Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 169 άτομα (12 μέλη και 157 επισκέπτες)

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.947
Πόντοι
1.056
Βραδυνή γαμησαρα με την Ραμονα από Διδύμου 22....
Πονηρό μουτράκι, καστανόξανθο σγουρό μαλλάκι, κανονικό σώμα με πιασίματα...
Η τυπισσα ζει και πεθαινει για τον πούτσο, παιχνιδιάρα στο έπακρον, τσιμπούκι από άλλον πλανήτη, θυμίζει πολύ σε αυτο το κομμάτι την Αλιονα από Διδυμου 27.
Γαμησι με πολλές αντοχές χωρίς ενοχές , στο ιεραποστολικό σάλιωσε το μεσαίο της δάχτυλο και έπαιζε με την κλειτορίδα, αφού έπιασα το νόημα ότι ήθελε να χύσει ανέβασα στροφές, σε μια φάση αρχίζει να σαστίζει και να μου τραβάει το μαλλί, εδώ είμαστε λέω, της έδωσα κατι γερα πουτσιδια, OOOO YEEEESS BABY αρχίζει και ουρλιάζει, το κρεβάτι έπιασε σεισμικές δονήσεις και η διδύμου έγινε τριδύμου...αμ εγώ δεν θα χύσω; την έβαλα στα 4 και της έδωσα να καταλάβει... YOU MAKE ME CRAZY YES FUCK ME BASTARD φώναζε η αρχιπουτανάρα και γούσταρε κάργα...
Την σήκωσα και την έβαλα καθιστή στο πάτωμα να τα πάρει όλα στο στόμα ...ΡΟΥΦΑ ΚΑΥΛΙΑΡΑ ...
Μάγκες με την Ραμονα καυλωνετε και δεν το μετανιωνετε ΤΟΠ ΤΩΝ ΤΟΠ είναι.

Πάρτε και την ποίηση:

Αχ Ραμονα μου γλυκιά,
Το μουνι σου μια ζωγραφιά,
Τσιμπούκι κάνεις δυνατό,
Τους άπειρους τελειώνεις στο λεπτό,
Είσαι για γαμησια γεμάτα πάθος,
Το μουνι σου αξίζει σε όλο του το βάθος,
Ραμονα θα σε ξαναπάρω,
Εσύ κάνεις της εκκλησιάς ακόμα και τον Χάρο.
Σε γουστάρω σε γουστάρω, αν δε σε ξανα γαμησω θα σαλτάρω..
.
Tην Καλημερα μου Φιλε Tony.......Eιπα πριν καιρο, οτι θα εχουμε "Δραματα"......Εισαι πολυ "Δυσκολος"αντιπαλος για τα εργαζομενα Κοριτσια......ετσι και μαθουνε και για τις βραδυες ποιησης που αφιερωνεις στην καθε μια ......φωτια στα Μουνακια τους........Καλα να περνας......

Συνημμένα

• xelmi-kokkina-fanaria (1).jpg
    xelmi-kokkina-fanaria (1).jpg
    75,3 KB · Εμφανίσεις: 38

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.676
Πόντοι
6.495
Η Ραμόνα μόνο δεύτερη βάρδια είναι?

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Zimpampoue89 ωραίο νικ επέλεξες …

Ektelestis137

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2020
Like
142
Πόντοι
0
Ξέρεις κανείς αν δουλεύει κάπου η Αλίσια που δούλευε στην μοντελοαλυσιδα?
Ξανθιά γύρω στα 30 με ωραίο στήθος..
Είναι γύρω στα 5-6 χρόνια εδώ..
Την είδα χθες στην πλατεία Μεταξουργείου με έναν Αλβανό,φόραγε ένα κοντό σορτσάκι κ μπορώ να πω με έφτιαξε άγρια.. Κάπου δουλεύει σίγουρα..

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
802
Πόντοι
361
Καλημέρα. Πήγα σήμερα 10:35 καταδρομικά για Βίκυ πρώτη φορά στα κολωνισπιτα αφού δίαβασα την υπέροχη ενημέρωση του συναγωνιστή. Το μαγαζάκι ήταν κλειστό όμως... Επίσης κατουρλίλα, βρωμιά, πακιστανοαβγανοαφρικανοασιο μετανάστες παντού και πάει λέγοντας. Δεν γαμιέτε λέω κάνω μία βόλτα μπας και ανοίγουν στις 11. Μην τα πολυλογώ μπείκα στα επόμενα 3 κολωνού μετά κάπου έκανα δεξιά και μπείκα στ 4-5 Ιασώνος. ΤΟ ΤΙ ΤΕΡΑΤΑ ΕΙΔΑΝ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ. Για κανένα λόγο δεν πήδαγα καμία από αυτές που είδα ούτε και τζαμπα. Σε κάποια φάση πέτυχα κάπου στην Ιασώνος μια κοντή, χοντρή ΓΙΑΓΙΑ η οποία ήταν και αλλήθωρη Το ένα μάτι με κοίταζε... στα ματια... Το άλλο κοίταζε σε διπλα δωμάτιο 90 μοιρες αριστερά... Βασικά με έβλεπε κόσμος που έμπενα σε αυτά τα μπουρδέλα και ντρεπόμουνα ... Είχε πάει 11 σχεδόν οπώτε γυρίζω μία να δώ αμα άνοιξε το βικόσπιτο και το βλέπω ανοιχτο! Χαμογελάω λίγο λέω εδώ είμαστε!!! Μπαίνω μέσα ήταν μόνο η τσατσα και μου λέει δεν έχουν ανήξει ακόμα. Ρωτάω για την Βίκυ και μου λέει δεν δουλέυει σήμερα ... από αύριο :( Γαμώ το κέρατο μου... Γυρίζω πρός τα πίσω και λέω τι να κάνω τώρα. Δεν γαμίετε πάω βόλτα απο αττική να δω το Πιπίνου 118 και θυμόμουν και ένα άλλο λίγο πιό πάνω αγίου πετρου που το έιχα μάθει κανα 2μινο πριν φύγω αυτό είχε τότε μία λατίνα που ήταν σχεδόν ίδια η Victoria June. Πιπίνου 118 πάλι η Μαρία, πάλι σε απλό πρόγραμμα, πάλι βγείκε στο σαλόνι με φουλ ρούχα οπώτε δεν μπορούσα να δώ το σώμα της και πάλι όταν ρώτησα για το γαμότο αν κάνει ελευθερο μου είπε η τσατσα είναι 10 ευρο έχτρα. Προφανώς έφυγα. Πάω μετά στο άγιου πέτρου και έψαψνα απο έδω έψαχνα απο εκεί δεν το έβρησκα. Ήταν ένα ροζ θυμόμουνα. Τεσπά μπαίνω απο κινητό στο φορουμ να δω τι κάνω λάθος και ήμουνα τελικά ακριβώς απο έξω. Αγιού πέτρου 7 απλά είχε κλίσει και είχε γίνει ερείπιο.. Γύρισα σπίτι αγάμητος.

Εδιτ: Στο κολωνού 32 θα είναι σήμερα μια Τάλια αν κάποιος ενδιαφέρετε.

Τελευταία τροποποίηση:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
πήγα Μπάρμπορα σήμερα μετά από καιρό και ήταν τοπ! έχει χάσει τα κιλά της καραντίνας, φορούσε ένα ξεκωλέ πράμα καρό που έμοιαζε με φούστα το οποίο και μ άρεσε, βυζάρες, ματάρες! Μου κανε ένα τσιμπούκι θανατερό, ένα καβάλημα κόλαση, της έριξα και ένα γαμήσι στα 4 και όλα αυτά να τα βλέπεις σε μεγάλο καθρέφτη :knockinb: :zfuck:

ααα, Μετάξι όλη η Κολωνού σχεδόν κλειστή, κρίμα, γενικά κρίμα

Sir Sexy

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2021
Κριτικές
13
Like
3.540
Πόντοι
746
πήγα Μπάρμπορα σήμερα μετά από καιρό και ήταν τοπ! έχει χάσει τα κιλά της καραντίνας, φορούσε ένα ξεκωλέ πράμα καρό που έμοιαζε με φούστα το οποίο και μ άρεσε, βυζάρες, ματάρες! Μου κανε ένα τσιμπούκι θανατερό, ένα καβάλημα κόλαση, της έριξα και ένα γαμήσι στα 4 και όλα αυτά να τα βλέπεις σε μεγάλο καθρέφτη :knockinb: :zfuck:

Γιατί κλειστή;

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646

Πήρες και κουλούρι μύστη μου? :zfuck:

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
Πήρες και κουλούρι μύστη μου? :zfuck:
Είναι δυνατόν να πας Μπάρμπορα και να μην της τα πάρεις όλα? Απλά τις μισές φορές και βάλε με αυτήν ΔΕΝ μπορώ να κρατηθώ, ΔΕΝ θέλω να κρατηθώ και πάντα τελειώνω μέσα της ΒΑΘΙΑ (με καπότα)

NanayaShiki1234

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
2
Like
802
Πόντοι
361
Είναι δυνατόν να πας Μπάρμπορα και να μην της τα πάρεις όλα? Απλά τις μισές φορές και βάλε με αυτήν ΔΕΝ μπορώ να κρατηθώ, ΔΕΝ θέλω να κρατηθώ και πάντα τελειώνω μέσα της ΒΑΘΙΑ (με καπότα)
Που είναι αυτό το καλό????

Junax

Μέγας
Εγγρ.
7 Ιουλ 2017
Κριτικές
21
Like
14.579
Πόντοι
4.646
Ωραίος! Το κουλούρι της είναι ελαστικό και τέλειο!
Εγώ την έπαιρνα μόνο από κώλο, αλλά έχει στραβώσει μαζί μου γιατί
της πρότεινα ΑΚΑΠΟΤΟ γαμήσι, βασιζόμενος στις φήμες που έχουν ακουστεί.
Από τότε σταμάτησα να τη γαμάω, αλλά σκέφτομαι να ξαναρχίσω...

Νταης

Σπουδαίος
Εγγρ.
31 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
7.282
Πόντοι
2.586

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.523
Πόντοι
17.885
πας με τα νερά της, δεν ζορίζεις και βλέπεις τον Δεσπότη Παναγιώτη!
εμένα μου χε πει μια φορά...όταν γαμάτε κώλο νομίζετε πως παίζετε ποδόσφαιρο! Εγώ κάτι τέτοιους του κράζω μου πε!
εγώ το χω τακτική όσον αφορά κώλο να δείχνω ΣΕΒΑΣΜΟ να γαμάω χαλαρά μα και καλά και όταν με βλέπουν να μην είμαι: "α ήρθε και ο μαλάκας"
έχω "καταφέρει" πουτάνα που έδινε ΕΝΤΕΛΩΣ μηχανικά τον κώλο της να την παίρνω σαν να ταν σχέση μου

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
517
Like
71.788
Πόντοι
41.129
Ωραίος! Το κουλούρι της είναι ελαστικό και τέλειο!
Εγώ την έπαιρνα μόνο από κώλο, αλλά έχει στραβώσει μαζί μου γιατί
της πρότεινα ΑΚΑΠΟΤΟ γαμήσι, βασιζόμενος στις φήμες που έχουν ακουστεί.
Από τότε σταμάτησα να τη γαμάω, αλλά σκέφτομαι να ξαναρχίσω...
Μυστη μου υπαρχουν νεότερες, ομορφότερες, και φτηνότερες για ακα κρεμπιε απο μουνι και απο κωλομουνο. :sunglasses::hi:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom