Γεια χαρα φιλοι καλο απογευμα να εχουμε απο αυριο μια ομορφη βδομαδα με καλες δουλειες και πολλα χρηματα.
Η κριτικη μου ειναι απο σημερινη πρωινη βολτα που εκανα στα σοκακια της πρωτευουσας του μπαγκλαντεσιανο ινδιο αλβανο πακιστανο αφγανο χωρας.
Πηξαινα καρφι για να γνωρισω την Ανιτα στη γωνια φωκαιας και αχαρνων.Μπαινω μεσα και εμφανιζεται το κοριτσι με καλσον καλτσες αυτα που με καυλωνουν πολυ.
Δυστηχως το μονο που με εφτυιαχνε ηταν οι καλτσες της αλλα δεν φτανει μονο αυτο.Απο προσωπο αστο με χαλαγε και σκεφτομουνα να μπω να μη μπω ντεμι κατασταση.Λεω ας παω εκει που ξερω στα σιγουρα να περασω καλα.Ετσι και εκανα, επομενος προορισμος παλι Φωκαιας στην αρχη εκει που ειχα ξαναγραψει μια κριτικη για μια κοπελα Αντονια η Αντονελα και εδω πρεπει να ζητησω συγνωμη απο τους συναγωνιστες αλλα δεν εφταιγα εγω.
Η κοπελα δεν λεγεται ουτε Αντονια ουτε Αντονελα πραγμα το οποιο η σκατοτσατσα δημιουργησε.Μας την ειχε παρουσιασει με αυτα τα ονοματα και αυτα ανεφερα εδω.
Την κοπελα την λενε Σασα απο ρωσια και επειδη μας διαβαζει εδω μεσα sorry Sasa.
Εχω ειδη περιγραψει σε παλαιοτερη κριτικη την κοπελα και αλλη μια φορα περασα πολυ ομορφα μαζι της.Τουμπανο το κοριτσι στα παντα μπραβο της.
Αυτο που θελω να σχολιασω και που θα εκνευρισω ορισμενους αλλα στα αρχιδιαμου κιολας ειναι το εξης.
Μετα τον αγωνα με την κοπελα συνηδητοποιησε οτι σε μια βιτρινα που ειχε το δωματιο ελειπε ενας ΔΟΝΗΤΗΣ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΞεραθηκα στα γελια.
Την ρωταω μα καλα τι δουλεια εχουν εδω οι δονητες?Προκειτε κανενας γαμιας να αγορασει κανα δονητη?
Η Σασα οπως μου ειπε στην πενταλεπτη κουβεντα που ειχαμε οτι υπαρχουν πολοι που ερχονται και θελουν το δονητη στον κωλο τους για να καυλωσουν και μου λεει πως αυτο ειναι το αυταρχικο.
Καλα εμεινα καγκελο.Μα καλα εχουν μπροστα τους τετοιο μουναρο που δεν της λειπει τιποτα και μονο καυλα που την βλεπεις, εχουν αναγκη το δονητη στον κωλο τους?
Ειπαμε πολλα μου ειπε επισης αρκετα αλλα δεν θελω να γραψω οτι μου ειπε δεν θα ηταν σωστο να γραψω οτι μου εκμυστηρευτηκε.
Πρωτη φορα κανω τετοια κουβεντα με εκδιδομενη και ακουω για τετοιες ανωμαλιες γιατι περι ανωμαλιας προκειτε διαφορετικα ειναι πουστηδες και γουσταρουν πισωγλεντια.Δεν ξερω πως το χαρακτηριζετε εσεις αυτο αλλα για εμενα ειναι ανωμαλια του κερατα.Το να πηγαινεις σε μια κοπελα σαν τα κρυα τα νερα και να ζητας να σου χωσει στον κωλο δονητη παρα να την γαμησεις ενταξει μη τρελαθουμε κιολας.
Καλά ρε τύπε χθες γεννήθηκες;
Δε το ξέρεις ότι οι πιο πολλοί γιαυτό πάνε;
Γιαυτό οι πουτάνες κάνουν σαν τρελλές όταν δουν πελάτη που γαμάει.
Δεν το χεις παρατήσει ότι παρατάνε όλους μόλις μπει ο γαμιάς σαλόνι και τρέχουν πάνω του και κουνιούνται;
Είμαστε μετρημένοι στα δάχτυλα.