Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 133 άτομα (15 μέλη και 118 επισκέπτες)

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Μόλις είδα την καινούρια Μιχαελα. Κρατήστε μικρό καλάθι μην απογοητευτειτε. Μόνο ωραίο κωλακι έχει, ζουμερο και στητό!! Η Κορίνα δίπλα της είναι τρελό μουνετο, αλλά από τη στιγμή που οι υπηρεσίες της είναι αρνητικές αφήστε το. Πάμε για αλλά! Η θεία Σονια στη Φιλιππιδου για άλλη μια φορά εντυπωσιακή για την ηλικία της αρκετά ομορφη και ωραία ποδαρια, καθώς επίσης σήμερα μου φάνηκε ενδιαφέρον και η Τσεσσικα στην Φωκαιας. Με αυτά και με αυτά παλι δε γάμησα.... Από βδομάδα στη Μόνικα! (... αρχιμυστη @n.smirni76 ξέρεις εσυ...)
Συμφωνώ με θεία υπέροχη συνεύρεση

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ότι ήταν ήταν ωραίο πεταχτο και τέλεια σχηματισμενο. Δεν θα απογοητευσει κανέναν θεωρώ.
Εγώ θα την έπαιρνα τώρα που είναι ψαρωμένη ακόμα.
Πρωί την είδες; Γιατί χθες αναφέρθηκε για απόγευμα. Διπλοβάρδιες θα δουλεύει; Βλέπω να σπάει γρήγορα.

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Φιλε Σεβας....αβυσσος η Ψυχης της Γυναικας......ισως η Ψιψινα-Σαμπινα βρηκε τον Γατουλη της....ισως λεω.....αυτος ο Γαμημενος ο Ερωτας δεν κυτταει ασπρος-μαυρος...χονδρος-λιγνος.....ισως..λεω ισως....αν ο Καφες-Φραπες ειχε ατου τον ποιητικο λογο θα εγραφε μια Ωδη στην μουσα Του Ψιψινα-Σαμπινα που θα το διαβαζε ο Ριτσος και θα δακρυζε απο συγκινηση....αν οχι ο Ριτσος ισως ο Ελυτης....ο αλλος ο Αλεξανδρινος.....αλλα δεν το εχει ο Φουκαρας.....
Σ’ όλη αυτή τη μυθοπλασία υπάρχουν ορισμένα τεχνικά προβλήματα.:2funny: Πέραν της μεταμόρφωσης του φράπα σε Σικελιανό, πρέπει να γίνει κι ένα δεύτερο θαύμα. Να μπορέσει εκτός από το Ρίτσο να δακρύσει κι η Σαμπίνα. Εκτός κι αν όλη η ῼδή απαρτίζεται από τη λέξη «νιάου»:2funny:

Αλλά όπως διαπίστωσε κι ο νανάς η Σαμπίνα έχει γατούλη. Τον είδε με τα μάτια του λίγο αργότερα απ’ όταν του ανακοίνωσε ότι θα τον αφήσει με το πουλί στο χέρι...:2funny::2funny:

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Η χριστινα μολις βγηκε χτες στο σαλονι της εποιασα το αφρατο κολαρακι της και μου φανηκε να ηταν πολυ καλο οπως την τελευταια φορα που την ειχα ξαναπαρει δεν ειχε σπασει καθολου και ειναι καπος αρκετο καιρο στο επαγγελμα.

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Η χριστινα μολις βγηκε χτες στο σαλονι της εποιασα το αφρατο κολαρακι της και μου φανηκε να ηταν πολυ καλο οπως την τελευταια φορα που την ειχα ξαναπαρει δεν ειχε σπασει καθολου και ειναι καπος αρκετο καιρο στο επαγγελμα.
Δεν περασα στο δωματιο χτες αλλα κατι μου εκανε το ποιασιμο του αφρατου κολου στο μυαλο μου.

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Σ’ όλη αυτή τη μυθοπλασία υπάρχουν ορισμένα τεχνικά προβλήματα.:2funny: Πέραν της μεταμόρφωσης του φράπα σε Σικελιανό, πρέπει να γίνει κι ένα δεύτερο θαύμα. Να μπορέσει εκτός από το Ρίτσο να δακρύσει κι η Σαμπίνα. Εκτός κι αν όλη η ῼδή απαρτίζεται από τη λέξη «νιάου»:2funny:

Αλλά όπως διαπίστωσε κι ο νανάς η Σαμπίνα έχει γατούλη. Τον είδε με τα μάτια του λίγο αργότερα απ’ όταν του ανακοίνωσε ότι θα τον αφήσει με το πουλί στο χέρι...:2funny::2funny:
Ισως...λεω ισως....Ο Καφες-Φραπες-ατελειωτη ευχαριστηση και ο Γατουλης που ειδε ο Νανας να ειναι το ιδιο προσωπο.....

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (2).jpg
    αρχείο λήψης (2).jpg
    11,5 KB · Εμφανίσεις: 23

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Παιδιά αυτή η καινούρια η Λία από
Κωνσταντινουπόλεως 166
τι λέει....την έχει πάρει κανείς....????

Είναι καλή....????:gumtits::knockinb:

Μην φάμε καμιά φόλα και κλαίμε μετά....:cry:
Ωραία κωλάρα χάλια πρόσωπο...το σκέφτομαι και γω να τη δοκιμάσω.

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
68
Like
13.999
Πόντοι
4.926
Ρε σεις...γιατί τόσος χαμός με τη Σαμπίνα...μήπως είναι "ακαποτη"στο δωμάτιο?...
Η Σαμπίνα (πρώην Αλίνα, από μοντέλο-αλυσίδα) είναι μία νεαρή, νοστιμούλα, πόρνη και το πρόγραμμα που προσφέρει είναι υπέρ-απλό και αποστειρωμένο. Ο χαμός είναι εξαιτίας της καθημερινής διαφήμισης που γίνεται, γύρω από το όνομά της. Γιατί, ως γνωστόν, όποια κορασίδα διαφημίζεται από το παρών site, πρέπει να την κυνηγάνε για να την πηδήξουν τα γνωστά άβουλα και αγάμητα πρόβατα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
Ρε μάγκες εκεί που είναι η τσιγγάνα η Μαρία στο Διδυμου 18β είχα δει ένα πρωινο πριν λίγο καιρό μια Ελληνίδα (μπορεί και όχι) η οποια φαινόταν μαγκάκι και ειχε μαλλιά κουρεμενα σαν ανανας. Ξυρισμα με shaver τα γυρω γυρω και πισω, και τα πανω μπόλικα σαν τα φυλλα του ανανα και φουντωτα προς τα πανω. Όταν την είχα ρωτήσει για το προγραμμα της, δεν είχε τσα το μαγαζί, μου είπε εσυ τι θες;;...με καβλιαρικο λάγνο υφος!
Ναι ρε συ η Κατερίνα

Paliotsarkadoros

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2006
Κριτικές
28
Like
3.830
Πόντοι
7.185
Η Σαμπίνα (πρώην Αλίνα, από μοντέλο-αλυσίδα) είναι μία νεαρή, νοστιμούλα, πόρνη και το πρόγραμμα που προσφέρει είναι υπέρ-απλό και αποστειρωμένο. Ο χαμός είναι εξαιτίας της καθημερινής διαφήμισης που γίνεται, γύρω από το όνομά της. Γιατί, ως γνωστόν, όποια κορασίδα διαφημίζεται από το παρών site, πρέπει να την κυνηγάνε για να την πηδήξουν τα γνωστά άβουλα και αγάμητα πρόβατα.
Θα διαφωνήσω μόνο για την χρήση της φράσης "από το παρών site". Η νεαρά δεν διαφημίζεται από το site αλλά στο site, από κάποιον/κάποιους που της έχουν αδυναμία.
Είναι γνωστό ότι οι κριτικές εμπεριέχουν μικρές έως και μεγάλες δόσεις υποκειμενικότητας, οπότε η ευθύνη αυτοπροστασίας από παρανοήσεις, βαραίνει σε μεγάλο βαθμό τον αναγνώστη. Ο αναγνώστης πρέπει να κοιτά ποίος γράφει, πως τα γράφει και κυρίως τι συνήθως γράφει.

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846

I love sex

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2017
Κριτικές
9
Like
1.354
Πόντοι
481
Καλησπέρα παιδιά , μια ίνα που εμφανίζεται τον τελευταίο καιρό στην Ιωαννίνων 3 στον όροφο και στο ισόγειο την έχει πάρει κανεις ; Και αν ναι , αξίζει η θα φάμε φόλα ;;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Και δεν της έκανε την χάρη ο Διανοούμενος να της ρίξει έναν πούτσο; :2funny::2funny: :smiling-face-with-heart-eyes:
Ένοιωσα μια συγχυση εκείνη την ώρα. Είδα τη Μιχαελα η οποία ήταν ανθυπομετρια στη φάτσα κι έπειτα στο ίδιο σπίτι την Κορίνα που είναι τρελό μουνακι αλλά χάλια υπηρεσίες κι έφυγα. Μου έχει μπει στο μυαλό η Αναμπελ για να της σκίσω το γκροβερ αλλά όχι σήμερα, από βδομάδα.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ένοιωσα μια συγχυση εκείνη την ώρα. Είδα τη Μιχαελα η οποία ήταν ανθυπομετρια στη φάτσα κι έπειτα στο ίδιο σπίτι την Κορίνα που είναι τρελό μουνακι αλλά χάλια υπηρεσίες κι έφυγα. Μου έχει μπει στο μυαλό η Αναμπελ για να της σκίσω το γκροβερ αλλά όχι σήμερα, από βδομάδα.
Θα πάω να κόψω κίνηση και εγώ στο Κορινοφολόσπιτο. Ελπίζω να μην δω την φάτσα της και μου χαλάσει η διάθεση με τα προχτεσινά ή σκάσω στα γέλια μπροστά της...

Ψωλεκτωρ

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Απρ 2017
Κριτικές
13
Like
2.692
Πόντοι
736
Η αναμπελ ξέρει κανεις αν θα παίξει σήμερα η όχι;

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Η Σαμπινα δεν εχει την αναγκη να διαφιμιστει απο κανεναν. Απο την στιγμη που μπαινω στο δωματιο περιγραφω της ομορφες στιγμες που περναω μαζι της και δεν εχω κανενα απολυτος κερδος ουτε οικονομικο η κατι αλλο. Πρεπει να σεβομαστε καποια πραγματα και να μην λεγονταο ανακριβιες υπερβολες και παραμυθια. Η Σαμπινα κανει την δουλεια της με το καλυτερο τροπο και πρεπει να την σεβομαστε και να φερομαστε ανθρωπινα. Ξερουμε πολυ καλα οτι τα κοριτσια που εργαζονται επιτελουν ενα δυσκολο κοινωνικο εργο. Τα ατομα που πεταγονται και λενε παραμυθια και ψεματα ξερει πολυ καλα ο κοσμος ποια ειναι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom