Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 255 άτομα (24 μέλη και 231 επισκέπτες)

billinio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2010
Κριτικές
12
Like
28
Πόντοι
601
Θα μήνουν ανοιχτά τα μαγαζιά με την απαγόρευση μετα τις 12.30 ?

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Προ ωρών 4 τυχαία μπουρδέλα...

Κωνσταντινουπόλεως 166 γωνιακό - Μαριάννα ξανθιά χονδρή με μεγάλα βυζόμπαλα και ελ.στοματικό.
Κάποιος έψαχνε να βρει καραμέλες που παλιά κοσμούσαν το μεγάλο τραπέζι του σαλονιού. :2funny:

Κωνσταντινουπόλεως 166 υπόγειο - Άννα γνωστή μελαχρινή φόλα με φουλ πρόγραμμα. :jerking:

Βέργας 2 - Τάνια τσουπωτή ξανθιά με ελ.στοματικό. Από όλα τα μπουρδέλα που μπήκα σήμερα
η μόνη που βγήκε από δωμάτιο. :confused:

Διδυμου 27 - Αλιόνα γνωστή λεπτή ξανθιά τζιλφοκατασκευή με καταπληκτικό πρόγραμμα.
Ανακοινώθηκε μόνο ελ.στοματικό. Μέσα σε περνάει πριονοκορδέλα. :thumbsup:

:rockon:

kopsos

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Κριτικές
20
Like
2.083
Πόντοι
1.191
Καλησπέρα σε όλους, tnt60 να είσαι καλά για την ενημέρωση η Μαριάννα στο 166 γωνιακό ήταν χάλια? Επίσης στην πρωινή βάρδια στο 166 (Α ή Β) είναι η Σόνια (δυστυχώς δεν υπάρχει κριτική απο το 2015). Ευχαριστώ..

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Έχω αναφέρει παραπάνω τύπε... Καμιά δεκαριά ονόματα που για 20άρικο είναι ταμάμ. Είπαμε φτάνει η γκρίνια με αυτό το θέμα!
Είναι ζήτημα αν υπάρχουν ακόμα στην Αθήνα στα μπουρδέλα του 20ρικου περισσότερες από 5 πουτάνες που να αξίζουν από εμφάνιση και υπηρεσίες τα χρήματά μας.

Τα μπάζα είναι μόνο για τους οικοδόμους!
Οι περισσότερες που ανέφερες παραπάνω είτε έχουν μέτρια εμφάνιση, είτε προσφέρουν μέτριες υπηρεσίες, είτε έχουν ήδη εγκαταλείψει τα μπουρδέλα όπως η Αρίνα!

fatasstits

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2020
Like
503
Πόντοι
81
Προ ωρών 4 τυχαία μπουρδέλα...

Κωνσταντινουπόλεως 166 γωνιακό - Μαριάννα ξανθιά χονδρή με μεγάλα βυζόμπαλα και ελ.στοματικό.
Κάποιος έψαχνε να βρει καραμέλες που παλιά κοσμούσαν το μεγάλο τραπέζι του σαλονιού. :2funny:

Συναγωνιστή όταν λες μεγαλα βυζόμπαλα εννοείς 5αρια φάση?

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.672
Πόντοι
6.495
Έχω αναφέρει παραπάνω τύπε... Καμιά δεκαριά ονόματα που για 20άρικο είναι ταμάμ. Είπαμε φτάνει η γκρίνια με αυτό το θέμα!
Είναι ζήτημα αν υπάρχουν ακόμα στην Αθήνα στα μπουρδέλα του 20ρικου περισσότερες από 5 πουτάνες που να αξίζουν από εμφάνιση και υπηρεσίες τα χρήματά μας.

Τα μπάζα είναι μόνο για τους οικοδόμους!
Οι περισσότερες που ανέφερες παραπάνω είτε έχουν μέτρια εμφάνιση, είτε προσφέρουν μέτριες υπηρεσίες, είτε έχουν ήδη εγκαταλείψει τα μπουρδέλα όπως η Αρίνα!

Η Αρίνα εγκατέλειψε τελικά ?
Νόμιζε ότι έπαιζε ακόμα απόγευμα..

Jean Batist

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2020
Κριτικές
4
Like
59
Πόντοι
0
Φωκαίας 27 γύρισε η Αθήνα ?σύντροφοι τα φώτα σας

Sevasmiotatos13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2017
Like
297
Πόντοι
21
Είστε για γέλια και για κλάματα κάποιοι. Αδυνατείτε να καταλάβετε ότι στα πλαίσια της ενημέρωσης σαφώς και θα καταγράψεις πως έχει η κατάσταση. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ, άλλος πετάει ξερά ονόματα, άλλος είναι πιο αφηγηματικός, άλλος κάτι άλλο και πάει λέγοντας.

Όταν λέγαμε πέρυσι το Φλεβάρη πχ. ότι έχει χαλάσει πολύ, δεν φανταζόμασταν ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι κάθε μήνα και χειρότερα. Ο άλλος μπερδεύει την κλαψομουνίαση με τη διαπίστωση. Τον πούτσο κλαίγανε με λίγα λόγια. Η πλάκα είναι ότι εκεί αρχές καλοκαιριού που ξαναάνοιξαν, μέσα Ιούνη ήταν καλύτερα από τώρα, γνώμη μου.

Και στην τελική, κάντε καλύτερη ενημέρωση ρε μάγκες. Μην είστε κομπλεξικοί και κριτές των πάντων. Έναν σπιρτούλη θέλετε να σας ισιώσει μου φαίνεται.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εκτος απο ανιδεος κλαψομουνης εισαι και βλαξ και μαλλον δεν παρακολουθεις απο οσο φαινεται.
ΠΟΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ????
ελα keep on :jerking: ΚΑΙ εσυ.

Κοίτα, όντως η κατάσταση έχει χαλάσει κατά πολύ, τα 3/4 του ρόστερ είναι για να μας πληρώνουν να τις πηδήξουμε και από το υπόλοιπο 1/4 η πλειοψηφία δεν κάνει για τη δουλειά [βλέπε λίζα (time)]. Δεν έχει όμως λογική το να πεις «φτιάξε τη πεντάδα σου και άσε τη κλάψα» όταν το pool από το οποίο καλείς το κόσμο να επιλέξει στανταράκια είναι όπως προανέφερα σχεδόν εξολοκλήρου για κλάματα. Μάλιστα συνυπολογίζεις στο σκεπτικό σου και το ότι ενδέχεται να επωφεληθεί κανείς από τη "xy" τάνα αν την επισκέπτεται συχνά. Μ’ άλλα λόγια θα συνάψω εμμέσως σχέση με τη τάνα μπας και εδεήσει να μου κάνει ένα αξιοπρεπές κρεβάτι κι όχι ξεπέτα όπως στους υπόλοιπους. Θέλω να πω εντέλει, πως είναι λογικές οι διαμαρτυρίες, δεν υπάρχει λόγος να τις μειώνεις μόνο και μόνο επειδή κατάφερες (-δεν λέω- μετά από ψάξιμο, χρόνο και πολύ χρήμα) να βολευτείς με 4-5 μουνιά. Φιλικά πάντα!

Gatekeeper

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2015
Like
1.780
Πόντοι
216
Εδώ οι καλές παραλαβές :P

Συνημμένα

• Screenshot_20201025-140523.png
    Screenshot_20201025-140523.png
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 27

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.579
Πόντοι
27.261
Είστε για γέλια και για κλάματα κάποιοι. Αδυνατείτε να καταλάβετε ότι στα πλαίσια της ενημέρωσης σαφώς και θα καταγράψεις πως έχει η κατάσταση. Ο καθένας έχει το δικό του στυλ, άλλος πετάει ξερά ονόματα, άλλος είναι πιο αφηγηματικός, άλλος κάτι άλλο και πάει λέγοντας.

Όταν λέγαμε πέρυσι το Φλεβάρη πχ. ότι έχει χαλάσει πολύ, δεν φανταζόμασταν ότι μέσα στους επόμενους μήνες θα είναι κάθε μήνα και χειρότερα. Ο άλλος μπερδεύει την κλαψομουνίαση με τη διαπίστωση. Τον πούτσο κλαίγανε με λίγα λόγια. Η πλάκα είναι ότι εκεί αρχές καλοκαιριού που ξαναάνοιξαν, μέσα Ιούνη ήταν καλύτερα από τώρα, γνώμη μου.

Και στην τελική, κάντε καλύτερη ενημέρωση ρε μάγκες. Μην είστε κομπλεξικοί και κριτές των πάντων. Έναν σπιρτούλη θέλετε να σας ισιώσει μου φαίνεται.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
εκτος απο ανιδεος κλαψομουνης εισαι και βλαξ και μαλλον δεν παρακολουθεις απο οσο φαινεται.
ΠΟΙΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ????
ελα keep on :jerking: ΚΑΙ εσυ.

Κοίτα, όντως η κατάσταση έχει χαλάσει κατά πολύ, τα 3/4 του ρόστερ είναι για να μας πληρώνουν να τις πηδήξουμε και από το υπόλοιπο 1/4 η πλειοψηφία δεν κάνει για τη δουλειά [βλέπε λίζα (time)]. Δεν έχει όμως λογική το να πεις «φτιάξε τη πεντάδα σου και άσε τη κλάψα» όταν το pool από το οποίο καλείς το κόσμο να επιλέξει στανταράκια είναι όπως προανέφερα σχεδόν εξολοκλήρου για κλάματα. Μάλιστα συνυπολογίζεις στο σκεπτικό σου και το ότι ενδέχεται να επωφεληθεί κανείς από τη "xy" τάνα αν την επισκέπτεται συχνά. Μ’ άλλα λόγια θα συνάψω εμμέσως σχέση με τη τάνα μπας και εδεήσει να μου κάνει ένα αξιοπρεπές κρεβάτι κι όχι ξεπέτα όπως στους υπόλοιπους. Θέλω να πω εντέλει, πως είναι λογικές οι διαμαρτυρίες, δεν υπάρχει λόγος να τις μειώνεις μόνο και μόνο επειδή κατάφερες (-δεν λέω- μετά από ψάξιμο, χρόνο και πολύ χρήμα) να βολευτείς με 4-5 μουνιά. Φιλικά πάντα!

Τζαμπα σαλιο - τζαμπα μελανι.

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.128
Πόντοι
206
Μάλλον τα πάνε για κλείσιμο
Άκουσα ότι στην την εβδομάδα αν συνεχίσουν να ανεβαίνουν τα κρούσματα κατά Αυτήν την συνέχεια τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος θα κλείσουν τελείως

Tigerhead

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2020
Like
1.328
Πόντοι
216
Μολις φτασουν 2000 την ημερα τα κρουσματα ειπανε για lockdown

alafroiskiotos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2017
Like
2.128
Πόντοι
206
Γενικό lockdown το βλέπω απίθανο
Εκτός αν κλειστεί σπίτι όλη η Ευρώπη
Αλλά για τους οίκους που μας ενδιαφέρει άλλωστε βλέπω να τους κλείνουν άμεσα.

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.155
Πόντοι
506
Γαμάτε όσο περισσότερο μπορείτε

Δυστυχώς έρχεται κι άλλο lockdown

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Την καλησπερα μου κυριοι.Τετοια που ειναι τα μπουρδελα στην Αθηνα και με αυτη τη καταντια ας κλεισουνε μια ωρα αρχητερα.Ουτε σι αλεως και ανοιχτα που ειναι τι να το κανουμε?.
Χθεσινη 3η βαρδια εκανα τσαρκα στη φυλης και στα περιξ εκτος Μεταξουργειο και η παρακμη ακμαζει , με το ζορι σε τραβανε τα μπαζολια να περασεις μπας και βγαλουν κανα φραγκο.
Εφυγα δεν περασα πουθενα και εκανα πρωινη σημερα καταδρομικη στις ιδιες περιοχες οπου μονο την Σασα και Κατερινα απο φωκαιας ξεχωρισα, οσο για τις υπολοιπες θα πρεπει να εισαι και πολυ τερατολαγνος για να περασεις μαζι τους.Για τη δικη μου γνωμη μονο Σασα και Κατερινα τιποτα αλλο.Ειδη εχω παει με δαυτες παμπολες φορες αυτο το διμηνο και αρχιζω να χοντροβαριεμαι.
Κλειστε τα μπουρδελα να παμε παρακατω.Αλλωστε οι μπαζολαγνοι νομιζω πως ευκολα πολυ ευκολα θα ελεγα μπορουν να βρουν αντιστοιχες κοπελες να γαμησουν σε καποιο μπαρ στο δρομμο κτλ.

saras

Μέγας
Εγγρ.
1 Απρ 2008
Κριτικές
11
Like
134
Πόντοι
4.160
εγω νομιζω πως τα μπουρδελα δεν εχει νοημα να κλεισουν πλεον...θεωρω πως σχεδον ολες οι πουτανες εχουν περασει τον κορονοιο, με τοσους πελατες που εχουν παει, και εχουν αναπτυξει αντισωματα. αυτο τις κανει, πολυ λιγοτερο πιθανο, να μεταδωσουν τον κορονοιο.

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Το θεωρώ πολύ δύσκολο να κλείσουν πάλι κλάδοι. Αυτό γιατί μετά δεν θα αρκεστούν μόνο σε κάποιους, θα πρέπει να κλείσει μια σειρά κλάδων στη συνέχεια. Υγειονομικού ενδιαφέροντος δεν είναι μόνο οι οίκοι ανοχής, θα πρέπει να κλείσουν μαζί και άλλα. Δεν υπάρχει καμία περίπτωση να βγάλουν ανακοίνωση αποκλειστικά για τους οίκους (καδ υπηρεσίες ιερόδουλου κλπ.) μιας και κινούνται στα εκτός νόμου πλαίσια. Διαφορετικά θα τους ήταν αρκετά πιο εύκολο.

Έχουν δηλώσει αντίθετοι να προχωρήσουν σε γενικευμένα lockdowns, δεν τα σηκώνει η οικονομία ούτως ή άλλως. Θα επέλθει πανικός κλπ.

Γνώμη μου είναι ότι κλείσουν δεν κλείσουν, δεν θα αλλάξει κάτι. Αν θέλουν να λάβουν αποφασιστικά μέτρα, αυτό συνεπάγεται κλείσιμο πολλών κλάδων μαζί, κάτι που φαίνεται προς το παρόν και βάσει λεγομένων τους απίθανο.

Πιστεύαμε κάποιοι ότι αν έκλειναν θα άλλαζαν κάποια πράγματα. Τελικά άλλαξαν προς το χειρότερο όπως αποδείχτηκε. Αν κλείσουν πάλι οι οίκοι, θα μιλάμε για ταφόπλακα.

★ Tony xx ★

Μέγας
Εγγρ.
30 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
18.082
Πόντοι
3.556
Φυλης 84Α
Φολα μεγατόνων Έλενα, μετά από 6 χρόνια στο μετάξι ήρθε να κεράσει φόλες στα 20 ευρωπουλα ..

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Συναγωνιστή όταν λες μεγαλα βυζόμπαλα εννοείς 5αρια φάση?

Κλασσικό χαλαρό μαμαδίστικο "δύση-ανατολή" μεγέθους 3,5 κι υποβασταζόμενο με "άκυρο" σουτιέν χωρίς μπανέλα.

Προτείνω αυτοκόλλητο σουτιέν με τιράντες της τάξης των 5 ευρώ (ποιος ο λόγος για κάτι ακριβό; )

έτσι ώστε να περιορίσει την χαλαρότητα και να χτίσει μπούστο.

Τώρα είναι σαν στραβοχυμένος λουκουμάς. Αισθητικό λάθος που της κόβει πελατεία. :confused:

Καλό θα είναι να προσθέσει στο μενού (και) στάση κολλητή στον τοίχο για να θυμίζει στερημένη θείτσα

που ομολογουμένως ανάβει πολύ τον λαό. Επαγγελματίες σου λέει μετά! Που πας ρε Καραμήτρο;

(και απαραίτητα να χαμογελάει χωρίς να σέρνει τα πόδια)

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom