You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διαγραμμένο μέλος 190700
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.403
- Πόντοι
- 456
Παιδιά θα ανοίξουν σήμερα μετά τις 12 η από αύριο? παρακαλώ όσοι γνωρίζουν να τοποθετηθούν
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.678
- Πόντοι
- 4.546
Παιδιά θα ανοίξουν σήμερα μετά τις 12 η από αύριο? παρακαλώ όσοι γνωρίζουν να τοποθετηθούν
Θέλω να πιστεύω πως από τις 24:00 θα ξεκινήσει η "νέα" εποχή στην μετά κορωνοϊού περίοδο!
montiliani
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2008
- Like
- 6.944
- Πόντοι
- 1.056
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.328
- Πόντοι
- 27.261
Α Ρ Ε Σ
Μ Α Ρ Ε Σ
Κ Ο Υ Κ Ο Υ Ν Α Ρ Ε Σ
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
τυπικά Πρέπει να τα γράψουν . Τώρα μην γελιόμαστε δεν πρόκειται να συμβούν όλα αυταΑ Ρ Ε Σ
Μ Α Ρ Ε Σ
Κ Ο Υ Κ Ο Υ Ν Α Ρ Ε Σ
FAT BASTARD
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2017
- Like
- 825
- Πόντοι
- 81
Το άλλο με τον Τοτό το ξέρετε. Ειδικά το σημείο με την χρήση μάσκας ώς ερωτικό παίγνιο και η πληρωμή με κάρτα όλο το γέλιο. Να πεις στο ρουμανακι έλα μωρό μου να παίξουμε γιατροί και νοσοκόμες. Και μετά ο λογαριασμός της κάρτας να πάει για πληρωμή στην γυναίκα σου. Χρυσές δουλειές οι δικηγόροι.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Ξενοδοχείο ημιδιαμονής στην πλατεία Καραϊσκάκη (Αθήνα) βρίσκεται απέναντι απο το ξενοδοχείο Prive (ημιδιαμονής και αυτό).
@.Dod0s τι έγινε ο κορωνοιός; Τα ξέχασες; Πήγε διακοπές; γιατί το κορίτσι; Μη μου πεις φόραγες μάσκα με γάντια...
Μη μου πεις ότι αύριο θα φωνάξεις μαζί μας: «Εἴδομεν τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν, ἐλάβομεν Πνεῦμα ἐπουράνιον, εὕρομεν πίστιν ἀληθῆ, ἀδιαίρετον Τριάδα προσκυνοῦντες, αὕτη γὰρ ἡμᾶς ἔσωσεν».
f21
Μέγας
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 23
- Like
- 3.614
- Πόντοι
- 4.060
τέρμα και οι παρτουζεςΤο άλλο με τον Τοτό το ξέρετε. Ειδικά το σημείο με την χρήση μάσκας ώς ερωτικό παίγνιο και η πληρωμή με κάρτα όλο το γέλιο. Να πεις στο ρουμανακι έλα μωρό μου να παίξουμε γιατροί και νοσοκόμες. Και μετά ο λογαριασμός της κάρτας να πάει για πληρωμή στην γυναίκα σου. Χρυσές δουλειές οι δικηγόροι.
xristos2010
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2010
- Like
- 5.104
- Πόντοι
- 1.056
Εδώ και το βίντεο από τις ειδήσεις:
Βοργιας
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Ιαν 2015
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.898
- Πόντοι
- 206
Χαχαχαχαχααχαχαα
Δεν μπορωωω
Tsarkalakos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 305
- Like
- 4.607
- Πόντοι
- 16.491
Δηλαδη θα πηγαινεις Μεταξι με POS να πληρωνεις....
Δ
Διαγραμμένο μέλος 193184
Επισκέπτης
Γιατί ρε φίλε... είπα οτι γάμησα;; εγω 2 κρασάκια ήπια με το κορίτσι, τηρήσαμε και κοινωνική απόσταση!! Όσο για του ξεσκίματος το πανηγύρι, τσόντες βλέπαμε στην τηλεόραση!!@.Dod0s τι έγινε ο κορωνοιός; Τα ξέχασες; Πήγε διακοπές; γιατί το κορίτσι; Μη μου πεις φόραγες μάσκα με γάντια...
Μη μου πεις ότι αύριο θα φωνάξεις μαζί μας: «Εἴδομεν τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν, ἐλάβομεν Πνεῦμα ἐπουράνιον, εὕρομεν πίστιν ἀληθῆ, ἀδιαίρετον Τριάδα προσκυνοῦντες, αὕτη γὰρ ἡμᾶς ἔσωσεν».
δεν θα ισχύσει τίποτα λόγο του ότι 1) δεν μπορεί να υπάρξει έλεγχος και 2) λόγο ανταγωνισμού.
και εξηγούμαι:
1)κανείς δημόσιος φορέας δεν μπορεί να ελέγξει την εφαρμογή των μέτρων. δηλαδή τι θα κάνει θα μπει ο αστυνομικός στο δωμάτιο την ώρα που γαμάς να μετρήσει την απόσταση των κεφαλιών; ή με χρονόμετρο να δει πόση ώρα γαμάς; ή αν η κοπέλα φοράει μάσκα και γάντια;
σε περίπτωση ελέγχου δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αν τηρούνται τα μέτρα, το πολύ πολύ η κοπέλα να έχει μαζί της μάσκα και γάντια για τα μάτια του κόσμου.
όσο για τα τηλέφωνα απλά αν στο ζητάνε θα δίνεις ένα random τυχαίο όνομα και ένα τηλέφωνο στην τύχη, σιγά μην ζητάνε ταυτότητες!!
2)αν κάποιο μαγαζί αποφασίσει να σου στέλνει την πουτάνα μέσα σαν τον εκαμίτη με μάσκες και γάντια ή ζητάει ταυτότητες, πολύ απλά δεν θα μπαίνει κανείς και θα αναγκαστεί είτε να το κλείσει είτε να υποκύψει
ο μόνος τρόπος να ισχύσουν τα μέτρα είναι να το κάνουν όλοι ώστε να μην έχεις επιλογή (που δεν υπάρχει 1 στο εκατομμύριο).
συναγωνιστές μην ανησυχείτε απλό αύριο ξεκινάμε πάλι τα γνωστά και ελπίζω και καλύτερα.
τα μόνα που βλέπω σαν προβλήματα είναι να είναι ελλειπή τα ρόστερ λόγω του ότι πολλές θα έχουν γυρίσει στις χώρες τους και θα πάρει λίγες μέρες μέχρι να γυρίσουν εδώ και ότι μπορεί στην περιοχή να υπάρχει πολύ αστυνομία, το οποίο για εμένα δεν είναι αρνητικό
τώρα τα θετικά είναι πολλά:
1) τα ρόστερ θα ανανεωθούν αναγκαστικά μετά από τόσο καιρό.
2) θα είναι όλες πεινασμένες και δεκτικές σε έξτρα. και θα δούμε πολλές με απλό πρόγραμμα να ξεκινάνε τα ακάποτα τσιμπούκια κτλ προκειμένου να μαζέψουν κόσμο και να βγάλουν τα σπασμένα. θυμάμαι μια φορά την Άννα Ιλόνα που είχε αποφασίσει να σταματήσει και λίγες μέρες πριν φύγει για να μαζέψει ρευστό είχε ξεκινήσει κώλο (και έλεγε ότι το κάνει για την εμπειρία!!!!) φυσικά σταμάτησε κάνα 3μηνό και ξαναγύρισε Φυλής!
3) εμείς οι ίδιοι μετά από τόσο καιρό διάλειμμα που έχει λείψει η φάση θα του ευχαριστιόμαστε περισσότερο
4) οι κοπέλες γυρνάνε ξεκούραστες και άφραγκες
και εξηγούμαι:
1)κανείς δημόσιος φορέας δεν μπορεί να ελέγξει την εφαρμογή των μέτρων. δηλαδή τι θα κάνει θα μπει ο αστυνομικός στο δωμάτιο την ώρα που γαμάς να μετρήσει την απόσταση των κεφαλιών; ή με χρονόμετρο να δει πόση ώρα γαμάς; ή αν η κοπέλα φοράει μάσκα και γάντια;
σε περίπτωση ελέγχου δεν μπορεί να καταλάβει κανείς αν τηρούνται τα μέτρα, το πολύ πολύ η κοπέλα να έχει μαζί της μάσκα και γάντια για τα μάτια του κόσμου.
όσο για τα τηλέφωνα απλά αν στο ζητάνε θα δίνεις ένα random τυχαίο όνομα και ένα τηλέφωνο στην τύχη, σιγά μην ζητάνε ταυτότητες!!
2)αν κάποιο μαγαζί αποφασίσει να σου στέλνει την πουτάνα μέσα σαν τον εκαμίτη με μάσκες και γάντια ή ζητάει ταυτότητες, πολύ απλά δεν θα μπαίνει κανείς και θα αναγκαστεί είτε να το κλείσει είτε να υποκύψει
ο μόνος τρόπος να ισχύσουν τα μέτρα είναι να το κάνουν όλοι ώστε να μην έχεις επιλογή (που δεν υπάρχει 1 στο εκατομμύριο).
συναγωνιστές μην ανησυχείτε απλό αύριο ξεκινάμε πάλι τα γνωστά και ελπίζω και καλύτερα.
τα μόνα που βλέπω σαν προβλήματα είναι να είναι ελλειπή τα ρόστερ λόγω του ότι πολλές θα έχουν γυρίσει στις χώρες τους και θα πάρει λίγες μέρες μέχρι να γυρίσουν εδώ και ότι μπορεί στην περιοχή να υπάρχει πολύ αστυνομία, το οποίο για εμένα δεν είναι αρνητικό
τώρα τα θετικά είναι πολλά:
1) τα ρόστερ θα ανανεωθούν αναγκαστικά μετά από τόσο καιρό.
2) θα είναι όλες πεινασμένες και δεκτικές σε έξτρα. και θα δούμε πολλές με απλό πρόγραμμα να ξεκινάνε τα ακάποτα τσιμπούκια κτλ προκειμένου να μαζέψουν κόσμο και να βγάλουν τα σπασμένα. θυμάμαι μια φορά την Άννα Ιλόνα που είχε αποφασίσει να σταματήσει και λίγες μέρες πριν φύγει για να μαζέψει ρευστό είχε ξεκινήσει κώλο (και έλεγε ότι το κάνει για την εμπειρία!!!!) φυσικά σταμάτησε κάνα 3μηνό και ξαναγύρισε Φυλής!
3) εμείς οι ίδιοι μετά από τόσο καιρό διάλειμμα που έχει λείψει η φάση θα του ευχαριστιόμαστε περισσότερο
4) οι κοπέλες γυρνάνε ξεκούραστες και άφραγκες
Διαγραμμένο μέλος 198166
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2020
- Like
- 2.009
- Πόντοι
- 216
Είναι γελοίοι τελείως.
Έχουν χάσει κάθε ίχνος εγκυρότητας και αξιοπρέπειας.
Εδώ φαίνεται ποσο φτιαχτό είναι όλο το κόλπο με τον κορονωϊό και για τα μάτια του κόσμου.
Έχουν χάσει κάθε ίχνος εγκυρότητας και αξιοπρέπειας.
Εδώ φαίνεται ποσο φτιαχτό είναι όλο το κόλπο με τον κορονωϊό και για τα μάτια του κόσμου.
kolonoskopos83
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2015
- Like
- 1.758
- Πόντοι
- 216
Γιατί ρε φίλε... είπα οτι γάμησα;; εγω 2 κρασάκια ήπια με το κορίτσι, τηρήσαμε και κοινωνική απόσταση!! Όσο για του ξεσκίματος το πανηγύρι, τσόντες βλέπαμε στην τηλεόραση!!
Αύριο θέλω να κάνεις την πρώτη ενημέρωση, μετά θα μαζευτούμε με λαμπάδες στην Φυλής και θα ψέλνουμε: «Εἴδομεν τὸ φῶς τὸ ἀληθινόν, ἐλάβομεν Πνεῦμα ἐπουράνιον, εὕρομεν πίστιν ἀληθῆ, ἀδιαίρετον Τριάδα προσκυνοῦντες, αὕτη γὰρ ἡμᾶς ἔσωσεν!!!».
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 73
- Εμφανίσεις
- 9K
- Κλειδωμένο
- Μόνιμο
- Απαντήσεις
- 58
- Εμφανίσεις
- 42K
- Απαντήσεις