Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 105 άτομα (5 μέλη και 100 επισκέπτες)

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.343
Πόντοι
27.261
επομενος προορισμος παλι Φωκαιας στην αρχη εκει που ειχα ξαναγραψει μια κριτικη για μια κοπελα Αντονια η Αντονελα και εδω πρεπει να ζητησω συγνωμη απο τους συναγωνιστες αλλα δεν εφταιγα εγω.
Η κοπελα δεν λεγεται ουτε Αντονια ουτε Αντονελα πραγμα το οποιο η σκατοτσατσα δημιουργησε.Μας την ειχε παρουσιασει με αυτα τα ονοματα και αυτα ανεφερα εδω.
Την κοπελα την λενε Σασα απο ρωσια και επειδη μας διαβαζει εδω μεσα sorry Sasa.

στα ελεγα οτι ειχες κανει λαθος και πηγες στο φωκαιας 9 και εκει πρωϊνη πλεον ειναι η Σασα :wink:
για τα υπολοιπα αστο καλυτερα...

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σήμερα απέσπασα μια πληροφορία από κάποιον ταλαίπωρο που πιάσαμε την πάρλα στο Μεταξουργείο.
Η όμορφη Μαρία του αριστερού Κολωνού 48 δεν μπορεί να επιστρέψει ακόμα στα εδάφη μας, οπότε όποιοι την αναζητούν
να πάψουν να ελπίζουν σε κάτι σύντομο.

:sunglasses:

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.788
Πόντοι
7.195
Πέρασα προ ημερών από Μαγνησίας 1-απόγευμα ...
Ντιάνα, ακόμα...Έχει σκεβρώσει η καημενούλα..Και ακόμα αντέχει στο 20άρικο..Μπράβο της και μπράβο και στους συναγωνιστές που τη φυστικώνουν ακόμα...

Το απόλυτο σαράβαλο. Και λίγο παραπέρα το νούμερο δύο σαράβαλο.
Για να μένουν στο εικοσάρικο χρειάζεται κάτι παραπάνω από τις κωλοτρυπίδες τους.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Το απόλυτο σαράβαλο. Και λίγο παραπέρα το νούμερο δύο σαράβαλο.
Για να μένουν στο εικοσάρικο χρειάζεται κάτι παραπάνω από τις κωλοτρυπίδες τους.

Έτσι!

• Like
Αντιδράσεις: fluffy
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Σήμερα απέσπασα μια πληροφορία από κάποιον ταλαίπωρο που πιάσαμε την πάρλα στο Μεταξουργείο.
Η όμορφη Μαρία του αριστερού Κολωνού 48 δεν μπορεί να επιστρέψει ακόμα στα εδάφη μας, οπότε όποιοι την αναζητούν
να πάψουν να ελπίζουν σε κάτι σύντομο.

:sunglasses:

Η Μαρία που δεν μπόρεσε να σταθεί στο 20€ο γιατί ήταν τόσο ακατάλληλη που την έδιωξαν με τις κλοτσιες πρώτα από Φυλής 109 ισόγειο και μετά από Διδυμου 27 καλά εκεί έσπασε ρεκόρ ούτε δύο μέρες δεν έκατσε καθώς δεν έχει μαλακίες το μαγαζί είχε κάποια στάνταρ πού η Μαρία δεν γινόταν να δουλέψει καθώς ήταν ξεπετα και κανένας ιδιοκτήτης μαγαζιού δεν γουστάρει να έχει αγανακτισμένους πελάτες που ζητάνε πίσω τα 20€πουλα έτσι το Μεταξουργείο ήταν μονόδρομος για την Μαρία εκεί μπορεί πολύ άνετα να κερνάει φολες.
Άχρηστη κοπέλα που είτε γυρίσει είτε όχι το ίδιο πράγμα είναι

Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Ακούστε εδω μια ιστορία μου. Πήγα μια απο τις προηγούμενες μέρες στο βεργας 6 μήπως βρω την βαρβαρα που δίνει κωλο (το είχα διαβάσει σε κάτι προηγούμενα ποστ) εγώ είμαι ελληνας (και απι τους 2 γονείς) απλά τυχαίνει να μαυρίζω υπερβολικά εύκολα. Το καλοκαίρι λογο δουλειάς μαύρισμα υπερβολικά πολυ και τώρα σιγά σιγά ξεμαυριζω. Και που λέτε πήγα στο μπουρδελο και μου λέει η τσατσα "only greek" και της λέω ελληνας ειμαι. Μου λέει "την βαρβαρα την ξέρεις?" Και απαντάω πως οχι αλλα εχω ακούσει διάφορα και θέλω να περάσω μαζί της. Η απάντηση ηταν "τοτε οχι είμαστε κλειστά". Μου φάνηκε αρκετά παράξενο για μπουρδέλο εκείνης της περιοχής

Εγγρ.
6 Σεπ 2020
Κριτικές
1
Like
56
Πόντοι
0
Και 2 ερωτήσεις ακόμη. Ξέρετε κάνα μπουρδέλο ή εστω φθηνο κορίτσι απο δυτικά προάστια? (Περιστέρι,ιλιον, Πετρούπολη, Καματερό). Και σε ποια μπουρδελα υπάρχουν μαυρες να παω μια βόλτα? Ευχαριστώ πολυ για τον χρόνο σας

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Τώρα Ιάσονος 20Β σκάλες νέα παρουσία ξανθιά μικρή σχετικά σε ηλικία με πάρα πολύ καλό σώμα και τατού. :glasses: Καλημέρεες!

kostasfrg

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2020
Κριτικές
7
Like
601
Πόντοι
21
Τώρα Ιάσονος 20Β σκάλες νέα παρουσία ξανθιά μικρή σχετικά σε ηλικία με πάρα πολύ καλό σώμα και τατού. :glasses: Καλημέρεες!

Bonecrusher

Σπουδαίος
Εγγρ.
2 Οκτ 2017
Κριτικές
35
Like
3.742
Πόντοι
2.836
Καταδρομική χθες Κυριακή μεσημέρι στο Μεταξουργείο, στο Ιάσονος 44β (σκαλιά), με τη Σοφία. Παρά τα συνεχόμενα δωμάτια, το διακριτικό χτύπημα της πόρτας από την τσάτσα στα 8' - 9', έδειξε υπομονή στην πίπα μέχρι να τη χύσω στο στόμα της. Τίμια...

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Γεια χαρα φιλοι καλο απογευμα να εχουμε απο αυριο μια ομορφη βδομαδα με καλες δουλειες και πολλα χρηματα.
Η κριτικη μου ειναι απο σημερινη πρωινη βολτα που εκανα στα σοκακια της πρωτευουσας του μπαγκλαντεσιανο ινδιο αλβανο πακιστανο αφγανο χωρας.
Πηξαινα καρφι για να γνωρισω την Ανιτα στη γωνια φωκαιας και αχαρνων.Μπαινω μεσα και εμφανιζεται το κοριτσι με καλσον καλτσες αυτα που με καυλωνουν πολυ.
Δυστηχως το μονο που με εφτυιαχνε ηταν οι καλτσες της αλλα δεν φτανει μονο αυτο.Απο προσωπο αστο με χαλαγε και σκεφτομουνα να μπω να μη μπω ντεμι κατασταση.Λεω ας παω εκει που ξερω στα σιγουρα να περασω καλα.Ετσι και εκανα, επομενος προορισμος παλι Φωκαιας στην αρχη εκει που ειχα ξαναγραψει μια κριτικη για μια κοπελα Αντονια η Αντονελα και εδω πρεπει να ζητησω συγνωμη απο τους συναγωνιστες αλλα δεν εφταιγα εγω.
Η κοπελα δεν λεγεται ουτε Αντονια ουτε Αντονελα πραγμα το οποιο η σκατοτσατσα δημιουργησε.Μας την ειχε παρουσιασει με αυτα τα ονοματα και αυτα ανεφερα εδω.
Εχω ειδη περιγραψει σε παλαιοτερη κριτικη την κοπελα και αλλη μια φορα περασα πολυ ομορφα μαζι της.Τουμπανο το κοριτσι στα παντα μπραβο της.
Αυτο που θελω να σχολιασω και που θα εκνευρισω ορισμενους αλλα στα αρχιδιαμου κιολας ειναι το εξης.
Μετα τον αγωνα με την κοπελα συνηδητοποιησε οτι σε μια βιτρινα που ειχε το δωματιο ελειπε ενας ΔΟΝΗΤΗΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΞεραθηκα στα γελια.
Την ρωταω μα καλα τι δουλεια εχουν εδω οι δονητες?Προκειτε κανενας γαμιας να αγορασει κανα δονητη?
Η Σασα οπως μου ειπε στην πενταλεπτη κουβεντα που ειχαμε οτι υπαρχουν πολοι που ερχονται και θελουν το δονητη στον κωλο τους για να καυλωσουν και μου λεει πως αυτο ειναι το αυταρχικο.
Καλα εμεινα καγκελο.Μα καλα εχουν μπροστα τους τετοιο μουναρο που δεν της λειπει τιποτα και μονο καυλα που την βλεπεις, εχουν αναγκη το δονητη στον κωλο τους?
Ειπαμε πολλα μου ειπε επισης αρκετα αλλα δεν θελω να γραψω οτι μου ειπε δεν θα ηταν σωστο να γραψω οτι μου εκμυστηρευτηκε.
Πρωτη φορα κανω τετοια κουβεντα με εκδιδομενη και ακουω για τετοιες ανωμαλιες γιατι περι ανωμαλιας προκειτε διαφορετικα ειναι πουστηδες και γουσταρουν πισωγλεντια.Δεν ξερω πως το χαρακτηριζετε εσεις αυτο αλλα για εμενα ειναι ανωμαλια του κερατα.Το να πηγαινεις σε μια κοπελα σαν τα κρυα τα νερα και να ζητας να σου χωσει στον κωλο δονητη παρα να την γαμησεις ενταξει μη τρελαθουμε κιολας.

Καλά ρε τύπε χθες γεννήθηκες;
Δε το ξέρεις ότι οι πιο πολλοί γιαυτό πάνε;
Γιαυτό οι πουτάνες κάνουν σαν τρελλές όταν δουν πελάτη που γαμάει.
Δεν το χεις παρατήσει ότι παρατάνε όλους μόλις μπει ο γαμιάς σαλόνι και τρέχουν πάνω του και κουνιούνται;
Είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα.

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γεια χαρα φιλοι καλο απογευμα να εχουμε απο αυριο μια ομορφη βδομαδα με καλες δουλειες και πολλα χρηματα.
Η κριτικη μου ειναι απο σημερινη πρωινη βολτα που εκανα στα σοκακια της πρωτευουσας του μπαγκλαντεσιανο ινδιο αλβανο πακιστανο αφγανο χωρας.
Πηξαινα καρφι για να γνωρισω την Ανιτα στη γωνια φωκαιας και αχαρνων.Μπαινω μεσα και εμφανιζεται το κοριτσι με καλσον καλτσες αυτα που με καυλωνουν πολυ.
Δυστηχως το μονο που με εφτυιαχνε ηταν οι καλτσες της αλλα δεν φτανει μονο αυτο.Απο προσωπο αστο με χαλαγε και σκεφτομουνα να μπω να μη μπω ντεμι κατασταση.Λεω ας παω εκει που ξερω στα σιγουρα να περασω καλα.Ετσι και εκανα, επομενος προορισμος παλι Φωκαιας στην αρχη εκει που ειχα ξαναγραψει μια κριτικη για μια κοπελα Αντονια η Αντονελα και εδω πρεπει να ζητησω συγνωμη απο τους συναγωνιστες αλλα δεν εφταιγα εγω.
Εχω ειδη περιγραψει σε παλαιοτερη κριτικη την κοπελα και αλλη μια φορα περασα πολυ ομορφα μαζι της.Τουμπανο το κοριτσι στα παντα μπραβο της.
Αυτο που θελω να σχολιασω και που θα εκνευρισω ορισμενους αλλα στα αρχιδιαμου κιολας ειναι το εξης.
Μετα τον αγωνα με την κοπελα συνηδητοποιησε οτι σε μια βιτρινα που ειχε το δωματιο ελειπε ενας ΔΟΝΗΤΗΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΞεραθηκα στα γελια.
Την ρωταω μα καλα τι δουλεια εχουν εδω οι δονητες?Προκειτε κανενας γαμιας να αγορασει κανα δονητη?
Η Σασα οπως μου ειπε στην πενταλεπτη κουβεντα που ειχαμε οτι υπαρχουν πολοι που ερχονται και θελουν το δονητη στον κωλο τους για να καυλωσουν και μου λεει πως αυτο ειναι το αυταρχικο.
Καλα εμεινα καγκελο.Μα καλα εχουν μπροστα τους τετοιο μουναρο που δεν της λειπει τιποτα και μονο καυλα που την βλεπεις, εχουν αναγκη το δονητη στον κωλο τους?
Ειπαμε πολλα μου ειπε επισης αρκετα αλλα δεν θελω να γραψω οτι μου ειπε δεν θα ηταν σωστο να γραψω οτι μου εκμυστηρευτηκε.
Πρωτη φορα κανω τετοια κουβεντα με εκδιδομενη και ακουω για τετοιες ανωμαλιες γιατι περι ανωμαλιας προκειτε διαφορετικα ειναι πουστηδες και γουσταρουν πισωγλεντια.Δεν ξερω πως το χαρακτηριζετε εσεις αυτο αλλα για εμενα ειναι ανωμαλια του κερατα.Το να πηγαινεις σε μια κοπελα σαν τα κρυα τα νερα και να ζητας να σου χωσει στον κωλο δονητη παρα να την γαμησεις ενταξει μη τρελαθουμε κιολας.

Δεν το χεις παρατήσει ότι παρατάνε όλους μόλις μπει ο γαμιάς σαλόνι και τρέχουν πάνω του και κουνιούνται;

Οχι δεν το ηξερα, βασικα δεν το ειχα συνηδητοποιησει.Θεωρουσα και ακομα το πιστευω οτι στα μπουρδελα παμε για να γαμησουμε και οχι για να μας γαμησουνε.Υπαρχει ανωμαλια καργα το γνωριζω απλα οταν μια εκδιδοιμενη μου τα λεει η ιδια μου ερχεται καπως.΄Τι ξεπεσμος της ανθρωπινης φυσης ειναι αυτη που βιωνει η κοινωνια σημερα αλλα εδω και πολλα χρονια.
Αντρες πουστηδες με gay party και gay συλαλητηρια αλλοι ξερογλυφονται οταν βλεπουν μικρα αγορακια οτι ναναι οτι ναναι.Οταν ομως τους ξεφωνιζουμε γινομαστε κακοι και κομπλεξικοι.
Βρε ουστττττττττττττττττ

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Χθεσινοβραδυνή μεταμεσονύχτια τσάρκα στο Μεταξουργείο ύστερα από μήνες!
ΔΕΝ θα σχολιάσω την απόλυτη "παρακμή" της περιοχής, ανώφελο!
Μπήκα σε όλους τους οίκους που ήταν ανοιχτοί εκείνη την ώρα.. τίποτα το αξιόλογο που θα μ'έκανε να βγάλω χρήματα από την τσέπη.
Όσον αφορά την Μπιάνκα που την έχουν "θεοποιήσει" κάποιοι εδώ μέσα και έφαγα κοντά μια ώρα αναμονή ώστε να την δω λόγω συνεχόμενων δωματίων, τίποτα το ιδιαίτερο δίχως υπερβολές και φανφάρες, φάτσα αδιάφορη για τα δικά μου γούστα πάντα, μέτριο σωματάκι με καλοσχηματισμένα οπίσθια.
*Απλά σε σύγκριση με τις υπόλοιπες είναι σαν την μύγα μες στο γάλα τέτοιες ώρες, μονάχα έτσι μπορώ να το δεχθώ σε κάποιο βαθμό.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Νικολέτα την λένε με (μόνο) απλό πρόγραμμα. Καλή.

:hi:

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506

Σιγά μην τις νοιάζει αυτό. :2funny: Απλώς η κάθε φυσιολογική γυναίκα (ακόμα κι αυτές) ξερνάει στην σκέψη ότι θα γαμήσει άνδρα με δονητή.
Απεναντίας καμία φυσιολογική γυναίκα δεν λέει όχι σε sex toy αν είναι να το χαρεί (σπανίως κι αυτές).

:thumbsup:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.343
Πόντοι
27.261

Σιγά μην τις νοιάζει αυτό. :2funny: Απλώς η κάθε φυσιολογική γυναίκα (ακόμα κι αυτές) ξερνάει στην σκέψη ότι θα γαμήσει άνδρα με δονητή.
Απεναντίας καμία φυσιολογική γυναίκα δεν λέει όχι σε sex toy αν είναι να το χαρεί (σπανίως κι αυτές).

:thumbsup:

Χωρις να ειμαι γνωστης επι του θεματος, το να γαμανε οι πουτανες τους μερακληδες, ειναι πιο easy money για αυτες.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Η Μαρία που δεν μπόρεσε να σταθεί στο 20€ο γιατί ήταν τόσο ακατάλληλη που την έδιωξαν με τις κλοτσιες πρώτα από Φυλής 109 ισόγειο και μετά από Διδυμου 27 καλά εκεί έσπασε ρεκόρ ούτε δύο μέρες δεν έκατσε καθώς δεν έχει μαλακίες το μαγαζί είχε κάποια στάνταρ πού η Μαρία δεν γινόταν να δουλέψει καθώς ήταν ξεπετα και κανένας ιδιοκτήτης μαγαζιού δεν γουστάρει να έχει αγανακτισμένους πελάτες που ζητάνε πίσω τα 20€πουλα έτσι το Μεταξουργείο ήταν μονόδρομος για την Μαρία εκεί μπορεί πολύ άνετα να κερνάει φολες.
Άχρηστη κοπέλα που είτε γυρίσει είτε όχι το ίδιο πράγμα είναι

Εννοείς ότι η ξυνισμένη φάτσα της, το σύρσιμο στο σαλόνι (της πλάκας) κι οι άτεχνες κινήσεις της
αποτέλεσαν τροχοπέδη στην καριέρα της;

αυτό εννοείς; :2funny:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Χωρις να ειμαι γνωστης επι του θεματος, το να γαμανε οι πουτανες τους μερακληδες, ειναι πιο easy money για αυτες.

Τιτανοτεράστιος μύστης που ξέρει πολλά μου έχει εκμυστηρευτεί ότι οι μερακλήδες προτιμούν ώρες ευχαρίστησης το τελείωμα της βάρδιας
όπου οι τύπισσες έχουν γκαζώσει μυαλά από τις διαρκείς εναλλαγές με πελάτες και αποδίδουν καλύτερα στο αυταρχικό.
Δεν ξέρω αν ισχύει αλλά για να το λέει...
Το easy money δεν νομίζω να ισχύει κι αν μάλιστα ρωτήσεις γνωστές, σου λένε το αντίθετο.
Και μάλιστα κάνουν και γαμάτα σχόλια. :2funny: Κατά τα άλλα ας μην πουν και ρατσιστές οι φίλοι που τον παίρνουν.
Απλά δεν συμφωνούμε σε όλα.

:hi:

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Εμένα μου χει πει πουτάνα για τύπο που κάνει το σκύλο.
Τον δένει με λουρί, τον βγάζει βόλτα στο σαλόνι και γλύφει και παπούτσια. :2funny:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom