Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 111 άτομα (5 μέλη και 106 επισκέπτες)

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.384
Πόντοι
3.436
ναι μαλακια,την αλβανιδα δεν την ξερω αλλα επειδη ειπε οτι της λυπανε δοντια υπεθεσα οτι αυτη θα ηταν
Άλλη η Σονια από φιλλιπιδου που έκανε κάτι φεγγάρια κ πιατσα στην Σωκράτους κ άλλη αυτή η κορασίδα η τωρινή απο Ιάσωνος 37.
Παντως κ αυτή τώρα στην Ιάσωνος ειναι καλη,
την είδα προχθές μικροκαμωμενο σκαρί.
Για αυτούς που δεν θέλουν να γαμάνε όγκο κ θέλουν λεπτεπιλεπτες ειναι οτι πρεπει...
Αν τρακάρει πάντως κάποιος την παλια την Σονια ας το πει...
ηταν ποιότητα η ευλογημένη....

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Σήμερα κατά τις 21:00 δεν ήταν οι ΟυζμπεκόΝτανιέλες στο 44άρι δεξιά. Ήταν μία Μπέλα με τατού μελαχρινή, αλλά έτσι όπως ήμουν δεν πρόλαβα να δω λεπτομέρειες. Με πιασίματα ήταν και πειραγμένα χείλια, αλλά με μία γρήγορη ματιά δεν και αποχώρησα. Πρώτη φορά την είδα.
Τίποτα το αξιόλογο.
Απαθής με πολύ ωραίο στητό βυζί. Συν τοις άλλοις, μιλάμε για τόσο τζελ που δεν μπορείς να χύσεις.
Χρωστάω κριτική. Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να τα καταφέρω.

athal

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2006
Κριτικές
39
Like
4.650
Πόντοι
6.555

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Τίποτα το αξιόλογο.
Απαθής με πολύ ωραίο στητό βυζί. Συν τοις άλλοις, μιλάμε για τόσο τζελ που δεν μπορείς να χύσεις.
Χρωστάω κριτική. Πιστεύω μέσα στην εβδομάδα να τα καταφέρω.
Α ρε φιλαράκι, δεν πέτυχες τις άλλες, τουλάχιστον θα πέρναγες τεσταρισμένα από πολλούς εδώ μέσα καλύτερα.
Περιμένουμε κριτική μιας και είσαι δυνατή πένα.

Mike_k

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
944
Πόντοι
361
Μάλλον έχεις μπερδευτεί ή δεν τις ξέρεις, στο 37 πήρες τη Σονια που δούλευε Κολωνού 23 και Ιάσωνος 20β, δεν είναι ίδια με τη Σονια από Φιλιππηδου και Φωκαιας, επίσης η Σονια του Μεταξουργειο είναι μελαχρινή Ρωσίδα δηλαδή λογικά Μολδαβη ενώ αυτή από Φωκαίας Φιλιππιδου ξανθιά Αλβανιδουλα μεγαλωμένη στην Ελλάδα
Πριν 2-3 χρόνια υπηρχε άλλη μια Σονια φυλής με ελεύθερο στοματικό κ δεν είχε 'αλλεργία στα χυσια'.
Την πασαλειυα καργα κ γούσταρε.
Μελαχρινό, αδύνατο καθαρό χωρίς βιασύνες
Νομίζω Ρουμάνα.
Την είχα στα στάνταρ κάνα χρόνο.
Αν θυμάμαι δίπλα στο βενζινάδικο, έφυγε κ αυτή στα ξαφνικά

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Μετα απο 2 εβδομάδες περιφοράς στα μπουρδέλα αποφάσισα να σταματήσω το σπορ έπειτα απο την τελευταία φόλα που εφαγα.
Δεν θυμαμαι ουτε σπιτι ούτε όνομα.

Βρισκόταν στην οδο φυλής και πρόκειται για μελαχρινή,με λευκο δέρμα 3αρια βυζιά λιγο κρεμασμένα και γύρω στο 1.82 με τακούνια, σχετικά καλη παρουσία

Αφου σαλοναρισε με ναζι και ορεξη
Περασα στο δωματιο και οταν ηρθε αντίκρισα το ακριβώς αντίθετο
Δεν θα μπω σε λεπτομέρειες του σεξ αλλα τα συνεχόμενα παράπονα της πως την πονάω και πώς αργω να τελειώσω λέγοντας μου "αντε μωρο μου" "αντε"
Ολο και με ξενερωναν

Σε μια φαση, σε σταση ιεραποστολική κοιταω το πρόσωπο της να το έχει γύρει αριστερα έτοιμη να βάλει τα κλάματα απο την επιλογή της να γαμιέται για 20 ευρω με τον καθε τυχαίο, τοτε σηκώθηκα και αρχισα να ντύνομαι χωρις να εχω τελειώσει.

Αναρωτήθηκα τι γυρεύω εγω εδω με αυτή την ηλίθια πόρνη που κατάφερε να μου χαλάσει τη νυχτα.
Ετσι αποφάσισα να σταματήσω την σύντομη καριέρα μου στα μπουρδέλα αφού δεν κατάφερα να συναντήσω κάποια αντάξια των ελαχίστων προσδοκιών που ειχα για τον χωρο

Πολύ ρομαντικός (όπως και το name σου) για την εποχή μας τύπε!
* ΜΗΝ τα παίρνεις τόσο στα σοβαρά.. ένα μπούτσο ρίχνεις άμα σου κάτσει έχει καλώς διαφορετικά στ'αρχίδια σου!
Εξυπακούεται πως ΔΕΝ είναι εποχές για πεταμένα λεφτά οπότε όποιος είναι δύσκολα στα οικονομικά του μένει στην απέξω για να χει...

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.155
Πόντοι
4.926
ΜΗΧΑΝΗ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ: Η Ερωτική Άντζελα.

Ήταν ένα Σάββατο μεσημέρι, στην καρδιά του καλοκαιριού του 2004. Δούλευα υπερωρίες στα ολυμπιακά έργα του Φαλήρου και στο σχόλασμα πήρα την απόφαση, να πάω να γαμήσω στην Φυλής. Έφτασα στην πλατεία Βικτωρίας με τον ηλεκτρικό, αφού εκείνα τα σκοτεινά χρόνια δεν είχα ούτε καρούλι. Ο ήλιος έκαιγε και η πεζοπορία μεσούσης του μεσημεριού, σε συνδυασμό με την μακριά φόρμα που φορούσα, έκανε την τσάρκα ανυπόφορη. Βλέπεται, όταν ήμασταν νεαροί, θεωρούσαμε ντροπή να κυκλοφορούμε με τα σορτσάκια, ανάμεσα στο πλήθος. Δεν θυμάμαι, εάν μπήκα σε άλλα σπίτια. Θυμάμαι, ότι πέρασα στον συγκεκριμένο οίκο και περίμενα τον τσάτσο, να μου παρουσιάσει την κοπέλα. Υπηρεσία ήταν ο Άρης, μία γνωστή καρικατούρα, η οποία εργάζεται ακόμα και σήμερα. Σήμα κατατεθέν του είναι ο φερετζές, που φοράει στο κεφάλι. Μαζί μου, στο σαλόνι, βρίσκονταν και ένας συμπαθητικός χοντρός, 35άρης, με σημάδια στο πρόσωπο. Ο Άρης μας παρουσίασε την Άντζελα, έναν ξανθό μούναρο, περίπου στα 25, με όμορφο πρόσωπο, δυνατό σώμα με κωλάρα και σιλικονάτα βυζιά. Η Άντζελα εργάστηκε για, περίπου, τέσσερα χρόνια. Από το 2000 έως το 2004. Εγώ την είχα γαμήσει άλλες δύο φορές, με την πρώτη να είναι στο Διδύμου 16Α, όταν ήταν πολύ πιτσιρίκα και δεν είχε βάλει ακόμα την σιλικόνη. Οι παλιές φρουρές θα την θυμούνται και οι υπόλοιποι δεν θα πρέπει να την συγχέουν με μία άλλη Άντζελα, milf, που δούλευε εκεί. Λόγω της επερχόμενης Ολυμπιάδας, η τιμή είχε διπλασιαστεί και ήταν στα 40€, κάτι που δεν γνώριζα. Όταν έκανα παράπονα στον Άρη, αυτός δυσανασχέτησε και άρχισε να λέει κάτι ασυναρτησίες, που προκαλούσαν το γέλωτα. Τελικά έδωσα τα χρήματα, με τον χοντρό να μου εκθειάζει την κοπέλα και να μου λέει ότι ήταν καλή, εννοώντας μάλλον τον χαρακτήρα της. Κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο και από πίσω μου ακολουθούσε ο Άρης. Πέρασε μέσα, μαζί μου, δήθεν για να ανοίξει το aircondition. Το άνοιξε και μου είπε να βγάλω το T-shirt, γιατί έκανε ζέστη. Του είπα, ότι θα το βγάλω, αφού περάσει έξω. Αυτός επέμενε και γίνονταν πιεστικός, μέχρι που μου όρμηξε και με αγκάλιασε. Εγώ τον απώθησα, γελώντας, έκλεισα την πόρτα και πήγα γρήγορα στον τοίχο, που χώριζε τα δύο δωμάτια. Είχα ανακαλύψει, σε προηγούμενη επίσκεψη, ότι υπήρχαν τρύπες, στις οποίες μπορούσες να κάνεις μπανιστήρι. Έσκυψα, ακούμπησα το μάτι μου σε μία τρύπα και είδα τα εξής: Ο χοντρός, ο οποίος προηγούνταν, περίμενε γυμνός
την Άντζελα, καθισμένος στο κρεβάτι. Μόλις αυτή μπήκε μέσα στο δωμάτιο, αυτός σηκώθηκε και πήγε κατευθείαν προς το μέρος της. Η Άντζελα τον κρατούσε σε μία απόσταση και άρχισε να βγάζει τα εσώρουχα της. Αφού γδύθηκε, ο χοντρός ξεκίνησε να της γλύφει τα βυζιά. Αυτή έκατσε στο κρεβάτι, του έβαλε καπότα και άρχισε να τον τσιμπουκώνει στα όρθια. Η εικόνα της μουνάρας, που έπαιρνε βαθύ τσιμπούκι στον πατσαβούρη, μου έχει μείνει χαραγμένη μέσα στο μυαλό. Μετά την πίπα στήθηκε ιεραποστολικά και ο χοντρός, αφού της φίλησε τα μπούτια, της τον έβαλε, ξάπλωσε πάνω της και άρχισε να την γαμάει χαλαρά. Αυτή είχε γυρισμένο το κεφάλι της, για να μην τον βλέπει. Έπειτα στήθηκε για πισωκολλητό, όπου ο χοντρός την γαμούσε σε πολύ χαλαρό ρυθμό, μέχρι που τελείωσε. Εγώ ξεκόλλησα από τον τοίχο και άρχισα να γδύνομαι γρήγορα. Έμεινα με το μποξεράκι και την περίμενα να έρθει. Μετά από μερικά λεπτά μπήκε στο δωμάτιο και έκατσε στο κρεβάτι. Εγώ την αγκάλιασα από πίσω, της έβγαζα το σουτιέν και της έβαζα γλώσσα στο αυτί, παράλληλα. Μόλις γδυθήκαμε και οι δύο, ξάπλωσα και απόλαυσα την τσιμπουκάρα της. Αφού με πίπωσε για αρκετά λεπτά, μου είπε: "Έλα να με σκίσεις, με την ψωλάρα σου." Την ξάπλωσα για ιεραποστολικό, μπήκα μεσα της και άρχισα να την γαμάω. Δεν είμαι σίγουρος, εάν την γάμησα πισωκολλητό, αλλά μάλλον το έκανα. Τελειώνοντας, σκουπίστηκα και ντύθηκα γρήγορα, γιατί ήθελα να πάρω ξανά μάτι. Έβαλα το μάτι μου στην τρύπα και είδα έναν κοντό, πατσαβούρη γέρο, να περιμένει καθιστός στο κρεβάτι. Φορούσε ένα άσπρο τιραντέ φανελάκι και από την μέση και κάτω ήταν γυμνός. Μόλις η Άντζελα μπήκε μέσα στο δωμάτιο, αυτός πετάχτηκε πάνω, σαν ελατήριο και της όρμησε με μεγάλη λιγουριά. Αυτή του έκοψε την φόρα, ευγενικά, έκατσε στην γωνία του κρεβατιού, πέρασε την καπότα στο μικρό του πέος και άρχισε να τον τσιμπουκώνει. Έπειτα στήθηκε στα τέσσερα και ο γέρος μπήκε μέσα της. Την γαμούσε και από τις εκφράσεις του προσώπου του έμοιαζε να ζορίζεται, μάλλον από την καύλα. Κάπου εκεί σταμάτησα το μπανιστήρι, γιατί ήμουν ήδη πολύ ώρα μέσα στο δωμάτιο και δεν ήθελα να δώσω δικαίωμα στον Άρη, για να αρχίσει πάλι τα δικά του. Έφυγα από το μπουρδέλο, έχοντας αυτές τις εικόνες βαθειά αποτυπωμένες, μέσα στο μυαλό μου. Εικόνες, που με στοιχειώνουν μέχρι και σήμερα.

mpourdelokratoras

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2009
Κριτικές
1
Like
1.084
Πόντοι
201
παιδες χθες αργα το βραδυ επισκεφτηκα τα περιξ και ειδα στο φυλης 84 μια σιμονα με εξαιρετικο σωμα και ακομα πιο εξαιρετικη κολαρα,επειδη σκεφτομαι να την καβαλησω στα 4 τι καπνο φουμαρει η εν λογω?ευχαριστω

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Λοιπόν να... ξεκαθαρίσουμε για την Τζούλια (την γνωστή μιλφ από Πιπίνου 65 με το τατου σκορπιού) πως ΔΕΝ είναι αυτή στο Τροφωνιου που... γράφτηκε... υπάρχει εκεί μια Τζούλια καμία σχέση με αυτήν στην Πιπίνου... χθες πέρασα κατά τις 21:30.... τώρα αν υπάρχουν άλλες Τζουλιες σε άλλες βάρδιες... αναμένουμε ενημέρωση...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.659
Πόντοι
46.232
Λοιπόν να... ξεκαθαρίσουμε για την Τζούλια (την γνωστή μιλφ από Πιπίνου 65 με το τατου σκορπιού) πως ΔΕΝ είναι αυτή στο Τροφωνιου που... γράφτηκε... υπάρχει εκεί μια Τζούλια καμία σχέση με αυτήν στην Πιπίνου... χθες πέρασα κατά τις 21:30.... τώρα αν υπάρχουν άλλες Τζουλιες σε άλλες βάρδιες... αναμένουμε ενημέρωση...
Καλά δε νομίζω ότι χρειάζεται ξεκαθάρισα, αν ήταν η γνωστή θα το είχαμε γράψει, όπως και η περιγραφή που έχει γίνει για τη Τζούλια του Τροφωνιου δεν έχει καμία σχέση με τη Τζούλια το πρώην στουντιοκοριτσο και έπειτα Αλκιβιάδου και Πιπινου

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Καλά δε νομίζω ότι χρειάζεται ξεκαθάρισα, αν ήταν η γνωστή θα το είχαμε γράψει
Απλα το ανέφερα γιατί γράφτηκε πως... ναι μεν αλλά και ότι υπάρχει και άλλη Τζούλια και τέτοια.... επειδή αυτό δεν παίζει... αυτοί που το έγραψαν ας.. μας πουν περισσότερες λεπτομέρειες (που δεν υπάρχει περίπτωση....)

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.659
Πόντοι
46.232
Απλα το ανέφερα γιατί γράφτηκε πως... ναι μεν αλλά και ότι υπάρχει και άλλη Τζούλια και τέτοια.... επειδή αυτό δεν παίζει... αυτοί που το έγραψαν ας.. μας πουν περισσότερες λεπτομέρειες (που δεν υπάρχει περίπτωση....)
Περίμενε....

πάντως από ενημέρωση μου από τις 24/7 Τζούλια καστανοξανθη μαυριδερή με ψιλοκανονικο σώμα με πολλά τατουάζ 2αρι βυζι, ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.659
Πόντοι
46.232
παιδες χθες αργα το βραδυ επισκεφτηκα τα περιξ και ειδα στο φυλης 84 μια σιμονα με εξαιρετικο σωμα και ακομα πιο εξαιρετικη κολαρα,επειδη σκεφτομαι να την καβαλησω στα 4 τι καπνο φουμαρει η εν λογω?ευχαριστω
Υπάρχουν κριτικές για αυτή στα :
Φυλής 84α
Φυλής 65
Φωκαίας 27Β

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
τώρα live

Τροφωνιου 13 όροφος Τζούλια καστανοξανθη μαυριδερή με ψιλοκανονικο σώμα με πολλά τατουάζ 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.
Δηλαδή.... αυτή είναι η... γνωστή Τζούλια για κάποιους??

No_French_Letter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2022
Like
1.689
Πόντοι
201
Θολωμένος από καύλα, μπήκα στο μετρό με την καρδιά μου έτοιμη να σπάσει. Η αδρεναλίνη είχε φτάσει στα ύψη και το θέαμα με τα τσουλάκια που τα πετάνε όλα έξω, μόνο χειροτέρεψε την όλη κατάσταση.
Ήθελα να πάω καρφωτός στη Μαρίνα (Κολωνού 15), αφού είχα καιρό να την επισκεπτώ και είναι από τις ελάχιστες εμφανίσιμες περιοχές το πρωί, δίχως όμως να προσφέρει κάτι αξιοσημείωτο σε υπηρεσίες.

Βγαίνοντας από το μετρό, είχε αρχίσει ήδη να ψιχαλίζει (κατά τις 12:30), οπότε και πήγα τρέχοντας στο χώρο που στεγάζει 4 μπουρδέλα.
ΔΥΣΤΥΧΩΣ στη θέση της ήταν η Λάουρα, ένα κουκλίστικο ρουμανάκι που όμως παρέχει αποστειρωμένες υπηρεσίες και δεν είναι για πολλά πολλά. Ήμουν έτοιμος να καταρρεύσω αφού έκανα ολόκληρη διαδρομή, βράχηκα και τελικά δεν βρήκα αυτή που τόσο πολύ ποθούσα.

Στα υπόλοιπα μπουρδέλα του χώρου που πήγα μπας και σώσω την κατάσταση και δεν γυρίσω άχυστος (αμ δε).
Στο πρώτο αριστερά βρήκα μια ευδιάθετη αγελάδα γύρω στα 30 με απλό + φιλιά στα βυζιά (πάντα είναι εκεί τα πρωινά) και στο απέναντι είχε μια κακοσουλούπωτη μελαχρινή milf που πρόσφερε φιλιά σε όλο το σώμα και 69. Στο βάθος όπως προανέφερα ήταν η Λάουρα στο αριστερό, ενώ το δεξιό ήταν κλειστό.
Πετάχτηκα και στο 11 της οδού και εργαζόταν η Βιολέτα, το γνωστό μοντελέ κομοδίνο με το απλό πρόγραμμα.

Δεν γάμησα καμία από όλες αυτές, διότι εμπίπτουν στην κατηγορία είτε της φόλας είτε της πατσαβούρας.
Στην επιστροφή έφαγα ακόμα περισσότερη βροχή, μέχρι να φτάσω στο σταθμό του Μετρό βρεγμένος και κυρίως αγάμητος. Το βίντεο που τράβηξα είναι ένα τίποτα συγκριτικά με τον κατακλυσμό που ακολούθησε ύστερα.

Τουλάχιστον δεν θα χρειαστεί να κάνω μπάνιο αυτήν την εβδομάδα.

Συνημμένα

• bourdela.mp4
    7,2 MB · Εμφανίσεις: 0

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Άλλη η Σονια από φιλλιπιδου που έκανε κάτι φεγγάρια κ πιατσα στην Σωκράτους κ άλλη αυτή η κορασίδα η τωρινή απο Ιάσωνος 37.
Παντως κ αυτή τώρα στην Ιάσωνος ειναι καλη,
την είδα προχθές μικροκαμωμενο σκαρί.
Για αυτούς που δεν θέλουν να γαμάνε όγκο κ θέλουν λεπτεπιλεπτες ειναι οτι πρεπει...
Αν τρακάρει πάντως κάποιος την παλια την Σονια ας το πει...
ηταν ποιότητα η ευλογημένη....
Θα συμφωνήσω για την Σόνια της Ιάσωνος, ωραιο κορμάκι

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
233.659
Πόντοι
46.232
Δηλαδή.... αυτή είναι η... γνωστή Τζούλια για κάποιους??
Τι να πω, δε το θυμάμαι το ποστ, εκτός μήπως αναφέρθηκαν στη Τζούλια/Τζουλιανα από Φυλής 71, 69α&β, Φωκαιας 19 κλπ

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.384
Πόντοι
3.436
Καλά δε νομίζω ότι χρειάζεται ξεκαθάρισα, αν ήταν η γνωστή θα το είχαμε γράψει, όπως και η περιγραφή που έχει γίνει για τη Τζούλια του Τροφωνιου δεν έχει καμία σχέση με τη Τζούλια το πρώην στουντιοκοριτσο και έπειτα Αλκιβιάδου και Πιπινου
Εννοείτε... καμία σχέση η ντζουλια από πιπινου 65 παλιά, που νομίζω αρραβωνιαστηκε, με αυτην τώρα στο Τροφωνιου.
Από την Ντζουλια στο Τροφωνιου είδα κ έπαθα να ξεμπλεξω μου έλεγε στο δώμα δώσε αλλά 20 ευρώ να καθησεις κ άλλο...κ μου λέει έλα πάλι σε μια ώρα να πληρώσεις για να ξαναπεράσεις κ να ερχαισαι κάθε ημέρα...της λέω η πουτσα μου τι είναι συσκευασία υγρου κρεμοσαπουνου να το πατάω κ να βγάζει συνέχεια....

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.384
Πόντοι
3.436
Μύστες μ ξέρετε εάν γύρισε η φωτεινή από Ιάσωνος 44 ;;;
Η τσατσά για την φωτεινή προχτές είχε πει ότι θα γυρίσει τέλος Αυγούστου.
Μέχρι να έρθει αν πας στην Σοφια ποιο δίπλα στο 46 στον όροφο πρωί, πειστευω θα σε καλυψη απόλυτα...
Μεγάλοκοπέλα, αδύνατη, ξανθιά με σώμα που κολάζει από καλόγερο saolin μέχρι αρχιεπισκοπο.
Μονο που θέλει το air-condition στο φουλ σαν να μπήκα σε ψυγείο με κρέατα, για σκληρόπυρηνικούς πόρνους.
Πες μας κ πως πέρασες αν είναι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom