Gianniskavliaris40
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.324
- Πόντοι
- 486
Εμφανισιακά οι κοπέλες πως είναι
Υπάρχουν περιγραφές στις κριτικέςΕμφανισιακά οι κοπέλες πως είναι ;
Εμφανισιακά οι κοπέλες πως είναι
Υπάρχουν περιγραφές στις κριτικέςΕμφανισιακά οι κοπέλες πως είναι ;
Ειρηνη περγαμου 27 βρισιμογιατί δεν πας σε ένα καπη μπορεί να σου κάτσουν και τσάμπα
Ειρηνη περγαμου 27 ξυλοΚαλημερα μαγκες τα φώτα σας ,παρακαλώ.. θελω να γαμησω οτι πιο σάπιο γκραννυ γπαρχει..ξέρετε κάποιον οικο??ευχαριστω
Μύστης ….. όχι αστεία …Δημοσίευση στο thread ''Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!'' Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα! Πάνω από 148k αναρτήσεις, ζωντανή ανταπόκριση.
15 Ιουνίου την ίδια ερώτηση είχες κάνει...υπάρχουν εκεί από κάτω οι απαντήσεις, 3 άτομα σου είχαν απαντήσει.
Ναι είναι λυσαρες και οι δύο. Εντωμεταξύ το γλείψιμο που κάνουν είναι για Όσκαρ. Με τα δικά μου γούστα πάνταΚαλο μεσημερι Φιλε Milf...σε ξεπουτσιασανε τα κοριτσια???χαχχαχααχαχαχα
Φιλιππίδου 11βΜπορούμε εν συντομία να γράψουμε ποίοι οίκοι έχουν ντουζιέρα?
Πολλούς μας βολεύει στο σχολασμα πριν πάμε σπίτι
Πέρδικα 1
Λιοσίων 73 κάτω
Βέργας 7 πάνω
Υπάρχουν άλλα? Ευχαριστώ
Βικτώρια μελαχρινή αρκετά ψηλή νταρντανα και Τάνια ξανθιά πιο κοντή με βυζάρες. Λίγα παραπανίσια κιλά αλλά σφιχτό κορμι. Στις ενημερώσεις του μετρ @n.smirni76 μπορείς να δεις λεπτομέρειες, όπως και στις κριτικές.Εμφανισιακά οι κοπέλες πως είναι ;
Απο προσωπο δε λεει πολλα, αλλα το κορμι της ειναι τουμπανο, ηλικιακα γυρω στα 25 την κανω, στητο 2αρι βυζι και πολυ ομορφος κωλος, παντελως αδιαφορη και ανευρη μεσα στο δωματιο αλλα στηθηκε επαγγελματικα στο doggy και επειδη μαλλον δεν την εχει πηδηξει κανεις εκει στο μπουντρουμι που δουλευει το μουνακι της ηταν στενο, ωραιος πατος για μία φορα, απλα θα τα κανεις ολα μονος σου.Ι32 ανοιχτο μονο το ισογειο στο βαθος (οροφος κλειστος, ισογειο πρωτο δεξια κλειστα) μια συμπαθητικης εμφανισης, ξινισμενης μαπας, γυμνοστηθη μελαχρινη με τα μαλλια πολλα κοτσιδακια, σε απλο.
Ξέρουμε πότε γυρίζει η καρίνα;την ειδα και γω, δεν μου γεμισε το ματι. Πιο πολλες πιθανοτητες ειχα να ξαναεπαιρνα την μετρια κατερινα, παρα αυτην. Αστους, μεχρι να γυρισει η Καρινα θα πεινασουν λιγο. Την τσατσα στο Ι43 την ειδες; Ηταν οσο καυλιαρα την ειδαν τα ματια μου ή απλα ειμαι στερημενος; Πεδιλακι, βαμενο νυχι, μακρυ φορεμα, γυαλια (νομιζω), 40+- ετων
δεν γνωριζω ακριβως τυπε μου αλλα οταν επιστρεψει θα γινει σιγουρα αναφορα εδω μεσα γιατι το φαν κλαμπ της ειναι μεγαλο.Ξέρουμε πότε γυρίζει η καρίνα;
Πολύ ωραία η ντουζιέρα στο βέργας 7...έριξα ένα κατούρημα μόλις τελείωσα με το σαμπινακι ,σπέσιαλ.Μπορούμε εν συντομία να γράψουμε ποίοι οίκοι έχουν ντουζιέρα?
Πέρδικα 1
Λιοσίων 73 κάτω
Βέργας 7 πάνω
Υπάρχουν άλλα? Ευχαριστώ
Πιθανόν τον Αύγουστο.Ξέρουμε πότε γυρίζει η καρίνα;
Και για τη τσατσα δε θα έλεγα όχι κάθε φορά που μπαίνω κοιτάει καλά καλά!!!!δεν γνωριζω ακριβως τυπε μου αλλα οταν επιστρεψει θα γινει σιγουρα αναφορα εδω μεσα γιατι το φαν κλαμπ της ειναι μεγαλο.
Αν τυχει να ξαναπαω απο τον οικο θα ρωτησω την τσατσα για λεπτομεριες.
Μία από τα ίδια!Και για τη τσατσα δε θα έλεγα όχι κάθε φορά που μπαίνω κοιτάει καλά καλά!!!!
Ντουζιερα εχουν επισης:Μπορούμε εν συντομία να γράψουμε ποίοι οίκοι έχουν ντουζιέρα?
Πέρδικα 1
Λιοσίων 73 κάτω
Βέργας 7 πάνω
Υπάρχουν άλλα? Ευχαριστώ