Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 315 άτομα (24 μέλη και 291 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.961
Πόντοι
1.056
Διερωτώμενος κανείς τι να γαμήσει σήμερα και ρίχνοντας μια ματιά στην ενημέρωση του Σμύρνη για Φυλής μια -και μόνον μια- αντίδραση μπορεί να έχει:
cr.gif
Καλησπερα Φιλε Σεβας.....λες???

Συνημμένα

• giphy (30).gif
    giphy (30).gif
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 31

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
30.134
Πόντοι
9.846
Την Καλησπερα Φιλε Διανο......εισαι σιγουρος για την Μπιουτι????αν και δεν εχω περασει ουτε απο τον οικο ουτε με την κοπελα.....Φιλοι συναγωνιστες αναφεραν για την Δεσποινις οτι ειναι Ειναι Αφρικανικη Γαζελα και προσφερει ατελειωτες συγκινησεις....παρομοιες με Σαφαρι......
Αδερφε συγχώρεσε με! Αντί για αγελάδα θα έπρεπε να πω ρινόκερος! Τώρα είμαι πιο κοντα!

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Σαμπινα Οδος Εξηκιου 18 γ απογευματινη βαρδυα και οδος βεργας νυχτερινη βαρδυα.ανανεομενη και μαυρισμενη η σεξυ ναζιαρα γατουλα και παλι κοντα μας.
Σώμα τίποτα βυζιά μόνο στη μάπα λέει τίποτα;

nescafe22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2022
Κριτικές
10
Like
730
Πόντοι
371
Νικολ πρωινη βαρδυα αλλα ακομα καλυτερα η λυση του γραφειου glamour σε πριβε χορο ξενοδοχειο με ανεση χρονου και καλυτερων υπηρεσιων.

Liakopoulos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2020
Like
86
Πόντοι
0
Έχω την αίσθηση ότι κατά καιρούς εμφανίζονται στα σπίτια μεταλαγμένα και ερμαφρόδητα που δεν το δηλώνουν

Σαβουρογάμης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2022
Κριτικές
11
Like
3.561
Πόντοι
736
Με κάθε επιφύλαξη ! Πληροφορήθηκα ότι η Αναμπελ θα γυρίσει (εβδομάδες) σύντομα στην θέση της.
αυτό είναι δεδομενο τύπε... σαν νέο μας το λες;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Έχω την αίσθηση ότι κατά καιρούς εμφανίζονται στα σπίτια μεταλαγμένα και ερμαφρόδητα που δεν το δηλώνουν
σε ποια Σύλβια να αναφέρεσαι άραγε

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.086
Πόντοι
3.556
Επιστροφή Ιζαμπέλας στο Φωκαιας 19, οι περισσότεροι την γνωρίζετε, μόλις κατέθεσα σε αυτήν.
Δεν πρόκειται ξανά όμως, όχι λόγω υπηρεσιών, ίσα ίσα το κορίτσι είναι πάρα πολύ υπακουο και προσπαθεί σε όλα.
Αλλά ένιωσα ένα περίεργο συναίσθημα μαζί της, πολλοί τα έχετε γράψει για διάφορα θεματα που έχει και, δεν θέλω να τα αναλύσω παραπάνω.
Όσοι τα παραβλέπουν δεν πρόκειται να κλάψουν ποτέ ούτε 1€ μαζί της.
Διότι από υπηρεσίες πραγματικά κάνει ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Με κάθε επιφύλαξη ! Πληροφορήθηκα ότι η Αναμπελ θα γυρίσει (εβδομάδες) σύντομα στην θέση της.
Πολύ περίεργο παίχτη μου... Ο μπουρδελοκόσμος είναι γεμάτο ανατροπές

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.634
Πόντοι
1.056
:headbaning2::headbaning2::headbaning2:

Επισκεψη σημερα στο Λιοσ73Ανω για την Λατινα Λολιτα:smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes::smiling-face-with-heart-eyes:
Ειναι η 2η συνουσια μαζι της κ θα υπαρξουν κ αλλες.Ειναι γλυκια κ τρυφερη:smitten: με απιθανο νιμου:D:
Οσοι θελετε ενημερωνεστε εδω
https://*****/en/studio/532-Liosion 73B
για τις κοπελες της καθε βαρδιας:thumbsup:
Στον οικο ακουγεται μονο ο ROCK FM:headbaning1::headbaning1::headbaning1:

H πιστα του RESIDENT EVIL ATHENS PLATIA ATTIKIS ανοιξε ξανα :zombie::zombie::zombie::vomit:
Φευγοντας με το λεωφορειο ειδα ασφενοφορο φορτωμενο με πρεζακι απ το κτηριο στην συμβολη Λιοσιων +Μενεμαχου:shit::shit::shit:

Καλο cult καλοκαιρι 3ποδα με πόλλες αγοραιες εμπειριες:zfuck:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

hustler

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2005
Κριτικές
1
Like
4.897
Πόντοι
456
Σαμπινα Οδος Εξηκιου 18 γ απογευματινη βαρδυα και οδος βεργας νυχτερινη βαρδυα.ανανεομενη και μαυρισμενη η σεξυ ναζιαρα γατουλα και παλι κοντα μας.

Έκανε το πρώτο της μπανάκι προχθές στη Γλυφάδα το καυλάκι ....

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626
Βραδινό πέρασμα με Νικόλ από φυλής 105 για τρίτη φορά. Από την δεύτερη φορά θυμόταν το όνομα μου γιατί με συζητάγανε λέει με την Μαριάννα, την άλλη όμορφη του οίκου. Φαίνεσαι καλό παιδί μου είπε , που να'ξερες της λέω ....
Δεκτική η Νικόλ , βαθιά σφιχτή πίπα που αν την έκανε ελεύθερη θα είχε πολλούς ++ πόντους στην όλη εμπειρία, Γιατί κάνει και κολπακια με το γλωσσάκι της και με την χοντρή πότα δεν καταλαβαίνεις και πολλά .
Με καβαλάει ανάποδα όπου της αρέσει πολύ και κουνιέται καλά σε αυτή τη στάση .
Ιεραποστολικό φάγαμε τον περισσότερο χρόνο μας με πολλές εναλλαγές , χουφτωματα , με εγλειφε στα αυτιά και τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα. Στα βαθιά μπασιματα εσκουζε παραπάνω και πετάγονταν. Το βυζί πολύ καλή δουλειά και οι ρόγες κεραίες.
Γύρισμα στα τέσσερα για την τελική ευθεία όπου την πήγα κομπρεσέρ με εκείνη να τρανταζεται ολόκληρη και να βογγαει. Έχυσα μέσα της και έμεινα κουνώντας το σφιχτό κωλαρακι της κυκλικά... Χτύπημα της υπηρεσίας δύο δευτερόλεπτα μετά. Πάνω στην ώρα της λέω....
Σερί δωμάτια , only Greeks η τσατσά που έδιωξε κάνα δυο πακια όσο περίμενα.
"Σε περιμένω πάλι μου λέει, φιλάκια" και έφυγε θεογυμνη με το στρινγκακι στα χέρια.
Σε έναν παππού προχωρημένης ηλικίας μάλλον είπανε ψέματα ότι είναι σε πρόγραμμα μιας ώρας και όταν βγήκα με ρωτάγε ... Φορτωνω και ετοιμάζομαι για round 2.

Helluvatime

Ανώτατος
Εγγρ.
27 Δεκ 2021
Κριτικές
95
Like
18.312
Πόντοι
13.626

Αρραχίων

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2022
Κριτικές
5
Like
778
Πόντοι
361
Βραδινό πέρασμα με Νικόλ από φυλής 105 για τρίτη φορά. Από την δεύτερη φορά θυμόταν το όνομα μου γιατί με συζητάγανε λέει με την Μαριάννα, την άλλη όμορφη του οίκου. Φαίνεσαι καλό παιδί μου είπε , που να'ξερες της λέω ....
Δεκτική η Νικόλ , βαθιά σφιχτή πίπα που αν την έκανε ελεύθερη θα είχε πολλούς ++ πόντους στην όλη εμπειρία, Γιατί κάνει και κολπακια με το γλωσσάκι της και με την χοντρή πότα δεν καταλαβαίνεις και πολλά .
Με καβαλάει ανάποδα όπου της αρέσει πολύ και κουνιέται καλά σε αυτή τη στάση .
Ιεραποστολικό φάγαμε τον περισσότερο χρόνο μας με πολλές εναλλαγές , χουφτωματα , με εγλειφε στα αυτιά και τον έτρωγε αδιαμαρτύρητα. Στα βαθιά μπασιματα εσκουζε παραπάνω και πετάγονταν. Το βυζί πολύ καλή δουλειά και οι ρόγες κεραίες.
Γύρισμα στα τέσσερα για την τελική ευθεία όπου την πήγα κομπρεσέρ με εκείνη να τρανταζεται ολόκληρη και να βογγαει. Έχυσα μέσα της και έμεινα κουνώντας το σφιχτό κωλαρακι της κυκλικά... Χτύπημα της υπηρεσίας δύο δευτερόλεπτα μετά. Πάνω στην ώρα της λέω....
Σερί δωμάτια , only Greeks η τσατσά που έδιωξε κάνα δυο πακια όσο περίμενα.
"Σε περιμένω πάλι μου λέει, φιλάκια" και έφυγε θεογυμνη με το στρινγκακι στα χέρια.
Σε έναν παππού προχωρημένης ηλικίας μάλλον είπανε ψέματα ότι είναι σε πρόγραμμα μιας ώρας και όταν βγήκα με ρωτάγε ... Φορτωνω και ετοιμάζομαι για round 2.
Ρε τους ξεφτίλες να μην εξυπηρετούν τον παππού :woldman: , αλλά να μου πείς εδώ καλά καλά δεν εξυπηρετούν εμάς στον παππού θα σκαλώσουν ?:headbang:.

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
72.468
Πόντοι
41.129
Τριπλη κατάθεση σήμερα..
Το πρωϊ πήρα την Ιωαννα στο Ιάσωνος 44β.

Το απόγευμα κατέθεσα στο Βανεσακι στο Ιασωνος 20β.
Το Βανεσακι εχει μαυρίσει και εχει σμιλεψει το κορμι της.
Είναι σκέτη καύλα το κοντοπουτανο....

Μετα πηγα στο φούρνο και είπια ενα ρεντμπουλ , μου εγινε ξανα στυλιαρι και πήγα προ ολιγου στην σεξι γατουλα τη Σαμπινα οπου την έσκισα τη γάτουλιτσα μας... φορουσε μια μινι καρο φουστιτσα και βγηκε στο σαλονι γυμνόστηθη.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom