ματακιας(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Μαΐ 2007
- Like
- 79
- Πόντοι
- 1
Το χαρτί αφορούσε τους οίκους ανοχής δεν ξέρω για κάτι άλλο.
Τα μουνόπανα της κυβέρνησης πάλι τα δικά τους ξεκίνησαν!
Αντί να μαζέψουν την Σάρα και την Μάρα που σουλατσάρει δίχως κανένα περιορισμό στο κέντρο της Αθήνας και διασπείρει τον ιό.. σκοπεύει να "ξανά" κλείσει τους οίκους ανοχής λες και είναι η κύρια πηγή μετάδοσης!
Μαγκες οι μάχιμοι, γαμηστε όσο προλαβετε,παρτε τηλ και ξεκινήστε γιατί είδα το χαρτί του υπουργου υπογεγραμμένο για το κλείσιμο των μαγαζιών απο 4 Οκτώβρη έως τέλη του μηνα.
Μαγκες οι μάχιμοι, γαμηστε όσο προλαβετε,παρτε τηλ και ξεκινήστε γιατί είδα το χαρτί του υπουργου υπογεγραμμένο για το κλείσιμο των μαγαζιών απο 4 Οκτώβρη έως τέλη του μηνα.
Στη διδυμου, Στο 18 πανω η ΑΛΙΟΝΑ (δεινοσαυρος), με την οποια εκλεισα σεπτεμβριανο deal. Της ειπα οτι μετα το καλοκαιρι θα κλεισουν παλι και δεν το πιστευε. Το deal λοιπον που παιχθηκε ειναι οτι αν κλεισουν θα μπω τζαμπα και αν δεν κλεισουν θα πληρωσω διπλο να τη γαμησω. Ποιος, εγω με αλιονα... Βζιιιιννν. Πολυ γελιο. Το κλεισαμε ομως και δωσαμε και χερια (στα @@ σας ξερω... Και στα δικα μου ομως περισσοτερο),
η Κωνσταντινα ποια ειναι η αδερφη της Φρειδερικης ;Σε αυτό εχεις δίκιο, ο κάθενας θα μπορούσε να το γράψει, με την διαφορά ομως ότι είδα την ίδια την προεδρο την Κωνσταντίνα να το λέει, για αυτό και το έγραψα.