apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
αποτι ακουσα πρωι τυπεΜήπως ξέρει κανείς ποια βάρδια είναι η Ανδριάννα (διδύμου 18) αυριο???Ευχαριστώ
αποτι ακουσα πρωι τυπεΜήπως ξέρει κανείς ποια βάρδια είναι η Ανδριάννα (διδύμου 18) αυριο???Ευχαριστώ
Να ρωτήσω η Βανέσσα δουλέυει Φ59 κάτω μετα τις πεντέμισι το απόγευμα έτσι; Εμφανισιακά πώς είναι;
σαν αυτες που βλεπεις σε στριπτιτζαδικα... ψιλη, μελαχρινη με ενα πολυ αυστηρο υφος στο σαλονι... αλλα συμφωνα με σχολια συναθλητων στο δωματιο ειναι φωτια
Ώπα ώπα εδώ είμαστε. Πόσα δόντια της λείπουν;Συναδελφοι νεο σπιτι ανοιξε στο μεταξουργειο στην οδο Κολοκυνθουσ 63 επισκεψη τα μεσανυχτα εχει μια νεαρα με μαυρα μακρια μαλια 2-3 νουμερο βιζυ με 15 ευρο αυτα απο μενα
κανενα συναδελφοι για ριχτε μια ματια σε αυτο www t s a tsa grΏπα ώπα εδώ είμαστε. Πόσα δόντια της λείπουν;
δεν διαφημιζω απλα ρωταω τη κοτσανα ειναι αυτη εκαναν οι τσατσαδες σαιτ τοτε ζητω που καικαμεΑπαγορεύεται να διαφημίζεις άλλα σάιτ μαν. Ο Θεός να το κάνει δηλαδή.
Η Γιαννορανια θα ειναι ρε τυπε, η κλασικη της κΩλοκυνθους που δουλευει ολο το 24ωρο .Ώπα ώπα εδώ είμαστε. Πόσα δόντια της λείπουν;
Δεν υπαρχει λεμε το κουρίτσιΦ. 66 στο Κατερινακι, δεν νομιζω οτι μπορεις να βρεις κατι σε πιο κοντο και λεπτο...
Πουτανακι τσεπης ενα πραγμα..
ρε μπας και να γυρίσουμε ενα ρεάλιτι τύπου "εφιαλτης στην κουζίνα με τον Εκτορα Μποτρίνη"
και να το κάνουμε "εφιαλτης στο μπουρδέλο με τον JOCKERX"???????
θα κάνει πάταγο μιλάμε....
http://[URL unfurl="true"]www.efialtisstinkouzina.gr/_gfx/main_photo.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
:headbang3: :headbang3: :headbang3: :headbang3:
Θα σπασουν τα ταμεια! Ξεβρακωτες στην κουζινα σας, ερχεται ο τζοκερ ;D
[QUOTE="amadeus_gr, post: 1597283"]
Επίσης, η τσα2 του 65 πάνω μου είπε ότι η Άννα η Ρουμάνα, συνελήφθη και απελάθηκε. Οπότε άγνωστη η ημ/νια επιστροφής της.
[/quote]
Και εγω την ειχα πετυχει σε ντου τον Νοεμβρη, όπου την χωσανε στα μπατσικα μαζι με αλλες 3-4 κοπελες+τις τσατσαδες τους.
Εσταζε καβλα παντως το ρουφοκαβλετο και με τα ''πολιτικα'' της ρουχα :tits2:
[QUOTE="βυζολάγνος, post: 1598061"]
Τύπε μου λες να πήρε προαγωγή και να χτυπάει όλα τα νούμερα ΚΩΛΟκυνθούς; :2on1:
Αλλά το καινούριο είναι μακριά απ'τα άλλα δυο. Πώς θα πηγαίνει εκεί; Κωλοφεράντζα μήπως; :dancing:
[/quote]
Ακομα εδω εισαι ρε χυστη? :cool2: :headbang2: .
Σε βλεπω ορεξατο αποψε. Χτυπα και ενα καρεα οπως θα σχολνας να καβλαντισεις λιγο :2funny:
Για ολα την εχω ικανη ναουμε! Αφου 31 δεκεμβρη που πηγα 5 το απογευμα, ειχε ντυθει και εφευγε απο την βαρδια στο πανω και λογικα θα πηγαινε στο κατω να πιασει βαρδια. Δεν εχουνε σκεφτει το ασανσερ που εχεις προτεινει ;D
Τύπε μου λες να πήρε προαγωγή και να χτυπάει όλα τα νούμερα ΚΩΛΟκυνθούς;Η Γιαννορανια θα ειναι ρε τυπε, η κλασικη της κΩλοκυνθους που δουλευει ολο το 24ωρο .
Μαγεια η κΩλοκυνθους .
Αλκιβιάδου 16Β,επί του πεζοδρομίου-η γηραιά εκδιδόμενη ξεκλείδωνε το μαγαζί.Σε λίγο ένας παππούς,σιγά-σιγά με το μπαστουνάκι μπήκε μέσα.Ιδού η πελατεία!.Τήλιο και συμπάθεια!
To Φυλής 80 δεν έχει πάνω-κάτω.Ένα είναι.Μήπως εννοείς το 59 απέναντι από το 80;πρωινή περιπλάνηση σήμερα στη βροχερή Φυλής, με όλες τις παλιοσειρές στις θέσεις τους. Την πάτησα σαν πρωτάρης για αυτό και γράφω report για να μην την πατήσουν και άλλοι συναγωνιστές. Στο Φυλής 80 το κάτω, εκδίδεται μια ξανθιά
...Αλκιβιάδου 16Β,επί του πεζοδρομίου-η γηραιά εκδιδόμενη ξεκλείδωνε το μαγαζί.Σε λίγο ένας παππούς,σιγά-σιγά με το μπαστουνάκι μπήκε μέσα.Ιδού η πελατεία!.Τήλιο και συμπάθεια!
τσεκαρα τυπεΏπα ώπα εδώ είμαστε. Πόσα δόντια της λείπουν;