Βραδινό πέρασμα με Νικόλ από φυλής 105 για τρίτη φορά. Από την δεύτερη φορά θυμόταν το όνομα μου γιατί με συζητάγανε λέει με την Μαριάννα, την άλλη όμορφη του οίκου. Φαίνεσαι καλό παιδί μου είπε , που να'ξερες της λέω ....
Δεκτική η Νικόλ , βαθιά σφιχτή πίπα που αν την έκανε ελεύθερη θα είχε πολλούς ++ πόντους στην όλη εμπειρία, Γιατί κάνει και κολπακια με το γλωσσάκι της και με την χοντρή πότα δεν καταλαβαίνεις και πολλά .
Με καβαλάει ανάποδα όπου της αρέσει πολύ και κουνιέται καλά σε αυτή τη στάση .
Ιεραποστολικό φάγαμε τον περισσότερο χρόνο μας με πολλές εναλλαγές , χουφτωματα , με εγλειφε στα αυτιά και τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα. Στα βαθιά μπασιματα εσκουζε παραπάνω και πετάγονταν. Το βυζί πολύ καλή δουλειά και οι ρόγες κεραίες.
Γύρισμα στα τέσσερα για την τελική ευθεία όπου την πήγα κομπρεσέρ με εκείνη να τρανταζεται ολόκληρη και να βογγαει. Έχυσα μέσα της και έμεινα κουνώντας το σφιχτό κωλαρακι της κυκλικά... Χτύπημα της υπηρεσίας δύο δευτερόλεπτα μετά. Πάνω στην ώρα της λέω....
Σερί δωμάτια , only Greeks η τσατσά που έδιωξε κάνα δυο πακια όσο περίμενα.
"Σε περιμένω πάλι μου λέει, φιλάκια" και έφυγε θεογυμνη με το στρινγκακι στα χέρια.
Σε έναν παππού προχωρημένης ηλικίας μάλλον είπανε ψέματα ότι είναι σε πρόγραμμα μιας ώρας και όταν βγήκα με ρωτάγε ... Φορτωνω και ετοιμάζομαι για round 2.