Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 273 άτομα (24 μέλη και 249 επισκέπτες)

Nikoscall

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
48
Πόντοι
0
Στείλτε μου ένα pm που βρίσκεται η Βιολέτα, η Ρόζα κτλπ κανένα top 3 top 5 Μεταξουργείου να πάμε να προσκυνήσουμε σιγά σιγά μεθωδικα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σάς.
Θα εκτιμούσα και εγώ να μου πείτε τισ γνώμες σασ παιδιά

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Στείλτε μου ένα pm που βρίσκεται η Βιολέτα, η Ρόζα κτλπ κανένα top 3 top 5 Μεταξουργείου να πάμε να προσκυνήσουμε σιγά σιγά μεθωδικα. Ευχαριστώ για τον χρόνο σάς.
Ρόζα (ΙΑΣ 19Α), Όλγα (ΙΑΣ 46Β), Γιασμίν (ΙΑΣ 31) Την Άναμπελ δεν την βάζω γιατί είναι γιαλαντζί και πρεζάκι

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Η Ρόζα -ίσως Γκαμπριέλα το αληθινό της- είναι λίγο ξινή και γενικά προσπαθεί να αποφεύγει συναισθήματα όπως χάδια φιλιά. Θέλει απλώς να κάνει τη δουλειά της , έχει ψιλοφρικάρει εκεί μέσα, αλλά ρε γαμώτο θα το πω, την συμπαθώ, είναι καλή πάστα κοπέλας με τις αναμενόμενες άμυνες λόγω δουλειάς. Μού έχει ρίξει τρελή χυλόπιτα επειδή είμαι ψιλοτούρμπο και δεν αντέχει. Μια φορά λοιπόν τι έκανα: Πήρα δυο αλκοολούχα αναψυκτικά και πήγα λίγο να φτιάξω το έδαφος μήπως με ξαναπάρει κάποια στιγμή. Καθίσαμε στο κρεββάτι -2 μαξιλάρια- και αρχίσαμε δειλά να ξεστομίζουμε μερικές φράσεις. Η κοπέλα λέμε δεν τολμούσε να με κοιτάξει στα μάτια, λες και με φοβόταν , ντρεπόταν υπερβολικά , κάτι τέτοιο. Ήπιαμε μερικές γουλιές τίποτα το ενδιαφέρον και της χάιδεψα λίγο τα μαλλιά θέλοντας να τής δείξω ότι δεν είμαι ο κάφρος που νομίζει στο μπερδεμένο μυαλουδάκι της κι ότι την συμπαθώ. Τελικά όντως με ξαναπήρε, αλλά ξαναστράβωσε το πράγμα. Ντάξει καταλαβαίνω κάποιες κοπέλες δεν μπορούν να το αντέξουν όλο αυτό, είναι σκληρό.Είναι γλυκούλα ρε γαμώτο όμως κι έχει ωραίες γάμπες και πισινό. Αυτά!
Τί δεν αντέχει τις αγαπούλες ή το ? κόπημα:fuck1:;

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
Αφού σιχάθηκα το Μεταξουργειο...μιας και τα στάνταρ μου δε δουλεύουν όλο αυτό το καιρό....δε παλεύεται η φάση εκεί...με όλους αυτούς εκεί πέρα..βρώμα και δυσοδία.... επέστρεψα από ένα καθαρό πορνείο.. του Γιάννη του 5..εκεί είναι η Ίρις Ελληνίδα..έχει αδυνατίσει όμως και δε της πάει...40 φεύγα ετών ..ολίγον νερουλιασε στήθος φτιαγμένο αντιαισθητικο..άσχημο..και καλό κώλο...μπήκα σε επιτέλους καθαρό δωμάτιο έκανα ντουζάκι..και ανέμενα κοιτώντας τη ξύλινη οροφή.. μπαίνει η Ίρις και πρώτο φάουλ κατευθείανε ρώτησε πώς θέλω πίπα..ωρε πουστη μου λεω..έλεος..τόσα χρόνια επαγγελματίες του σεξ δε ξέρουν πώς να φτιάξουν έναν πελάτη...τεσπά της είπα μου εκανε μια καλή αεροπιπα..ίσα που καταλάβαινα τη γλώσσα της με διάθεση να με τελειώσει..μου έκανε αρκετή ώρα πίπα..με κοίταζε λάγνα..αυτό κάπως έσωσε τη φάση..τη γάμησα λίγο όπου άνοιξε τέντα τα πόδια της κοιτώντας με στα μάτια λέγοντας να τη γαμησω δυνατά..δε με έπειθε όμως... γύρισα...και με τσιμπουκωσε πάλι ώσπου έχυσα στο στόμα της... αυτά...δε ξαναπάω.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Θα εκτιμούσα και εγώ να μου πείτε τισ γνώμες σασ παιδιά
Φιλτατε βορδελιαρη το τοπ το αντιλαμβάνεται ο καθένας διαφορετικά.

Άλλος θέλει αγαπούλες, άλλος σκούρα πετιτ,αλλος άσπρες σαν το γάλα,άλλος ψηλές, άλλος καλό πρόγραμμα.

Αν εννοείς μοντελέ ,τοτε απλά δεν υπάρχει αυτή την εποχή. Η βιολετα θα μπορούσε να ήταν με αρκετά αν,αλλά δεν είναι.

Αν πάλι θες μοντέλε και με πρόγραμμα , όνειρο απατηλό. Και όλα αυτά στο δεκάρικο;Αποκλ(ι)είεται. Για μοντελέ πρέπει να ανέβεις τουλάχιστον στο πενηνταρι αλλά κι εκεί δεν παίζουν πολλά αυτή την εποχή.:hi:

Τελευταία τροποποίηση:

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Αφού σιχάθηκα το Μεταξουργειο...μιας και τα στάνταρ μου δε δουλεύουν όλο αυτό το καιρό....δε παλεύεται η φάση εκεί...με όλους αυτούς εκεί πέρα..βρώμα και δυσοδία.... επέστρεψα από ένα καθαρό πορνείο.. του Γιάννη του 5..εκεί είναι η Ίρις Ελληνίδα..έχει αδυνατίσει όμως και δε της πάει...40 φεύγα ετών ..ολίγον νερουλιασε στήθος φτιαγμένο αντιαισθητικο..άσχημο..και καλό κώλο...μπήκα σε επιτέλους καθαρό δωμάτιο έκανα ντουζάκι..και ανέμενα κοιτώντας τη ξύλινη οροφή.. μπαίνει η Ίρις και πρώτο φάουλ κατευθείανε ρώτησε πώς θέλω πίπα..ωρε πουστη μου λεω..έλεος..τόσα χρόνια επαγγελματίες του σεξ δε ξέρουν πώς να φτιάξουν έναν πελάτη...τεσπά της είπα μου εκανε μια καλή αεροπιπα..ίσα που καταλάβαινα τη γλώσσα της με διάθεση να με τελειώσει..μου έκανε αρκετή ώρα πίπα..με κοίταζε λάγνα..αυτό κάπως έσωσε τη φάση..τη γάμησα λίγο όπου άνοιξε τέντα τα πόδια της κοιτώντας με στα μάτια λέγοντας να τη γαμησω δυνατά..δε με έπειθε όμως... γύρισα...και με τσιμπουκωσε πάλι ώσπου έχυσα στο στόμα της... αυτά...δε ξαναπάω.
Σε νοιώθω, η φάση όπου πάνε τα μισά λεφτά χαμένα..

n.smirni76

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Κριτικές
1.275
Like
239.743
Πόντοι
46.232
Πως την πάτησες έτσι με τη φολοΙρις, νόμιζα ότι την ήξερες

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Για να ανοίξουν τα μπουρδέλα θεωρώ πως πρέπει να καταργηθεί οριστικά η απαγόρευση κυκλοφορίας ύστερα από κάποια ώρα (22:45) διαφορετικά καταργηθεί ΔΕΝ καταργηθεί το SMS στην μπούτσα μας!
ΔΕΝ γίνεται να ΜΗΝ μπορείς να κυκλοφορήσεις ελεύθερος δίχως περιορισμούς & το φόβο προστίμου μες στην ίδια σου την πόλη!
Πάει πολύ...
:confused: :confused::confused::confused:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Καλα ρε καλλιτεχνη, μαζι ποσταραμε; το βυζι της ειναι οκ γιατι δεν ειναι το γνωστο σαπιδι
της περιοχης, το λεγομενο σακουλε. Εμενα προσωπικα μου βγαζει και μια φτωχια.
Δεν εχει θαρρος. Οχι ομως λιγη. Για δεκαρικο ειναι οκ.

:hi:
Γεια και χαρα μυστες και καγκουρες και γατακια.
Χρονια πολλα χριστος ανεστη.
Για τη Γιασμινα δε ξερετε που παν τα τεσσερα .
Δεν εχετε ιδεα που μπορει να σας φτασει αυτη η κοπελια αλλα και ποσο ομορφα μπορεις να περασεις μαζι της.
Για να μη με πρηξετε με π.μ μπορω να δωσω μια συμβουλη.
Κανε παιχνιδι μαζι της οταν μπεις στο δωματιο,αν εισαι ευπαρουσιαστος και καθαρος προσπαθησε να την βγαλεις απο εκει μεσα ( δε θελει και πολλη προσπαθεια) και μετα ελα πεσμου εντυπωσεις και ποσο ομορφα περασες.Ενταξει δεν ειναι και για καθε μερα αλλα για συχνες περιπτυξεις ειναι οκ.Καντε οσο ειναι ωρα παιχνιδι γιατι δεν νομιζω να κατσει πολυ ακομα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Φιλτατε βορδελιαρη το τοπ το αντιλαμβάνεται ο καθένας διαφορετικά.

Άλλος θέλει αγαπούλες, άλλος σκούρα πετιτ,αλλος άσπρες σαν το γάλα,άλλος ψηλές, άλλος καλό πρόγραμμα.

Αν εννοείς μοντελέ ,τοτε απλά δεν υπάρχει αυτή την εποχή. Η βιολετα θα μπορούσε να ήταν με αρκετά αν,αλλά δεν είναι.

Αν πάλι θες μοντέλε και με πρόγραμμα , όνειρο απατηλό. Και όλα αυτά στο δεκάρικο;Αποκλ(ι)είεται. Για μοντελέ πρέπει να ανέβεις τουλάχιστον στο πενηνταρι αλλά κι εκεί δεν παίζουν πολλά αυτή την εποχή.:hi:
Υπαρχει μοντελε κοριτσι και με αριστο προγραμμα σε στουντιο πενηνταρι και λεγεται Μπιανκα.Οσα θελει ο τυπος τα εχει αυτη η κοπελα.Εχω περασει μαζι της αποιρες φορες.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Υπαρχει μοντελε κοριτσι και με αριστο προγραμμα σε στουντιο πενηνταρι και λεγεται Μπιανκα.Οσα θελει ο τυπος τα εχει αυτη η κοπελα.Εχω περασει μαζι της αποιρες φορες.
Δεν την έχω δει από κοντά . Αλλά αν κρίνω απ' τις φωτό τα χαλάμε στο βυζί..

Σε ποιο δουλεύει;

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Παντου εργαζεταο μυστερ
Απο βυζι μια χαρα ειναι
οχι μεγαλο αλλα καλο

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.615
Πόντοι
5.827
Πως την πάτησες έτσι με τη φολοΙρις, νόμιζα ότι την ήξερες
Μαζί μου τουλάχιστον δεν ήταν φόλα η Ίρις. Αλλά δεν είναι και κάτι ιδιαίτερο για να ξαναπάς, χάνει λόγω ηλικίας.

Μπιλ

Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2021
Like
46
Πόντοι
0
Πέρασμα από το σπίτι της "ἰερὰς Διασταυρώσεως". Η Έμιλυ πάλι έλλειπε. Ήταν η μικρή, ο πουτσομεζές εκεί. Μεγάλη φόλα. Οπότε αναγκάστηκα να κουβαληθώ μέχρι την οδό τιμωρίας όπως ευφυώς την αναφέρει ο συναγωνιστής.
Μπήκα στην 6η τιμωρία κυρίως για να δω αν έχει επιστρέψει η Αναστασία, η οποία σήμερα κλείνει ένα μήνα μακριά μας.
Παρούσα η Τατιάνα και πρέπει να ήταν και η Ντιάνα, αν κατάλαβα καλά από τη φωνή. Είχα ήδη περάσει στο δωμάτιο.
Η Τατιάνα με προειδοποίησε, προς τιμήν της, ότι δεν μπορεί να τον πάρει στο στόμα λόγω προβλήματος στο δόντι. Αλλά πάλι έκλεβε μέσα. Και μάλιστα πολύ. Μόνο σε περίπτωση ανάγκης θα την ξαναπάρω.

Edit:
"Βλέπουν το thread συνολικά 268 άτομα (40 μέλη και 228 επισκέπτες)"
:coffee:
Φίλε Keeper,αυτά είναι λάθη.Τι θα πει πρόβλημα στο δόντι.Η λύση είναι απλή και έχει γραφεί από συναγωνιστή.Μπουκώματα με σπέρμα..

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Παλια φωτογραφια αρχειου μιας "μαουνας" που παρκαρει οπως γουσταρει στο Μ$ταξουργειο...

maouna.jpg

ωραια πραγματα...

:rockon:
Από το 1965 το αυτοκίνητο;

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Από το 1965 το αυτοκίνητο;

Ο θυρεος ειναι πολυ παλιος και πιθανον σαν σκιτσο απο το τοτε βασιλειο της Ελλαδος

(οπως το ελεγαν). Το αυτοκινητο εννοειται πιο νεο του θυρεου αλλα δεν ξερω του ποτε.

:dunno:

Elafokinigos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2021
Like
1.565
Πόντοι
201
Πρωινή βολτούλα από τον πεζόδρομο του Dubai με τους υπέροχους ουρανοξύστες. Jason 19Α Ρόζα και Ναόμι-Campbell oπως είπε η τσα2. Άμα είναι αυτή η Campbell τότε εγώ είμαι ο Τομ Κρουζ λέω από μέσα μού. Τεσπα για να μην σας κουράζω στο απέναντι που δούλευε η Βικτωρια είχε ένα μελαχρινό ντολμαδάκι (σημαδούρα). Την Ρόζα την φοβήθηκα γιατί είναι ξινή (normal) και άμα πλακώθει και με τζελ θα κάνουμε αερογαμιες Rafael λέω. Τιμήθηκε για μια ακόμη φορά η Μαρίνα με Ελ. στοματικό :dancing:στα χαμηλά πεδινά της Jason (Στον οίκο που είναι η Μαγκυ η Κυπρια που έχει μπερδευτεί και νομίζει ότι δουλεύει cg σε κανένα ξενοδοχείο στο Las Vegas). :tooth:

sinatra7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2017
Κριτικές
11
Like
1.137
Πόντοι
371
Πέρασμα από το σπίτι της "ἰερὰς Διασταυρώσεως". Η Έμιλυ πάλι έλλειπε. Ήταν η μικρή, ο πουτσομεζές εκεί. Μεγάλη φόλα. Οπότε αναγκάστηκα να κουβαληθώ μέχρι την οδό τιμωρίας όπως ευφυώς την αναφέρει ο συναγωνιστής.
Μπήκα στην 6η τιμωρία κυρίως για να δω αν έχει επιστρέψει η Αναστασία, η οποία σήμερα κλείνει ένα μήνα μακριά μας.
Παρούσα η Τατιάνα και πρέπει να ήταν και η Ντιάνα, αν κατάλαβα καλά από τη φωνή. Είχα ήδη περάσει στο δωμάτιο.
Η Τατιάνα με προειδοποίησε, προς τιμήν της, ότι δεν μπορεί να τον πάρει στο στόμα λόγω προβλήματος στο δόντι. Αλλά πάλι έκλεβε μέσα. Και μάλιστα πολύ. Μόνο σε περίπτωση ανάγκης θα την ξαναπάρω.

Edit:
"Βλέπουν το thread συνολικά 268 άτομα (40 μέλη και 228 επισκέπτες)"
:coffee:
Πράγματι φίλτατε οι υπηρεσίες της Τατιάνας είναι κακές εως κάκιστες,και η εξωτερική της εμφάνιση μέτρια προς τα κάτω, ούτε και σε ανάγκη δεν κάνει η κοπέλα.Είναι 4 χρόνια σχεδόν στο επάγγελμα και δε λέει να γίνει καλύτερη,πάντα αναρωτιόμουν ποιος δίνει ακόμα εικοσάευρα για αυτό το κορίτσι:think::think::think:.Κατα την γνώμη μου πρέπει να γυρίσει σπίτι της,δέν κάνει η κοπέλα γι αυτό το επάγγελμα.

Τελευταία τροποποίηση:
Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom