Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 265 άτομα (30 μέλη και 235 επισκέπτες)

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.577
Πόντοι
4.646
Αδερφε μου παντα θα υπάρχουν και οι συναγωνιστές όπως ο φιλτατος @Junax. Εγω γουστάρω να διαβάζω τέτοια ας διαφωνώ.
Είναι το αλατοπίπερο του νήματος. Εφόσον την έχει σκαπουλαρει τόσα χρόνια μαγκιά του. Εμείς ας κάνουμε το κομμάτι μας όπως το κάνουμε χρόνια χωρίς να τσιμπησουμε παρασημο κι ας κάνει και ο @Junax το δικό του.
Ασε που μιλώντας ρεαλιστικά και ο @Junax δε νομίζω να έχει κολλήσει ποτέ κάτι παρολη την τόλμη του.
Μύστη Διανοούμενε, κι όμως έχω κολλήσει μικρόβιο στο λαιμό από γλυφομούνι σε ιερόδουλη!
Ευτυχώς, χρησιμοποίησα σπαθόλαδο υπογλώσσια και μου πέρασε εντός εβδομάδας! :rockon:
Άσχετο-σχετικό, από τη γνωστή Ιζαμπέλα :smitten: του Φωκαίας 17 ζήτησα για ακόμα μια φορά σε
πρόσφατη συνεδρία μας να μου δώσει με τα δάκτυλα να δοκιμάσω τα υγρά από το μουνί της, έτσι όπως
έσταζε την ώρα του πρωκτικού. :zfuck: Η γεύση ήταν σχετικά ουδέτερη προς αλμυρή. Το συμπέρασμα
είναι ότι ακόμα ξεφεύγω στο σεξ, ακόμα κι από πάθημα. :jerking: Όμως, τουλάχιστον μετά τη συνεδρία φρόντισα
να μασήσω τσίχλα με ενεργό άνθρακα για προληπτικούς λόγους (είχα ξεχάσει το ατομικό Listerin). :rolleyes:
Ιδού:
339071_2.jpg

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Μύστη Διανοούμενε, κι όμως έχω κολλήσει μικρόβιο στο λαιμό από γλυφομούνι σε ιερόδουλη!
Ευτυχώς, χρησιμοποίησα σπαθόλαδο υπογλώσσια και μου πέρασε εντός εβδομάδας! :rockon:
Άσχετο-σχετικό, από τη γνωστή Ιζαμπέλα :smitten: του Φωκαίας 17 ζήτησα για ακόμα μια φορά σε
πρόσφατη συνεδρία μας να μου δώσει με τα δάκτυλα να δοκιμάσω τα υγρά από το μουνί της, έτσι όπως
έσταζε την ώρα του πρωκτικού. :zfuck: Η γεύση ήταν σχετικά ουδέτερη προς αλμυρή. Το συμπέρασμα
είναι ότι ακόμα ξεφεύγω στο σεξ, ακόμα κι από πάθημα. :jerking: Όμως, τουλάχιστον μετά τη συνεδρία φρόντισα
να μασήσω τσίχλα με ενεργό άνθρακα για προληπτικούς λόγους (είχα ξεχάσει το ατομικό Listerin). :rolleyes:
Ιδού:
339071_2.jpg
Ρε συ πλακα μας κανεις; Έχεις κάνει ΤΟΣΑ ακαπελα και έχεις κολλήσει ΜΙΑ φορά αφροδισιο στο λαιμό!!
Άρα παλι δικαιωνομαι!
Οι πιθανοτητες ελάχιστες ως ανυπαρκτες! Αλλά άμα σου κάτσει;;;

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.540
Πόντοι
456
Και τώρα κάνει, γιατί ρωτάς, πήγες και δε σου έκανε?
Χαιρετω !!! τον γκορου της ενημερωσης , εχω καιρο να κατεβω και για αυτο ερωτησα , οπως και να εχει σε ευχαριστω πολυ, και καλες γιορτες να εχεις !!!!!!!!!!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
.... Αυτό θα μας σώσει....
Όταν τρώμε κρέατα γεμάτα τοξίνες και ενέσεις, λαχανικά και φρουτα μέσα στα φυτοφάρμακα, νερό αφιλτρο στις βρύσες μας από δίκτυο υδρευσης από την εποχή του Νώε τι περιμενεις; Από παντου έρχεται ο καρκίνος φίλε!
Να μην πω και για το γάλα που πινουμε πως συλλέγεται....
Φάτε ότι γουσταρετε και δε γαμιέται... Αν είναι να την φάμε θα την φαμε!
Καλησπερα Φιλε Διανο....σωστο σε βλεπω.....ευτυχως βαζουμε που και που κανενα Μαρουλακι-κρεμμυδακι ...απο Ψαρια πιανουμε και κανενα Καλο....περσι επιασα καμμια 15-20 κιλα.....καλα κομματια....και απο χορταρακια κανενα Ζωχο αγριο...αγριοραδικα...Γαλατσιδες....καμμια πιτουλα....
Καλα να περνας....

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.577
Πόντοι
4.646
Ρε συ πλακα μας κανεις; Έχεις κάνει ΤΟΣΑ ακαπελα και έχεις κολλήσει ΜΙΑ φορά αφροδισιο στο λαιμό!!
Άρα παλι δικαιωνομαι!
Οι πιθανοτητες ελάχιστες ως ανυπαρκτες! Αλλά άμα σου κάτσει;;;
Πολλοί μπορεί να είμαστε φορείς π.χ. του ιού του HIV και να μην έχει εκδηλωθεί ακόμα ή/και ποτέ.
Και με οροθετική να πας, όπως συνέβη σε πολλούς το 2012 σύμφωνα με τον Μασαζονομάχο,
είναι σαν να τραβάς ένα χαρτάκι από μια γυάλα.
Σε μια γυάλα με 1000, ας πούμε ότι τα δύο είναι ''οροθετικά'' χαρτάκια.
Κάθε φορά που τελειώνεις τα πετάς πάλι μέσα σε αυτά τα 1000 κι ανακατεύεις.
Κάποια στιγμή, λοιπόν, μπορείς να κολλήσεις και να νοσήσεις, αλλά αυτό μπορεί
να μην συμβεί και ποτέ. Όλα είναι θέμα τύχης και ορισμένες πόρνες, όπως και πελάτες,
έχουν τύχη βουνό. Για μένα όποιος φοβάται (το σεξ), πέφτει και κοιμάται (αγάμητος)... :woldman:

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Πολλοί μπορεί να είμαστε φορείς π.χ. του ιού του HIV και να μην έχει εκδηλωθεί ακόμα ή/και ποτέ.
Και με οροθετική να πας, όπως συνέβη σε πολλούς το 2012 σύμφωνα με τον Μασαζονομάχο,
είναι σαν να τραβάς ένα χαρτάκι από μια γυάλα.
Σε μια γυάλα με 1000, ας πούμε ότι τα δύο είναι ''οροθετικά'' χαρτάκια.
Κάθε φορά που τελειώνεις τα πετάς πάλι μέσα σε αυτά τα 1000 κι ανακατεύεις.
Κάποια στιγμή, λοιπόν, μπορείς να κολλήσεις και να νοσήσεις, αλλά αυτό μπορεί
να μην συμβεί και ποτέ. Όλα είναι θέμα τύχης και ορισμένες πόρνες, όπως και πελάτες,
έχουν τύχη βουνό. Για μένα όποιος φοβάται (το σεξ), πέφτει και κοιμάται (αγάμητος)... :woldman:
Ναι μα πισω στο 2012 αυτοί που γαμαγαν την οροθετικη την γαμαγαν με καποτα, όπως όλοι εκείνης της εποχης. Μπορει κι εγώ! Δεν θυμάμαι την κοπελα. Άρα δεν υπήρχε κίνδυνος, παρολο που ο Χάρος είχε βγει παγανιά δεν τους χτυπουσε την πορτα, περνουσε έλεγε ένα γεια κι έφευγε!
Επίσης ξαναλέω ότι οι πιθανοτητες να κολλησεις HIV με αφιλτρο γαμησι από το μουνι ειναι απειροελάχιστες. Υπαρκτές μεν, ελάχιστες δε!
Το HIV έχει κάποιες παραπανω πιθανοτητες να το κολλησεις από ακα γκροβερ γιατί εκεί δημιουργουντε αμυχές αίματος και στους δυο. Όσο για την άφιλτρη πιπα η κοπέλα πρεπει να έχει πληγη στο στόμα κι εσυ πληγη στο πουλι. Γιατί λέτε το HIV να ξεκίνησε και να εξαπλώθηκε από τους πουστηδες; Γιατί δεν είχαν μουνι!

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
Καλησπερα Φιλε Διανο....σωστο σε βλεπω.....ευτυχως βαζουμε που και που κανενα Μαρουλακι-κρεμμυδακι ...απο Ψαρια πιανουμε και κανενα Καλο....περσι επιασα καμμια 15-20 κιλα.....καλα κομματια....και απο χορταρακια κανενα Ζωχο αγριο...αγριοραδικα...Γαλατσιδες....καμμια πιτουλα....
Καλα να περνας....
Σε βρίσκω άρτιο!
Μακάρι να είχα κι εγώ μπαχτσε να έβαζα κανα ζαρζαβατικό!
Αλλά μας έχουν φάει τα διαμερίσματα της πρωτευουσας!

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Συναγωνιστές, να ξέρετε ότι εκτιμώ την ανησυχία σας για την υγεία μου, λόγω του βεβαρυμένου
ΑΚΑΠΟΤΟΥ παρελθόντος, παρόντος αλλά και μέλλοντος. :rockon: Όμως, πιστεύω ότι την έχω γλυτώσει
διότι ακολουθώ και προτείνω τη συνταγή του σχεδόν συνονόματου Τζούνη, :kneel: ο οποίος έγραφε πριν
χρόνια στο σάη και εάν θυμάστε είχε ιδρύσει το νήμα των Ακάποτων Καταδρομέων (Creampie Clan).:woldman:

Να θυμίσω ότι η συνταγή του Τζούνη αποτελείται από τα εξής: :coffee:
  1. 2-3 πορτοκάλια ωμά και όχι σε χυμό, για να διατηρούνται οι βιταμίνες αναλλοίωτες. Αποφεύγουμε δια ροπάλου τεχνητά σκευάσματα, όπως Fanta.
  2. 2-3 μανταρίνια ωμά, για τον ίδιο λόγο.
  3. 1 σοκολάτα υγείας με πορτοκάλι, γιατί ο εξτράκιας πρέπει να έχει ψηλά το ηθικό του στο πεδίο της ''μάχης''. Η σοκολάτα αυξάνει τη λίμπιντο, τη ροή ενέργειας και την οξυτοκίνη (''ορμόνη της ''αγάπης''). Επίσης, το σπέρμα γίνεται γλυκύτερο και ευκολοπόσιμο.
  4. 1 αναβράζον δισκίο Echinacea με Βιταμίνη C και ψευδάργυρο. Θωρακίζει το ανοσοποιητικό σύστημα, ενώ παράλληλα βοηθά στην ενδυνάμωση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στα παράνομα μικρόβια. Επιπρόσθετα, επιταχύνει τη γρήγορη ανάρρωση από το κρυολόγημα για να μη βήχουμε κατά τη διάρκεια των προκαταρκτικών και του ρεκτιφιέ.
  5. 2-3 σταγόνες σπαθόλαδο ως υπογλώσσιο. Το περίφημο βάλσαμο των αρχαίων Σπαρτιατών είναι ιδανικό για πληγές και χτυπήματα, μώλωπες, εκχυμώσεις, στραμπουλήγματα, εγκαύματα, φλεγμονές, τσιμπήματα. Οι καθημερινές βλάβες από τις επιδρομές θα γίνουν παρελθόν
  6. Προαιρετικά:
    1 δισκίο Λεκιθίνης σόγιας. Η λεκιθίνη και τα φωσφολιπίδια που περιέχει αποτελούν τα ενισχυτικά της διάνοιας. Ο νους του επιδρομέα πρέπει να είναι μόνιμα επάγρυπνος για τους γνωστούς λόγους. Επίσης, η λεκιθίνη ενισχύει τη μνήμη, η οποία βάλλεται καθημερινά από το μολυσμένο αέρα της πόλης και από τα μέταλλα των προωθητικών αερίων στα αποσμητικά χώρου των τσαρδιών.
Ευτυχώς δεν έχει κόκκινη γραμμή, βαριέμαι να τρέχω για συνταγές..!!!:headbaning1:
:headbaning1::headbaning1::headbaning1::headbaning1:

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Ναι μα πισω στο 2012 αυτοί που γαμαγαν την οροθετικη την γαμαγαν με καποτα, όπως όλοι εκείνης της εποχης. Μπορει κι εγώ! Δεν θυμάμαι την κοπελα. Άρα δεν υπήρχε κίνδυνος, παρολο που ο Χάρος είχε βγει παγανιά δεν τους χτυπουσε την πορτα, περνουσε έλεγε ένα γεια κι έφευγε!
Επίσης ξαναλέω ότι οι πιθανοτητες να κολλησεις HIV με αφιλτρο γαμησι από το μουνι ειναι απειροελάχιστες. Υπαρκτές μεν, ελάχιστες δε!
Το HIV έχει κάποιες παραπανω πιθανοτητες να το κολλησεις από ακα γκροβερ γιατί εκεί δημιουργουντε αμυχές αίματος και στους δυο. Όσο για την άφιλτρη πιπα η κοπέλα πρεπει να έχει πληγη στο στόμα κι εσυ πληγη στο πουλι. Γιατί λέτε το HIV να ξεκίνησε και να εξαπλώθηκε από τους πουστηδες; Γιατί δεν είχαν μουνι!
Τότε π λες εκείνη την εποχή ..γαμουσα στο απέναντι μια ακα …αλλά η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και έκραζε την Ρωσίδα στο απεναντη ….σπάνια πορνη να επιλεγη έναν να γαμηθη ακα …είναι τεκμηριωμένο ότι ήταν καθαρή διότι κάναμε πρώτα εξαιτασεις και οι δυο ….πριν αρχίσουμε το ακα κράτησε 8 μήνες νιρβάνα λέμε ….. νοικοκυρεμένα πράγματα όχι παπαριες που λέει ο άλλος για χαρτάκια και μαλακιες άγιες μέρες κολάζομε με τις παπριες π ακούω….οποίος φοβατε γαμαει με καποτα δεν κάνει 69 και γκωσσοφιλα .!!!οποιος θέλει κορόνα και ειτζςακι ας να τα κάνει να δει την γλυκά όταν θα σπαρταράει από πόνους και με μια απλή αμυγδαλιτιδα δεν θα γιατρεύετε ούτε με αντιβίωση αλλά ούτε κ με κορτιζόνη ι!! Μάγκες μην δίνετε λάθος μυνηματα στα νέα παιδιά και στα νέα μελοι που βλέπουν !! Εγώ είμαι ανορθόγραφος αλλά κάποιοι είναι ανορθόγραφοι και σκραπες εγκεφαλικά …!!περαστικα

• Χαχα
Αντιδράσεις: 968

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
το κρέας το περιορίζεις σε μια φορά τη βδομάδα δε χρειάζεσαι παραπάνω... λαχανικά φρούτα πλύσιμο σε ξύδι και καθάρισμα.. στη βρύση της κουζίνας εννοείται το φίλτρο , γάλα μόνο κατσικίσιο από
μικρούς παραγωγούς τύπου Κουκάκη, Στάμου κλπ.. Με δεδομένα αυτά
λέω και για τις αναβράζουσες...
Κάθε μέρα χοιρινό και 9 έχει ο μήνας!! Απεχθάνομαι όλα τα φρούτα τα όσπρια και τα χόρτο

Agisilaos Mac Duck

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2021
Like
1.098
Πόντοι
201
Τότε π λες εκείνη την εποχή ..γαμουσα στο απέναντι μια ακα …αλλά η κοπέλα ήταν πεντακάθαρη και έκραζε την Ρωσίδα στο απεναντη ….σπάνια πορνη να επιλεγη έναν να γαμηθη ακα …είναι τεκμηριωμένο ότι ήταν καθαρή διότι κάναμε πρώτα εξαιτασεις και οι δυο ….πριν αρχίσουμε το ακα κράτησε 8 μήνες νιρβάνα λέμε ….. νοικοκυρεμένα πράγματα όχι παπαριες που λέει ο άλλος για χαρτάκια και μαλακιες άγιες μέρες κολάζομε με τις παπριες π ακούω….οποίος φοβατε γαμαει με καποτα δεν κάνει 69 και γκωσσοφιλα .!!!οποιος θέλει κορόνα και ειτζςακι ας να τα κάνει να δει την γλυκά όταν θα σπαρταράει από πόνους και με μια απλή αμυγδαλιτιδα δεν θα γιατρεύετε ούτε με αντιβίωση αλλά ούτε κ με κορτιζόνη ι!! Μάγκες μην δίνετε λάθος μυνηματα στα νέα παιδιά και στα νέα μελοι που βλέπουν !! Εγώ είμαι ανορθόγραφος αλλά κάποιοι είναι ανορθόγραφοι και σκραπες εγκεφαλικά …!!περαστικα
Μνημείο ασυναρτησίας!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056

Συνημμένα

• marijuana1-3-2012.jpg
    marijuana1-3-2012.jpg
    33,4 KB · Εμφανίσεις: 26

968

Σεβαστός
Εγγρ.
17 Φεβ 2018
Like
7.611
Πόντοι
1.056
Μερ

Με όλα αυτά δεν θα πεθανεις απο αφροδίσια ρε παπαρα, αλλά από χεσιμο!! :grin: :smiling-face-with-heart-eyes: :*
Το μνμ του junax,κατ εμε junis,δεν βρισκεται... ...γιατι αραγε...:think:
Οποιος αυτοκαταστροφικος κασκαντερ:stretcher::zombie::new_shocked: το επιθυμει διαβαζει:coffee:την συνταγη απο την απαντηση του Δνμν:2funny:

:upsidedown: :upsidedown: :upsidedown:

tony1

Μέλος
Εγγρ.
15 Οκτ 2021
Like
961
Πόντοι
86
Μάγκες προσοχή ποιες γαμάτε, κάποιοι εκπορεύουν γυναίκες και τις χτυπάνε ...
Αλλο να βιαζουμε αλλά να πληρώνουμε για σεξ ..
Αυτό έγινε Μεταξουργείο..
Γάμησα προχτές, ελπίζω να μην είναι αυτες ..

Το ίδιο είναι βιασμός με τον νόμιμο τρόπο και φθηνότερο . Και γω το κάνω βέβαια αλλιώς θα μουν παρθένος με το μυαλό των Ελληνίδων.

Εγγρ.
18 Ιουν 2018
Like
192
Πόντοι
0
Αντε μωρε την βρωμιαρα, την είχα παρει σαν call στην καραντίνα και μπήκε στο δωματιο, γδύθηκε και πηγε να μου γλυψει το πουλι! Οχι μπανιο δεν έκανε, ουτε τα χέρια της δεν έπλυνε!
Την είπα να ανοιξει το στόμα της, έπαιξα μια μαλακια, την εχυσα μέσα σαν ελευθερος σκοπευτής και δρομο. Την ξαπεστειλα!
Ουτε καν την άφησα να με ακουμπήσει!
φιλε μου μηπως μπορεις να μου δωσεις το Link απο την αγγελια της? Το πρωκτικο της εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ και υποτασσεται πληρως και ελευθερα για να δωσουμε πονο..σε ευχαριστω εκ των προτερων

ξενυχτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2022
Κριτικές
18
Like
1.163
Πόντοι
371
Επισκεψη Φυλής 72 στην κοκκινη πορτα πρωτη φωρα μπαινω σε αυτον τον οικο
Στην Εν ονοματη Ριτα πρωτη φωρα την βλεπω πολυ καλη συνευρεση και δεν το περιμενα θα γραφτει κριτικη

Παρτε και φωτογραφιες απτο δωματιο
20220421_013740.jpg

20220421_013731.jpg

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.917
Πόντοι
9.846
φιλε μου μηπως μπορεις να μου δωσεις το Link απο την αγγελια της? Το πρωκτικο της εμενα προσωπικα μου αρεσε πολυ και υποτασσεται πληρως και ελευθερα για να δωσουμε πονο..σε ευχαριστω εκ των προτερων
Είχε αγγελία στην καραντίνα, τώρα δεν έχει.

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
γάμησα μια πιτσιρίκα λατίνα, μου κανε τρελό κρεβάτι χωρίς να το ζητήσω, μετά δεν έβαλε γλώσσα μέσα της, με μένα να κάνω τον Αλβανό μετανάστη, αστε που πέρα από: πούτα, μπέλα, μούτσο, μπουένος ντίας ΔΕΝ ξέρω τίποτα άλλο στη γλώσσα τους! Στο τέλος μου δωσε ινστα, ένοιωσα κάπως...

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.845
Πόντοι
46.232
γάμησα μια πιτσιρίκα λατίνα, μου κανε τρελό κρεβάτι χωρίς να το ζητήσω, μετά δεν έβαλε γλώσσα μέσα της, με μένα να κάνω τον Αλβανό μετανάστη, αστε που πέρα από: πούτα, μπέλα, μούτσο, μπουένος ντίας ΔΕΝ ξέρω τίποτα άλλο στη γλώσσα τους! Στο τέλος μου δωσε ινστα, ένοιωσα κάπως...

Ωραίος, αλλά δεν ανέφερες ποια και που

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom