Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 276 άτομα (20 μέλη και 256 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.599
Πόντοι
5.060
Πάλι σβάρνα πήρες όλα τα στούντιο τζιμάκο στουντιάκια. Εύγε.
Συγ-κλωνίστηκες. :P
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

ποιος είναι κλωνος;
Έλα ντε, τρέχα γύρευε ποιος από τους δύο είναι ο κλώνος.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Είμαι βόρειος και έχω απορία είναι λογικό στο μετάξι ο Τσάτσος να κάνει έλεγχο στα αρχιδια για το πόσο μεγάλα είναι
ναι τυπε μου υπαρχουν καποια standards στην περιοχη και πρεπει να τηρουνται.
Αν περασες το τεστ, πηγαινεις εντος 10ημερου απο το καφενειο Ιασονος και Μεγ. Αλεξανδρου να παραλαβεις το pedigree verification :tooth:

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
ναι τυπε μου υπαρχουν καποια standards στην περιοχη και πρεπει να τηρουνται.
Αν περασες το τεστ, πηγαινεις εντος 10ημερου απο το καφενειο Ιασονος και Μεγ. Αλεξανδρου να παραλαβεις το pedigree verification :tooth:
Δηλαδή ο Τσάτσος θα περνούσε μαζί μου μόνο με αγκαυλοτο πουτσο, δλδ τι θα έκανα αν ήμουν σε full γκαυλα θα έπαιρνα τσάτσο και μαύρη μαζί τι κουλή φάση θα ήταν... Θεσσαλονίκη να γινόταν κάτι τέτοιο θα ήταν τέλος του κόσμου όχι ότι με πείραζε αρκεί να ήταν 15-20 χρόνια νεότερος

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Μαλακά χεστηκα σε μια φάση με αυτό αλλά μετά δεν γαμιεται η φάση για νέες εμπειρίες

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Τι γίνεται εδω; Ο στουντιακας έχει αρκετή ώρα να κάνει μπουρδελότσαρκα στη Φυλής.

Μην πήγε...κανά στουντιο; Χαααααχ

Τελευταία τροποποίηση:

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Αυτό το λες τώρα λες και είναι κανένα μεγάλο κατορθωμα;

και έχω απορία είναι λογικό στο μετάξι ο Τσάτσος να κάνει έλεγχο στα αρχιδια για το πόσο μεγάλα είναι
Λογικό είναι αφού κάποιοι δίνουν δικαίωμα. Πρώτα αφήνουν τσάτσους να τους ρουφούν την ψωλη και μετά ερχονται εδώ και αναρωτιουνται μήπως δεν ήταν γυναίκα.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.786
Πόντοι
41.129
Κα κα κα καααααλτ σκηνικό στο Μεταξι στο Ιασωνος 31....

Πελάτης ψωλοχυσε αγρια τη Μαιρη στο στομα κατα τη διάρκεια της πίπας...
Η Μαιρη στο νιπτήρα ξερνουσε τα σπέρματα του μυστη ο οποίος εφυγε σα κύριος ενω η Μαιρη ηταν ακομα μεσα στο δωμάτιο και εφτυνε σπέρματα.

Μετα απο λιγο η τσατσά μπηκε μεσα στο δωμάτιο οπου με ειδε φουλ καυλωμένο να περιμένω τη Μαίρη.Μου εδωκε το δεκαρικο πισω και μου είπε ελα σε καμμια ωρα η Μαιρη δε μπορεί να συνεχίσει.

Δεν προλαβα να φορεσω το βρακι μου και η πόρτα ξανανοίγει. Μπαίνει μεσα φουριοζα η αλλη κοπελα του μαγαζιού μια μελαχρινή σπασμενη μιλφ και μου την πέφτει αγρια να την γαμήσω να πάρει αυτή το δεκαρικο. Με το ζορι να μου πάρει πιπα και να με ξαπλώσει στο κρεβάτι να με βιάσει...
Βρε δε θελω τις ειπα καμμιά δεκαριά φορές.Βγηκα ημίγυμνος απο τον οικο για να γλιτωσω το βιασμό. Ρε τι τραβαμεεεε...

Ιασωνος 27 υπόγειο κλειστό.
Την βγάλατε οφ τη Ναταλιτσα...την καταγαμησατε ακομα δεν πρόλαβε να έρθει Ελλάδα.

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Αυτό το λες τώρα λες και είναι κανένα μεγάλο κατορθωμα;

Λογικό είναι αφού κάποιοι δίνουν δικαίωμα. Πρώτα αφήνουν τσάτσους να τους ρουφούν την ψωλη και μετά αναρωτιουνται εδώ μήπως δεν ήταν γυναίκα.
Κοίτα Είναι 2η επίσκεψη στα μαγαζιά μεταξιού η πρώτη ήταν ωραία φάση σε ευχαριστώ μέρες αλλά τίποτα τρομακτικό, αυτά πέρσι. Τώρα εφαγα το κουλό να νομίζει ότι έχω γκαυλοσει με μαύρη και με είπε έλα από εδώ και μετά τη πιάνει.. Αν ήταν 20 χρόνια νεότερος θα το γαμουσα επί τόπου είμαι ΒΙ αλλά η απορία μου ήταν τι φάση νέα κόλπα Αθήνα

Koulourakias1

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2023
Κριτικές
3
Like
1.311
Πόντοι
206
Α είσαι ΒΙ. τότε bye bye

αλλά η απορία μου ήταν τι φάση νέα κόλπα Αθήνα
Παλιά είναι. Εδώ στα νοτια έχουν κόψει την κτηνοβασία λογω αυθαιρέτων προ πολλού. Δεν υπάρχει μέρος να βάλει ο τσοπάνης τα σεξι γίδια του ούτε για δείγμα.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.243
Πόντοι
10.336
Η Μαιρη στο νιπτήρα ξερνουσε τα σπέρματα του μυστη ο οποίος εφυγε σα κύριος ενω η Μαιρη ηταν ακομα μεσα στο δωμάτιο και εφτυνε σπέρματα.
και καπως ετσι θα κοψει η Μαιρη τις ακα πιπες...
Την ειχα βαλει στο προγραμμα για τεστ ντραιβ την Πεμπτη αλλα μαλλον θα το ακυρωσω :coffee:

GiogrosMou

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2022
Like
319
Πόντοι
20
Κοίτα Είναι 2η επίσκεψη στα μαγαζιά μεταξιού η πρώτη ήταν ωραία φάση σε ευχαριστώ μέρες αλλά τίποτα τρομακτικό, αυτά πέρσι. Τώρα εφαγα το κουλό να νομίζει ότι έχω γκαυλοσει με μαύρη και με είπε έλα από εδώ και μετά τη πιάνει.. Αν ήταν 20 χρόνια νεότερος θα το γαμουσα επί τόπου είμαι ΒΙ αλλά η απορία μου ήταν τι φάση νέα κόλπα Αθήνα

Σε ποιόν οίκο στην έπεσε ο γέρος ?

Noname_GR

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2022
Κριτικές
5
Like
3.356
Πόντοι
726
Κα κα κα καααααλτ σκηνικό στο Μεταξι στο Ιασωνος 31....

Μετα απο λιγο η τσατσά μπηκε μεσα στο δωμάτιο οπου με ειδε φουλ καυλωμένο να περιμένω τη Μαίρη.Μου εδωκε το δεκαρικο πισω και μου είπε ελα σε καμμια ωρα η Μαιρη δε μπορεί να συνεχίσει.

Δεν προλαβα να φορεσω το βρακι μου και η πόρτα ξανανοίγει. Μπαίνει μεσα φουριοζα η αλλη κοπελα του μαγαζιού μια μελαχρινή σπασμενη μιλφ και μου την πέφτει αγρια να την γαμήσω να πάρει αυτή το δεκαρικο. Με το ζορι να μου πάρει πιπα και να με ξαπλώσει στο κρεβάτι να με βιάσει...
Βρε δε θελω τις ειπα καμμιά δεκαριά φορές.Βγηκα ημίγυμνος απο τον οικο για να γλιτωσω το βιασμό. Ρε τι τραβαμεεεε...

Ιασωνος 27 υπόγειο κλειστό.
Την βγάλατε οφ τη Ναταλιτσα...την καταγαμησατε ακομα δεν πρόλαβε να έρθει Ελλάδα.
Κάνει τελειωτικό στο στόμα η Μαίρη; Η μόνο ακαποτη πιπα;

Panos291

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2018
Κριτικές
1
Like
87
Πόντοι
0
Έχει πετύχει κάποιος την Ιζαμπέλα την λατίνα που δούλευε φυλής 59 πάνω;ο Τσάτσος μου είπε ότι δουλεύει κάπου αλλου

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Η Βανέσα από Ιάσωνος 20β αξίζει? έχω πάει 2 φορές να την πάρω αλλά είχε γεμάτα δωμάτια

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Η Βανέσα από Ιάσωνος 20β αξίζει? έχω πάει 2 φορές να την πάρω αλλά είχε γεμάτα δωμάτια
Είναι αδύνατη και ωραία για Μεταξουργείο βέβαια γεμάτα δωμάτια τώρα φαντάζεσαι τι θα είχε έτσι?Αλβανούς,Πακιστανούς,ινδούς,εγώ το αποφεύγω το Μεταξουργείο γιατί πάνε όλα αυτά τα τέρατα.

• Like
Αντιδράσεις: TRR

Nyxtovios7

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2019
Like
905
Πόντοι
81
Είναι αδύνατη και ωραία για Μεταξουργείο βέβαια γεμάτα δωμάτια τώρα φαντάζεσαι τι θα είχε έτσι?Αλβανούς,Πακιστανούς,γύφτους,ινδούς,εγώ το αποφεύγω το Μεταξουργείο γιατί πάνε όλα αυτά τα τέρατα.
Δεν πατάω Μεταξουργείο ούτε εγώ ένα παλικάρι έγραψε ότι έχει ένα δυνατό πετιτ κ πήγα να την δω εκείνη την μέρα οι Πακιστανοί όταν άκουσαν 15 έφυγαν τώρα λογικά δεν ξέρω τι κόσμο δέχεται η ίδια η κοπέλα

Studiakias99

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2023
Κριτικές
1
Like
494
Πόντοι
26
Δεν πατάω Μεταξουργείο ούτε εγώ ένα παλικάρι έγραψε ότι έχει ένα δυνατό πετιτ κ πήγα να την δω εκείνη την μέρα οι Πακιστανοί όταν άκουσαν 15 έφυγαν τώρα λογικά δεν ξέρω τι κόσμο δέχεται η ίδια η κοπέλα
Τα 15 από τα 10 ευρώ άραγε σου εγκιωνται καμία ποιότητα?ότι τα προφυλακτικά δε θα είναι λυγμενα ή τα κρεβάτια θα είναι με αλλαγμένα σεντονια ή δε θα δέχονται πολλούς αλλοδαπούς?

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom