Syrios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.832
- Πόντοι
- 216
Ευρωπαίους ή Ασιάτες ;
Σπιρτουλη μας εχει τρελανει με τον αυτισμο σου χαχα
Ευρωπαίους ή Ασιάτες ;
τώρα live
Φυλής 54α,54β,56,66α,72 κλειστά.
Φυλής 66δ Μπούτι μαυρουλα με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι.
Φυλής 74 δεξιά Μπέλα μελαχρινή κοπέλα με κανονικό σώμα 2.5αρι βυζι.
Φυλής 74 αριστερά κλειστό.
Φυλής 59 κάτω Εβελινα ξανθιά ψηλή με κανονικό σώμα 2αρι συν βυζι και Αννα καστανή παχουλη με 2.5αρι συν βυζι.
Φυλής 61 κλειστό.
Φυλής 65α Εμμανουέλα κοκκινομάλλα με κανονικό σώμα 1.5-2αρι βυζι.
Φυλής 65β, 84α,84β κλειστά.
Φυλής 86α Άννα ξανθιά με κανονικό σώμα 2αρι βυζι.
Φυλής 86β Λάουρα ξανθιά με ψιλοκανονικο σώμα 2.5αρι βυζι.
Φυλής 67 Αντριανα καστανοξανθη με κανονικό σώμα 2αρι βυζι.
Φυλής 69α,69β,71,71α κλειστά.
Γιατί τόσα κλειστά ρεεέεεεε γαμώτο;;;;
Ρε φίλε κάτσε μήπως έχουμε μπερδευτει Καρολάιν λέγεται η λατίνα στ Φώκαιας 25 μήπως λες εσύ μια Καρολίνα στ Φώκαιας 27 στον όροφο μια Ρωσίδα λίγο γεματουλα ξανθιά με μεγάλα βυζιά?γεια σου φιλαρακι πηγα σημερα, κατα τις 7, ηταν η ντιανα ωραιο εργαλειο ουτε βιαζοταν κομπλε, ρωσιδακι. Και ρωτησα την τσατσα για την καρολινα, και μου ειπε πως μετα τον κορονοιο σταματησε αυτη την δουλεια, τωρα ενας θεος ξερει.
συνέχεια live
Φωκαιας 27α Ναταλι μιλφ με κοντό μαλλί, κανονικό σώμα 2αρι βυζι.
Μάγκες μετά απ' ένα ποτό στ γκάζι περνάω μια απ φυλής να δοκιμάσω αυτό τ τούμπανο που λένε όλοι την Καρολάιν Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ καλύτερα τα κερναγα 2 ποτά τ κορίτσια δίπλα μου πιο πριν πάρα αυτό η κοπέλα δουλεύει διπλοβαρδιες μου έλεγε σαν δικαίολογια ότι είναι κουρασμένη πάμε στα κακά όσοι βλέπετε αυτές τις βυζάρες μην ξεγελιεστε δεν θυμάμαι καν να τις ακουμπήσεις στην πίπα είχε κάτσει σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσα ν πιάσω τίποτα κάνει μόνο ανάποδο cow girl για να έχει τον έλεγχο των βυζιων της.. δεύτερον επειδή έχει μεγάλη περιφέρεια και είναι ανοιχτή πολύ είναι σαν ν γαματε αέρα..(σχεδόν όλες αυτές οι λατινες δεν είναι κλειστομουνες αλλά οκ όχι κ έτσι ρε αδερφέ..τρίτον στ 5 λεπτό πάνω μου λέει finish έλεος δλδ και γενικά πολύ γκρινιάρα στην αλλαγή στάσεων..συνολικός χρόνος στ δωμάτιο 11 λεπτά δεν ξέρω κ εγώ πως έχυσα αφού δεν είχα πλήρη στυση..Αυτά μαγκες μπορεί ν κούρασα λίγο με τ μεγάλο κείμενο αλλά ήθελα ν βοηθήσω όσους την έχουν στ μυαλό τους γ επίσκεψη μπορεί με μένα να έβγαλε κάτι κακό που δεν νομίζω ευγενικός ξυρισμένος ήμουν αλλά όπως είπαμε οι λατινες 9 στις 10 είναι φίλες έφτιαξε τ βυζιά προσφορά η κοπέλα κ θέλει να βγάλει πίσω και τα διπλα..
ξανθο κοντο μαλλακι, ρωσιδα,ηλικια γυρω στα 30 σωμα αδυνατο , καθατο δερμα, με σκουλάριλι στον αφαλο ⁸ψηλη, δυαρι βυζι, πιπα ακαποτη , δυνατο τσιμπουκι, γλυφει αρχιδια φουλ, μολις μου τον πετρωσε ανεβηκε πανω μου και αρχισε να δινει πονο. Πηδαγε πανω μου σαν μην υπηρχε αυριο μετα την πηρα στα 4 οπου την σφυροκοπησα μεχρι που τελειωσα...μπορεις να κανεις μια περιγραφη ???
φ25, εννοεις φυλης 25??? Η φωκαιας 25Ρε σεις...τη Καρολάιν στο φ25 τη πήρε κάνεις?...τι υπερτουμπανάρα είναι αυτή?..πείτε καμιά εντύπωση οποίος τη πήρε η σε pm.
ναι ρε φιλε εχεις δικιοΡε φίλε κάτσε μήπως έχουμε μπερδευτει Καρολάιν λέγεται η λατίνα στ Φώκαιας 25 μήπως λες εσύ μια Καρολίνα στ Φώκαιας 27 στον όροφο μια Ρωσίδα λίγο γεματουλα ξανθιά με μεγάλα βυζιά?
Η Ελένη ήταν μια Ελληνίδα γαλανομάτα ξανθιά με πρόσωπο και σώμα μοντέλου που είχε εργαστεί και στα Φωκαίας 17, Φωκαίας 25 κ.α.;
Αν περιμένεις κάτι τέτοιο, περιορίσου στα στούντιο των 50. Ακόμα καλύτερα στα ξενοδοχεία με cg αν το σηκώνει η τσέπη σου. Επίσης, όποιος φοβάται, πέφτει και κοιμάται. Αν δεν θες να το ρισκάρεις, άστο. Πριν δεν είχε κανένα ρίσκο να πας με πουτάνες, τώρα έχει με το κορωνοϊό... Λες και προ κορωνοϊού έκαναν μπάνιο μετά από κάθε πελάτη που της έγλυφε και ξέρω γω τι. Δεν χρειάζεται τρομολαγνία το παρόν νήμα. Ο καθένας να προσέξει για την πάρτη του και να πάρει τα μέτρα που θεωρεί ότι χρειάζονται. Επίσης, αν νομίζει κανείς ότι σε περίπτωση που αυξηθούν τα κρούσματα ευθύνονται ντε και καλά τα μπου και βγει το δίδυμο πάλι να κάνει ενημέρωση, θα πρέπει να είναι αφελής.
Γενικά άμα φοβάστε, μην πάτε. Απλά μην μας ζαλίζετε.
Μάγκες μετά απ' ένα ποτό στ γκάζι περνάω μια απ φυλής να δοκιμάσω αυτό τ τούμπανο που λένε όλοι την Καρολάιν Η ΤΥΠΙΣΣΑ ΑΠΛΩΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ καλύτερα τα κερναγα 2 ποτά τ κορίτσια δίπλα μου πιο πριν πάρα αυτό η κοπέλα δουλεύει διπλοβαρδιες μου έλεγε σαν δικαίολογια ότι είναι κουρασμένη πάμε στα κακά όσοι βλέπετε αυτές τις βυζάρες μην ξεγελιεστε δεν θυμάμαι καν να τις ακουμπήσεις στην πίπα είχε κάτσει σε τέτοιο σημείο που δεν μπορούσα ν πιάσω τίποτα κάνει μόνο ανάποδο cow girl για να έχει τον έλεγχο των βυζιων της.. δεύτερον επειδή έχει μεγάλη περιφέρεια και είναι ανοιχτή πολύ είναι σαν ν γαματε αέρα..(σχεδόν όλες αυτές οι λατινες δεν είναι κλειστομουνες αλλά οκ όχι κ έτσι ρε αδερφέ..τρίτον στ 5 λεπτό πάνω μου λέει finish έλεος δλδ και γενικά πολύ γκρινιάρα στην αλλαγή στάσεων..συνολικός χρόνος στ δωμάτιο 11 λεπτά δεν ξέρω κ εγώ πως έχυσα αφού δεν είχα πλήρη στυση..Αυτά μαγκες μπορεί ν κούρασα λίγο με τ μεγάλο κείμενο αλλά ήθελα ν βοηθήσω όσους την έχουν στ μυαλό τους γ επίσκεψη μπορεί με μένα να έβγαλε κάτι κακό που δεν νομίζω ευγενικός ξυρισμένος ήμουν αλλά όπως είπαμε οι λατινες 9 στις 10 είναι φίλες έφτιαξε τ βυζιά προσφορά η κοπέλα κ θέλει να βγάλει πίσω και τα διπλα..
Επισης περασα με την τζασμινα απο το φωκαιας 25 αυτο με την μπλε πορτα, μια ξανθια 2μετρη πουτανα, η οποια ηθελε να τις κανω γλυφομουνι και γλυφοκωλι αντι να μου κανει αυτη πιπα, δεν κανει για τιποτα, ουτε τελειωσα τζαμπα το 20αρι δεν προκειται να ξαναπατησω