Αυτό θέλω να σου πώ, οτι οταν θέλεις κάθε φορά να ανακαλύπτεις καινουργιες γκομενες και στέκια , η φόλα ειναι μέσα στο προγραμμα ενω εγώ πχ έχω στανταράκια ειτε σε κοπελες είτε σε σπίτια.
Πρέπει να αποφασίσει ενας μπουρδελιάρης τι θέλει περισσότερο. Να περνάει κάθε φορά καλά και να εστιάζει σε αυτό ;
ή να ανακαλύπτει συνεχώς νέες γκόμενες ; το δευτερο έχει περισσοτερο ρισκο και επιπτώσεις. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα. Εχω προσέξει κάποιοι πάνε απλά παντού, οταν πάς παντού επειδή απλα σε εξιτάρει το άγνωστο οι φόλες θα ειναι μεσα στο πρόγραμμα.
στανταρακια εχουν ολοι ρε φιλε και ιδιως αυτην την εποχη του κουλοϊου.
δε λες κατι νεο το λοιπον.
για τις "καινουριες" σου απαντησα πιο πριν (κινησεις σωματος, εκφραση προσωπου, εμπειρια σου κτλπ).
τιο ρισκο υπαρχει και στις 2 περιπτωσεις, απλα με τα στανταρακια το ποσοστο ειναι ελαχιστο... αλλα υπαρχει και αυτο λογω ανθρωπινου παραγοντα.
η' μηπως δεν εχεις δει που λενε μερικοι οτι, αν και στανταρ και γνωστη για 'Χ' λογο, τους φολιασε η' δεν περασαν καλα ?
και μενα μου εχει τυχει να μην περασω καλα με στανταρακι μου (ειχα και επικοινωνια viber να φανταστεις).
ο λογος ?
απλα δεν ηταν στη μερα της.
πηγα την επομενη και ολα μια χαρα.
μη λεμε πραγματα αυτονοητα και λογικα εν μερει, γιατι ειναι τζαμπα μελανι πιστευω.