Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 259 άτομα (30 μέλη και 229 επισκέπτες)

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
απο τις 7 και μετα ολα τα μαγαζια στην περιοχη της φυλης κλειστα.

μοναδικος φαρος ελπιδας για τον μπουρδελιαρη του 20αρικου το γωκαιας 22 πανω με μι καστανοξανθη τσιγγανα 35αρα
και κατω ενα καστανο κοντο ζουμπουρλουδικο.

στην ευρυτερη περιοχη παντου μπατσοι,ουτε στο πολυτεχνειο το 74 ετσι.

οταν θα αρχισει σε λιγο ο καθε καβλωμενος να κυνηγα τις μανες μας κ τις αδερφες μας με την ψωλη στο χερι,τοτε οι φωστηρες της αστυνομιας θα αναρωτιουνται τι φταιει.

παντως αυτη η κατασταση με τα μπουρδελα κλειστα καθε απογευμα βολευει τους ιδιοκτητες των στουντιο.
μια χαρα τους ερχεται.

triferos

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Οκτ 2005
Κριτικές
15
Like
281
Πόντοι
5.102
ωραιος κοκο....

μολις ελεγα να κατεβω για ενημερωσουλα...και μαλλον θα γινοταν τσαμπα...

kokolongos

Τιμημένος
Εγγρ.
7 Νοε 2005
Κριτικές
28
Like
19
Πόντοι
6.775
ωραιος κοκο....

μολις ελεγα να κατεβω για ενημερωσουλα...και μαλλον θα γινοταν τσαμπα...

στις 10 αλλαζει η βαρδια των αστυνομικων οποτε μπορει σιγα σιγα να μαζευτουν κ να αναψουν παλι τα φωτακια.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

μοναδικος φαρος ελπιδας για τον μπουρδελιαρη του 20αρικου το γωκαιας 22 πανω με μι καστανοξανθη τσιγγανα 35αρα
και κατω ενα καστανο κοντο ζουμπουρλουδικο.

στην ευρυτερη περιοχη παντου μπατσοι,ουτε στο πολυτεχνειο το 74 ετσι.

οταν θα αρχισει σε λιγο ο καθε καβλωμενος να κυνηγα τις μανες μας κ τις αδερφες μας με την ψωλη στο χερι,τοτε οι φωστηρες της αστυνομιας θα αναρωτιουνται τι φταιει.

παντως αυτη η κατασταση με τα μπουρδελα κλειστα καθε απογευμα βολευει τους ιδιοκτητες των στουντιο.
μια χαρα τους ερχεται.

παιδια οντως τους μπατσους τους ειδα κι εγω .... ηταν ολα κλειστα ..... και ειχα ξαναπετυχει μπατσους ετσι ντου ομαδικο και μια αλλη φορα .... ιδια ωρα απογευματακι πριν κανα 3 βδομαδες .... γιατι υπαρχει αυτη η αστυνομευση στη Φυλης ????? .... δεν το εχω ξανασυναντησει ....

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
....στις 15.30 περίπου περιπατησα τον λάγνο δρόμο, σε αναζήτηση της Μπάρμπαρας πρίν.. την αλλαγή βάρδιας!
1η στάση.... Φ71 πάνω... πουθενά η Μπάρμπαρα, ρωτάωτη τσατσα, εχω τη Κάρλα τη καύλα, τη να τη κάνεις αυτήν? χάρισμα σου της λέω...
2η στάση.... Φ84 το τουμπανο ξανθό,Αννα de ponland....
3η στάση.... Φ92, μήπως και η αλεξάνδρα δούλευε πρωί.. ¨ηταν ένα μελαχροινό, 0% λιπαρα περι το 1.70 (φορούσε τακουνακια δε..) καυλιάρικο βλεματάκι,.... τα πάντα όλα και λοκο, με 20€, νομίζω ήταν η Βαλέρια.. :rockon: :fuck2:

βγαίνω ν αποφασίσω που θα πάω.... και τα ματια μου κοιτούν στον όροφο Φ66... οπου  :knockinb: το Χριστινάκι.......
......ανέβηκα, έδωσα το πορνοαντίτιμο και ήρθε στο δωματιο για τα παραιτέρο.... θ ακολουθήσει φυισκά κριτική!  :pipa3:  :pipa3: :fuck1:

...........κατα την έξοδο μου απο τη μάχη............ολα τα φωτάκια σβηστά... και πίσω απο τις μισόκλειστες πόρτες, έβγαινε πότε το κεφάλι της τσατσάς πότε του νταβά... ηταν μια πολύ αστεία σκηνή κατα μήκος της φυλής.... ομλογώ με τόσους νταβάδες και μπάτσους να πηγαινοέρχοντα με παπακια, τρόμαξα να αποθανατήσω την εικόνα με το κινητό.....
anyway....  ανείναι ο κάθε κατακαυλωμένος ν αρχίσει να κυνηγάει μανάδες, αδερφές και κόρες με τη ψωλή στα χέρια, ας ξεκινησει με αυ΄τούς που φταίνε για το ότι η πορνοαντιstress street έχει γίνει.... χριστουγεννιάτικο δέντρο με το αναψε σβήσε...  :jerking:  :jerking:

έλεος ρε παιδιά......

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
συγνωμη εγραψα  :jerking:  :jerking:. Αναψε σβήσε τα φώτα.... στη φυλής, μπλοκάρησα και εγώ...Φ69Α ανωθεν ειναι το fuckable Χριστινάκι!!!

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
μια χαρα τους ερχεται.

μπα το ιδιο πραγμα ειναι μαναρι και για τα στουντιο ;)
την ωρα που λες τα περισσοτερα κλεισαν για λιγο, τα κλεισαν ή λειτουργουσαν πολυ προσεκτικα :-

παιδια οντως τους μπατσους τους ειδα κι εγω .... ηταν ολα κλειστα ..... και ειχα ξαναπετυχει μπατσους ετσι ντου ομαδικο και μια αλλη φορα .... ιδια ωρα απογευματακι πριν κανα 3 βδομαδες .... γιατι υπαρχει αυτη η αστυνομευση στη Φυλης ????? .... δεν το εχω ξανασυναντησει ....

δεν ειναι μονο η Φυλης ματια μου
γενικα το τελευταιο 20ημερο ολη σχεδον η Αθηνα αστυνομοκρατητε ;)
ακομα και στη περιοχη μου στα νοτια προαστια που θεωρειτε απο τις καλες και προβλημα εγκληματικοτητας δεν εχουμε ενω αστυνομικο δεν βλεπαμε ποτε, τις τελευταιες μερες 10-20 ειδα πολλες φορες πεζες περιπολιες των 5-6-7 αστυνομικων ακομα και μπλοκα σε μερη που ποτε δεν ειχαν ξαναγινει :cheesy:
Καλα στο κεντρο ειδικα οποιος κυκλοφορει καθημερινα θα βλεπει συγουρα το ιδιο θεαμα.
Απο τι στιγμη που μαλλον η κυβερνηση χανει τις εκλογες και χανει και ενα μεγαλο ποσοστο ψηφοφορων της προς το Λαος λογικο ειναι να παιζει το χαρτι της <<ασφαλειας>> και της <<αστυνομευσης>> οσο για τη φυλης......εκει υπαρχει και ο συλλογος κατοικων που ειναι εναντιων των οικων ανοχης (αναθεμα κι αν εχει πανω απο 10 μελη ) που επιβαρυνει την ολη κατασταση με απυποστατες τηλεφωνικες ή και προσωπικες καταγγελειες στο τοπικο Α.Σ. και στον δημο, μυνησεις ,εξωδικα σε ιδιοκτητριες οικων  κτλ

πολλα φιλακια :smitten: :grouphug: :smitten:

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Μπράβο Άντζελα. Τα αγγλικά σου μπορεί να μην είναι τόσο καλά :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: , αλλά η πολιτική σου ανάλυση πείθει!!!

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
υπομονή παιδιά. Εκλογές είναι και θα περάσουν. Οντως τα στρουμφάκια εμφανίζονται αρκετα αυτές της μέρες. Σήμερα πρέπει να είδα πάνω απο δέκα φορες την δυναμική ομάδα με τα παπάκια να γυροβολάνε στο κέντρο. :headbang:
Επίσης είναι η καλύτερη εποχή για όποιον έχει πάρε-δώσε με το δημόσιο. Ολα λειτουργούν τέλεια. Σήμερα έκανα μόνο μισή ώρα στην εφορία.  :dancing:

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
3η στάση.... Φ92, μήπως και η αλεξάνδρα δούλευε πρωί.. ¨ηταν ένα μελαχροινό, 0% λιπαρα περι το 1.70 (φορούσε τακουνακια δε..) καυλιάρικο βλεματάκι,.... τα πάντα όλα και λοκο, με 20€, νομίζω ήταν η Βαλέρια.. :rockon: :fuck2:

πως και δεν προτημησες τις υπηρεσιες τις παραπανω κορασιδας ?
φενετε ενδιαφερον ?

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616
Για λαθρομετανάστες ενδιαφέρονται.Αν θελήσουν να συλλάβουν το προσωπικό των μπουρδέλων,είναι πανεύκολο να το κάνουν χωρίς να στέκονται εκεί με τις ώρες.Οι νόμιμες κοπέλες δε νομίζω να έχουν να φοβηθούν κάτι.Πάντως προτιμώ να βλέπω αστυνομικούς παρά περίεργες φάτσες αλλοδαπών και ημεδαπών...

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
..ημουν στο να μπω...
δε ειναι το τουμπσνο μωρο ουτε υποσχεται το γ=@μ*&^*...
μου εκανε απλακατι απο το κοριτσι της διπλανης πορτας που ολοι θελουμε να παρουμε....
..απλα βγαινοντας γι να αποφασησω,,, θυμηθηκα οτι ειχα καιρο να δω το Χριστινακι και περασα ξερωντας οτι το ξεσκισμα ηταν δεδομενο.. οπως και εγινε!!

πως και δεν προτημησες τις υπηρεσιες τις παραπανω κορασιδας ?
φενετε ενδιαφερον ?

Φυλης104

Ιερόδουλη
Εγγρ.
25 Ιαν 2009
Like
8
Για λαθρομετανάστες ενδιαφέρονται.Αν θελήσουν να συλλάβουν το προσωπικό των μπουρδέλων,είναι πανεύκολο να το κάνουν χωρίς να στέκονται εκεί με τις ώρες.Οι νόμιμες κοπέλες δε νομίζω να έχουν να φοβηθούν κάτι.Πάντως προτιμώ να βλέπω αστυνομικούς παρά περίεργες φάτσες αλλοδαπών και ημεδαπών...

οχι απλα οι νομιμες (μαζι με τις υπηρεσιες) περνανε την διαδικασια του αυτοφωρου (οπως ακριβος και οι παρανομες) διανυκτερευουν στο αστυνομικο τμημα ή στη γενικη ασφαλεια και το επομενο μεσημερι αφου αθωοθουν στο δικαστηριο στη ευελπιδων πηγενουν σπιτι τους.
Απο τι στιγμη μαναρι που στο συνολο 500 σχεδον οικων ανοχης στην σε ολη την Αττικη μονο 5 εχουν αδεια εγκαταστασης και οι υπολοιποι 495 δεν εχουν λογικο ειναι απαξ και γινει αστυνομικος ελεγχος ειτε η κοπέλα ειναι νομιμη ειτε παρανομη να περασει αυτοφωρο :-
Κατι αναλογο με τα νυχτερινα κεντρα πανω στη παραλιακη που αναπασα στιγμη οι υπευθηνοι τους ή καποιος υπευθηνος τελοπαντων μετα απο καταγγελεια πχ υχορυπανης περναει αυτοφωρο.
Τωρα γιατι δεν εχουν αδεια εγκαταστασης οι οικοι ανοχης απλα ειναι μια πολιτικη αποφαση με μεγαλο πολιτικο κοστος, ολους τους βολευει να υπαρχουν και να λειτουργουν οικοι ανοχης κανεις ομως δεν παιρνει το πολιτικο κοστος να βαλει την υπογραφη του σε ενα σχεδιο νομιμοποιησης τους μιας και απαξ και το κανει θα <<στιγματιστει>> στην καταταλλα συντηριτικη και βαθια θρησκευομενη κοινωνια μας και η καριερα του αυτοματως θα τελιωσει ;)

scorpioking

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Κριτικές
13
Like
53
Πόντοι
1.997
ξυνεις μεγααααααααααααλη πολιτική πληγή γλυκειά μου!
φοβάται ότι... θα τελειώσει η καριέρα του?? η απλα.... δεν βλέπει πώς θα βάλει χρηματα στη τσέπη απο αυτό?????
....όπως έβαλαν υπογραφη σε βατοπεδι, siemens, παμπερς παλιοτερα... τη βαζουν... για να βαζουν στη τσεπουλα τους! θα υπογραψουν οταν βρουν και το τρόπο να "φανε"...
ας μη το πολιτικοποιησουμε και βγουμε off topic! Αλλωστε, η συζητηση εδω, περι σεξ, νόμιμου ή πράνομου ειναι πιο σοβαρη απο τη πολιτική, κατ εμέ.......

Τωρα γιατι δεν εχουν αδεια εγκαταστασης οι οικοι ανοχης απλα ειναι μια πολιτικη αποφαση με μεγαλο πολιτικο κοστος, ολους τους βολευει να υπαρχουν και να λειτουργουν οικοι ανοχης κανεις ομως δεν παιρνει το πολιτικο κοστος να βαλει την υπογραφη του σε ενα σχεδιο νομιμοποιησης τους μιας και απαξ και το κανει θα <<στιγματιστει>> στην καταταλλα συντηριτικη και βαθια θρησκευομενη κοινωνια μας και η καριερα του αυτοματως θα τελιωσει ;)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παντωσ ειναι ξενερα να πηγαινεισ να γαμησεισ και διπλα σου να ωλεπεισ μπατσουσ να κυνηγανε αλλοδαπουσ πουτανεσ και κλπ

oneofus

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2006
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
Ίσως κάποιοι μπάτσοι αποσκοπούν στο να χρηματίζονται από τους "ιδιοκτήτες" προκειμένου να σταματήσουν τους ελέγχους.

hotyan

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Αυγ 2007
Κριτικές
14
Like
24
Πόντοι
2.057
παντωσ ειναι ξενερα να πηγαινεισ να γαμησεισ και διπλα σου να ωλεπεισ μπατσουσ να κυνηγανε αλλοδαπουσ πουτανεσ και κλπ
Έχετε απόλυτο δίκιο!!!
Προσωπικά θα προτιμούσα να βλέπω μόνο γυναίκες αστυνομικίνες στη Φυλής!!!

poto84

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Φεβ 2007
Κριτικές
21
Like
0
Πόντοι
1.997
ειμαι αλλος ενας που κανε τσαμπα την βολτα προς τα κει...και πηγα και μεχρι το αγαθουπολεως ποδαρατο,αλλα τσαμπα κοπος..σκεφτηκα να τιμησω την τζενη στο 104 αλλα κατι με χαλασε...

ενημερωτικα ρε παιδια..το ξανθιπης 3 προς τα που ειναι?και παιζει ακομα εκει η ρενατα?

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Eπιστροφή της Μπάρμπορας στο Φυλής 71Α (αγωνίζεται τώρα) όπως με ενημέρωσε εκλεκτός συνάδελφος...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom