aoratos33_2
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 317
- Πόντοι
- 21
Ρε σεις,εδώ παλιότερα πάλι έπαιζε μια ιονελα,η ίδια είναι;;η καινούργια;;
Tony xx, καλησπερα...
#Η Ιονελα...
1) Γλυφει αρχιδακια...???
2) Γουσταρει σπερμα στο στομα...???
3) Ειναι σφιχτομουνικο...???
Μόλις εκπλήρωσα ένα βιτσιο μου ..στο κολωνου 45 γαμησα την Τζοαννα μια ρουμανογυφτη γεματουλα στο σαλόνι μπροστά στα μάτια της τσατσας..ειδαν ότι δεν πολυεχουν πελατεία και ενεδωσαν στην επιθυμία μου ..τελειωμα στο στόμα της και η τσατσά να μου λέει μπράβο καυλιαρη γέμισε το στόμα της να χορτάσει..η τσατσά αρκετά γαμευσιμη, μη πω ότι είναι και καλύτερη από την Τζοαννα.
Κατά την διάρκεια του γαμησιού με κοίταζε με βλέμμα ηδονικό.
Ωραία εμπειρία για 10€.
οχι την λιζα μια ξανθια ψυλη μεΣτην εριξε τη φολα η φολο-λιζα ? Γραψε καμμια κριτικουλα. :S :S
τσιγγανοκατασταση πεζει στην ιασωνος 27α σχετικα κοντο οπως το θες γαμησιμο αν σαρεσουν τα τσιγγανκια 10ε νορμαλ νομιζω δεν θυμαμαι ονομαΓειά σας φιλοι
Αν παίζει καμία πρόταση για βαλκανιο κοντοπουτανο τσιγγανακι θα το εκτιμουσσ
την πετυχα σαββατο μεσημερακι κατα της 2¨00 δεν ξερω αν ειναι πρωινη η απογευμαΓειά σας φιλοι
Αν παίζει καμία πρόταση για βαλκανιο κοντοπουτανο τσιγγανακι θα το εκτιμουσσ
Μια ξανθιά που ρουμανοφέρνει με τατουάζ πλαστικά βυζιά γαλάζια μάτια και ψιλογεμάτο κώλο ;Κατάθεση πριν λίγο Ιονέλα Φώκαιας 17Β
Τίμιο κοράσι με ωραία εμφάνιση, πολύ καλό στοματικό και θεϊκό στήσιμο στα τέσσερα.
Πέρασα
πριν λίγο από το μεταξουργείο και τσέκαρα τις λατίνες από κολωνού και κεραμεικού που υποτίθεται ότι γίνεται ο μεγάλος χαμός και μου πέρασαν παντελώς αδιάφορες... ατσούμπαλες χοντροκώλες με
μεγάλα
μπούτια και μπράτσα, απεριποίητα άκρα, κακοφτιαγμένα πλαστικά στήθη ο λαιμός τους ανύπαρκτος τατουάζ κακοχτυπημένα και ξεθωριασμένα και μια που τη μύρισα από κοντά είχε άθλιο άρωμα αλλά και φουλ
κυτταρίτιδα απ ότι πρόσεξα!
αυτό είναι το λιγότερο φίλε μου μακάρι να ήταν το μόνο τους αρνητικό...και αγέλαστες...