Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 378 άτομα (21 μέλη και 357 επισκέπτες)

Kostas(3)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2020
Like
1.966
Πόντοι
206
Τριπλη κατάθεση σήμερα..
Το πρωϊ πήρα την Ιωαννα στο Ιάσωνος 44β.

Το απόγευμα κατέθεσα στο Βανεσακι στο Ιασωνος 20β.
Το Βανεσακι εχει μαυρίσει και εχει σμιλεψει το κορμι της.
Είναι σκέτη καύλα το κοντοπουτανο....

Μετα πηγα στο φούρνο και είπια ενα ρεντμπουλ , μου εγινε ξανα στυλιαρι και πήγα προ ολιγου στην σεξι γατουλα τη Σαμπινα οπου την έσκισα τη γάτουλιτσα μας... φορουσε μια μινι καρο φουστιτσα και βγηκε στο σαλονι γυμνόστηθη.

Μουνοζουμα απο Σαμπινα δεν ειχε το προγραμμα?

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ναι εννοείται τυπε ! Σημερα ηταν πολυ κάυλωμενη και εχυνε αβερτα η μουνα της..
Τι τα θες τα red bull ρε Μητσαρα. Το δικό σου ενεργειακό ποτό είναι τα χυσοζουμα των κορασίδων... :rockon::rockon:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
128
Like
51.877
Πόντοι
27.261

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Η οδύσσεια ενός καταγκαβλωμενου νο 2458. Απογευματινή βάρδια και πάω στην εμιλη Φώκαιας να δοκιμάσω άλλη μια φορά μπας και γίνει κάτι .... Δυστυχώς ενώ έχει πολύ καλή διάθεση τα λαγουδισια δόντια της δεν την αφήνουν να κάνει πίπα της προκοπης. Έχει ωραίες καμπύλες βυζιά και κολο φυσικά όλα και αφράτα. Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να λειτουργήσω με άκα πίπα μόνο πόνο ένιωσα. Της λέω όπως και σε άλλες το εξής απλό .... Γλυψε σαν το παγωτό. Και αυτές βάζουν δύναμη μόνο με την άκρη της γλώσσας λες και πάνε να σκάψουν με αυτήν σε τοίχο. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω .... Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Κρίμα για μένα βέβαια γιατί θα ήταν στάνταρακι. Κατά τα άλλα είναι μια πολύ καλή επιλογή και δύσκολα θα κλάψετε το κοσαρι. Φεύγω λοιπόν από κει και πάω στο μανάρι μου την Αλεξάνδρα χωμάτινου. Αφού περίμενα στο δωμάτιο με την καρδιά στο ταβάνι κάνα μισάωρο ( συνήθως έχει τέτοια αναμονή γιατί κάθεται μέσα τέταρτο) μπαίνει το μωρό και με το που με βλέπει μου λέει ... Έκοψα το άκα τσιμπούκι. Πωωω γμτ γκαντεμιαμ λέω από μέσα μου. Τελικά μετά από σκέψη έφυγα. Μάλλον θα πάω άλλη φορά. Απλά χαλαστηκα εκείνη την ώρα. Τι να πω ένα τσιμπούκι δεν μπορείς να βρεις σε τόσα μαγαζιά ....ελεος δλδ.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.139
Πόντοι
206
Η οδύσσεια ενός καταγκαβλωμενου νο 2458. Απογευματινή βάρδια και πάω στην εμιλη Φώκαιας να δοκιμάσω άλλη μια φορά μπας και γίνει κάτι .... Δυστυχώς ενώ έχει πολύ καλή διάθεση τα λαγουδισια δόντια της δεν την αφήνουν να κάνει πίπα της προκοπης. Έχει ωραίες καμπύλες βυζιά και κολο φυσικά όλα και αφράτα. Εγώ πάντως δεν μπόρεσα να λειτουργήσω με άκα πίπα μόνο πόνο ένιωσα. Της λέω όπως και σε άλλες το εξής απλό .... Γλυψε σαν το παγωτό. Και αυτές βάζουν δύναμη μόνο με την άκρη της γλώσσας λες και πάνε να σκάψουν με αυτήν σε τοίχο. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω .... Δεν θέλει κόπο θέλει τρόπο. Κρίμα για μένα βέβαια γιατί θα ήταν στάνταρακι. Κατά τα άλλα είναι μια πολύ καλή επιλογή και δύσκολα θα κλάψετε το κοσαρι. Φεύγω λοιπόν από κει και πάω στο μανάρι μου την Αλεξάνδρα χωμάτινου. Αφού περίμενα στο δωμάτιο με την καρδιά στο ταβάνι κάνα μισάωρο ( συνήθως έχει τέτοια αναμονή γιατί κάθεται μέσα τέταρτο) μπαίνει το μωρό και με το που με βλέπει μου λέει ... Έκοψα το άκα τσιμπούκι. Πωωω γμτ γκαντεμιαμ λέω από μέσα μου. Τελικά μετά από σκέψη έφυγα. Μάλλον θα πάω άλλη φορά. Απλά χαλαστηκα εκείνη την ώρα. Τι να πω ένα τσιμπούκι δεν μπορείς να βρεις σε τόσα μαγαζιά ....ελεος δλδ.
Φαντάσου τι παράσημο τσίμπησε η πουτανα για να κόψει τα ΑΚΑ
Θα έχει πάει η αντιβίωση γονα….

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.953
Πόντοι
46.232
τώρα live

Φυλής 109β Κατερίνα ξανθοκαστανη μιλφ με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και αυταρχικό.

Φυλής 109α Ελένη μελαχρινή λεπτή μιλφ με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και αυταρχικό.

Φυλής 86αα Λάουρα ξανθιά κατσαρομαλλα με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Μαρία μελαχρινή κοπέλα με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, λεπτή με 3.5αρες βυζάρες, τατουάζ ανάμεσα στα βυζια και στο δεξί μπούτι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 84α Σιμονα μελαχρινή με ψιλοκανονικό σώμα 2άρι βυζί ωραία κωλαρα, σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β Μπιουτι μελαχρινή μαυρουλα νταρντανοχοντρη με 4-4.5αρια βυζια, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 59 κατω Άννα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 2.5αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα κ τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 74 αριστερά Γιάννα μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 54β Ορορα καστανοξανθο κοντοπουτανο με ψιλοκανονικο σώμα 3αρι συν βυζι, απλό πρόγραμμα.

ότι δεν αναφέρεται είναι κλειστό.

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
Φαντάσου τι παράσημο τσίμπησε η πουτανα για να κόψει τα ΑΚΑ
Θα έχει πάει η αντιβίωση γονα….
Ναι όντως το σκέφτηκα αυτό και έχει πάκια πελατια. Πάντως τόσο καιρό που πάω δεν έχω παρασημοφορηθεί!

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.953
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Φωκαιας 7 υπόγειο Εμμι μελαχρινή με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαιας 13 δεξια Μαρία μελαχρινή με γυαλάκια σώμα με πιασίματα, 2αρι βυζι, διάφορα τατουάζ, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε.

Φωκαιας 25α Αφροδίτη/Venus μελαχρινή λατινα με λεπτό ωραίο σώμα 1.5-2αρι βυζι ωραία πόδια, παρά πολλά τατουάζ , με ελεύθερο στοματικό όχι τελειωτικό.

Φωκαιας 25β Σάρα μελαμψη μελαχρινή λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φωκαίας 27Β κάτω Εύα ξανθιά μιλφ πολύ λεπτή με 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φωκαίας 27Β πάνω Εμμανουέλα μελαχρινή με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό

Φωκαιας 24 Αλις ξανθιά σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, πολλά τατουάζ με ποιο χαρακτηριστικό αυτό στο αριστερό μπούτι με το πρόσωπο της Μαιριλιν Μονρόε , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

ότι δεν αναφέρεται είναι κλειστό.

Τελευταία τροποποίηση:

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Ρε σεις. Ποιος καυλάντης είχε ρεζερβέ πριν κάνα 3ωρο τη Σαμπίνα για μια ώρα;;;:O
Μπήκα και πλύθηκα 2 φορές από τη βαρεμάρα μου:2funny::2funny:
ΕΝτωμεταξύ βγαίνοντας απ´ο το δωμάτιο βλέπω πάλι τους καναπέδες γεμάτους. Ευτυχώς που πρόλαβα και μπήκα στο δωμάτιο και δεν έφαγα το περίμενε στο σαλόνι.
Μεγιστάνες είστε ρε κουφάλες, πολύ μπαγιόκο κουβαλάτε...:2funny:

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
H Σαμπινα με σεξυ φουστιτσα αποψε και συνεχεια με Βραδυνη βαρδυα οδος βεργας.

Συνημμένα

• IMG_20220401_182512.jpg
    IMG_20220401_182512.jpg
    154,6 KB · Εμφανίσεις: 58

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.166
Πόντοι
1.686
Επανάληψη μητέρα μάθησης

Απόγευμα Κυριακής πήγα να πάρω την
Ίνγκα στο Λιοσίων 73α , αλλά παρότι
την είχε το σάϊτ τους, τελικά δεν πήγε αυτή.

Οπότε πήρα στο Χωματιανού 11 κάτω
για δεύτερη φορά την ΛΟΛΑ !
Ούκρα κάβλα, με καμπύλες !
Κεφάτη, με ωραίο μουνί , τον έφαγε
και χαμογελούσε πολύ καβλωτικά !
Την συνιστώ σε Βοργία 21, Νιο, Νάσο Αθανασιάδη,
968 και άλλους καλούς συναγωνιστές.
Χαμογελαστή , κάβλα με καμπύλες !

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ρε σεις. Ποιος καυλάντης είχε ρεζερβέ πριν κάνα 3ωρο τη Σαμπίνα για μια ώρα;;;:O
Μπήκα και πλύθηκα 2 φορές από τη βαρεμάρα μου:2funny::2funny:
ΕΝτωμεταξύ βγαίνοντας απ´ο το δωμάτιο βλέπω πάλι τους καναπέδες γεμάτους. Ευτυχώς που πρόλαβα και μπήκα στο δωμάτιο και δεν έφαγα το περίμενε στο σαλόνι.
Μεγιστάνες είστε ρε κουφάλες, πολύ μπαγιόκο κουβαλάτε...:2funny:
Είδες τα προμο του καφέ τι κάνουν; Θα τον πάρω στην δουλειά τον πουστη να μου κάνει διαφήμιση...

Σεβασμιώτατος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2021
Κριτικές
15
Like
5.167
Πόντοι
746
Είδες τα προμο του καφέ τι κάνουν; Θα τον πάρω στην δουλειά τον πουστη να μου κάνει διαφήμιση...
Ναι ο καργιόλης. Πριγκίπισσα Σοφία την έχει κάνει...:2funny::2funny:
Σε λίγο θατην γαμάμε αποκλειστικά με ραντεβού:confused:

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Ναι ο καργιόλης. Πριγκίπισσα Σοφία την έχει κάνει...:2funny::2funny:
Σε λίγο θατην γαμάμε αποκλειστικά με ραντεβού:confused:
Τρέξτε όλοι στο γραφείο του Helluva time, με σούπερ πρόγραμμα και υπέροχες εκπλήξεις. Ε θα φέρω και καμία γλάστρα να κάθεται με καρό φουστιτσες , θα χεστουμε στο ταληρο....:confused::confused:

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Χαιδεψα και εγλειψα ολοκληρο το κορμι της.απολαυστικο θεαμα στα 4 με θεα απο τον καθρεφτη.εγινε το 69 οπου της αρεσει παρα πολυ.χαστουκια στο ωραιο κολαρακι της και το τελος ηρθε με κραυγες και υγρα παντου.το νερο του ντους με χαλαρωσε και με δροσισε και εφυγα με ενα χαμογελο τεραστιο ισως ξαναπερασω και την νυχτα στο Βεργας ξανα παλι.

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα. Ξέρει κανείς αν γύρισε εκείνη η Ναταλία που ήταν στην Φιλιππίδου 11 κάτω, την πρωινή βάρδια;

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.134
Πόντοι
9.846
Χτες έκανα επίσκεψη αργά την νύχτα φυλής , Τζόρτζια καλώς έτσι , απίστευτη κωλαρα, και μάτια κινέζικα , απλό αποστιερωμενο πρόγραμμα δυστυχώς..
Πάνε οι καλές εποχές , δύο τρεις πουτανες μας έμειναν μόνο
Δυο τρεις πουτανες έμειναν θες να πεις που ΔΕΝ κάνουν ελευθερο!

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom