χτες παρασκευη 25/9 μεσημεριανη βολτα(πρωινη βαρδια) με ζεστη γμτ
φ109 πανω μια μελαχροινη ομορφουλα(?)βιαστικη.τιμιοταν,ο τυπος ειπε πως ειναι πολυ καλη μεσα.
φ109 κατω η ναταλια,ψηλη(αλογο)καστανομελαχροινη,ωραιο κορμι,μικρο βυζακι,προσωπο με σχετικα εξωτικα ταρταρικα χαρακτηριστικα,χειμωνα στο φ67 που την ειχα πετυχει εκανε κανα μισαωρο στα δωματια ανετα.νεκρες.
φ109 ισογειο μια ξανθια χυμωδης,μετριο προσωπο,φοραγε ενα καυλωτικο κοκκινο διχτυωτο ολοσωμο,ωραια πιασιματακια φανηκε να εχει.
φ109 υπογειο η αννα η μελαχροινη βουλγαρα,μετριο γλυκο προσωπο,καυλε κορμι.τιμιοταν!
πιπινου65 η ελενα με την αστεια βλαχοφατσα,γνωστη και απο φ200,περγαμου κλπ
φ200 η ξανθια κατερινα με το πολυ καλο σερβις μεσα απο οσο λενε,φουλ δωματια.
ρεμουνδου στο της ντενιζας η ντενιζα κλασσικα,φουλ δωματια.
ρεμουνδου πανω μια μελαχροινη παχουλη με μαυρο κομπινεζον,πολυ χοντρα μπουτια,παρολα αυτα φουλ και εκει
ρεμουνδου το απεναντι μια καστανη τσιγγανουλα η καμελια,μετρια εμφανιση με πιασιματακια,νεκρες.
αγαθουπολεως54 προς αχαρνων...μια βαμμενη ξανθια ευγενικη γιαγιουλα ανοιξε τη πορτα,απο τη ζεστη και τη ταλαιπωρια εκατσα να περιμενω τη κοπελα,με κοιταζε,φοραγε ενα ολοσωμο μαυρο μαγιο, σαν πρωτη σκεψη λεω "κοιτα εξελιξη οι τσατσαδες εδω,πολυ μοντερνες!!!"...μου λεει προγραμματα,τη διακοπτω..." α εσεις ειστε η κοπελα?"...."γεια σας"
αγαθουπολεως54 πανω....η βανεσσα,μονο το προσωπο εβγαλε,κοιταζει,κουνα το κεφαλι της με απαξιωτικο τροπο για το προσωπο μου,πετα και 2 γαλλικα,δε μασαω,ρισκαρω και μπαινω...οπου επεσε ενα παρα πολυ ωραιο γαμησακι με το αστερι μας.φευγοντας και ενω ευγενικα λεω μπαι μπαι σκαει στα γελια και μου ξαναπετα γαλλικα...αβυσσος
(θα ειναι εδω απογευματινη ειπε,φιλιππιδου τελος για τους φαν)