Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 258 άτομα (32 μέλη και 226 επισκέπτες)

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Εύχομαι σε όλους εσάς τους συμπουρδελιαρηδες και μη που διαβάζετε το συγκεκριμένο νήμα Καλή χρονιά με υγεία πάνω από όλα, πολλα γαμησια σε μουνια που μας καυλωνουν, μια χρονιά που ελπίζουμε να είναι και μια χρονιά αφύπνισης, ξεσηκωμού, το '21 που έρχεται να μοιάσει στο '21 πριν 2 αιώνων, κακα τα ψέμματα κοιμόμαστε όρθιοι σαν λαός και μας στερούν πλέον τα στοιχειώδη, με προσχημα μια επιδημία που την βάφτισαν φονική πανδημία , υγεία σας εύχομαι και ευσυνειδησία για καλό όλων μας.

ekfilos13

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2018
Like
220
Πόντοι
21
Καλή χρονιά σε όλους μάγκες και τήν νεα χρονιά μόλις ανοίξουν να μήν ξανακλείσουν ποτε ξανά και νά γαμαμε οπότε γουστάρουμε και ότι ώρα γουστάρουμε πιστευω έχει λήψει αυτό σε όλους μας

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.401
Πόντοι
6.955
Καλή Χρονιά κι από εμένα μαζί με τις συνηθισμένες ευχές για υγεία, χρήμα, ανοιχτά μπουρδέλα :cheesy: :cheesy: :cheesy: πρόοδο κτλ.

Να είμαστε και του χρόνου εδώ οι σταθεροί επισκέπτες του σαι, παλιοί και νεώτεροι και να "φιλοσοφούμε" εμπνεόμενοι από το αρχέγονο ένστικτο της αιδιολατρείας που είναι κοινό σε εμάς.

Carl Barton

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Ιουλ 2020
Like
6.385
Πόντοι
1.056
Καλησπέρα σε όλους τους Μπουρδελιάρηδες. Να έχετε υγεία σεξουαλική και πνευματική, η υπομονή είναι αρετή, τον φάγαμε τον Γάιδαρο τα εμβόλια ξεκίνησαν , το lockdown βδομάδα με τη βδομάδα αρχίζει να χάνει έδαφος. Είχα 5 υπέροχες συνερεύσεις στον Μεταξένιο Παράδεισο μέσα σε 48 ώρες. Φίλε ΤΝΤ60 είχες δίκιο..όλα καλά.. Καλό βραδάκι και να περάσετε καλά, πίνω και μια μεγάλη γουλιά στην υγειά σας από Οίνο Ροζέ..Καλή συνέχεια!

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.421
Πόντοι
206
Καλή χρονιά να έχουμε όλοι παιδιά.
Με υγεία !
Έχει καταντήσει κλισέ έκφραση, αλλά σε κάτι τέτοιες δύσκολες περιόδους συνειδητοποιούμε πόσο νόημα έχει!
ΥΓΕΙΑ !

Πρακτωρ Θου-Βου

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2020
Κριτικές
6
Like
1.009
Πόντοι
361
Αδέρφια μου συναγωνιστές του σάιτ να σας ευχηθώ κι εγώ με τη σειρά
μου καλή και ποιοτική χρονιά με υγεία, να ξεφύγουμε από όλη αυτή τη δυσμενή κατάσταση όσο πιο σύντομα γίνεται! Κλείνοντας αυτός ο χρόνος περνάνε απ το μυαλό μου όλες οι τσάρκες και τα επικά γαμήσια που έριξα φέτος στους αγαπημένους μας οίκους, τα περισσότερα από αυτά με αρκετό άγχος για τους γνωστούς λόγους στις περιόδους της καραντίνας... Υψώνω κι εγώ το γιορτινό μου ποτήρι λοιπόν και πίνω στην υγειά των κορασίδων που μας προσέφεραν και θα συνεχίζουν να μας προσφέρουν στιγμές ηδονής και απόλαυσης κάνοντας μας να ξεφεύγουμε από τη βαρετή ρουτίνα της καθημερινότητας! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Υγεία και ευημερία σε όλους εύχομαι!
Ευελπιστώ το 2021 να φέρει σε όλους ό,τι του χρωστά η τύχη..!

1617.jpg

showthumb.aspx

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.409
Πόντοι
3.296
2021 φωτάκια εύχομαι να στολίσουν μπουρδελόσπιτα,ευχές και όνειρα μάγκες μου...

Άντε 2021....δωσε μας πίσω ότι μας πήρε το προηγούμενο έτος!!!

Χρόνια πολλά σε όλους τους συναθλητές!!Υγεία χαμόγελα και τρελά χυσίματα!!

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.286
Πόντοι
3.436
Καλή χρονιά κ από μένα!
Με αγάπη, ευτυχία, υγεία πρώτα από όλα κ όλα τα άλλα τα βρίσκουμε.
Το 2021 να ανοιξουν τα μπουρδελα, να φέρει πίσω τα γαμησια που μας στέρησε το 2020, ώστε να αποκτήσει χρώμα ή ζωή μας.
Να πάνε όλα καλά την νέα χρονιά ώστε να επιστρέψουμε κ να αναπληρώσουμε τον χαμένο χρόνο που χάσαμε από την ζωή μας, την πορνικη καριέρα μας, ώστε να πάρουμε το αίμα μας πίσω..
Να περάσετε τέλεια σήμερα κ να προσέχετε!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
Νομίζω οτι ο τύπος στο 1'20" χαραμίστηκε... είχε την τύχη μέσα στα πόδια του!! Πιστεύω οτι θα ήταν απο τους καλύτερους τσάτσους...

Scalp36

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Κριτικές
6
Like
83
Πόντοι
1
Καλή χρονιά σε όλους, με γρήγορη επιστροφή στα σπιτάκια!

Για να επανέλθω στη θεσσαλονικια τη Ρέα (πράγματι δεν υπάρχουν τέτοιες γυναίκες σήμερα...), την ίδια εποχή, στο ίδιο σπίτι στην Καλύμνου 36, έκανε βάρδιες και η Μαρίνα, για όσους τη θυμάστε. Ψηλή, αβυζη (αλλά με μεγάλη ρόγα αν θυμάμαι καλα), αλλά με αεροπλανικες (κυριολεκτικα) πίπες. Στήλωνε τα πόδια ψηλά στον τοίχο, τα χέρια στο κρεβάτι, και σε τρελαινε στην πίπα. Μόνο όσοι τη ζήσατε μπορείτε να καταλάβετε τι έκανε...

Την πέτυχα ξανά αρκετά χρόνια αργότερα στο φυλής 109 το επάνω, και νομίζω μάλιστα πως ήταν ιδιοκτήτρια το οίκου.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χυστη Σκαλπ, ηξερα μια Μαρινα Αλβανιδα στο Μαγνησιας 11
η οποια εκανε μακραν την καλυτερη πιπα.
Και μαλιστα με καποτα.
Αν εβγαζε την καποτα αντεχες πολυ λιγο.
Φαντασου ποσο καλη ηταν.
Δεν θα το ριξω οτι ημουν πιο νεος (δεν ειμαι 60 για να μην εχετε αποριες) αλλα στον τροπο της. Μοιαζει λιγο με την περιγραφη σου συν απο οτι ελεγε πηρε μετα καποιο μαγαζι.
Δεν το ξερω αυτο ομως.
Αυτο παλι που λες με ποδια κι ετσι κι αλλιως μου θυμιζει την Φωτεινη Γκμοχ την γυρολογο που εκανε πιρουετες.
Ρε τι θυμομαστε...

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χυστη Τονυ θα γουσταρα πολυ οργανωμενη προσπαθεια μπουρδελιαρηδων να γκαριζουμε ανοιξτε τα μπουρδελα.
Να κανουμε αισχη να γινουμε ρεντικολο μιας που θα πεσει γελιο απλα να φοραμε φουλφεις
να μην μας δει κανεις.
Αλλο να μπαινεις να γαμας
κι αλλο να γκαριζεις
ανοιξτε τα μπουρδελα.

:2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom