Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 398 άτομα (44 μέλη και 354 επισκέπτες)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
φφφφφφφφφφχαριστώ............εχω και περίεργες απαιτήσεις... διπλο :knockinb: βαρδια το κορίτσι και να το τραβάει και αργά....
...........ενα κορμί είναι, θα λιώσει!!!!  :2funny:  :2funny:  :2funny:
αντεχει τυπε μου
χρονια στα κλαρινα
:pipa1:
:2funny:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
Καλησπερα συναγωνιστες,τελικα η Βανεσσα δουλευει στη Φιλιππιδου ή ακομα στην Αγαθουπολεως?Η βαρδια της παραμενει η απογευματινη?Thanks.....Και θα συμφωνησω με τους πιο πολλους οτι αυτο με τους μπατσους να κανουν συνεχεια πεσιμο εχει καταντηση αηδια.
αγαθουπολεως βραδυνη βαρδια θα ειναι.μαλλον δε ξαναπαει φιλιππιδου

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
εχτες το βραδυ που περασα (οπου και κατεθεσα) ηταν η κατερινα με την οποια εχω παει 3-4 φορες και εαν και δεν ειναι σε εμφανηση προσωπου αριστη, νομιζω οτι ξερει πραγματικα να γ@μι@τ@.
δινει ρεστα.
πηγα γιατι εχω ακουσει πολλα και καλα για καποια ελενα αλλα δεν την βρηκα.
εαν ξερει κανεις ?
ελενα πρωινες βαρδιες στο πιπινου 65

esx

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2008
Like
16
Πόντοι
1
....................δεν πιστεύωαπο προχθές να έχουν ακόμα ξεχασμένα και αναμένα και τα φωτα??
πώς α μην μπερδευτεί ο συναγνιστής??? ................όταν η καύλα μας χτυπαέι κόκκινο........... δεν βλέπουμε τίποτα!
εδω... φώς εισόδου σε πολυκατοικί βέπουμε και κοιάμε τα κουδούνια για περίεργο ονομα, τύπου..."μασαζ", "αισθητικη"..τι να λέμε τώρα........  :uglystupid:
.....εσυ κτυπαγες τα κουδουνια εκεινο τ¨ο βραδυ ε.  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ελαφρως μπαγιατικα νεα αλλα δε γινοταν αλλιως...

πεπμτη 24/9 βραδυ στο κλεισιμο με τη ψυχη στο στομα:

διδυμου 8 πανω η λουιζα,μετριο υψος,καστανοκοκκινα μαλλια,τσιγγανουλα,μερικα πιασιματακια,μετρια εμφανιση γενικα,νεκρα(αδεια δωματια + σαλονι).
διδυμου 8 κατω,πιτσιρικα ξανθια,noname(δεν ειπαν ονομα),παχουλουτσικια,γαλακτος,με πολυ καλη διαθεση,ισως κανει καλο κρεβατι.
φ66 η ρουμανα ομορφη ξεπετω χριστινα.τι καυλα γυναικα ειναι αυτη? :pipa3: φουλ δωματια+σαλονι.
φ109 πανω μια μελαχροινη συμπαθητικη ζαρωμενη(μιλφ)
φ109 κατω η μαρια η βουλγαρα με φουλ δωματια
ΣΟΣ. μετα τις 12 αλλη βαρδια,αριανα νομιζω,καστανη μαλλον ρουμανα,0%λιπαρα,μικρο βυζακι μεγαλη ρογα,προσωπο με εξωτικα χαρακτηριστικα,χαλαρος κωλος.
φ134 πανω μια ξανθια πιτσιρικα μπαρμπι πολυ ομορφη,μου φανηκε ξενερωτη ομως,νεκρα και εδω.
φ134 ισογειο βγαινει η ξανθια αννουλα η ρωσσιδα με στρινγκ :o φουλ δωματια,15 ατομα σαλονι(ναι ολοι εδω ειχαμε μαζευτει...) κολησαμε ολοι....τι ομορφα τα φτιαχνει η φυση οταν εχει κεφια...τι ομορφο μουνακι ειναι αυτο...τι κορμι :-* ουφ
υ.γ. η βραδυνη μελαχροινη τσατσα χτυπα πορτες ευκολα σε συναδελφους που τιμουν......ενω αλλα υποσχεται εχω παρατηρησει

φ134 υπογειο μια ξανθια συμπαθητικη noname, αλλα με κυτταρυτιδα και χαμηλο πατο.τιμιοταν παντως!

πιπινου 65 η αλμπινα,πιπινι καστανο 0%λιπαρα,ομορφο προσωπακι,μοντελακι σταιλ,με ενα σεξυ περιεργο διαφανο φορεμα με κορδελες,ανοιγοκλεισε τη κουρτινα γρηγορα,δε προλαβα να δω πισω οψη :-.νεκρες γενικα.

κεφαλληνιας75(στουντιο) η ρωσσιδα ξενια και η επισης ρωσσιδα νατασσα(νεα αφιξη)...ετιμηθει,θα ακολουθησει κριτικη

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
χτες παρασκευη 25/9 μεσημεριανη βολτα(πρωινη βαρδια) με ζεστη γμτ :(

φ109 πανω μια μελαχροινη ομορφουλα(?)βιαστικη.τιμιοταν,ο τυπος ειπε πως ειναι πολυ καλη μεσα.
φ109 κατω η ναταλια,ψηλη(αλογο)καστανομελαχροινη,ωραιο κορμι,μικρο βυζακι,προσωπο με σχετικα εξωτικα ταρταρικα χαρακτηριστικα,χειμωνα στο φ67 που την ειχα πετυχει εκανε κανα μισαωρο στα δωματια ανετα.νεκρες.
φ109 ισογειο μια ξανθια χυμωδης,μετριο προσωπο,φοραγε ενα καυλωτικο κοκκινο διχτυωτο ολοσωμο,ωραια πιασιματακια φανηκε να εχει.
φ109 υπογειο η αννα η μελαχροινη βουλγαρα,μετριο γλυκο προσωπο,καυλε κορμι.τιμιοταν!
πιπινου65 η ελενα με την αστεια βλαχοφατσα,γνωστη και απο φ200,περγαμου κλπ
φ200 η ξανθια κατερινα με το πολυ καλο σερβις μεσα απο οσο λενε,φουλ δωματια.
ρεμουνδου στο της ντενιζας η ντενιζα κλασσικα,φουλ δωματια.
ρεμουνδου πανω μια μελαχροινη παχουλη με μαυρο κομπινεζον,πολυ χοντρα μπουτια,παρολα αυτα φουλ και εκει :huh:
ρεμουνδου το απεναντι μια καστανη τσιγγανουλα η καμελια,μετρια εμφανιση με πιασιματακια,νεκρες.
αγαθουπολεως54 προς αχαρνων...μια βαμμενη ξανθια ευγενικη γιαγιουλα ανοιξε τη πορτα,απο τη ζεστη και τη ταλαιπωρια εκατσα να περιμενω τη κοπελα,με κοιταζε,φοραγε ενα ολοσωμο μαυρο μαγιο, σαν πρωτη σκεψη λεω "κοιτα εξελιξη οι τσατσαδες εδω,πολυ μοντερνες!!!"...μου λεει προγραμματα,τη διακοπτω..." α εσεις ειστε η κοπελα?"...."γεια σας" :grin:
αγαθουπολεως54 πανω....η βανεσσα,μονο το προσωπο εβγαλε,κοιταζει,κουνα το κεφαλι της με απαξιωτικο τροπο για το προσωπο μου,πετα και 2 γαλλικα,δε μασαω,ρισκαρω και μπαινω...οπου επεσε ενα παρα πολυ ωραιο γαμησακι με το αστερι μας.φευγοντας και ενω ευγενικα λεω μπαι μπαι σκαει στα γελια και μου ξαναπετα γαλλικα...αβυσσος :2funny:(θα ειναι εδω απογευματινη ειπε,φιλιππιδου τελος για τους φαν)

Πουτανγαμών

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
198
Like
468
Πόντοι
2.950
χτες παρασκευη 25/9 μεσημεριανη βολτα(πρωινη βαρδια) με ζεστη γμτ :(

φ109 πανω μια μελαχροινη ομορφουλα(?)βιαστικη.τιμιοταν,ο τυπος ειπε πως ειναι πολυ καλη μεσα.
φ109 κατω η ναταλια,ψηλη(αλογο)καστανομελαχροινη,ωραιο κορμι,μικρο βυζακι,προσωπο με σχετικα εξωτικα ταρταρικα χαρακτηριστικα,χειμωνα στο φ67 που την ειχα πετυχει εκανε κανα μισαωρο στα δωματια ανετα.νεκρες.
φ109 ισογειο μια ξανθια χυμωδης,μετριο προσωπο,φοραγε ενα καυλωτικο κοκκινο διχτυωτο ολοσωμο,ωραια πιασιματακια φανηκε να εχει.
φ109 υπογειο η αννα η μελαχροινη βουλγαρα,μετριο γλυκο προσωπο,καυλε κορμι.τιμιοταν!
Πόσα μπουρδέλα έχει στο 109 ? 2 δεν έχει ?  :think:

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
λαθος μου απο βιασυνη :headbang: διορθωνω,θενκς αρχηγε μου ;)
φ134 ισογειο μια ξανθια χυμωδης,μετριο προσωπο,φοραγε ενα καυλωτικο κοκκινο διχτυωτο ολοσωμο,ωραια πιασιματακια φανηκε να εχει.κυρια υποδοχης με τα χερια στη μεση ετοιμη για τσαμπουκα χωρις λογο και πολυ βλοσυρο βλεμμα!
φ134 υπογειο η αννα η μελαχροινη βουλγαρα,μετριο γλυκο προσωπο,καυλε κορμι.τιμιοταν!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
ευχαριστω, θα το συμπαριλαβω στην μεσιμεριανη μου (αυτη τη φορα) τσαρκα.
και εαν κανει click ....... :cum:
η ελενα ειναι μεχρι τις 5 απογευμα εκει νομιζω.οχι μεχρι τις 7 που ειναι το νορμαλ εκει.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
η ελενα ειναι μεχρι τις 5 απογευμα εκει νομιζω.οχι μεχρι τις 7 που ειναι το νορμαλ εκει.

επειδη εχω μηνει σε παλαιες κριτικες της εμφανισης της, θυμασε πως ειναι τωρα ?
για να την ανγνωρισω....!

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
επειδη εχω μηνει σε παλαιες κριτικες της εμφανισης της, θυμασε πως ειναι τωρα ?
για να την ανγνωρισω....!
δε μπορω να σε βοηθησω σορρυ φιλε.ζητα απο κανα οπαδο της καλυτερα.στο πιπινου 65 εχει τηλεφωνο και παιρνω,αν ειναι η ελενα δε χανω χρονο ;) ειναι ευκολα αναγνωρισιμη ομως...καλο λεπτο σωμα και χαζοφατσα καστανη.+ειναι επιθετικη στο σαλονι..

nikospireas

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Δεκ 2007
Κριτικές
49
Like
81
Πόντοι
3.945
συμπληρωματικα...χτες πρωι στο ξανθιπης&λιοσιων ομορφο μελαχροινο πιπινι ανευ ονοματος.ενδιαφερουσα περιπτωση φανηκε..στα υποψιν :sunglasses:

PIATSAS

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2008
Κριτικές
89
Like
128
Πόντοι
4.065
αγαθουπολεως54 προς αχαρνων...μια βαμμενη ξανθια ευγενικη γιαγιουλα ανοιξε τη πορτα,απο τη ζεστη και τη ταλαιπωρια εκατσα να περιμενω τη κοπελα,με κοιταζε,φοραγε ενα ολοσωμο μαυρο μαγιο, σαν πρωτη σκεψη λεω "κοιτα εξελιξη οι τσατσαδες εδω,πολυ μοντερνες!!!"...μου λεει προγραμματα,τη διακοπτω..." α εσεις ειστε η κοπελα?"...."γεια σας" :grin:
:2funny: :2funny:

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
ξεπεράσαμε τις 1000 σελίδες ρε τσακάλια ?
μπράβο μας

VenomOne

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2009
Like
1
Πόντοι
6
συμπληρωματικα...χτες πρωι στο ξανθιπης&λιοσιων ομορφο μελαχροινο πιπινι ανευ ονοματος.ενδιαφερουσα περιπτωση φανηκε..στα υποψιν :sunglasses:

Λογικά θα είναι η 'Μπέτυ' η οποία από ότι ακούγεται είναι και καλή στα ενδώτερα,
επίσης, κάπου διάβασα νομίζω οτι κάνει και καλή περιποίηση μπαλακίων.

greenside

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
73
Like
34
Πόντοι
3.000
Λογικά θα είναι η 'Μπέτυ' η οποία από ότι ακούγεται είναι και καλή στα ενδώτερα,
επίσης, κάπου διάβασα νομίζω οτι κάνει και καλή περιποίηση μπαλακίων.

μια Μπέτυ ειχα πετυχει στο Λιοσίων 73Α αλλα δεν ηταν μελαχρινη.
εαν θυμαμε καλα ηταν ξανθια περιπου 1,65 και σωματακι να μεινεις με το στομα ανοιχτω ...

farkeli

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2008
Κριτικές
101
Like
204
Πόντοι
1.886
Ρε παιδιά με το συμπάθειο ...

όπως φαίνεται

[size=16pt]περάσαμε τις 1000 σελίδες !!![/size]

Μήπως θα έπρεπε να κάνουμε ...

...κατα κάποιο τρόπο

..."επέτειο" ???

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom