Monday,Monday... Πρωί 11:00-11:30
Κολωνού 30 κάτω-Μαγδαλένα σταθερά.Λεπτή ωραία μελαγχροινή πιπίνα στα 15 ευρώ.
Φυλής 71 κάτω:ΝΕΑ ΑΦΙΞΗ-Ιζαμπέλα.Κοντό μαύρο μαλλί,έντονα αυγουλωτά μάτια, λεπτό ωραίο σώμα και πεταχτά βυζάκια.Δεύτερη μέρα στην δουλειά κατά την καινούργια τσατσά του καταστήματος.Συνενόηση μόνο στα Αγγλικά.
Φυλής 86 πάνω-Αλεξάνδρα η Σάντρα σταθερά από Φώκαιας 25.Λεπτό μελαγχροινό πιπίνι.
Φυλής 84 πάνω-Αλίνα, σταθερά, η λεπτή μελαγχροινή πιπίνα.
Φυλής 67-ΚΛΕΙΣΤΟ
Μ.Προδρόμου υπόγειο-Λούνα η "Ιταλίδα" με ελ.στοματικό.
Φυλής 59 πάνω-Ρωξάνη,σκουρόχρωμη,λεπτή μελαγχροινή.Πρέπει να είναι αυτή που Kokolongos αναφέρει οτι δούλευε στο Καρέα 30.
Φυλής 59 κάτω-Χριστίνα από Φυλής 54 πάνω.Μελαγχροινή κανονικού πάχους, πάντα με πονηρό μειδίαμα.Όχι αυτή η ΧΡΙΣΤΙΝΑ(0% λιπαρά) που τελευταία αναφέρει ο Hotscorpios.
Μετά από αυτό είχα σκοπό να πάω Φυλής 54 πάνω για να δω ποια είναι εκεί:
ΧΡΙΣΤΙΝΑ(0% λιπαρά) του Hotscorpios;
Κατερίνα-Ραμόνα που πήδηξα στο Αλκιβιάδου 16Γ και δίνει παραστάσεις ενίοτε και εκεί;
Μια άλλη πιθανόν Κατερίνα που πήδηξε ο Hotscorpios εκεί και έχει αναφέρει σχετικά;
Συνέχισα όμως την βόλτα μου με την μηχανή μου προς το κομμάτι Φυλής και Πιπίνου με σκοπό να πάω Φυλής 54 πάνω στο τέλος της βόλτας.
Πιπίνου 65-Σύλβια, μελαγχροινή,αδιαφόρου προσώπου με πολύ λίγα παχάκια.Κάνει και εξτρά είπε η τσατσά.Ελ.στοματικό.Πρώτη φορά την είδα.
Φυλής 134 ισόγειο-Άννα η ξανθιά Ρωσίδα (από την Μολδαβία) με το τσαμπουκαλεμένο βλέμμα.
Φυλής 109 πάνω-Στέλλα από
Μεταξουργείο.Ξανθιά νόστιμη κοπέλα με ωραίο σώμα και βυζί.
Φυλής 200-Κατερίνα σταθερά.Κατάθεση για μια ακόμη φορά.Μετά την κατάθεση κτυπήσανε τα κινητά,μεσημεριανή τσιπουροποσία κανονίστηκε με τα φιλαράκια και δεν πήγα Φυλής 54 πάνω.
Καλούνται τα λαγωνικά του σάϊτ να πάνε Φυλής 54 πάνω για να ελέγξουμε αν είναι εκεί τα κελεπούρια του Hotscorpios η το δικό μου γιατί και η Κατερίνα-Ραμόνα κελεπούρι είναι σε σχέση με τις σαβούρες (εμφανισιακά η από υπηρεσίες) που κυκλοφορούν.