Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 391 άτομα (24 μέλη και 367 επισκέπτες)

AdP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2019
Κριτικές
8
Like
2.456
Πόντοι
721
Ισχύει παίδες, όποιος δεν γουστάρει σπιτάκι του.

Ούτως ή άλλως είναι αμφίβολο αν θα ισχύσουν τα μέτρα, δεν χρειάζεται το νήμα αυτό γκρίνια.

Επίσης είναι τόσο ρευστά τα πράγματα που σε ενδεχόμενο δεύτερο κύμα, θα κλείσουν πρώτα πρώτα, οπότε ας το ευχαριστηθούμε.

Talibanakos44

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2015
Κριτικές
10
Like
3.419
Πόντοι
736
Σωστά τα λέτε μάγκες , όμως υπάρχει και ένα άλλο θέμα υπήρχε και πριν αλλά τώρα έχει παραγίνει το παρατήρησα τώρα που είναι κλειστά τουλάχιστον δεν έχει φως απ έξω να δουλεύουν 4-5 ούτε , αυτό που παρατήρησα λοιπόν είναι ότι στο μετάξι νταξει αυτονόητο αλλά και στη φυλής (εκεί αλήθεια δεν γνωρίζω εάν ήταν κάποια στα ύπουλα ανοιχτά ) τέλος πάντων υπάρχει και το έντονο στοιχείο των επενδυτών που αυτό σημαίνει υποβάθμιση φουλ σημαίνει ρομα που πουλάν κινητά και γυαλάκια με απώτερο σκοπό να σε ψυρισουν το κινητό βασικά και τον οβολό για τη κατάθεση και πέρα πολύ πρεζα όποτε τα βλέπω τα σπίτια και να ξεπεράσουν το σοκ του ιού σε 1-2 χρόνια η κλείνουν η κατεβαίνει δραματικά το επίπεδο τι να πω αυτό μυρίζομαι εγώ οποίος θέλει ας προσθέσει συναγωνιστές

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436
Χαίρετε :hi:

Διαβάζω και αντιλαμβάνομαι μια βαριά ηττοπάθεια. Διαβάζω για επικείμενες (!) φόλες, για πεντάλεπτα, για αυξήσεις τιμών, για παλιές καλές μέρες και λοιπά.
Προς τί, συναγωνιστές, τόση κινδυνολογία και ηττοπάθεια;
Είμαστε εδώ, διαβάζουμε, γράφουμε, μοιραζομαστε τις εμπειρίες μας, ενημερωνόμαστε.
Τί νόημα έχουν συνεχείς αδρανείς τοποθετήσεις τύπου "θα..", " θα...", "χαθήκαμε";
Αυτά τα στάνταρτς έχετε για τον εαυτό σας; Όχι βέβαια!
Πληρώνουμε για να λάβουμε αντάξιες υπηρεσίες. Αν δεν αξίζει ΜΑΎΡΟ.
Σεβόμαστε τους εαυτούς μας, τον κόπο μας, τα χρήματά μας και θέλουμε να αξιοποιούνται. Είμαστε εδώ για να τα θίγουμε όλα.
Τώρα, αν κάποιος προτίθεται να τον φολιαζουν επανειλημμένα και να πληρώνει κι όλας, είναι σεβαστό και προσωπικό του ζήτημα.
Αν άλλος προτίθεται να δίνει 30ευρα για υπηρεσίες 10ευρου με γειά του.
Δεν είναι ανεκτό από όλους όμως.
Σεβόμαστε τους εαυτούς μας και δεν πληρώνουμε για κάτι που αξίζει. Οι απανωτές κινδυνολογίες και η ηττοπάθεια μας αποτρέπουν από το να διεκδικούμε τα αυτονόητα.

Ευχές για καλή επανέναρξη :hi:

The Keeper

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Νοε 2019
Κριτικές
21
Like
5.749
Πόντοι
1.436

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
Λοιπον μαγκες μου καλησπερα καταρχασ ! τα μετρα προσωπικα πιστευω θα ισχυσουν κανονικα, οχι επειδη φοβαται ο πελατης η οι ιεροδουλες,, απλα οι πουτανες θα εχουν τωρα την ευκολη δικαιολογια λογω κορονοιου να φολιαζουν και να αρπαζουν ευκολα το μεροκαματο ...''μην πιανεις εδω, οχι τοσο κοντα, οχι φιλια, οχι ακαποτες πιπες, οχι γλυψιματα'' και λοιπες δικαιολογιες λογω της καταστασης που επικρατει..... ελπιζουμε στις εξαιρεσεις

dimi7064i

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Απρ 2014
Κριτικές
14
Like
3.524
Πόντοι
731
αναμενω και ενημερωση απο n.smirni αυριο  :rockon: .... μετα απο 3 μηνες ! καλη αρχη σε ολους  :zfuck:

troubaman

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
28
Like
10.415
Πόντοι
3.296
Έχω ετοιμαστεί για αύριο...

Η χαρά είναι μεγάλη.

Έχω επίσης φτιάξει ένα φάκελο καλού κακού αν χρειστεί με τα εξής

-επικυρωμένο στα ΚΕΠ φωτοαντίγραφο της Αστυνομιής μου Ταυτότητας
-λογαριασμό ΔΕΗ που βεβαιώνει τη διεύθυνση κατοικίας μου
-Έντυπο εφορίας που φαίνεται ο ΑΦΜ μου
-Βεβαίωση του νόμου 105 πως έχω τηρήσει όλους τους κανόνες του ΕΟΔΥΥ ως τώρα
-ιατρικό φάκελο του πλήρους ιστορικού μου με εξέταση για COVID αρνητική

Αυτά καλό να τα έχω σκέφτηκα μήπως μου τα ζητήσει να τα προσκομίσω στην τσατσά...

Καλά γαμήσια μάγκες με υγεία!

Εγγρ.
31 Μαΐ 2019
Κριτικές
2
Like
2.401
Πόντοι
456
Λοιπον μαγκες μου καλησπερα καταρχασ ! τα μετρα προσωπικα πιστευω θα ισχυσουν κανονικα, οχι επειδη φοβαται ο πελατης η οι ιεροδουλες,, απλα οι πουτανες θα εχουν τωρα την ευκολη δικαιολογια λογω κορονοιου να φολιαζουν και να αρπαζουν ευκολα το μεροκαματο ...''μην πιανεις εδω, οχι τοσο κοντα, οχι φιλια, οχι ακαποτες πιπες, οχι γλυψιματα'' και λοιπες δικαιολογιες λογω της καταστασης που επικρατει..... ελπιζουμε στις εξαιρεσεις
συμφωνώ φίλε πολυυ σωστός.. πιστεύω όμως τα στανταρακια θα ναι κομπλέ κ πάλι..οι άλλες όπως το πες θα το έχουν σαν αφορμή

satanakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2020
Like
1.151
Πόντοι
201
Καλημέρα,  
Γιατί τόση αγωνία βρε παιδιά;
Λες και γράφουμε πανελλαδικές. Παρεμπιπτόντως καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά που μπαίνουν στην αρένα των εξετάσεων.
Στα δικά μας,  υπομονή. Θα δείξει. Θυμάστε όταν κάναμε αποχή, είχε κάποιο αποτέλεσμα. Έτσι πιστεύω.  Κάποτε πήγα σε μία κοπέλα, και επειδή είχα άγχος έπαθα μπλακ άουτ σ
Λίγο πριν το τέλος.  Σας πληροφορώ μύστες μου ότι κατέβαλε τρελή προσπάθεια η κοπέλα για την ανάσταση του κυρίου αλλά τίποτα. Όλη η αγωνία της ήταν να της πω ότι δεν φταίει εκείνη , που πράγματι δεν έφταιγε, και να μην γράψω αρνητική κριτική.
Από αυτό κατάλαβα ότι το site έχει κύρος και οι απόψεις που λέγονται εδώ μετράνε. Όσο για τα μέτρα τα θεωρώ γελοιότητες. Άμα θέλει η κοπέλα φιλιά, ή ακάποτη ποιος Θα την ελέγξει;
Αν θέλει να είναι μια φόλα θα είναι όπως πριν. Ε, όπως είπε κι ένας συναγωνιστής,  θα φάνε μαύρο. Τι νομίζετε θα είναι πιο ευχάριστο στις κοπέλες να τις γαμάνε χολεριάρηδες;

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
παντως αν παει καποιος ας κανει μια ενημερωση

Dranel

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
47
Πόντοι
0
Έχω ετοιμαστεί για αύριο...

Η χαρά είναι μεγάλη.

Έχω επίσης φτιάξει ένα φάκελο καλού κακού αν χρειστεί με τα εξής

-επικυρωμένο στα ΚΕΠ φωτοαντίγραφο της Αστυνομιής μου Ταυτότητας
-λογαριασμό ΔΕΗ που βεβαιώνει τη διεύθυνση κατοικίας μου
-Έντυπο εφορίας που φαίνεται ο ΑΦΜ μου
-Βεβαίωση του νόμου 105 πως έχω τηρήσει όλους τους κανόνες του ΕΟΔΥΥ ως τώρα
-ιατρικό φάκελο του πλήρους ιστορικού μου με εξέταση για COVID αρνητική

Αυτά καλό να τα έχω σκέφτηκα μήπως μου τα ζητήσει να τα προσκομίσω στην τσατσά...

Καλά γαμήσια μάγκες με υγεία!

Σωραίαος! Έλιωσα!

SEGOVAX

Μέλος
Εγγρ.
8 Μαΐ 2020
Like
120
Πόντοι
1
αντε ν ανοιξουν κ φυλης να περασουμε καλα

openmind33

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Ιουλ 2014
Κριτικές
37
Like
2.888
Πόντοι
1.446
Αντε να δούμε ποίος θα πρωτογραψει κριτική...

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Τι έγινε, άνοιξαν; Πήγε κάποιος συναγωνιστής να  μας ενημερώσει;

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom