Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 128 άτομα (7 μέλη και 121 επισκέπτες)

2002

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2017
Like
355
Πόντοι
21
Καλησπερα!Η Τζουλια απο το φωκαιας 13 σταματησε??

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Είτε κλείσουν είτε μείνουν ανοικτά, η συντριπτική πλειοψηφία των εκδιδομένων, δεν ξέρει να γαμηθεί.

:confused:

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
  • Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Καλησπέρα σε όλους, tnt60 να είσαι καλά για την ενημέρωση η Μαριάννα στο 166 γωνιακό ήταν χάλια? Επίσης στην πρωινή βάρδια στο 166 (Α ή Β) είναι η Σόνια (δυστυχώς δεν υπάρχει κριτική απο το 2015). Ευχαριστώ..

Όχι δεν ήταν χάλια, εγώ θα την πηδούσα αν την επέλεγα κι αν ήταν πιο αεράτη. Τίθεται θέμα γούστου εδώ
όπως πάντα άλλωστε. Μιλφ ήταν, ως μιλφ την τσέκαρα. Θα την ήθελα αεράτη. Μου έβγαλε μια κούραση.
Δεν θέλω να βλέπω μιλφ κουρασμένες. Απαιτώ εμπειρία και αέρα από αυτές.
Περιμένω περισσότερα από τα πιπίνια ακόμα κι από το σαλόνι. Οφείλει να καυλώνει με την μία τον απέναντι
διότι κρίνεται ως ολοκληρωμένη γυναίκα. Δεν παύει να είναι γυναίκα έστω κι αν εργάζεται ως επαγγελματίας.
Την έχει πάρει γνωστός μου που είναι εγώ καρμπόν στο στυλ και μου είπε ότι είναι πάρα πολύ τυπική αλλά όχι κακή.
Εγώ με τόσο τυπικές δεν μπορώ. Θέλω δυνατά γαμήσια και αεράτα με έντονη κινητικότητα.
Δηλαδή αν πάω εγώ, θα νιώσει έκσταση και θα κάνει τούμπες; δεν νομίζω.

:sunglasses:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261
Καλημερα στους καβλαντηδες, στους κλαψομουνιδες και χρονια πολλα στους δημητρηδες και... στις δημητρουλες μας ασφαλως :smitten::rose:
Σημερα κατα τις 07.30-08.00 πηγαινοντας για δουλεια, περασα επιτηδες απο τα γνωστα σοκακια να δω αν παιζει τιποτα διαφορετικο, ενεκα των νεων γελοιων μετρων του αρχιμαλακα κουραδοκουλοιου.
Παρατηρησα οτι καμια 10αρια σπιτια ηταν ανοικτα, αρα παιζει και να διαφοροποιησαν τις βαρδιες τους καποια, μαλλον.
Επειδη ειχα ξαναπερασει πιο παλια τετοια ωρα και εβρισκα με το ζορι 2-3 ανοιχτα (προ καραντινας κιολας), καλο ειναι να ενημερωσει αν ισχυει κατι τετοιο κανας πρωινος καβλαντης, που παει να γαμησει με την τσιμπλα στο ματι... Αν δε βαριεται βεβαια.
Καλη συνεχεια.

perseas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2006
Κριτικές
7
Like
3.900
Πόντοι
736
Ευχές και τα Χρόνια μας Πολλά στον dmtrsxxx !!!

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Καλημέρα, χρόνια πολλά στους Δημήτρηδες!!
Μάγκες, ξέρετε αν παίζει Ιονέλα από Φωκαίας; Η σταμάτησε;
ευχαριστώ :hi:

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Η Ιονέλα έρχεται κατά καιρούς και ξαναφεύγει.Προφανώς όταν ξεμένει από λεφτά.Έχει βαρεθει το επάγγελμα και φαίνεται μέσα στο δωμάτιο.
Αγανακτισμένος κι εγώ με τα μπάζα και τις φόλες που κυκλοφορούν στη φυλής τους τελευταίους μήνες.Κατάντησα να λέω:Καλύτερα να τον παίζω ή να γαμάω πατσαβούρες και να αναγκάζομαι να τις διώχνω μόλις μου ζητάνε σχέση...

AssMaster

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
66
Like
1.155
Πόντοι
6.830
Η Ιονέλα έρχεται κατά καιρούς και ξαναφεύγει.Προφανώς όταν ξεμένει από λεφτά.Έχει βαρεθει το επάγγελμα και φαίνεται μέσα στο δωμάτιο.
Αγανακτισμένος κι εγώ με τα μπάζα και τις φόλες που κυκλοφορούν στη φυλής τους τελευταίους μήνες.Κατάντησα να λέω:Καλύτερα να τον παίζω ή να γαμάω πατσαβούρες και να αναγκάζομαι να τις διώχνω μόλις μου ζητάνε σχέση...

Katourokavlas

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Απρ 2011
Κριτικές
10
Like
3.174
Πόντοι
1.960
:smitten:

Συνημμένα

• romance.jpg
    romance.jpg
    18,9 KB · Εμφανίσεις: 21

Trainspotting 13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
359
Πόντοι
316
Στην εξηκιου στο πρώτο όπως ανεβαίνεις από σταθμό Λαρίσης παρουσιάστηκε μια σκυθρωπή νεαρή πολύ όμορφη. Νομίζω Ειρήνη ήταν το όνομα της. Στα αλλά δύο διπλανά αρκούδες ψάχναν θύματα

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.782
Πόντοι
7.195
Τα λιγοστα standarακια, θα γινουν μονιμες σχεσεις σε λιγο και θα ξεκινησουν την κρεβατομουρμουρα και αυτα.
Που χαθηκες???
Που αλλου πας και γαμας???
Γιατι χαθηκες, δε σου αρεσω πχια και πας αλλου και γαμας???
:tooth:

:angry: έτσι και χειρότερα
Πάω σε στανταράκι και αφού μου τα ζάλισε στο σαλόνι ότι δεν πατάει κανείς γιατί φοβούνται
μετά μπουκάρει στο δωμάτιο σε δευτερόλεπτα και μου πετάει το θεικό με συγχωρείς μωρό μου που βιάζομαι
αλλά με περιμένει η άλλη στο δωμάτιο για παρτούζα !!

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν υπάρχουν ικανές τσιμπουκλούδες πλέον. :confused:

Κάτι ας πούμε σε Γιάννα από Φωκαίας και Μαραθώνος ή Καρολίνα από Διδύμου. Ήξερες ότι θα στον πάρουν βαθιά μέχρι δάκρυσμα
κι υποτακτικές στα τέσσερα αν βγει στην πορεία μαζί με πουτσοχάστουκα, ρουφάρχιδο συρτό στο πρόσωπο
και μετά θα τον κούμπωναν εφαρμοστά στα μουνιά τους. Ωραία πράγματα!

:rockon:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δεν υπάρχουν ικανές τσιμπουκλούδες πλέον. :confused:

Κάτι ας πούμε σε Γιάννα από Φωκαίας και Μαραθώνος ή Καρολίνα από Διδύμου.
Ήξερες ότι θα στον πάρουν βαθιά μέχρι δάκρυσμα κι υποτακτικές στα τέσσερα αν βγει στην πορεία
μαζί με πουτσοχάστουκα, ρουφάρχιδο συρτό στο πρόσωπο και μετά θα τον κούμπωναν εφαρμοστά στα μουνιά τους.

Ωραία πράγματα!

:rockon:

κλεοβουλος

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Ιαν 2012
Κριτικές
77
Like
9.656
Πόντοι
8.826
τώρα live

Φυλής 54α Αλεξάνδρα μελαχρινή κοπέλα λεπτή με 1.5αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.
πρωί

Φυλής 54β, 56και 66α κλειστά.

Φυλής 66δ Ραμονα ξανθιά κοπέλα με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα, μικρό βυζι σε ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 72 κλειστό.

Φυλής 74 δεξιά Αννα μελαχρινή παχουλη με 2αρι βυζι, με πρωκτικο, δουλεύει μέχρι τις 1300.

Φυλής 74 αριστερά Κατερίνα μελαχρινή με ψιλοκανονικο σώμα 2αρι βυζι και Εύα καστανή με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι συν βυζι, αμφότερες σε απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 59 κάτω Εβελινα καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 59 πάνω & 61 κλειστά.

Φιλιππιδου 11α Εύα καστανοξανθη κατσαρομαλλα σώμα με πιασιματακια 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φιλιππιδου 11β Ζώη καστανή κατσαρομαλλα μαυρουλα με κανονικό ωραίο σώμα 2αρι βυζι στητο, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 65α Ρανια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 65β περίμεναν την Τζένη, μελαχρινή με μαλλί μέχρι τους ώμους κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι, τατουάζ στους δύο ώμους στην αριστερή ωμοπλάτη και πάνω από το αριστερό στήθος, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό

Φυλής 84α περίμεναν την , Σάρα καστανοξανθη κοντή πιτσιρικά με κανονικό σώμα 1.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα,αν δεν ανοίξει ο οίκος η Σάρα θα δουλέψει απέναντι στο 65β μαζί με την Τζένη.

Φυλής 84β Αλινα μελαχρινή μιλφ σώμα με πιασίματα 2.5αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 86α Άντζελα μελαχρινο κοντοπουτανο με κανονικό σώμα, 3αρι βυζι, απλό πρόγραμμα και τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 86β Αλεξάνδρα μελαχρινή μιλφ με κανονικό σώμα , 2αρι βυζι , με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα και πρωκτικο.

Φυλής 67 Αλισια ξανθιά κοπέλα με κανονικό σώμα 3-3.5αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο στήθος.

Φυλής 69α Ιωάννα ξανθοκαστανη χοντρουλα με 2αρι βυζι, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα.

Φυλής 69β Άννα ξανθιά μιλφ με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι, πολλά τατουάζ, με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό.

Φυλής 71 Νανσι ξανθοκαστανη κοπέλα με ψιλοκανονικο σώμα ωραίο κωλαράκι 2αρι βυζι, απλό πρόγραμμα.

Φυλής 71α Στέλλα ξανθιά μιλφ κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι,με ελεύθερο στοματικό τελειωτικό στο σώμα, πρωκτικο και αυταρχικό.

Η Αλεξάνδρα στο φ86β μήπως είναι η Αλεξάνδρα που δούλεψε τελευταία..πριν κάνα χρόνο δηλαδή στο διδύμου 22?...αλλά και Αλκιβιάδου..μια Βουλγάρα.????

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλησπέρα. Δεν θεωρώ ότι θα κλείσουν άμεσα. Ο μεγάλος αρχηγός της φυλής ανακοίνωσε ότι δεν έχει τέτοιο σκοπό. Τις επόμενες μέρες μετά τα πανηγυρικά θετικά αποτελέσματα που θα έχουν τα μέτρα, καθολική χρήση μάσκας και απαγόρευση μετά τις 12:30 τα κρούσματα θ είναι λιγότερα. Αλλιώς θα δείξουν ότι έκαναν μια τρύπα στο νερό.
Θέλω να ρωτήσω και κάτι, ξέρει κανείς αν γύρισε η Βαλέρια στην Φωκαίας 27;
Ευχαριστώ και καληνύχτα

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.366
Πόντοι
4.746
Τετοια που ειναι τα μπουρδελα και με αυτη τη καταντια ας κλεισουνε. και ανοιχτα που ειναι τι να το κανουμε?.
3η βαρδια εκανα τσαρκα στη φυλης στα περιξ εκτος Μεταξουργειο και παρακμη, με το ζορι σε τραβανε τα μπαζολια να περασεις.
θα πρεπει να εισαι και πολυ τερατολαγνος για να περασεις.
Κλειστε τα μπουρδελα παμε παρακατω. Αλλωστε οι μπαζολαγνοι νομιζω πως ευκολα μπορουν να βρουν αντιστοιχες κοπελες σε καποιο μπαρ στο δρομο.
Τα εχουμε ξαναπει αυτα.. 0σο θα υπαρχουν τριτοκοσμιοι πελατες που στην καλυτερη στην χωρα τους θα βατευαν κοτες
ή κατσικες, τοσο θα πεφτει το επιπεδο και τα μπου θα γεμιζουν με γριες- βαρεων βαρων- ή ξεπεταρουδες. (Νομος της προσφορας κ' της ζητησης). Και ειδικα στην 3η βαρδια γιατι 'αυτοι' κοιμουνται την ημερα κ βγαινουν το βραδυ. Υγ. -φημες λενε οτι oι οικοι του μεταξιου επεσαν στο δεκαρικο, για να πηγαινουν 'αυτοι' να ξεθυμενουν - και ετσι να αποφευγονται οι βιασμοι..

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.575
Πόντοι
27.261
Καλημερα καβλαντηδες.
Ανοικτα που ειδα γυρω στις 08.00, πηγαινοντας για δουλεια.

Κωνσταντινουπολεως 166 αριστερα,
Τροφωνιου 11,
Φυλης 134 υπογειο,
Φυλης 109 οροφος,
Φυλης 86 ισογειο,
Φιλιππιδου 11 ισογειο,
Φυλης 59 ισογειο,
Φυλης 66 αριστερα,
Φωκαιας 17 οροφος και
Φωκαιας 27 σκαλακια.

Ciusss...

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom