openmind33
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 37
- Like
- 2.888
- Πόντοι
- 1.446
παίδες (ίσως έχει αναφερθεί) αλλά τι έγιναν τα sites των Λιοσίων 73 και Σπύρου Πάτση?
Το παρατηρησα και εγω.. το λινκ σε πεταει σε αλλο siteπαίδες (ίσως έχει αναφερθεί) αλλά τι έγιναν τα sites των Λιοσίων 73 και Σπύρου Πάτση?
Θέλω να εκφράσω ένα δριμύ κατηγορώ για αντίσυναγωνιστική συμπεριφορά, τους συνοδοιπόρους στα σοκάκια της φυλής.
Για τους πιτσιρικάδες που έκαναν τσάρκα όπως λες δεν εκπλήσσομαι που δεν στο υπέδειξαν, δεν γνωρίζουν τι είναι η αντρική αλληλεγγύη... να είσαι σίγουρος πως εγώ θα στο είχα επισημάνει...
επιστροφή Tommy μετά από 3 χρόνια... Πάντως καμία από τις 4 που αναφέρεις δεν είναι καινούργια ( "νέα") μια ερώτηση μόνο τη Ραμονα ποτε την πέτυχες γιατί τη ψάχνω καιρόΠάντως από τις "νεες* παρουσίες στη Φυλής η Άντζελα από Φυλής 86α δεν μου έκανε εντύπωση. Η Ανφισα από Έλλης 3 και η Ραμονα από Διδύμου 22 μου φάνηκαν αδιάφορες.
Η Ειρήνη από Φώκαιας 17β όροφο μου άρεσε αλλά δεν την δοκίμασα. Βγάζει πάντως θετικη ενέργεια στο σαλόνι. Ίσως είναι καλή στο δωματιο
Πάντως από τις "νεες* παρουσίες στη Φυλής η Άντζελα από Φυλής 86α δεν μου έκανε εντύπωση. Η Ανφισα από Έλλης 3 και η Ραμονα από Διδύμου 22 μου φάνηκαν αδιάφορες.
Η Ειρήνη από Φώκαιας 17β όροφο μου άρεσε αλλά δεν την δοκίμασα. Βγάζει πάντως θετικη ενέργεια στο σαλόνι. Ίσως είναι καλή στο δωματιο
Όντως βρε μύστες, που χαθηκε η Ραμονα να της ριξουμε κανα μερεμέτι;επιστροφή Tommy μετά από 3 χρόνια... Πάντως καμία από τις 4 που αναφέρεις δεν είναι καινούργια ( "νέα") μια ερώτηση μόνο τη Ραμονα ποτε την πέτυχες γιατί τη ψάχνω καιρό
Μάλλον δεν πλήρωσαν.παίδες (ίσως έχει αναφερθεί) αλλά τι έγιναν τα sites των Λιοσίων 73 και Σπύρου Πάτση?
Μύστη Ζέρο, πέρα από τη Λουξ, με ακάποτο νερό από το Κεφαλόβρυσο,μυστες έχετε υποψην σας πως η πορτοκαλοδα Λουξ είναι ανώτερη της Φαντα για μετά την κατάθεση.
ΥΓ. τον καφέ του ερωτιαρη δεν τον φτάνει όμως ούτε η Λουξ είναι εκτός συναγωνισμού?
Ποιες???μας γμησες πέθανε η Βούλα????έλειπα χρόνια έξω...ξεκίνησα σαν πελάτης κ γίναμε φίλοι στο τέλος μετά έχασα τα ίχνη όλων τους.ποιες κοπέλες πέθαναν???στείλε pm..ο cult Χάρης ζει??Επίσης μιας και υπάρχει αναπόληση και συζήτηση για τη Δευκαλίωνος , υποθέτω και για το αδελφόν Συγγρού 248 (αρχικά απέναντι, στο 245)... Να πώ εδώ , χωρίς προσωπικά δεδομένα, ότι δυστυχώς δύο από τις κοπέλες που δούλευαν στα εν λόγω, έχουν φύγει πλέον απ' τη ζωή εδώ και χρόνια . Η κ. Βούλα απρβίωσε το 2016 και τότε εκλεισε το Σ 248 / Camelot ....
Εκτός κι αν εσύ φίλε μου έχεις κανένα ματσακόνι σα ρόπαλο του baseball και δεν θέλει να την ανοίξεις στα 2, για αυτό δεν σε αφήνει.Μάλλον φιλε είστε τυχεροί εσείς οι δυο. Respect
Πολύ σωστά μύστη!είναι σίγουρο, την πρώτη βδομάδα που δούλεψε την πήρα για δοκιμή, από τότε δεν την έχω ξαναπάρει, αλλά τη σημάσια έχει πολλές αλλάζουν πρόγραμμα, παραδείγματα υπάρχουν πολλά, όποιος θυμάται την Αντινα τώρα Ελένη στο Φυλής 67 όταν παλιά πριν τις σιλικόνες δουλευε Διδύμου 8α έκανε πρωκτικο, η Άννα Ιλονα κάποια στιγμή που μάζευε επειγόντως λεφτά να φύγει για Μολδαβία να διευθετήσει κάποιες δουλειές είχε εντάξει στο πρόγραμμα της ελεύθερο στοματικό, η Άννα στο Φυλής 59 κάτω έκανε πρωκτικο το σταμάτησε κλπ
φίλε το έχω πάθει παλιά στο μετάξουργειο.Θέλω να εκφράσω ένα δριμύ κατηγορώ για αντίσυναγωνιστική συμπεριφορά, τους συνοδοιπόρους στα σοκάκια της φυλής.
Κάποια κοπέλα στο σαλονάρισμα/ψήσιμο μου άφησε στο μάγουλο μια τεράστια στάμπα από κραγιόν, σε ευκρινέστατο σχήμα γυναικείων χειλιών.
Δεν βρέθηκε ούτε ένας συνοδοιπόρος με συναγωνιστική συμπεριφορά να πει έστω "που πας ρε μπάρμπα με την κοκκινίλα στην μούρη"
Και όχι μόνο μπαινόβγαινα στα μαγαζιά έτσι αλλά και στο δρόμο κάποιοι περαστικοί με κοιτούσαν με μισό μάτι.
Ευτυχώς που 1ον δεν είμαι παντρεμένος, 2ον έχει καθρέφτη το ανσασέρ του σπιτιού
Ωραίος. Συμφωνώ.αλλά αυτό δεν είναι θέμα συναγωνιστών είναι θέμα κοινωνίας και αποξένωσης, που δεν μιλάει ο ένας στον άλλο.
φίλε το έχω πάθει παλιά στο μετάξουργειο.
πασαλειμμένος με κραγιόν από πουτάνα παντού μάγουλα χειλιά κτλ.
δεν μου το είπε ούτε η πουτάνα όταν έφυγε, ούτε η τσατσά ούτε κανένας στο δρόμο.
και φεύγω από μετάξουργειο και πάω να δω κάτι φίλους σε μαγαζί βράδυ. και μόλις σβήνω το αμάξι να κατέβω το βλέπω τελευταία στιγμή στον καθρέπτη!!!
θα είχα γίνει ξεφτίλα επικών διαστάσεων!! γιατί φαινόταν σαν να είχα βαφτεί κλόουν!!!
ευτυχώς είχα νερό στο αμάξι και καθαριστικα γιατί δεν έβγαινε κιόλας.
αλλά αυτό δεν είναι θέμα συναγωνιστών είναι θέμα κοινωνίας και αποξένωσης, που δεν μιλάει ο ένας στον άλλο.
Εκτός κι αν εσύ φίλε μου έχεις κανένα ματσακόνι σα ρόπαλο του baseball και δεν θέλει να την ανοίξεις στα 2, για αυτό δεν σε αφήνει.
Είδες ρατσισμός;Γιατί διώχνουν σκουρόχρωμους; Γίνονται φυλετικές διακρίσεις στα μπουρδέλα λοιπόν.