Pitsirikosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 24
- Like
- 2.115
- Πόντοι
- 1.191
Πριν από λίγο Φιλιππίδου 11 β Τόνια μαζί με Κορίνα η οποία δοκιμάστηκε κοντή με μεγάλα στήθος καλή συνεδρία αλλά ήθελα κάτι παραπάνω
Το πρωί που κατέβηκα κέντρο, για δουλειές, πέρασα από φυλής 99.
Πέτυχα την Τζέσικα, φουλ δωμάτια. Είμαι 99% σίγουρος ότι ήταν η Τζέσικα από Φώκαιας..
Είναι το ίδιο άτομο ?μήπως ξέρετε παιδιά που θα βρούμε τη Τζέσικα από Φωκαίας;
Λες και είναι τόσο δύσκολο να πάω να τα δω μόνος γιατί να αντιγράψω?αφού δε πιστεύεις δε μπορώ να κάνω κάτι οκ.
Όχι αδερφέ δεν είμαι αυτός που λες.Είναι το ίδιο άτομο ?
Ρε τζιμάκο τί στουντιάκιας είσαι εσύ αφού όλη την ώρα στα μπουρδελα γυρνας;Όχι αδερφέ δεν είμαι αυτός που λες.
Τουλάχιστον εσύ δεν μπερδεύτηκες με το και.Πέρασμα και από Φ69α Άννα Τάι και Μαρία
Φυλής πρωινή βάρδια
Φυλής 54Α Ιζαμπέλα κανονικά κιλά καμια 25αρια χρονων
Φυλής 65Β Ντιάνα κανονικα κιλά ωραία φάτσα καμία 25αρια χρόνων επίσης
Φυλής 84Α Κορίνα λεπτή πολυ κοντή καμια 23-25 χρονων
Φυλής 69Α Λάνα Κανονικά κιλά με φάτσα καλουτσικη γενικά ωραία καμία 30αρια χρονων.
Εσωτερική κλωνοσύγκρουση;Ρε τζιμάκο τί στουντιάκιας είσαι εσύ αφού όλη την ώρα στα μπουρδελα γυρνας;
ποιος είναι κλωνος;Εσωτερική κλωνοσύγκρουση;
Συγ-κλωνίστηκες.Πάλι σβάρνα πήρες όλα τα στούντιο τζιμάκο στουντιάκια. Εύγε.
Έλα ντε, τρέχα γύρευε ποιος από τους δύο είναι ο κλώνος.ποιος είναι κλωνος;
ο κλώνος ποιανού;Έλα ντε, τρέχα γύρευε ποιος από τους δύο είναι ο κλώνος.
Κουλουράκια-μπουρδελάκια-στουντιάκια, δεν ξέρει και ο ίδιος τι "-άκιας" είναι.ο κλώνος ποιανού;
Μάλλον κλωνίστηκες.Κουλουράκια-μπουρδελάκια-στουντιάκια, δεν ξέρει και ο ίδιος τι "-άκιας" είναι.![]()
ναι τυπε μου υπαρχουν καποια standards στην περιοχη και πρεπει να τηρουνται.Είμαι βόρειος και έχω απορία είναι λογικό στο μετάξι ο Τσάτσος να κάνει έλεγχο στα αρχιδια για το πόσο μεγάλα είναι
Δηλαδή ο Τσάτσος θα περνούσε μαζί μου μόνο με αγκαυλοτο πουτσο, δλδ τι θα έκανα αν ήμουν σε full γκαυλα θα έπαιρνα τσάτσο και μαύρη μαζί τι κουλή φάση θα ήταν... Θεσσαλονίκη να γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν τέλος του κόσμου όχι ότι με πείραζε αρκεί να ήταν 15-20 χρόνια νεότεροςναι τυπε μου υπαρχουν καποια standards στην περιοχη και πρεπει να τηρουνται.
Αν περασες το τεστ, πηγαινεις εντος 10ημερου απο το καφενειο Ιασονος και Μεγ. Αλεξανδρου να παραλαβεις το pedigree verification![]()