nescafe22
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 730
- Πόντοι
- 371
Αυτο φενεται απο μιλια μακρυα.Αυτες μαλλον για μαλακες ψαχνουν..
Αυτο φενεται απο μιλια μακρυα.Αυτες μαλλον για μαλακες ψαχνουν..
........Η Σαμπινα δεν εχει την αναγκη να διαφιμιστει απο κανεναν. Απο την στιγμη που μπαινω στο δωματιο περιγραφω της ομορφες στιγμες που περναω μαζι της και δεν εχω κανενα απολυτος κερδος ουτε οικονομικο η κατι αλλο. Πρεπει να σεβομαστε καποια πραγματα και να μην λεγονταο ανακριβιες υπερβολες και παραμυθια. Η Σαμπινα κανει την δουλεια της με το καλυτερο τροπο και πρεπει να την σεβομαστε και να φερομαστε ανθρωπινα. Ξερουμε πολυ καλα οτι τα κοριτσια που εργαζονται επιτελουν ενα δυσκολο κοινωνικο εργο. Τα ατομα που πεταγονται και λενε παραμυθια και ψεματα ξερει πολυ καλα ο κοσμος ποια ειναι.
Θα διαφωνήσω μόνο για την χρήση της φράσης "από το παρών site". Η νεαρά δεν διαφημίζεται από το site αλλά στο site, από κάποιον/κάποιους που της έχουν αδυναμία.
Είναι γνωστό ότι οι κριτικές εμπεριέχουν μικρές έως και μεγάλες δόσεις υποκειμενικότητας, οπότε η ευθύνη αυτοπροστασίας από παρανοήσεις, βαραίνει σε μεγάλο βαθμό τον αναγνώστη. Ο αναγνώστης πρέπει να κοιτά ποίος γράφει, πως τα γράφει και κυρίως τι συνήθως γράφε
Καλησπέρα, συναγωνιστή. Σωστή η παρατήρηση και η επισήμανσή σου.Θα διαφωνήσω μόνο για την χρήση της φράσης "από το παρών site". Η νεαρά δεν διαφημίζεται από το site αλλά στο site, από κάποιον/κάποιους που της έχουν αδυναμία.
Είναι γνωστό ότι οι κριτικές εμπεριέχουν μικρές έως και μεγάλες δόσεις υποκειμενικότητας, οπότε η ευθύνη αυτοπροστασίας από παρανοήσεις, βαραίνει σε μεγάλο βαθμό τον αναγνώστη. Ο αναγνώστης πρέπει να κοιτά ποίος γράφει, πως τα γράφει και κυρίως τι συνήθως γράφει.
.......Κοιτα να ανεβαζεις και εσυ ωραιες φωτο μπας και παρεις κανα μπονους απο αυτους που σε βαζουνε
Ψαξε στο google να βρισκεις πολλες εικονες να ανεβαζεις να γελανε ολοι μαζοι σου.εδω ειναι site για ενημερωσει για τα μπουρδελα και οχι ο αρκας........
να μην χαλασουμε το ονειρο των υπολοιπων συναγωνιστων, αλλα με το σωστο αντιτιμο ολες (το 95%) "ακαποτες" ειναι μεσα στο δωματιο. Οποιος ξερει, ξερειΡε σεις...γιατί τόσος χαμός με τη Σαμπίνα...μήπως είναι "ακαποτη"στο δωμάτιο?...
Τι λες ρε μπαγλαμά για πες μας να μάθουμε κ μεις που δε ξέρουμεΗ Σαμπινα δεν εχει την αναγκη να διαφιμιστει απο κανεναν. Απο την στιγμη που μπαινω στο δωματιο περιγραφω της ομορφες στιγμες που περναω μαζι της και δεν εχω κανενα απολυτος κερδος ουτε οικονομικο η κατι αλλο. Πρεπει να σεβομαστε καποια πραγματα και να μην λεγονταο ανακριβιες υπερβολες και παραμυθια. Η Σαμπινα κανει την δουλεια της με το καλυτερο τροπο και πρεπει να την σεβομαστε και να φερομαστε ανθρωπινα. Ξερουμε πολυ καλα οτι τα κοριτσια που εργαζονται επιτελουν ενα δυσκολο κοινωνικο εργο. Τα ατομα που πεταγονται και λενε παραμυθια και ψεματα ξερει πολυ καλα ο κοσμος ποια ειναι.
μπα... εκείνος μπορεί να ήταν αρχιμαλακας κ ψυχακιας και να έβριζε μάνες κλπ με την ανοχή του σαιτ (ακόμα υπάρχουν τα ποστ του, ενώ πχ το δικό μου με το μπαγλαμά το έσβησαν) αλλά καθυστερημένος σαν τον γαλλικό δεν ήτανΡε μπας και ο νές καφέ είναι αυτός που είχε μπλεξίματα με το νόμο πρόσφατα?
Είναι δεν είναι πρέπει να σταματήσει από τους μοντ αυτό το παραμύθι.
ΝταρνταναΈχει κανονικό σώμα ή είναι νταρντανα....????
Νέσι???..μήπως εννοείς Ίνες?Την Πέμπτη πρωινή βάρδια στο φιλλιπιδου 11 στο πάνω με τα σκαλάκια δοκιμάστηκε η μιλφ νέσι.
Μιλφ καστανοξανθο με 3αρια μασταρια,νταρτνανα σε κανονικό ύψος.Εχει το σούλουπι της Βαλέριας από Φώκαιας 27.Ολα εκτός πρωκτικού,για μια φορά καλή ήταν 6,5/10.
Την πήρα εγώ...καλή πίπα δυνατή στήνεται ωραία...σώμα σφιχτό με πιασίματα αφήνει δάχτυλα...καλή είναι για μια δυο φορεςΚαλησπέρα παιδιά , μια ίνα που εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό στην Ιωαννίνων 3 στον όροφο και στο ισόγειο την έχει πάρει κανεις ; Και αν ναι , αξίζει η θα φάμε φόλα ;;
είσαι διαχρονικός μύστης πουτανιαρης!Την πήρα εγώ...καλή πίπα δυνατή στήνεται ωραία...σώμα σφιχτό με πιασίματα αφήνει δάχτυλα...καλή είναι για μια δυο φορες
Λογικά ναι, η Νεσι πρέπει να παίζει προς Σκωτία μεριάΝέσι???..μήπως εννοείς Ίνες?
Τα σέβη μου..είσαι διαχρονικός μύστης πουτανιαρης!