Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 109 άτομα (10 μέλη και 99 επισκέπτες)

DONJUAN69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2018
Κριτικές
10
Like
347
Πόντοι
311
Κανονικά επειδή η πρώτη πορνό ενημέρωση θα ναι ιστορική μετά κορονοϊού εποχή και θα προσελκύσει πολύ κόσμο θα πρέπει αυτός που θα την κάνει να χει και ένα γαμησι τσάμπα νομιζω

aggelosaa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2015
Κριτικές
6
Like
534
Πόντοι
301
σε 5.30 ωρες ανοιγουν τα μπουρδελα αν και καποια δεν εκλεισαν ποτε

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Παιδιά θα ανοίξουν σήμερα μετά τις 12 η από αύριο? παρακαλώ όσοι γνωρίζουν να τοποθετηθούν

Θέλω να πιστεύω πως από τις 24:00 θα ξεκινήσει η "νέα" εποχή στην μετά κορωνοϊού περίοδο!

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Την Καλησπερα στους Φιλους......ειμαστε ΕΤΟΙΜΟΙ??????

Συνημμένα

• 5_195.jpg
    5_195.jpg
    26,6 KB · Εμφανίσεις: 25

vendeta7

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2015
Like
348
Πόντοι
21
καλησπερα σε ολους. ξερει καποιος αν δουλευει η μαρινα (πρωην αχ85, μεγαλεκου 22 και μεγαλεκου 28) και που;; ψηνομαι για ενα παρανομο γαμησακι πριν τα αυριανα επισημα.

FAT BASTARD

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2017
Like
825
Πόντοι
81
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε. Ειδικά το σημείο με την χρήση μάσκας ώς ερωτικό παίγνιο και η πληρωμή με κάρτα όλο το γέλιο. Να πεις στο ρουμανακι έλα μωρό μου να παίξουμε γιατροί και νοσοκόμες. Και μετά ο λογαριασμός της κάρτας να πάει για πληρωμή στην γυναίκα σου. Χρυσές δουλειές οι δικηγόροι.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα) βρίσκεται απέναντι απο το ξενοδοχείο Prive (ημιδιαμονής και αυτό).

@.Dod0s τι έγινε ο κορωνοιός; Τα ξέχασες; Πήγε διακοπές; γιατί  :knockinb: το κορίτσι; Μη μου πεις φόραγες μάσκα με γάντια...

Μη μου πεις ότι αύριο θα φωνάξεις μαζί μας: «Εἴδομεν τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν, ἐλάβομεν Πνεῦμα ἐπουράνιον, εὕρομεν πί­­­­στιν ἀληθῆ, ἀδιαίρετον Τριάδα προσ­κυνοῦντες, αὕτη γὰρ ἡμᾶς ἔσωσεν».

:happy:

f21

Μέγας
Εγγρ.
23 Μαΐ 2011
Κριτικές
23
Like
3.614
Πόντοι
4.060
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε. Ειδικά το σημείο με την χρήση μάσκας ώς ερωτικό παίγνιο και η πληρωμή με κάρτα όλο το γέλιο. Να πεις στο ρουμανακι έλα μωρό μου να παίξουμε γιατροί και νοσοκόμες. Και μετά ο λογαριασμός της κάρτας να πάει για πληρωμή στην γυναίκα σου. Χρυσές δουλειές οι δικηγόροι.
 :rockon:τέρμα και οι παρτουζες :grin:

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
42.967
Πόντοι
22.785
:rose: :rose:

Συνημμένα

• IMG_20200614_200843.jpg
    IMG_20200614_200843.jpg
    919,1 KB · Εμφανίσεις: 61
  • IMG_20200614_201042.jpg
    IMG_20200614_201042.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 59

Tsarkalakos

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2011
Κριτικές
305
Like
4.607
Πόντοι
16.491
Δηλαδη θα πηγαινεις Μεταξι με POS να πληρωνεις....  :heavymetalbig:    :happy:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 193184

Επισκέπτης
@.Dod0s τι έγινε ο κορωνοιός; Τα ξέχασες; Πήγε διακοπές; γιατί  :knockinb: το κορίτσι; Μη μου πεις φόραγες μάσκα με γάντια...

Μη μου πεις ότι αύριο θα φωνάξεις μαζί μας: «Εἴδομεν τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν, ἐλάβομεν Πνεῦμα ἐπουράνιον, εὕρομεν πί­­­­στιν ἀληθῆ, ἀδιαίρετον Τριάδα προσ­κυνοῦντες, αὕτη γὰρ ἡμᾶς ἔσωσεν».

:happy:
Γιατί ρε φίλε... είπα οτι γάμησα;; εγω 2 κρασάκια ήπια με το κορίτσι, τηρήσαμε και κοινωνική απόσταση!! Όσο για του ξεσκίματος το πανηγύρι, τσόντες βλέπαμε στην τηλεόραση!!
:2funny:

vpapa

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2011
Like
198
Πόντοι
1
δεν θα ισχύσει τίποτα λόγο του ότι 1) δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος και 2) λόγο ανταγωνισμού.

και εξηγούμαι:

1)κανείς δημόσιος φορέας δεν μπορεί να ελέγξει την εφαρμογή των μέτρων. δηλαδή τι θα κάνει θα μπει ο αστυνομικός στο δωμάτιο την ώρα που γαμάς να μετρήσει την απόσταση των κεφαλιών; ή με χρονόμετρο να δει πόση ώρα γαμάς; ή αν η κοπέλα φοράει μάσκα και γάντια;
σε περίπτωση ελέγχου δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αν τηρούνται τα μέτρα, το πολύ πολύ η κοπέλα να έχει μαζί της μάσκα και γάντια για τα μάτια του κόσμου.
όσο για τα τηλέφωνα απλά αν στο ζητάνε θα δίνεις ένα random τυχαίο όνομα και ένα τηλέφωνο στην τύχη, σιγά μην ζητάνε ταυτότητες!!

2)αν κάποιο μαγαζί αποφασίσει να σου στέλνει την πουτάνα μέσα σαν τον εκαμίτη με μάσκες και γάντια ή ζητάει ταυτότητες, πολύ απλά δεν θα μπαίνει κανείς και θα αναγκαστεί είτε να το κλείσει είτε να υποκύψει
ο μόνος τρόπος να ισχύσουν τα μέτρα είναι να το κάνουν όλοι ώστε να μην έχεις επιλογή (που δεν υπάρχει 1 στο εκατομμύριο).

συναγωνιστές μην ανησυχείτε απλό αύριο ξεκινάμε πάλι τα γνωστά και ελπίζω και καλύτερα.

τα μόνα που βλέπω σαν προβλήματα είναι να είναι ελλειπή τα ρόστερ λόγω του ότι πολλές θα έχουν γυρίσει στις χώρες τους και θα πάρει λίγες μέρες μέχρι να γυρίσουν εδώ και ότι μπορεί στην περιοχή να υπάρχει πολύ αστυνομία, το οποίο για εμένα δεν είναι αρνητικό

τώρα τα θετικά είναι πολλά:
1) τα ρόστερ θα ανανεωθούν αναγκαστικά μετά από τόσο καιρό.
2) θα είναι όλες πεινασμένες και δεκτικές σε έξτρα. και θα δούμε πολλές με απλό πρόγραμμα να ξεκινάνε τα ακάποτα τσιμπούκια κτλ προκειμένου να μαζέψουν κόσμο και να βγάλουν τα σπασμένα. θυμάμαι μια φορά την Άννα Ιλόνα που είχε αποφασίσει να σταματήσει και λίγες μέρες πριν φύγει για να μαζέψει ρευστό είχε ξεκινήσει κώλο (και έλεγε ότι το κάνει για την εμπειρία!!!!) φυσικά σταμάτησε κάνα 3μηνό και ξαναγύρισε Φυλής!
3) εμείς οι ίδιοι μετά από τόσο καιρό διάλειμμα που έχει λείψει η φάση θα του ευχαριστιόμαστε περισσότερο
4) οι κοπέλες γυρνάνε ξεκούραστες και άφραγκες

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Είναι γελοίοι τελείως.
Έχουν χάσει κάθε ίχνος εγκυρότητας και αξιοπρέπειας.
Εδώ φαίνεται ποσο φτιαχτό είναι όλο το κόλπο με τον κορονωϊό και για τα μάτια του κόσμου.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Γιατί ρε φίλε... είπα οτι γάμησα;; εγω 2 κρασάκια ήπια με το κορίτσι, τηρήσαμε και κοινωνική απόσταση!! Όσο για του ξεσκίματος το πανηγύρι, τσόντες βλέπαμε στην τηλεόραση!!
:2funny:

Αύριο θέλω να κάνεις την πρώτη ενημέρωση, μετά θα μαζευτούμε με λαμπάδες στην Φυλής και θα ψέλνουμε: «Εἴδομεν τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν, ἐλάβομεν Πνεῦμα ἐπουράνιον, εὕρομεν πί­­­­στιν ἀληθῆ, ἀδιαίρετον Τριάδα προσ­κυνοῦντες, αὕτη γὰρ ἡμᾶς ἔσωσεν!!!».
:orchestra:

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom