You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Η πονηρή δεν δεχεται μηνύματα ειχει βάλει ένα blogspot και ζητάει 150
Παλι 150;
Τι εγινε; Καθιερωθηκε αυτη η τιμη;
Στο πάνω μέρος γράφει 130 και στο τέλος της σελίδας 150 στα αγγλικά....βγάλε άκρη
20 ευρω παει η μεταφραση!
kolofatseas
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαρ 2021
- Like
- 641
- Πόντοι
- 81
Σχετικά με την τσατσα της Εβελίνας έχω να πω ότι πολϋς κόσμος έχει πρόβλημα. Υπάρχουν κάποιοι εδώ που τους βγάζουν όλους αυτούς τρελούς και λένε ψέματα επειδή αυτοί δεν έχουν τέτοια συμπεριφορά από αυτήν την τσατσα. Λογικό είναι αυτό. Αν αυτοί χαλάνε τον μισό μισθό τους στην Εβελίνα χρόνια τώρα και η τσατσα τους ξέρει λογικό είναι να έχει καλή συμπεριφορά απεναντί τους.
Το ίδιο ισχύει και για την άλλη μετριότητα Μπαρμπορα.
Πάνε όλοι οι παρακμιακοί και το παίζουν γκόμενοι και μας λένε εδώ τι γυναικάρα γαμάνε.
Το ίδιο ισχύει και για την άλλη μετριότητα Μπαρμπορα.
Πάνε όλοι οι παρακμιακοί και το παίζουν γκόμενοι και μας λένε εδώ τι γυναικάρα γαμάνε.
Δεν αξίζει σαν γκομενα .. απορώ αυτός που θα δώσει 150€ γιατί θα τα δώσει.. δίναμε 20€ γιατί δεν υπήρχε κάτι καλύτερο στα μπουρδελα όχι γιατί ήταν καλο μουνι.. με 170€ παίρνεις υπέρ μουναρα βίζιταΣτο πάνω μέρος γράφει 130 και στο τέλος της σελίδας 150 στα αγγλικά....βγάλε άκρη
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.673
- Πόντοι
- 46.232
Μάλλον τη Ντιαννα εννοείς...Η Νάντια είναι καστανόξανθη με ίσιο μακρύ μαλλί ή σπαστό ανάλογα πως τα φτιάχνει, δυάρι βυζί, ωραίο σώμα οφείλω να πω αλλά πολύ πιο σφιγμένη από το έτερο ήμισυ την Κάτια που είναι πιο έμπειρη και πιο όμορφη (κατά τα πιστεύω μου έστω κι αν μέσα είναι μέτρια).
Η χοντρή τσατσά τις παρουσίασε και τις δύο ταυτόχρονα. Γενικώς όπου έμπαινα, έβγαιναν σαλόνι με την μία. Κίνηση όπως πάντα μηδέν.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.673
- Πόντοι
- 46.232
αυτή η Σοφία είναι καινούργια?μήπως μπορείς να την περιγράψεις?εγώ παντός το απογευματάκι που πέρασα δούλευε η Μαριάννα με την Όλγα, πρωί την είδες?Τώρα live
Διδύμου 22: πάνω η Μαριάννα και Σοφία
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.673
- Πόντοι
- 46.232
Δεν νομίζω να την έχει αφαιρέσει, λογικά σα νέο μέλος ακόμη δεν μπορεί να στείλει και να λάβει πμΈχει αφαιρέσει και την επιλογή προσωπικής συνομιλίας για να μην την ενοχλούν...
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.673
- Πόντοι
- 46.232
Ναι κατάλαβα, η ΝτιανναΤι να σου πω; η χοντρή τσατσά Νάντια την είπε. Εδώ την Κάτια την έχει πει Καίτη. Πάντως αυτή που περιγράφω ήταν.
No_French_Letter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 1.694
- Πόντοι
- 201
αυτή η Σοφία είναι καινούργια?μήπως μπορείς να την περιγράψεις?εγώ παντός το απογευματάκι που πέρασα δούλευε η Μαριάννα με την Όλγα, πρωί την είδες?
Πρώτη φορά την έβλεπα.
Γύρω στα 40, με σλαβικά χαρακτηριστικά, κανονικά κιλά αλλά σχετικά ατσούμπαλο σώμα, ενώ το μαλλί της αν θυμάμαι καλά ήταν καστανό και στο ύψος του λαιμού.
Τίποτα το ιδιαίτερο, πάντως ήταν χαμογελαστή και φαντάζομαι θα έχει σχετικά καλή απόδοση λόγω ηλικίας και καταγωγής.
Τα πιο όμορφα και γλυκά καβλάκια που είδα σήμερα ήταν: η Ψοφία από Φυλής 66/Χωματιανού (αν είναι δυνατόν να βγαίνει και να παρουσιάζεται με γούνινα παντοφλάκια), η ξενέρωτη η Σάσα από Φωκαίας υπόγειο, η Ντιάνα από τα κεντρικά της Φυλής μαζί με τη Χριστίνα ''θα περάσουμε τέλεια'' και η Μόνικα από Βέργας 3 (που αν και έχανε σε πρόσωπο είχε πολύ ωραίο σώμα). Άντε να βάλεις στις ωραίες και την Άννα την Ταύλανδέζα, είναι όμως για πολλές κλοτσιές οπότε δεν θέλω να τη σκέφτομαι.
Έχω καιρό να δω το κουκλάκι τη Βίκυ, σήμερα το μεσημέρι από 67 μέχρι 71 ήταν όλα κλειστά.
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.673
- Πόντοι
- 46.232
επίσης καλό θά ήταν οι διάφοροι που έχουν εμφανιστεί τελευταία καθώς και αυτοί που κάνουν ποστ πετώντας μπηχτές χωρίς να αναφέρονται συγκεκριμένα και σπαμαρουν συνεχώς και καθημερινά το θέμα της ημερήσιας με τις θεωρίες τους και με διάφορα άλλα που δεν έχουν σχέση με την ενημέρωση όπως ιατρικά κλπ ή να ανοίξουν δικό τους θέμα ή να χρησιμοποιούν θέματα που ήδη υπάρχουν όπως το παρακάτω:
σορυ για το σπαμ
Σχολιασμός ημερησίων ενημερώσεων - Page 230 - bourdela.com forum
Για να μην βγαίνουμε εκτός θέματος των ενημερώσεων,ας γράφουμε εδώ οτι θέλουμε να σχολιάζουμε εκτενέστερα. Επειδή συχνά ανοίγουν συζητήσεις σχετικά με το πώς και γιατί κάποια εκδιδόμενη είναι καλή ή όχι, παρακάτω μεταφέρουμε τη σκέψη του αείμνηστου Ηλία Πετρόπουλου για το θέμα. Ο Ρούμπενς...
www.bourdela.com
n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 246.673
- Πόντοι
- 46.232
Ωραίος, αν είχε και 1.5αρι βυζί την Όλγα είδεςΠρώτη φορά την έβλεπα.
Γύρω στα 40, με σλαβικά χαρακτηριστικά, κανονικά κιλά αλλά σχετικά ατσούμπαλο σώμα, ενώ το μαλλί της αν θυμάμαι καλά ήταν καστανό και στο ύψος του λαιμού.
Τίποτα το ιδιαίτερο, πάντως ήταν χαμογελαστή και φαντάζομαι θα έχει σχετικά καλή απόδοση λόγω ηλικίας και καταγωγής.
Μην χάνεσαι αγαπητέ, μας τρομάζεις...πέφτει και η ποιότητα του thread...Ωραίος, αν είχε και 1.5αρι βυζί την Όλγα είδες
Dsar263
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2021
- Κριτικές
- 49
- Like
- 12.842
- Πόντοι
- 4.646
Τιμηθηκε πριν μια ωρα περιπου η Ελλη στο Φυλης 65 οροφος...ειχε εναν τσατσο με ασπρα μαλλια που μου την παρουσιασε...γυρω στο 1,65-1,70 μελαχρινη βυζι μετριο λεκανη ωραια στρογγυλη...γλυκο προσωπακι απο Ρουμανια ειναι...μπηκα δωματιο λιγο πριν τα μεσανυχτα ημουν ο τελευταιος της πελατης πριν σχολασει, εδειχνε κουρασμενη οποτε της προτεινα να ξαπλωσει και να της περιποιηθω τα σεξυ ποδια της και πατουσες σαν ποδολαγνος που ειμαι και ταυτοχρονα την επαιζα...περασα μονος μου την καποτα και την πηρα ιεραποστολικα χουφτωνοντας τα σεξυ κωλομερια της...ωραιο απαλο δερματακι...φευγονταν μιλησα και με τον τσατσο που μου ειπε οτι αποψε μεχρι τις 03:30 η επομενη βαρδια θα ειναι μια μαυρουλα Αφρικανα...θα προσπαθησω να ξαναπερασω αυριο αργα μηπως την πετυχω...παρεπιπτοντως σε οσους οικους εχει Τσατσους αντι για Τσατσαδες εχω περασει σουπερ...ισως πρεπει καποια στιγμη να αντικατασταθουν ολες οι βλαμμενες τσατσαδες και να ειναι ολα τα μπουρδελα με τσατσους οι οποιοι μας καταλαβαινουν καλυτερα....Καληνυχτα καλα γαμησια σε ολους....
Ntonpinelo
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 13
- Like
- 3.259
- Πόντοι
- 731
Ίσως κατάλαβα λάθος.Δεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια λέγαμε για αυτήν στο διδυμου 22,εκτός αν παίζει και στο φυλής 109β δεν το γνωρίζω
Η Όλγα από Δυδυμου 22 είναι όπως τα λες..
Εγώ λέω για Όλγα φυλής 109β που είναι άλλη.
Με μπέρδεψε τό μήνυμα.σορυ.
Η άλλη είναι Όλγα. Καστανό μαλλί στους ώμους , 1,5 στήθος, τουρλωτο κωλαράκι. Διπλό με Μαριάνα στα 30.Φυλης 109 κατω Ολγα Φωτεινη ,Διδυμου 22 κατω Αγγελα πανω Μαριανα και αλλη μια
Όλγα δεν έχει δοκιμαστεί. Εν αναμονή.
nikosd2021
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2023
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλημέρα. να κάνω μια χαζή ερώτηση. τι διαφορά έχουν τα στούντιο από τα μπουρδελα στην φιλης?Αν αναφέρεσαι στην Άναμπελ από την Ιάσονο. Διάβασα ότι τώρα εργάζεται σε ένα στούντιο. Συγγνώμη, ξέχασα ποιο.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 3.760
.... δεν λεει και πολλα.Βλαχαδερο ειναι με προστυχοφατσα αλλα αντεχει κοπανημα και σφυροκοπημα σε αντιθεση με τη Μαριαννα το χτικιο.Ίσως κατάλαβα λάθος.
Η Όλγα από Δυδυμου 22 είναι όπως τα λες..
Εγώ λέω για Όλγα φυλής 109β που είναι άλλη.
Με μπέρδεψε τό μήνυμα.σορυ.
Η άλλη είναι Όλγα. Καστανό μαλλί στους ώμους , 1,5 στήθος, τουρλωτο κωλαράκι. Διπλό με Μαριάνα στα 30.
Όλγα δεν έχει δοκιμαστεί. Εν αναμονή.
koulamaria
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 43
- Like
- 10.585
- Πόντοι
- 3.760
Η εταιρη Ολγα δε,απο το 109 ειναι μετριου αναστηματος ξανθο κοντο μαλλι με καλο κορρμακι για την ηλικια της και καλες υπηρεσιες και ας μην της φαινεται.Μια δοκιμη πειθει.Απλα τρακαρε με τραινο γιατι υπαρχει και η αλογα Φωτεινη απο Διδ.27 στο καταστημα στην ιδια βαρδια
Η ΖΑΝΑ ερχεται πολλες φορες κ δουλευει στο κολωνου 47 μεσα δεξια ισογειο ειναι μεν μεγαλη αλλα ειναι γαμηστρονα κ τσαχπινα παρολο που ειναι ρωσιδα , δεν εχει αυτο το βαρυ , το σοβιετ στυλ , που ξεκινα στο προγραμμα να λεει καλημερα αγορι μου ελευθερο στοματικο κ τελειωτικο ολες τις στασεις με ενα δεκαρικο ....κλπ ελα περασε μεσα ,,, ααα κανε μια βολτιτσα εδω ειμαστε κ σε περιμενουμε ..... Εμ που θα πας βρε βλογιοχαροκαμενη πουου???Η ΖΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΕΙΔΟΣ .....Η ζανα παίδες ξέρουμε που δουλεύει??
angelos1983
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2019
- Like
- 22
- Πόντοι
- 0
Η Ντιάνα που λές είναι το ρουμανακι από Λεωνίδου 28?Ναι κατάλαβα, η Ντιαννα
Με τα saggy βυζάκια?
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις