Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 364 άτομα (34 μέλη και 330 επισκέπτες)

Afypnismenos

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
829
Πόντοι
81
Μ.Αλεξανδρου υπογειο η Χριστινα η ομορφη μελαχρινη Ρωσσιδα.
Όποιος έχει φετίχ με τη νεκροφιλία, όμως για προφανείς λόγους δεν το έχει δοκιμάσει ακόμη, η συνεύρεση με αυτήν την πόρνη είναι μια πολύ καλή προσομοίωση της εμπειρίας.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.863
Πόντοι
46.232
συνέχεια live

Χωματιανου 11α κλειστό

Χωματιανου 11β Αντριανα καστανή κοπέλα με κανονικό σώμα ωραίο κωλαράκι 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Λιοσιων 76β κλειστό.

Λιοσιων 73β Εμμι το ξανθό κοντοπουτανο, σώμα με πιασιματακια 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα. Πέρασα για ακόμη μια φορά μαζί της με άψογες εντυπώσεις. Θα ακολουθήσει κάποια στιγμή κριτική.

Λιοσιων 73α Οριανα μελαχρινή μελαμψη λατινα με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Εξηκιου 18 Μαρίνα μελαχρινή νταρντανοπαχουλη με 3.5αρι συν βυζι με τεράστια ρογα, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Εξηκιου 18α κλειστό.

Εξηκιου 18γ Ειρήνη ξανθιά κοπέλα με σπαστό μαλλί κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Λιοσιων 79α & 79β κλειστά.

Βεργας 3 δεξιά Ειρήνη με κάστανο σκούρο μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 1,5άρι βυζί, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 3 αριστερά & όροφος κλειστά.

Βεργας 2 Αλεξάνδρα η ελληνογερμανιδα, ξανθιά μιλφ νταρντανα με 2-2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Βεργας 6α Φωτεινή ξανθό γκρανι με κανονικό σώμα 1.5-2αρι, απλό πρόγραμμα.

Βεργας 6β Ελένη ξανθιά χοντρή με 3-3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος και Μιλενα(καινούργια στον οικο) ξανθοκαστανη με πολύ μακρύ ίσιο μαλλί, λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Βεργας 7 Κωνσταντίνα μελαχρινή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι συν βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, απλό πρόγραμμα ανακοινώθηκε και Αναστασία ξανθιά νταρντανοπαχουλη με 2.5-3αρι βυζι, τατουάζ πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Τροφωνιου 11 ισόγειο Μιράντα η Βραζιλιανα ξανθιά χοντρή μιλφ με μαλλί μέχρι τους ώμους, παχουλη με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και πρωκτικο.

Τροφωνιου 11 όροφος κλειστό.

Τροφωνιου 13 ισόγειο Ειρήνη ξανθό γκρανι με κοντό μαλλί, παχουλη με 2αρι βυζι και Νατάσα ξανθιά μιλφ πολύ χοντρή με 3.5αρι βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα.

Τροφωνιου 13 όροφος κλειστό.

ΥΓ από κάτω στο βενζινάδικο revoil επί της Δομοκού έχει μια ξανθιά που βάζει βενζίνη με πάρα πολύ καλό σώμα.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.863
Πόντοι
46.232
συνέχεια πάντα live

Παρασιου 36 Μόνικα μελαχρινή μιλφ με το μαλλί πιασμένο αλογοουρά, κανονικό σώμα 2.5-3αρι σιλικονατο βυζι και Μπετυ καστανοξανθη κατσαρομαλλα χοντρουλα με 3.5αρι βυζι , αμφότερες σε απλό πρόγραμμα, κάνουν και παρτουζα.

Πιπινου 118 Μαρίνα ξανθιά κοπέλα σώμα με πιασίματα 2αρι βυζι, και Μαρία ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 3αρι βυζι ελαφρώς πεσμένο,αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Περγάμου 27 Γιάννα/Ζαννα ξενθια γκιλφ με κοντό μαλλί, λεπτή με 2.5αρι βυζι με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Αλκαμένους 113 Αλινα ξανθιά νταρντανα γκιλφ με 3.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και Όλγα ξανθιά ψηλή μιλφ πολύ χοντρή με 3.5α-4αρια βυζια, αμφότερες σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, κάνουν και παρτουζα με 30 ευρώ.

Αλκαμένους 117 Αννα ξανθιά μιλφ σώμα με αρκετά πιασίματα 2αρι συν βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό και αυταρχικό.

Ρεμουνδου 21α, 21 & 20 κλειστά.

Περγάμου 1 κλειστό.

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.863
Πόντοι
46.232
και ένα σφηνάκι live για το τέλος πριν πάμε για μπανακι

Φυλής 136, 134β, 134α & 134 κλειστα.

Φυλής 109β Νελι καστανή κατσαρομαλλα κοπελίτσα, κοντή λεπτή με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 109α Βικτόρια ξανθιά μιλφ σώμα με πιασιματακια 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και Συλβια ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 Αναστασία μελαχρινή λεπτή μιλφ με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 105 νέο κλειστό.

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
ΥΓ από κάτω στο βενζινάδικο revoil επί της Δομοκού έχει μια ξανθιά που βάζει βενζίνη με πάρα πολύ καλό σώμα.
μελαχρινη ειναι, με μαλλι μεχρι ωμους και λιγο πιο κατω, μετριου προς ψηλου αναστηματος και λιγο σκουροχρωμη με λιγο ανοιχτη λεκανη και σχετικα μικρο βυζι για το υψος της. καλο σωμα σχετικα επισης-μεσογειακο.
εχω βαλει βενζινη 2-3 φορες απο εκει.
ανετα επαιζε μπαλα στα κεντρικα αν και θελει λιγο σφυξιμο-διαδρομο, να στρωσει :grin:

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
235.863
Πόντοι
46.232
μελαχρινη ειναι, με μαλλι μεχρι ωμους και λιγο πιο κατω, μετριου προς ψηλου αναστηματος και λιγο σκουροχρωμη με λιγο ανοιχτη λεκανη και σχετικα μικρο βυζι για το υψος της. καλο σωμα σχετικα επισης-μεσογειακο.
εχω βαλει βενζινη 2-3 φορες απο εκει.
ανετα επαιζε μπαλα στα κεντρικα αν και θελει λιγο σφυξιμο-διαδρομο, να στρωσει :grin:
Δε λέω για τη μελαχρινή που δουλεύει απογεύματα συνήθως λέω τη ψηλή ξανθιά με την αλογοουρά που δουλεύει πρωί

ΥΓ ημερήσια ενημέρωση για βενζινάδικα

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Δε λέω για τη μελαχρινή που δουλεύει απογεύματα συνήθως λέω τη ψηλή ξανθιά με την αλογοουρά που δουλεύει πρωί
παντα πρωϊ περναω λογω δουλειας.
ποτε δεν εχω δει ξανθια :confused:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.471
Πόντοι
27.261
Πήγαινε τώρα να τη δεις
ρε φιλε αφου σου λεω πρωϊ περναω σχεδον καθε μερα, ενα χρονο τωρα... να παω τωρα ?
η' τη μελαχρινη που σου λεω θα πετυχω η' τον πακη.
αυριο που θα ξαναπερασω θα σου πω αν δω ξανθια.

apollon444

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2019
Like
4.558
Πόντοι
456
Δεν ξέρω τι έχεις στο μυαλό σου όταν διαβάζεις τη λέξη υπόγειο... για μένα όταν είσαι στο δρόμο και κατεβαίνεις 10-12 σκαλιά για να βρεθείς στο σαλόνι είναι ο ορισμός του υπογείου, όταν θα ξαναπάς και το δεις θα καταλάβεις, ίσως τα έχεις μπερδέψει λίγο με τους οίκους εκεί
Μπορει να τα εχω μπερδεψει λιγο αλλα και δεν ειναι και η Σταδιου π χ !!!!!!!

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586
Μπορει να τα εχω μπερδεψει λιγο αλλα και δεν ειναι και η Σταδιου π χ !!!!!!!
Πολεοδομικά υπόγειο είναι οτιδήποτε η πλάκα της οροφής του βρίσκεται χαμηλότερα του 1.50 μέτρου από το έδαφος.

Χαριστικά, για λόγους marketing κυρίως, υπάρχει και ο δόκιμος όρος "ημιυπόγειο" του οποίου τα παράθυρα είναι στο ίδιο επίπεδο με το έδαφος.

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
ρε μαγκες η νελλυ απο φ 109 τι βαρδια δουλευει ;
α η β εννοείς είναι δύο. Αν εννοείς στο β νομίζω ειναι εκεί απόγευμα. Αν εννοείς στο α πραγματικά δεν ξέρω. Έχω καιρό να την δω. Αν ξέρει κάποιος ας ενημερώσει.
Δε θυμάμαι ποια είναι τα Α και τα Β αλλά όσον αφορά τη Νέλλυ του ορόφου (όχι την κοκαλιάρα του ισογείου) είναι τρίτη βάρδια (00:30 και μετά). Αν είναι και στη δεύτερη, δεν το γνωρίζω. Τώρα, αν άλλαξε τις τελευταίες ημέρες κάτι, επίσης δεν το γνωρίζω.
Η κοκαλιάρα Νέλλυ του ισογείου από ό,τι έχω καταλάβει, δουλεύει και στις τρεις βάρδιες. Δεν είναι μόνιμα δηλαδή σε κάποια. Εξαρτάται από τη μέρα.

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
ΥΓ ημερήσια ενημέρωση για βενζινάδικα
Τα λεφτά είναι στο βενζινάδικο ΑΠ στη Κωνσταντινουπόλεως. Αλβανά ξεκωλα με σορτσάκια. Ούτε και ξέρω πόση βενζίνη βάζω. Πρέπει να παίζουν μπάλα

Διανοούμενος

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Ιαν 2021
Κριτικές
35
Like
29.919
Πόντοι
9.846
Τα λεφτά είναι στο βενζινάδικο ΑΠ στη Κωνσταντινουπόλεως. Αλβανά ξεκωλα με σορτσάκια. Ούτε και ξέρω πόση βενζίνη βάζω. Πρέπει να παίζουν μπάλα
Τα έχω δει κι εγώ τα καριολακια!! Πλέον πολλα βενζινάδικα παιζουν μπάλα με ξέκωλα αλλά αυτό το τερμάτισε!!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης
Δε θυμάμαι ποια είναι τα Α και τα Β αλλά όσον αφορά τη Νέλλυ του ορόφου (όχι την κοκαλιάρα του ισογείου) είναι τρίτη βάρδια (00:30 και μετά). Αν είναι και στη δεύτερη, δεν το γνωρίζω. Τώρα, αν άλλαξε τις τελευταίες ημέρες κάτι, επίσης δεν το γνωρίζω.
Η κοκαλιάρα Νέλλυ του ισογείου από ό,τι έχω καταλάβει, δουλεύει και στις τρεις βάρδιες. Δεν είναι μόνιμα δηλαδή σε κάποια. Εξαρτάται από τη μέρα.
Βασικά τις έχεις γαμησει όλες βλέπω. Keeper of the gates εισαι.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 201520

Επισκέπτης

Πρυτανης

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Κριτικές
47
Like
4.311
Πόντοι
2.021
Καλησπέρα στους συναγωνιστές !
Μήπως υπάρχει κάποιος από εδώ μέσα που να έχει εντοπίσει :
α) την Βίκυ κοντό μαλλί ξανθό Ρωσίδα από (κλειστό πλέον) Μ.Α 22 ισόγειο πρωινή βάρδια μέχρι πέρυσι που έκλεισε και
β) Γιάννα , ξεπεσμένο γκιλφ ρούσκι κι αυτό, από το επίσης κλειστό Μ.Α 22ορ. Δούλευε 3η νυχτερινή.

Απέχω πλέον από τσάρκες έπειτα από τον κορωνοϊό .
Μια δυο φορές σε Φωτεινή στο Ι.44 μεσαίο και αυτό ήταν .

Ευχαριστώ θερμά αν κάποιος έχει εντοπίσει και ανταποκριθεί στο ερώτημα !
Προσέχουμε πάντα κύριοι

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom