Ενα άλλο κορίτσι που είχε προκαλέσει ποικίλες αντιδράσεις ήταν η Αντζελίνα του Φυλης 71, παρουσιάστηκε άνοιξη του '17, άλλοτε ως κορίτσι από Ουγγαρία άλλοτε από Βουλγαρία, η αλήθεια όμως που την ξέρουμε πολλοί ειναι από την Αλβανία, γενικά πολύ κρύο σαλοναρισμα από μεριάς της ειδικά στις αρχές, σαν παρουσία όμως αν και δεν είναι του γούστου μου έλεγε, λεπτό κορμί, λεία επιδερμίδα, καλοσχηματισμένο κωλαράκι, όμορφα μάτια, αλλά κάπως χωριατόφατσα, με το κορίτσι αυτό πέρασα αρχές του 18, αφου πέρασα αυτό ήταν, την έχω πάρει συνολικά πάνω από 10 φορές, το κορίτσι είχε πάθει λύσσα κακιά μαζί μου, δεν με άφηνε να φυγω από το σαλόνι και αφού την είχα γαμησει, άπειρες συζητήσεις μαζί της τα πάντα όλα, γενικά πολύ κλειστός χαρακτήρας αλλά δεν ξέρω πώς της το ξεδίπλωσα αυτό, ένα βράδυ είχα κάτσει μέχρι τις 3 τα ξημερώματα αφού δεν είχε και πολύ δουλειά.
Στο δωμάτιο τώρα απλά πάρα πολύ καλή μαζί μου , γλωσσοφιλα αγκαλιές ρομαντικά γαμησια και 20λεπτα στο δωμάτιο χωρίς να την νοιάζουν καθόλου οι ουρές στο σαλόνι, ένα πράγμα έχω μετανιώσει πάρα πολύ, δεν της ζήτησα ούτε Facebook ούτε το τηλέφωνο της ποτέ, ίσως βέβαια αυτοί να ήταν λόγοι που μου ανοιγόταν πολύ, δεν της ζητούσα αναφορά για τίποτα, πάντως θα άξιζε μια δοκιμή, έστω και μόνο φίλη να την είχα κάναμε πολύ πλάκα μαζί, πάντα μου έφερνε και σοκολατάκια στο δωμάτιο τα τρωγαμε παρέα, δεν ξέρω αν τα είχε κάνει και με άλλον αυτά, αλλά την εγκεφαλική ένωση που ένιωσα με αυτή την κοπέλα δεν την έχω νιώσει με αλλη εκδιδόμενη.
Αχ Αντζελίνα ....