ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: Η Ερωτική Άντζελα.
Ήταν ένα Σάββατο μεσημέρι, στην καρδιά του καλοκαιριού του 2004. Δούλευα υπερωρίες στα ολυμπιακά έργα του Φαλήρου και στο σχόλασμα πήρα την απόφαση, να πάω να γαμήσω στην Φυλής. Έφτασα στην πλατεία Βικτωρίας με τον ηλεκτρικό, αφού εκείνα τα σκοτεινά χρόνια δεν είχα ούτε καρούλι. Ο ήλιος έκαιγε και η πεζοπορία μεσούσης του μεσημεριού, σε συνδυασμό με την μακριά φόρμα που φορούσα, έκανε την τσάρκα ανυπόφορη. Βλέπεται, όταν ήμασταν νεαροί, θεωρούσαμε ντροπή να κυκλοφορούμε με τα σορτσάκια, ανάμεσα στο πλήθος. Δεν θυμάμαι, εάν μπήκα σε άλλα σπίτια. Θυμάμαι, ότι πέρασα στον συγκεκριμένο οίκο και περίμενα τον τσάτσο, να μου παρουσιάσει την κοπέλα. Υπηρεσία ήταν ο Άρης, μία γνωστή καρικατούρα, η οποία εργάζεται ακόμα και σήμερα. Σήμα κατατεθέν του είναι ο φερετζές, που φοράει στο κεφάλι. Μαζί μου, στο σαλόνι, βρίσκονταν και ένας συμπαθητικός χοντρός, 35άρης, με σημάδια στο πρόσωπο. Ο Άρης μας παρουσίασε την Άντζελα, έναν ξανθό μούναρο, περίπου στα 25, με όμορφο πρόσωπο, δυνατό σώμα με κωλάρα και σιλικονάτα βυζιά. Η Άντζελα εργάστηκε για, περίπου, τέσσερα χρόνια. Από το 2000 έως το 2004. Εγώ την είχα γαμήσει άλλες δύο φορές, με την πρώτη να είναι στο Διδύμου 16Α, όταν ήταν πολύ πιτσιρίκα και δεν είχε βάλει ακόμα την σιλικόνη. Οι παλιές φρουρές θα την θυμούνται και οι υπόλοιποι δεν θα πρέπει να την συγχέουν με μία άλλη Άντζελα, milf, που δούλευε εκεί. Λόγω της επερχόμενης Ολυμπιάδας, η τιμή είχε διπλασιαστεί και ήταν στα 40€, κάτι που δεν γνώριζα. Όταν έκανα παράπονα στον Άρη, αυτός δυσανασχέτησε και άρχισε να λέει κάτι ασυναρτησίες, που προκαλούσαν το γέλωτα. Τελικά έδωσα τα χρήματα, με τον χοντρό να μου εκθειάζει την κοπέλα και να μου λέει ότι ήταν καλή, εννοώντας μάλλον τον χαρακτήρα της. Κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο και από πίσω μου ακολουθούσε ο Άρης. Πέρασε μέσα, μαζί μου, δήθεν για να ανοίξει το aircondition. Το άνοιξε και μου είπε να βγάλω το T-shirt, γιατί έκανε ζέστη. Του είπα, ότι θα το βγάλω, αφού περάσει έξω. Αυτός επέμενε και γίνονταν πιεστικός, μέχρι που μου όρμηξε και με αγκάλιασε. Εγώ τον απώθησα, γελώντας, έκλεισα την πόρτα και πήγα γρήγορα στον τοίχο, που χώριζε τα δύο δωμάτια. Είχα ανακαλύψει, σε προηγούμενη επίσκεψη, ότι υπήρχαν τρύπες, στις οποίες μπορούσες να κάνεις μπανιστήρι. Έσκυψα, ακούμπησα το μάτι μου σε μία τρύπα και είδα τα εξής: Ο χοντρός, ο οποίος προηγούνταν, περίμενε γυμνός
την Άντζελα, καθισμένος στο κρεβάτι. Μόλις αυτή μπήκε μέσα στο δωμάτιο, αυτός σηκώθηκε και πήγε κατευθείαν προς το μέρος της. Η Άντζελα τον κρατούσε σε μία απόσταση και άρχισε να βγάζει τα εσώρουχα της. Αφού γδύθηκε, ο χοντρός ξεκίνησε να της γλύφει τα βυζιά. Αυτή έκατσε στο κρεβάτι, του έβαλε καπότα και άρχισε να τον τσιμπουκώνει στα όρθια. Η εικόνα της μουνάρας, που έπαιρνε βαθύ τσιμπούκι στον πατσαβούρη, μου έχει μείνει χαραγμένη μέσα στο μυαλό. Μετά την πίπα στήθηκε ιεραποστολικά και ο χοντρός, αφού της φίλησε τα μπούτια, της τον έβαλε, ξάπλωσε πάνω της και άρχισε να την γαμάει χαλαρά. Αυτή είχε γυρισμένο το κεφάλι της, για να μην τον βλέπει. Έπειτα στήθηκε για πισωκολλητό, όπου ο χοντρός την γαμούσε σε πολύ χαλαρό ρυθμό, μέχρι που τελείωσε. Εγώ ξεκόλλησα από τον τοίχο και άρχισα να γδύνομαι γρήγορα. Έμεινα με το μποξεράκι και την περίμενα να έρθει. Μετά από μερικά λεπτά μπήκε στο δωμάτιο και έκατσε στο κρεβάτι. Εγώ την αγκάλιασα από πίσω, της έβγαζα το σουτιέν και της έβαζα γλώσσα στο αυτί, παράλληλα. Μόλις γδυθήκαμε και οι δύο, ξάπλωσα και απόλαυσα την τσιμπουκάρα της. Αφού με πίπωσε για αρκετά λεπτά, μου είπε: "Έλα να με σκίσεις, με την ψωλάρα σου." Την ξάπλωσα για ιεραποστολικό, μπήκα μεσα της και άρχισα να την γαμάω. Δεν είμαι σίγουρος, εάν την γάμησα πισωκολλητό, αλλά μάλλον το έκανα. Τελειώνοντας, σκουπίστηκα και ντύθηκα γρήγορα, γιατί ήθελα να πάρω ξανά μάτι. Έβαλα το μάτι μου στην τρύπα και είδα έναν κοντό, πατσαβούρη γέρο, να περιμένει καθιστός στο κρεβάτι. Φορούσε ένα άσπρο τιραντέ φανελάκι και από την μέση και κάτω ήταν γυμνός. Μόλις η Άντζελα μπήκε μέσα στο δωμάτιο, αυτός πετάχτηκε πάνω, σαν ελατήριο και της όρμησε με μεγάλη λιγουριά. Αυτή του έκοψε την φόρα, ευγενικά, έκατσε στην γωνία του κρεβατιού, πέρασε την καπότα στο μικρό του πέος και άρχισε να τον τσιμπουκώνει. Έπειτα στήθηκε στα τέσσερα και ο γέρος μπήκε μέσα της. Την γαμούσε και από τις εκφράσεις του προσώπου του έμοιαζε να ζορίζεται, μάλλον από την καύλα. Κάπου εκεί σταμάτησα το μπανιστήρι, γιατί ήμουν ήδη πολύ ώρα μέσα στο δωμάτιο και δεν ήθελα να δώσω δικαίωμα στον Άρη, για να αρχίσει πάλι τα δικά του. Έφυγα από το μπουρδέλο, έχοντας αυτές τις εικόνες βαθειά αποτυπωμένες, μέσα στο μυαλό μου. Εικόνες, που με στοιχειώνουν μέχρι και σήμερα.