Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 295 άτομα (18 μέλη και 277 επισκέπτες)

T.D.7

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
8.921
Πόντοι
1.046
Το Ιωα...... ν. 5 ορθάνοιχτο σημερα
Πέρασα και εγώ από εκεί πριν απο καμία ώρα και η πόρτα ήταν ανοιχτή και ένας τύπος καθόταν στην γωνία και έκοβε κίνηση. Έχω μπει στην πρίζα να πάρω τηλέφωνο να μάθω τι παίζει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Μέσα από την ακαδημία των Μπουρδέλων ενισχύεται η αλληλεγγύη μεταξύ των ανδρών. Απλώς σκεφτείτε το τι τσακωμοί έχουν γίνει στην πραγματική ζωή για το ποιος θα υπερισχύσει σε μια χαζογκόμενα και στον αντίποδα εμείς οι Μπουρδελιάρηδες που γαμάμε ακριβώς τις ίδιες γκόμενες και δεν υπάρχει ίχνος μίσους ή ανταγωνισμού,αντίθετα κάνουμε το κατάλληλο motivation στους συναγωνιστές. Αυτό δεν είναι το υγιές τελικά???

Θα επρεπε να ειναι ετσι...δεν ειναι!

:2funny:

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Πέρα απ' την πλάκα την συμπαθώ τη Γιασμίν πάρα πολύ και την σέβομαι. Μα ου΄τε ένα δεκάευρο χαμένο so far? Αυτά είναι
Περί ορεξεως βορδελόπιτα αλλά μήπως τα μεγαλοποιουμε λίγο; Τόσο όμορφη είναι αυτή η τζάζμιν; Δεν την έχω δει ακόμα.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Περί ορεξεως βορδελόπιτα αλλά μήπως τα μεγαλοποιουμε λίγο; Τόσο όμορφη είναι αυτή η τζάζμιν; Δεν την έχω δει ακόμα.
H Γιασμίν είναι ένα γλυκό κοριτσάκι του 6/10.Λεπτό σωματάκι , μικρό βυζί, ωραία πατουσάκια. Αλλά δεν περιορίζομαι στην εμφάνιση , έχει καλό χαρακτήρα ρε παιδί μου, σε κερδίζει, δεν προσπαθεί να σού παίξει μούφες και ρόλους κτλ. Σέβεται τα χρήματα,τον πελάτη και είναι καλή επαγγελματίας. Δεν έχω μετανοιώσει ούτε μία φορά. Ντάξει κάνει νορμάλ πρόγραμμα -αυτό που θέλω δηλαδή- οπότε φαντάζομαι ότι δε θα καλύπτει τους πιο 'έκφυλους'

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Με τα δικα μου ματια...ειναι ενα υποχωρητικο ποντικακι, μελαμψο, λεπτοκαμωμενο
ντροπαλο που σιγα σιγα ξανοιγεται, εχει κορμι της ταξης 7 με αριστα το 10
και σενιο βυζι με καλοσυνατη παροχη. Αν την αρπαξεις σθεναρα, θα σου μεινει στα χερια.
Λογω καταντιας πολλων κεφτεδων στην περιοχη και στην σαπια φαση που ειμαστε
βγαζει μια τιμιοτητα και αξιζει το δεκαρικακι.
Απο την αλλη λες...καλα ολο γι αυτη θα λεμε;
ελα ομως που ειναι δεν ειναι παρα μια ντουζινα νοματαιες αυτη την στιγμη που οριακα
λειτουργουν ως κινητρο να πας. Αν κι οταν ανοιξουν, δεν γινεται δουλεια με τις ιδιες.

:hi:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
H Γιασμίν είναι ένα γλυκό κοριτσάκι του 6/10.Λεπτό σωματάκι , μικρό βυζί, ωραία πατουσάκια. Αλλά δεν περιορίζομαι στην εμφάνιση , έχει καλό χαρακτήρα ρε παιδί μου, σε κερδίζει, δεν προσπαθεί να σού παίξει μούφες και ρόλους κτλ. Σέβεται τα χρήματα,τον πελάτη και είναι καλή επαγγελματίας. Δεν έχω μετανοιώσει ούτε μία φορά. Ντάξει κάνει νορμάλ πρόγραμμα -αυτό που θέλω δηλαδή- οπότε φαντάζομαι ότι δε θα καλύπτει τους πιο 'έκφυλους'

Καλα ρε καλλιτεχνη, μαζι ποσταραμε; το βυζι της ειναι οκ γιατι δεν ειναι το γνωστο σαπιδι
της περιοχης, το λεγομενο σακουλε. Εμενα προσωπικα μου βγαζει και μια φτωχια.
Δεν εχει θαρρος. Οχι ομως λιγη. Για δεκαρικο ειναι οκ.

:hi:

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Πρωινή επίσκεψη για να τσεκαρω Ρόζα. Άργησε λίγο, πήγε 11.30. Όμορφη κοπέλα, μελαχρινή με ωραία μάτια και χείλη.Το δυνατό σημείο της είναι ο κωλος της που είναι πεταχτος. Κόσμος πολύς και πακια. Μπαίνει δωμάτιο με ψυχρό βλέμμα, λέει ένα σκέτο γειά και μου λέει ξάπλωσε Βγάζει τα εσώρουχα στήθος 2αρι αλλά λίγο πεσμένο. Χάδια μηδέν, άνοιγμα προφυλακτικού και πέρασμα σε πεσμένο εργαλείο. Η πίπα της είναι καλή και σφικτή χωρίς όμως χρήση γλώσσας και χωρίς πέρασμα από μπάλες.Δεν κατάφερα να έχω πλήρη στύση και της είπα να με τελειώσει έτσι.Παντως δεν έδειξε βιασύνη και ούτε η τσσ2 ενόχλησε.Αυτο το τελείως απλό πρόγραμμα πού κάνουν οι κοπέλες είναι ότι πιο ντεκαβλε υπάρχει.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Πρωινή επίσκεψη για να τσεκαρω Ρόζα. Άργησε λίγο, πήγε 11.30. Όμορφη κοπέλα, μελαχρινή με ωραία μάτια και χείλη.Το δυνατό σημείο της είναι ο κωλος της που είναι πεταχτος. Κόσμος πολύς και πακια. Μπαίνει δωμάτιο με ψυχρό βλέμμα, λέει ένα σκέτο γειά και μου λέει ξάπλωσε Βγάζει τα εσώρουχα στήθος 2αρι αλλά λίγο πεσμένο. Χάδια μηδέν, άνοιγμα προφυλακτικού και πέρασμα σε πεσμένο εργαλείο. Η πίπα της είναι καλή και σφικτή χωρίς όμως χρήση γλώσσας και χωρίς πέρασμα από μπάλες.Δεν κατάφερα να έχω πλήρη στύση και της είπα να με τελειώσει έτσι.Παντως δεν έδειξε βιασύνη και ούτε η τσσ2 ενόχλησε.Αυτο το τελείως απλό πρόγραμμα πού κάνουν οι κοπέλες είναι ότι πιο ντεκαβλε υπάρχει.

Πολλες εξ αυτων, νομιζουν...

οτι εχουμε να γαμησουμε 10 χρονια...
οτι ειμαστε 20 ετων...
οτι ειμαστε Πακιστανικα κοκορακια...

θα επρεπε να χαιρονται που ξεντυνομαστε, γαμαμε, ντυνομαστε και φευγουμε σε 10-15 λεπτα μαξ...

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431
Πολλες εξ αυτων, νομιζουν...

οτι εχουμε να γαμησουμε 10 χρονια...
οτι ειμαστε 20 ετων...
οτι ειμαστε Πακιστανικα κοκορακια...

θα επρεπε να χαιρονται που ξεντυνομαστε, γαμαμε, ντυνομαστε και φευγουμε σε 10-15 λεπτα μαξ...

Όσο και καυλωμένος να πας, όσο ωραία να είναι η γκόμενα,αν δεν σου κάνει και λίγο χάδια, να μην πω και φιλιά, δεν τραβάει η φάση.

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Τέλος πάντων καλά στέφανα που λένε και άλλοι. Δεν ακούγεται του γούστου μου. Πάω στο στάνταρ μου στο πενηνταρι .

βόρδελος

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2021
Κριτικές
2
Like
5.265
Πόντοι
1.056
Όσο και καυλωμένος να πας, όσο ωραία να είναι η γκόμενα,αν δεν σου κάνει και λίγο χάδια, να μην πω και φιλιά, δεν τραβάει η φάση.
Για αυτή τη δουλειά κάνει η Βιολέτα στο Κο και Λε . Με το που μπαίνει βάζει αμέσως καποτα σε πεσμένο πουλί.

Η δε Χριστίνα το πήγε πιο πέρα. Δεν βγάζει καν τα ρούχα. Αλλά τη σώζει η αργή πίπα. Όχι σαν μανιακή με χέρι όπως κάνουν κάποιες που νομίζουν ότι έτσι είναι πιο καυλωτικο

spor48

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Ιουλ 2018
Κριτικές
15
Like
2.885
Πόντοι
1.431

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Η Ρόζα -ίσως Γκαμπριέλα το αληθινό της- είναι λίγο ξινή και γενικά προσπαθεί να αποφεύγει συναισθήματα όπως χάδια φιλιά. Θέλει απλώς να κάνει τη δουλειά της , έχει ψιλοφρικάρει εκεί μέσα, αλλά ρε γαμώτο θα το πω, την συμπαθώ, είναι καλή πάστα κοπέλας με τις αναμενόμενες άμυνες λόγω δουλειάς. Μού έχει ρίξει τρελή χυλόπιτα επειδή είμαι ψιλοτούρμπο και δεν αντέχει. Μια φορά λοιπόν τι έκανα: Πήρα δυο αλκοολούχα αναψυκτικά και πήγα λίγο να φτιάξω το έδαφος μήπως με ξαναπάρει κάποια στιγμή. Καθίσαμε στο κρεββάτι -2 μαξιλάρια- και αρχίσαμε δειλά να ξεστομίζουμε μερικές φράσεις. Η κοπέλα λέμε δεν τολμούσε να με κοιτάξει στα μάτια, λες και με φοβόταν , ντρεπόταν υπερβολικά , κάτι τέτοιο. Ήπιαμε μερικές γουλιές τίποτα το ενδιαφέρον και της χάιδεψα λίγο τα μαλλιά θέλοντας να τής δείξω ότι δεν είμαι ο κάφρος που νομίζει στο μπερδεμένο μυαλουδάκι της κι ότι την συμπαθώ. Τελικά όντως με ξαναπήρε, αλλά ξαναστράβωσε το πράγμα. Ντάξει καταλαβαίνω κάποιες κοπέλες δεν μπορούν να το αντέξουν όλο αυτό, είναι σκληρό.Είναι γλυκούλα ρε γαμώτο όμως κι έχει ωραίες γάμπες και πισινό. Αυτά!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Λαικ για τα προκατ. Δεν ειναι θεμα τι να κανουν, απλα να κανουν.

Ας δειξουν το μουνι τους στην τελικη!

Ας κανουν κατι. Οχι καποτα a la καλτς...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom