spirtoulis(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιουλ 2019
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.157
- Πόντοι
- 386
Μέτρα ασφαλείας παίρνουν στα μπουρδέλα Φυλής ;;
σχετικα με την αποσταση και τα μεταφορικα που εθεσε καποιος θα κανοννιζουμε σε σταθμους μετρο με τις κοπελες και θα πηγαινουμε να τις περνουμε εμεις με τα αμαξια μας τα μηχανακια μας ή αν ειναι πολυ κοντα στους σταθμους με τα ποδια τοπος που θα συναντιομαστε θα ειναι σταθμοι μετρο που λειτουργει πολυ γρηγοραπηπως θα πρεπει να οργανωθουμε καπως και εμεις και να βρουμε καμποσα καλα κομματια και να δεχομαστε επισκεψεις κατ οικον απο κοριτσια αλλα σε τιμες μπουρδελου οχι 80αρες και 100ρες δλδ να συννενοηθουμε 100 ατομα απο εδω μεσα και να βρουμε κοπελες να ερονται σπιτια μας σε τιμες μπουρδελου να λενε σημερα οι 3 κοπελες δουλευουνε νοτια προαστια αλλες δυτικα αλλες βορεια αλλες ανατολικα και να εναλλασονται αν μπορουσαμε να το οργανωσουμε απο εδω αυτο αναμεταξυ μας θα μπορουσαμε σε τιμες μπουρδελου 15 με 20 ευρω το πηδημα αν κανει η καθε κοπελα 10 ραντεβου να βγαζει μεροκαματο και να εινια και οικονομικο το πακετο για εμας
αρκει να αποκλεισουμε νταβαδες και μεσαζοντες
οποιος γουσταρει να φτιαξει σελιδα με αυτο το θεμα και το στηριξουμε αρκετοι θα βγουμε οφελημενοι
τι λετε για delivery μπουρδελα;;;;;;
και δεν θα χρειαζεται να δειχνουμε και ταυτοτητες γιατι οταν θα ξεκινησει αυτο θα μπουκαρει η αστυνομια για ελεγχους και θα την πληρωνει προφανως και ο οικος και ο πελατηςσχετικα με την αποσταση και τα μεταφορικα που εθεσε καποιος θα κανοννιζουμε σε σταθμους μετρο με τις κοπελες και θα πηγαινουμε να τις περνουμε εμεις με τα αμαξια μας τα μηχανακια μας ή αν ειναι πολυ κοντα στους σταθμους με τα ποδια τοπος που θα συναντιομαστε θα ειναι σταθμοι μετρο που λειτουργει πολυ γρηγορα
Πού το διάβασες αυτό φίλε μου; Μπορείς να γράψεις το link;Αν πάντως ισχύσει αυτό που γράφανε σήμερα τα σαιτ ότι για να πας στους οίκους θα χρειάζεται να δίνεις τα στοιχεία της ταυτότητας σου και το τηλέφωνο σου για να περάσεις θα σημάνει την αρχή του τέλους για τους οίκους, θα χάσουνε μεγάλη πελατεία από παντρεμένους αρραβωνιασμενους δεσμευμένους και γενικά από άτομα που δεν θα ήθελαν να μαθευτεί κάτι τέτοιο. Προβλέπω ότι πολλές κορασίδες θα μοιράζουν καρτελάκια με τα τηλεφωνά τους στους πελάτες τους για συνάντηση εκτός οίκου!!! Και ποιος θα κάνει τον έλεγχο η Ουζμπεκα τσατσά?? Και αν εγώ δώσω όνομα Μαστακουνας Πολυδωρας με τηλέφωνο ότι νάνε που θα με βρούνε?? Είμαι προβληματισμενος!!
δεν μας σταματαγε και μας ζητουσε βεβαιωση κυκλοφοριας;Δηλαδή-ς... θα δείχνουμε ταυτότητες στους..."παράνομους 170 οίκους και στους 30 νόμιμους;;;.....
Για κάποιο λόγο ενώ βάζω το λινκ δεν φαίνεται, γκουγκλαρισε <οίκοι ανοχής ταυτότητα> και θα σου βγάλει όλα τα σαιτ που το έχουνε δημοσίευσηΠού το διάβασες αυτό φίλε μου; Μπορείς να γράψεις το link;
Δεν είναι ακριβώς όπως τα λες,πχ αρκετές φορές όταν είχα επισκεφτεί το χωματιανου 11β έβρισκα αλλοδαπους από Αλβανους Πακιστανους κτλ κ όλοι αυτοί δίνανε 20 ρίκο. Άλλο παράδειγμα Κων/πόλεως 94 εχω πετύχει Πακιστανο η κάποια παραπλήσιας ιθαγενειας αλλοδαπό να περνάει με την κοπέλα κ μάλιστα να είναι καλός της πελατης(προσοχή δεν τις κατηγορώ η δουλειά τους είναι) προφανώς κ ο συγκεκριμένος ήταν η εξαίρεση γιατί είχε τα φραγκα,στο μπουρδελο ήταν η πλειοψηφία ομως κ όχι η εξαιρεσηΚαλησπέρα,
Πέμπτη πάει, Παρασκευή, Σάββατο Κυριακή και Δευτέρα. ε τότε θα δούμε όλοι μας την κατάσταση ιδίοις όμασι. Ε αν θέλουν να το κάνουν Ισλαμαμπαντ ας το κάνουν. Ας μην ξεχνάμε ότι και κοπέλες πολλές φορές ζορίζονται άμα πάει ο πελάτης και είναι κανένας χολεριάρης. Να μη λέμε μαλακίες τώρα. Όταν πολλοί από μας πέσουν σαν τα αρπακτικά για καμιά βδομάδα δέκα μέρες και αδειάσουμε τα βυτία μας τότε θα μπορούμε να κάνουμε και κράτι. Και τότε θα αρχίσει η κατάσταση να ομαλοποιείται. Όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα, θεωρώ ότι όλες οι κοπέλες που εγκλωβίστηκαν λόγω καραντίνας, θα πρέπει να φύγουν σύντομα. Με την αλλαγή του στόλου θα έρθουν στην προηγούμενη κατάσταση τα πράγματα. Χωρίς να είμαι ρατσιστής, ποιος έγρχωμος θα δώσει το 20 ρικο όοταν στο Μετάξι μπορεί να πάει με 10. Όσο για το στέκι στη Φυλής που λένε μερικοί ότι έγινε Ισλαμαμπάντ, θέλω να πω ότι και πριν αυτοί κυκλοφορούσαν στους δρόμους. Απλά δεν έμπαιναν λόγω ης τιμής
Εδώ που τα λέμε το ότι η τιμή στη Φυλής έμεινε στα 20 είναι και ένα είδος ασφαλιστικής δικλείδας. Για σκεφτείτε, στα στούντιο πάνε έγχρωμα αστιατικά πλάσματα; Όχι! Γιατί το 50 ρικο είναι απαγορευτικό.
Την καλησπέρα μου φίλοι μου.
δεν μας σταματαγε και μας ζητουσε βεβαιωση κυκλοφοριας;
ετσι θα μπουκαρουν και στους οικους και θα κανουνε ελεγχους και σε εργαζομενες και σε πελατες αν εχουν δοθει τα στοιχεια τους
δεν μας σταματαγε και μας ζητουσε βεβαιωση κυκλοφοριας;
ετσι θα μπουκαρουν και στους οικους και θα κανουνε ελεγχους και σε εργαζομενες και σε πελατες αν εχουν δοθει τα στοιχεια τους
Έχεις απόλυτο δίκιο στο μόνο που θα διαφωνήσω είναι στα φώτα που είναι κόκκινα!!Αν έρθουμε στην κατάσταση να δείχνουμε ταυτότητα για να μπούμε μέσα δεν παίζει,θα έχει ξεφύγει η κατάσταση,
Έχουν ισοπεδοθει όλα,
θα χαθούν πολλοί πελάτες δεν είναι μόνο οι παντρεμένοι οι δεσμευμένοι που θα έχουν το πρόβλημα αλλα γενικά ολοι μας.
Εγώ δεν είμαι παντρεμένος αλλά αν γίνει μια στραβή, δεν θα ήθελα να το μάθουν οι φίλοι μου κ γενικά οι άνθρωποι που είναι στη ζωή μου για τις επισκέψεις μου στις κυρίες των σπιτιών με τα άσπρα φώτα..
Στο Μεταξουργείο είχε χθες βράδυ με σε ένα μπουρδελο στην Ιάσονος 39 κάτι τέτοιο με την αυλή και τα 5 μπουρδελακια, μόνο μαύρους, εγώ ήμουνα ο μόνος άσπρος. Σε κάθε σαλόνι ο ένας επάνω στον άλλο και οι διάφορες πουτανες κωλοτριβοτανε μαζι τους. Εκεί πρέπει να πάει μαζί με το αστιατρο και ο μπογιας να μαζέψει όλα τα αδέσποτα. Εκεί πρέπει να κυκλοφορεί κωρονα. Η τσατσα έξω φύλαγε τσιλιες και μάζευε τα αραπια να τα χωσει μέσα στη αυλή. Πολύ βρωμομπουρδελο αυτό το πράμα και ζητάνε και 15 ευρώ.
Εγώ δεν είμαι παντρεμένος αλλά αν γίνει μια στραβή, δεν θα ήθελα να το μάθουν οι φίλοι μου κ γενικά οι άνθρωποι που είναι στη ζωή μου για τις επισκέψεις μου στις κυρίες των σπιτιών με τα άσπρα φώτα..
Όταν ειμουν μικρός πάντα άκουγα να λενε για τα κόκκινα φωτάκια ...!!! Όταν μεγάλοΣα διαπίστωσα πως τα φώτα ήταν άσπρα !!! Ήταν τα άσπρα φώτα τελικά !!! Πέρα από αυτό σύμφωνο σε όσα λες !!Αν έρθουμε στην κατάσταση να δείχνουμε ταυτότητα για να μπούμε μέσα δεν παίζει,θα έχει ξεφύγει η κατάσταση,
Έχουν ισοπεδοθει όλα,
θα χαθούν πολλοί πελάτες δεν είναι μόνο οι παντρεμένοι οι δεσμευμένοι που θα έχουν το πρόβλημα αλλα γενικά ολοι μας.