
Μεσημεριανό πέρασμα από Ελλης 3 (& Αχαρνών), η μόνιμη gilf Ειρήνη που αξίζει μόνο για πίπες, μία μέτρια καινούργια που δεν θυμάμαι όνομα αλλά έδειχνε αξιογάμητη, και η Λία από Καζακστάν η οποία μου έκανε αμέσως κλίκ και πέρασα. Το κορίτσι είναι πολύ όμορφο, ρόγες όνειρο, καλή συμμετοχή, κοινωνική, δεν υπάρχει θέμα με το χρόνο παραμονής στο δωμάτιο.
Συνυπογράφω, εξωτική ομορφιά με ανατολίτικα στοιχεία, 30+ χρονών, μελαχρινή με ωραίο σώμα και στήθος 2+, με σκούρες ρώγες που πρίζονται σε σχήμα κυλίνδρου διαμέτρου 1 εκ. (μου θύμησε τις ρώγες της Σοφίας από Φραντζή 7 σε σχήμα), πολύ δοτική κοπέλα που δείχνει να γουστάρει αυτό που κάνει.
Το δυσάρεστο όμως είναι ότι σε 4-5 μέρες είπε πως θα φύγει για την πατρίδα της, ίσως ξαναγυρίσει, ίσως όχι, ίσως πάει κάπου αλλού.
Μέχρι τότε, είπε ότι θα δουλεύει από πρωί μέχρι τις 9-10 το βράδυ.
Πιστεύω αξίζει μια δοκιμή τουλάχιστον!

Ntonpinelo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2022
Κριτικές
13
Like
3.259
Πόντοι
731
Όντως η Λία είναι έρωτας....
Με απαλή συμπεριφορά βγάζει το 100/100...
Έλεγα να ενημερώσω τον n.smirni....ωστε να υπάρχει μια ιεραρχία στην ενημέρωση.... αλλά δεν μπορούσα να στείλω μήνυμα.
Γιατί;
Το κορίτσι αξίζει...με το μαλακό μάγκες..

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.505
Πόντοι
746
Αυτή η Γιάννα από Λιοσίων 73 δεν πολύ βλέπω κριτικές. Τι παίζει; Μ'αρεσουν τα θωρηκτά. Σκέφτομαι να πάω να ρίξω κανένα εικοσαρι.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Όντως η Λία είναι έρωτας....
Με απαλή συμπεριφορά βγάζει το 100/100...
Έλεγα να ενημερώσω τον n.smirni....ωστε να υπάρχει μια ιεραρχία στην ενημέρωση.... αλλά δεν μπορούσα να στείλω μήνυμα.
Γιατί;
Το κορίτσι αξίζει...με το μαλακό μάγκες..
Tην Καλησπερα μου Nton......με το συμπαθειο κιολας....πρωταρης εισαι????με το μαλακο τους λες????περνα μια βολτα αυριο......θα το Ξεκωλιασουμε....σαν τους καρχαριες θα πεσουν......!!!!!
υσ.Θυμησου Ντουετο Βερονικα -Ελενη...μιλησαμε οτι για τα λεφτα τους αξιζουνε και σκασανε ορδες....μας τα ξεκωλιασανε....θα τα λες συνθηματικα...οπως στον Κορωνοιο....στην Οδο Μαθηματικου.....στην οδο ξυλου κλπ.......
Καλα να περνας....
depositphotos_431972366-stock-photo-tourist-buses-in-a-parking.jpg

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom