Καλησπέρα φιλε μου , στο ισόγειο Φυλής 84 αυτή η Νάντια καινούργια κοπ΄έλα; περιγραφη ;Προ καμιάς ώρας, σύντομη
και μικρή γεύση από Φυλής...
Στο ισόγειο Φωκαίας 17 η μελαχρινή Μαρίνα με τις μέτριες υπηρεσίες. Στο ισόγειο Φωκαίας 25 η βιαστική μετριότητα καλογυμνασμένη κι αδύνατη Σάρα με τα ομολογουμένως αξιόμαχα πλαστικά καινούργια βυζιά κάτω από το τιρκουάζ μπλουζάκι της. Στον όροφο του Φυλής 86 η μελαχρινή φολο- Άννα Ταυλανδή. Με μαύρο στριγκάκι στον μαλακό κώλο της όπως πάντα κούκλα στο πρόσωπο αλλα μέσα δυστυχώς αποτυχία.
Εδώ όπως θυμάστε διότι σίγουρα θα θυμάστε, δούλευε η καλοσχηματισμενη μετριόφατσα Νίκη, μια πραγματική σοβαρότατη επαγγελματίας με απίστευτη απόδοση. Τα συμπεράσματα δικά σας. Δίπλα στο ισόγειο του Φυλής 86 ήταν η λάτιν χοντροΛάουρα με τα πεσμένα βυζιά μαζί με έναν άλλο ντολμά.
Τέλος στο ισόγειο Φυλής 84 έσκασε μύτη η όμορφη καλοσχηματισμένη μελαχρινή Κάτια με κόκκινο στριγκάκι. Μετριότητα.
Μαζί της η καστανόξανθη
κι επίσης καλοσχηματισμένη Νάντια. Αυτά και καλή τύχη.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δεν ειναι η ιδια , αυθτη στο Φυλής 109β είναι κοντή με κοντό μαλλίΔεν ξέρω αν μιλάμε για την ίδια λέγαμε για αυτήν στο διδυμου 22,εκτός αν παίζει και στο φυλής 109β δεν το γνωρίζω
Είναι η αδύνατη με το μικρό τατού πάνω από τον αστράγαλο?Καλησπέρα φιλε μου , στο ισόγειο Φυλής 84 αυτή η Νάντια καινούργια κοπ΄έλα; περιγραφη ;
εμένα ρωτάς ; δε την ξέρω τη Νάντια γι αυτ΄ό έκανα ερώτησηΕίναι η αδύνατη με το μικρό τατού πάνω από τον αστράγαλο?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 531
- Like
- 75.905
- Πόντοι
- 41.129
και τα τρία κλειστά ήταν.Καλησπέρα συναγωνιστή τα 7 ρια της Φωκαιας αυτά που είναι 3 στην σειρά με το 1ο υπόγειο μηπως είδες αν ειναι ανοιχτά; Ευχαριστώ
e
ευχαριστώ , αρα καινούργια κοπέλα η Ναντια κάποια στιγμή μέσα στη βδομάδα θα περάσω να την δωΗ Νάντια είναι καστανόξανθη με ίσιο μακρύ μαλλί ή σπαστό ανάλογα πως τα φτιάχνει, δυάρι βυζί, ωραίο σώμα οφείλω να πω αλλά πολύ πιο σφιγμένη από το έτερο ήμισυ την Κάτια που είναι πιο έμπειρη και πιο όμορφη (κατά τα πιστεύω μου έστω κι αν μέσα είναι μέτρια).
Η χοντρή τσατσά τις παρουσίασε και τις δύο ταυτόχρονα. Γενικώς όπου έμπαινα, έβγαιναν σαλόνι με την μία. Κίνηση όπως πάντα μηδέν.
paraskevasgr
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2022
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2.332
- Πόντοι
- 441
Καλησπέρα,από τις κορασίδες,Μιλένα ,Εμμυ,Νικόλ από φυλής ,είναι καμία στο πόστο της?αν όχι,πια προτείνεται? έχω πολλές καβλες
Φ45
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.345
- Πόντοι
- 5.960
Πριν λιγο στα 11ρια της Φιλιππιδου:
Κατω Ρομινα
Πανω Μονικα.
Αμφοτερες με ελεύθερο στοματικό και 69.
Μπηκα με Μονικα που ειναι γεματουλα, αλλα πιο ομορφο προσωπο και 2.5 βυζι. Καλουτσικη με μια ταση να θελει να αε πηδηξει αυτη. Για την εμπειρια οκ, αλλα δεν με ξαναβλεπω
Κατω Ρομινα
Πανω Μονικα.
Μπηκα με Μονικα που ειναι γεματουλα, αλλα πιο ομορφο προσωπο και 2.5 βυζι. Καλουτσικη με μια ταση να θελει να αε πηδηξει αυτη. Για την εμπειρια οκ, αλλα δεν με ξαναβλεπω
Η Σόνια που βρίσκεται?Πριν λιγο στα 11ρια της Φιλιππιδου:
Κατω Ρομινα
Πανω Μονικα.
pipinolagnos
Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2010
- Like
- 546
- Πόντοι
- 81
Φυλης 109 κατω Ροντικα ,Ιννα και Φωτεινη
GiogrosMou
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2022
- Like
- 319
- Πόντοι
- 20
Διδύμου 20: ΕλένηΤώρα live
Διδύμου 22: Κάτω η Αγγέλα, πάνω η Μαριάννα και Σοφία
Διδύμου 20: Ελένη
Φώκαιας: 27 Οι δύο Καριολίνες, 25 Άντζελα (;) πολυ μέτρια, Στα πιο δίπλα που δεν θυμάμαι αριθμούς: Ισόγειο η Ρίτα, ημιόροφος μια Μαρίνα και στο παραδίπλα από το υπόγειο η Σαντορινια με την Κλεοπάτρα
Ειχα παει προσφατα αλλα εχει πολυ στενο μουνακι σα να γαμας πετρες ,μαλλον εχει μολυνση εσωτερικα και εχει φουσκωσει
, το ιδιο εχει και η γιαγια ελενη απο Ιασ43 προσοχη παιδια
Καλησπέρα χυστες,έχουμε κάποιο καλό bbw για Πέμπτη μετά τις 12 το πρωί;όχι Μεταξουργείο.Πάω μόνο μεταμεσονύκτια συνήθως όποτε δεν γνωρίζω.
No_French_Letter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Αυγ 2022
- Like
- 1.694
- Πόντοι
- 201
Διδύμου 20: Ελένη
Ειχα παει προσφατα αλλα εχει πολυ στενο μουνακι σα να γαμας πετρες ,μαλλον εχει μολυνση εσωτερικα και εχει φουσκωσει
, το ιδιο εχει και η γιαγια ελενη απο Ιασ43 προσοχη παιδια
Και τι δεν έχει η συγκεκριμένη, αφού από το σαλόνι ανακοινώνει τα ακάποτα (βασικά και οι δύο, το έχει το όνομα άλλωστε).
Σήμερα έφαγα γερή ξενέρα από την Άντζελλα στη Διδύμου, της έγλειφα το μουνί και όταν πήγα να γλείψω και κωλοτρυπίδα είχε τρίχες
Pa Luki Luk
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2017
- Κριτικές
- 71
- Like
- 24.148
- Πόντοι
- 19.236
Πριν λίγο...
Έγινα το πείραματοζωο για εσάς!!!
Φωκαιας 19
Ιννα σε bbj 69 και τελείωμα σώμα.
Αρκετα καλή και φιλότιμη!
Αξιοπρεπεστατη λύση εντελώς καινούριο και φίλη της Ρίτας. 7.5 /10
Έγινα το πείραματοζωο για εσάς!!!
Φωκαιας 19
Ιννα σε bbj 69 και τελείωμα σώμα.
Αρκετα καλή και φιλότιμη!
Αξιοπρεπεστατη λύση εντελώς καινούριο και φίλη της Ρίτας. 7.5 /10
Pilotos13
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 3
- Like
- 250
- Πόντοι
- 1
Ευχαριστώ πολυ συναγωνιστήκαι τα τρία κλειστά ήταν.
apollon444
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2019
- Like
- 4.648
- Πόντοι
- 456
Σωστος !!! λοιπον εποχη κοβι , μετα απο τηλ ειχα παει 3-4 φορες χωρις προβλημα την τελευταια φορα αφου εχω τελειωσει με την Εβελινα παω να φυγω λεγοντας της να μου ανοιξει την πορτα και μου λεει περιμενε ,παει στο παραθυρο κοιταει και μου λεει οχι ακομα γιατι ειναι καποιος κατω και της φαινεται υποπτος και φοβαται , παει στο κουζινακι και καθετε 8 με 10 λεπτα , παω και της λεω ο τυπος ειναι εκει ακομα παρεα με εναν τυπο και δεν φαινεται τιποτα υποπτο σαν μπατσος και θα πρεπει να φυγω γιατι ειμαι μιση ωρα που περιμενω , παω στη Εβελινα και της λεω πες της να μου ανοιξει και μου απαντα οτι κουμαντο κανει η τσατα , τελικα μετα απο 50 λεπτα μου ανοιξε ολο τσαντιλα μουρμουριζοντας . Οταν πλεον αφησανε ελευθερα τα δελα πηγα αφοβα για Εβελινα , μπαινω μεσα οπου ειναι 2 η 3 πελατες που μου ανοιγει και μπαινω μεσα με το που με βλεπει μου λεει δυνατα να μην ξαναπαω γιατι δεν με θελει η Εβελινα , οι πελατες ξαφνιαστηκαν και ο ενας ρωταει τι εγινε , και λεει η σκροφα οτι ειμαι κακος πελατης , δεν ηθελα να κανω θεμα γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου να κανω φασαρια σε δελα , τα συμπερασματα δικα σας για τσατανολεσβια !!!!!!!!!!Ρίξτε κι εσύ το περιστατικό βρε συνάδελφε. Η ενημέρωση οφείλει να είναι σφαιρική κι ολοκληρωμένη. Όχι μόνο σπιτάκια τι και πως σαν σπίκερ στην ερτ αλλα και γνώμες! Πασχίζουμε για το νήμα που είναι επίσης πολύ πιο σοβαρό σε αξία από κριτικές. Να είσαι καλά.
Για την Τσατσα της Εβελίνας είχα και εγώ θέμα , είμαι νεαρός ευγενικός καθαρός! Όποτε μπαίνω μέσα με βλέπει νέο νομίζει ότι δεν έχω χρήματα και μου λέει φύγε.. εμεινα μαλακας .. έβγαλα χρήματα πλήρωσα για 2-3 φορές , της ανέφερα ότι θα χύσω μια αλλά θέλω να μιλησω και με εβελίνα σαν συζήτηση γιατί έτσι γούσταρα και η Τσατσα που είδε τπ χρήμα μετά μόνο τα πόδια που δεν μου φίλησε.. γενικά οι τσατσαδες έχουν θέμα σοβαρό !Σωστος !!! λοιπον εποχη κοβι , μετα απο τηλ ειχα παει 3-4 φορες χωρις προβλημα την τελευταια φορα αφου εχω τελειωσει με την Εβελινα παω να φυγω λεγοντας της να μου ανοιξει την πορτα και μου λεει περιμενε ,παει στο παραθυρο κοιταει και μου λεει οχι ακομα γιατι ειναι καποιος κατω και της φαινεται υποπτος και φοβαται , παει στο κουζινακι και καθετε 8 με 10 λεπτα , παω και της λεω ο τυπος ειναι εκει ακομα παρεα με εναν τυπο και δεν φαινεται τιποτα υποπτο σαν μπατσος και θα πρεπει να φυγω γιατι ειμαι μιση ωρα που περιμενω , παω στη Εβελινα και της λεω πες της να μου ανοιξει και μου απαντα οτι κουμαντο κανει η τσατα , τελικα μετα απο 50 λεπτα μου ανοιξε ολο τσαντιλα μουρμουριζοντας . Οταν πλεον αφησανε ελευθερα τα δελα πηγα αφοβα για Εβελινα , μπαινω μεσα οπου ειναι 2 η 3 πελατες που μου ανοιγει και μπαινω μεσα με το που με βλεπει μου λεει δυνατα να μην ξαναπαω γιατι δεν με θελει η Εβελινα , οι πελατες ξαφνιαστηκαν και ο ενας ρωταει τι εγινε , και λεει η σκροφα οτι ειμαι κακος πελατης , δεν ηθελα να κανω θεμα γιατι δεν ειναι του χαρακτηρα μου να κανω φασαρια σε δελα , τα συμπερασματα δικα σας για τσατανολεσβια !!!!!!!!!!
Και αυτή είναι η μια φορά από τις 2 που είχα θέμα με την Τσατσα της Εβελίνας .. δυστυχώς έχει ξανά κάνει μαλακια
hustler
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5.071
- Πόντοι
- 456
Εχουν αντισωματα οι τριχες παικτη μου , ειναι σα να τρως το κοτσάνι απο το μπρόκολο ....Και τι δεν έχει η συγκεκριμένη, αφού από το σαλόνι ανακοινώνει τα ακάποτα (βασικά και οι δύο, το έχει το όνομα άλλωστε).
Σήμερα έφαγα γερή ξενέρα από την Άντζελλα στη Διδύμου, της έγλειφα το μουνί και όταν πήγα να γλείψω και κωλοτρυπίδα είχε τρίχες
Πριν λίγο είδα με ακολουθεί μια καινούργια από βέργας 7 Sabinakitty15 την ξέρεις?
Κι εμενα το ιδιο!
Προσπαθησα να της ξεφυγω αλλα συνεχιζει να με ακολουθει.
Χαχαχα!
Αν στον πούτσο, στα παπάρια η στα μπούτια, έχεις κάποιο μαύρο στίγμα ή τίποτα που να κουνουπιδίζει σε όψη
δεν είναι αλλεργία ούτε κουνούπι. Κονδύλωμα λέγεται αλλά εδώ δεν είμαστε γιατροί.
Όμως μπορεί να είναι και προκαρκίνωμα!
Όποιος έχει κάτι τέτοιο να πάει σε δερματολόγο για χειρουργική επέμβαση επειγόντως!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 77
- Εμφανίσεις
- 11K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 45K
- Απαντήσεις