Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 270 άτομα (33 μέλη και 237 επισκέπτες)

Hotfeett

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2018
Like
18
Πόντοι
0
Καλησπερα συναγωνιστές. Καμιά βοήθεια για καμιά κοπέλα για ποδολαγνεια στη Φυλής με όμορφα ποδια. Ευχαριστώ

Mystic Mac

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2019
Like
62
Πόντοι
0
την ειχα δει πριν λιγες μερες στο φωκαιας 13 δεξια ,απογευματινη βαρδια

Είχα διαβάσει ότι βρίσκεται στον εν λόγω οίκο, αλλά 2 φορές που πέρασα την προηγούμενη εβδομαδα ήτανε κλειστός...

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Φιλαράκι ξύνεις πληγές,δυστυχώς η Ραμόνα είναι ακόμη στη πατρίδα της.Πιστεύω και πάντα μιλάω από προσωπικής άποψης ότι η κοπέλα είναι μακράν η καλύτερη.
Αυτή μαζί με τη Βαλέρια στο δίπλα μαγαζί (10 χρόνια πριν) είναι με διαφορά οι καλύτερες που έχω πάει, πάντα από άποψη μεταξύ μας χημείας, πάντα σε διαρκεια, χωρίς να έχουμε θέμα χρόνου κλπ κλπ

Βοργιας

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2015
Κριτικές
4
Like
1.898
Πόντοι
206
Καλησπερα συναγωνιστές. Καμιά βοήθεια για καμιά κοπέλα για ποδολαγνεια στη Φυλής με όμορφα ποδια. Ευχαριστώ

Δεν ειμαι σιγουρος φιλε, νομιζω οτι δεχεται μαλλον η φολα η Τζωρτζια στο Διδυμου 7.

darkdemon83

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2017
Κριτικές
4
Like
360
Πόντοι
20

κανε μια βολτα στα φυλης φωκαιας διδυμου κι οποια σ αρεσει φορτσα!
καλο θα ειναι ομως να το πεις απο την αρχη τι θελεις οι 9 στις 10 θα σου πουν ναι αλλα λιγες το κατεχουν το αθλημα

oti na nai

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Φεβ 2010
Κριτικές
29
Like
1.821
Πόντοι
3.177
Αυτή μαζί με τη Βαλέρια στο δίπλα μαγαζί (10 χρόνια πριν) είναι με διαφορά οι καλύτερες που έχω πάει, πάντα από άποψη μεταξύ μας χημείας, πάντα σε διαρκεια, χωρίς να έχουμε θέμα χρόνου κλπ κλπ
Η Ραμόνα καθόταν στο δωμάτιο πάνω από δέκα λεπτάχωρίς να νοιάζεται εάν τις χτυπάει τη πόρτα η υπηρεσία.

kosmas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
28
Πόντοι
10
Μακάρι να  γυρίσει η Ραμόνα θυμάμαι μου έκανε τσιμπουκι και παράλληλα εχυνε

kosmas

Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2008
Κριτικές
11
Like
28
Πόντοι
10
Αν κάποιος γνωρίζει για το πότε
Θα γυρίσει ή όταν γυρίσει και
Δεν το πάρω χαμπάρι ας στείλε
Ένα pm

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736
Μεταξουργείο τώρα λίγος κόσμος, στο Κολωνού 27 μια λατινα μπόμπα στα 15 αλλά αυτές ούτε το βυζι δενσε αφήνουν να πιάσεις, πήγα για Στελλα/Αμιρα αλλά ήταν κλειστό, στο Ιάσωνος 46 μια μαύρη όμορφη αλλά αν οι λατινες είναι μια φορά ξεπετες αυτές είναι 10,τελικα πήγα με το Μαράκι στο Κολωνού 48 νέο που με ξέρει και την ξέρω, μια χαρά συνέδρια χωρίς εκπλήξεις.
Στο τέλος της μίνι τσάρκα πήγα να δω την Λίζα στο Φώκαιας 24 που γράφετε ότι κάνει καλό τσιμπουκι, την είδα και ξενέρωσα, πολύ άσχημη για 20 ευρώ όσο καλή και αν είναι μέσα.

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

8/2/1981

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2018
Κριτικές
3
Like
4.802
Πόντοι
736

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Στο 109 οροφος, 2 κοπελες, η ΑΝΝΑ και η ΒΙΚΤΩΡΙΑ, ενα ασχημουλικο και ατσουμπαλο  γιουβαρλακι

Επισκέφθηκα τις προάλλες τον οίκο. Είχα περάσει πριν από μήνες με τη Βικτώρια. Δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτή όταν την ξαναείδα! Σοβαρά. Πήρε καμιά 10αριά κιλά μέσα στην καραντίνα σίγουρα. Δεν είχε καν κοιλιά όταν την πήρα! Είναι και μικροσκοπική, χάνει σε φάτσα, πήρε και τα κιλά και ήρθε κι έδεσε. Δεν την ξανατίμησα.
    Ωστόσο μια και την ανέφερε ο papaphilips, θυμάμαι που σηκώνομαι να φύγω τότε πριν μήνες, και αφού είχε καλησπερίσει κι έφευγε, βλέπω ένα σωματάκι και ένα κωλαράκι 20χρονης... Ενώ αυτή είναι καμιά 35αριά σίγουρα. Κι έτσι μπήκα. Στον αγώνα πραγματικά μου δόθηκε. Αλλά εμένα με χαλάει αν η κοπέλα είναι PSE. GFEάκιας γάρ...
:hi:

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γεια χαρά νυχτερινή περιστροφή πρίν λίγη ώρα στην τρέχουσα βάρδια έτσι πέρασα από τα παρακάτω μαγαζιά:

Κολωνού 27 ισόγειο Σάντρα μια πολύ καλή νεαρή όμορφη κοπέλα με ωραίο σώμα ξανθιά μαλλιά στα15€πουλα
Κολωνού 32 υπόγειο Πάμελα επίσης πολύ αξιόλογη εμφανισιακά κοπέλα με κάστανο μαλλί ωραίο σώμα στα15€πουλα
Κολωνού 27 υπόγειο ένα μελαχρινό κοντοπουτανο ωραίο κορίτσι επίσης λατινοαμερικάνα όπως και οι προαναφερθείσες
Κολωνού 48 νέο Μαρία η γνωστή πού δουλεύει και απόγευμα
Ιάσονος 39 πολυχώρος στο υπόγειο δεξιά όπως μπαίνουμε εδώ έγινε ένα πολύ αστείο σκηνικό ένας νεαρός Αφγανός είχε αναλάβει από μόνος του χρέη Τσάτσου και άρχισε να μου λέει πόσο καλή είναι η κοπέλα η τσατσά μιλαγε στο τηλέφωνο εμφανίστηκε λίγο αργότερα μου έκανε εντύπωση η όρεξη για κουβέντα πού είχε ο νεαρός Αφγανός άρχισε να μου λέει για την ιστορία της ζωής του για την Μόρια γενικά δεν μου φάνηκε για ταλαιπωρημένος πρόσφυγας ήταν ντυμένος casual καθαρός είχε κάποια τατουάζ αφού μετά από λίγο βγήκε μια νεαρή μελαχρινή αδύνατη κοπέλα από το δωμάτιο ο Αφγανός που μάλλον περίμενε τον φίλο του έφυγε μου είπε ότι θα έρχεται συχνά Μεταξουργείο.
Ιάσωνος 32 όροφος τρεις απερίγραπτες γυναίκες χάλια μαύρα ούτε καν αξίζουν περιγραφής.
Ιάσωνος 36 Τατιάνα η μελαχρινή το θωρηκτό αρκετά σωματωδης γυναίκα πολύ ευδιάθετη και ορεξατη στο σαλόνι πάντως
Λεωνιδίου 28 όροφος μια ξανθιά κοπέλα μετρίου αναστήματος τίποτα ιδιαίτερο δεν την έχω δει άλλη φορά
Ιάσωνος 20 με το ασανσέρ Μαγιά μελαχρινή κοπέλα αδύνατη με σχιστά μάτια συμπαθητική περίπτωση.
Ιάσωνος19 όροφος το ισόγειο κλειστό εδώ δούλευε Αφρικανα ρώτησα κάποιον που κατέβαινε εδώ συνέβη άλλο ένα αστείο ο τύπος που μου είπε ότι έχει μαύρη μου λέει ότι ήταν σπέσιαλ η κοπέλα και ότι επειδή αυτός ήταν από Περσία έκατσε δωμάτιο μαζί του 15 λεπτά ενώ με Πακιστανούς κάθε μόνο 5λεπτα έριξα πολύ γέλιο πάλι.

Φώκαιας19 Μαρία μια μελαχρινή κοπέλα με γυαλιά μυωπίας κανονικό σώμα απλά συμπαθητική τίποτα ιδιαίτερο
Φώκαιας17 ισόγειο μια κοπέλα νεαρή με κάστανα μαλλιά σχετικά καλό νεανικό σώμα είπε ότι κάνει φουλ πρόγραμμα
Φώκαιας27 όροφος Ντιάνα κοντή μελαχρινή άσχημη αδιάφορη παρουσία.

Αυτά καλό βράδυ

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.353
Πόντοι
27.261
     Επισκέφθηκα τις προάλλες τον οίκο. Είχα περάσει πριν από μήνες με τη Βικτώρια. Δεν κατάλαβα ότι ήταν αυτή όταν την ξαναείδα! Σοβαρά. Πήρε καμιά 10αριά κιλά μέσα στην καραντίνα σίγουρα. Δεν είχε καν κοιλιά όταν την πήρα! Είναι και μικροσκοπική, χάνει σε φάτσα, πήρε και τα κιλά και ήρθε κι έδεσε. Δεν την ξανατίμησα.
    Ωστόσο μια και την ανέφερε ο papaphilips, θυμάμαι που σηκώνομαι να φύγω τότε πριν μήνες, και αφού είχε καλησπερίσει κι έφευγε, βλέπω ένα σωματάκι και ένα κωλαράκι 20χρονης... Ενώ αυτή είναι καμιά 35αριά σίγουρα. Κι έτσι μπήκα. Στον αγώνα πραγματικά μου δόθηκε. Αλλά εμένα με χαλάει αν η κοπέλα είναι PSE. GFEάκιας γάρ...
:hi:

μια βικτωρια επισης, ειχα δει στο ιδιο σπιτι πιο παλια οπως λες, αλλα καμια σχεση με αυτην που ειδα χθες ως προς το θεμα σωματοτυπου.
η παλια ηταν αδυνατη, ξανθια και ακωλη.
μου θυμιζε σαν σωμα την χριστινα η' κρις (το ειχα γραψει καποια στιγμη).
αν ειναι η ιδια τωρα, πρεπει στην καραντινα να ετρωγε ενα φορτηγο σαβουρα, δεν εξηγηται αλλιως τοση μεγαλη διαφορα.
προσωπικα παντως δε νομιζω να ειναι η ιδια.
η' απλη συνωνυμια η' κανα λαθος της τσατσας ως προς το ονομα πρεπει να ειναι λογικα.

Markelos.

Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2019
Like
623
Πόντοι
86
Γι'αυτό πλέον εγώ και ο κλώνος μου και φίλος μου πορνόμεταναστης δεν ερχόμαστε Ελλάδα  :jerking: πάλι καλά που υπάρχουν και τίμια παιδιά να λένε και μερικές αλήθειες γιατί έχει πήξει στην φουμα για το Μεταξουργείο :jerking: μετά από αυτήν την κριτική που διάβασα πάλι καλά που δεν πρέπει να έρθω Ελλάδα και εγώ φέτος να μην βλέπω αυτά τα χάλια  :jerking: ήθελα να κάνω μια βόλτα Μεταξουργείο αλλά καταλαβαίνω πως έχει καταντήσει , δυστυχώς και με φίλους που μιλάω Ελλάδα ωραία παιδιά λένε πως δεν έχουν γκόμενα και γαμανε εκεί  :headbang: χαρά στο κουράγιο σας εκεί κάτω  :helpplea:

claimain

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Δεκ 2017
Κριτικές
40
Like
6.035
Πόντοι
2.846
Γεια χαρα παιδια σημερινη τσαρκα στα πορνοσοκακια της αμαρτιας.
Ωρα 19.00 ζεστη πολλη και κατηφοριζω προς φυλης.Πηγαινα σφαιρα για φωκαιας στη Σαρα.Μπαινοντας στον οικο εβγαινε ενας τυπος που τον ρωτησα ποια ειναι μεσα κτλ.Μεστα νευρα ητανε το παλικαρι μολις ειχε περασει με τη Σαρα και επεσε σε φολα.Παραξενο μου φανηκε γιατι με τη Σαρα εχω περασει παρα πολλες φορες.
Ο τυπος και γαμω τα ατομα τον γνωρισα και περασαμε μαζι ολα τα μπουρδελα που υπαρχουν.Αρε Πετραρα εισαι ωραιοςςςςςς τυπος.
Πηγε να δωσει φιλακια στο στηθος της και αυτη του το αρνηθηκε και αρχισε μη και μου κτλ.Τον ξενερωσε και την εδιωξε περνοντας τα χρηματα του πισω.Μεγαλο μπραβο Πετρο και παλι μπραβο.Μα καλα ειναι δυνατον να θελεις να γαμησεις και να μην πιανεις βυζια κτλ?Για να πω την αληθεια εγω ποτε δεν ασχοληθηκα με τα βυζια της γιατι ξερω οτι εχει πολλη μικρα και δεν ηθελα να τα δω για να αποφυγω την ξενερα.
Συνεχισαμε βολτα σε ολα τα μπουρδελα φυλης Ιωαννινων Μεταξουργιο  εν ολιγης παντου.
Αν εξαιρεσεις κανα 2 - 3 ομορφα κοριτσακια τις οποιες εχω ειδη βαρεθει ολες οι αλλες μπατσολες, γριες, γιουβαρλακια, milf, ξεπεσμενες βενεζουελανες και γενικα μαυρο χαλι.
Καταληξαμε στην Κολωνου 32α που ητανε η Βαλερια στανταρακι μου καλο που δεν γαμησαμε εκει και Κολωνου στην αρχη κοντα Πειραιος.Εκει ητανε το αλλο στανταρακι η Ριτα 15 ευρα οπου ο φιλος περασε μαζι της και απο οτι μου ειπε ητανε
ολα τελεια super super.Εγω γαμησα την Κατερινα επισης στην Κολωνου οχι κατι σπουδαιο μετρια πραγματα.
Στην βολτα μας βρηκαμε και αλλο ενα σωστο παλικαρι sorry φιλε δε θυμαμαι το ονομα σου απο τη Λαμια μας.Εψαχνε να βρει κατι στα γουστα του και ειχε μπερδευτει με ολους εμας εδω στο site.Δεν ηξερε ποιον να εμπιστευθει.
Γιαυτο το λογο συναδελφοι θα πρεπει να ειμαστε ποιο αντικειμενικοι στις κριτικες μας και να προσεχουμε τι λεμε.Δηλαδη μια κοπελα με παραπανισια κιλα με μεγαλο κωλο η και μπαζο δεν μπορουμε να λεμε οτι ειναι κουκλιτσα κτλ μονο και μονο επειδη μας αρεσουν τα μπαζα.Αυτα ευχαριστω.

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Μακάρι να  γυρίσει η Ραμόνα θυμάμαι μου έκανε τσιμπουκι και παράλληλα εχυνε
Μακάρι δεν λες τίποτα φίλε θυμάμαι τις απίστευτες στιγμές η κοπέλα ήταν αστέρι από το σαλόνι έβγαζε φουλ θετική ενέργεια σού έδινε την αίσθηση για την απόλαυση πού θα ακολουθούσε στο δωμάτιο.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom