Ρε φίλε... περιμένεις ειλικρινά κάποιος να σου απαντήσει;;; ....
Ελα φιλε σορρυ μλκια μου, τωρα διαβασα πιο πισω
Η ελπίδα τύπε πεθαίνει τελευταία!!!Ρε φίλε... περιμένεις ειλικρινά κάποιος να σου απαντήσει;;; ....
δεν ισχυουν αυτα μαλακιες ειναι δημοσιογραφικεςΑν πάντως ισχύσει αυτό που γράφανε σήμερα τα σαιτ ότι για να πας στους οίκους θα χρειάζεται να δίνεις τα στοιχεία της ταυτότητας σου και το τηλέφωνο σου για να περάσεις θα σημάνει την αρχή του τέλους για τους οίκους, θα χάσουνε μεγάλη πελατεία από παντρεμένους αρραβωνιασμενους δεσμευμένους και γενικά από άτομα που δεν θα ήθελαν να μαθευτεί κάτι τέτοιο. Προβλέπω ότι πολλές κορασίδες θα μοιράζουν καρτελάκια με τα τηλεφωνά τους στους πελάτες τους για συνάντηση εκτός οίκου!!! Και ποιος θα κάνει τον έλεγχο η Ουζμπεκα τσατσά?? Και αν εγώ δώσω όνομα Μαστακουνας Πολυδωρας με τηλέφωνο ότι νάνε που θα με βρούνε?? Είμαι προβληματισμενος!!
Αν πάντως ισχύσει αυτό που γράφανε σήμερα τα σαιτ ότι για να πας στους οίκους θα χρειάζεται να δίνεις τα στοιχεία της ταυτότητας σου και το τηλέφωνο σου για να περάσεις θα σημάνει την αρχή του τέλους για τους οίκους, θα χάσουνε μεγάλη πελατεία από παντρεμένους αρραβωνιασμενους δεσμευμένους και γενικά από άτομα που δεν θα ήθελαν να μαθευτεί κάτι τέτοιο. Προβλέπω ότι πολλές κορασίδες θα μοιράζουν καρτελάκια με τα τηλεφωνά τους στους πελάτες τους για συνάντηση εκτός οίκου!!! Και ποιος θα κάνει τον έλεγχο η Ουζμπεκα τσατσά?? Και αν εγώ δώσω όνομα Μαστακουνας Πολυδωρας με τηλέφωνο ότι νάνε που θα με βρούνε?? Είμαι προβληματισμενος!!
Δεν πρόκειται να σε εκβιάσει κανένας οι Ρωσοουζμπεκες τσατσάδες είναι πολλή εχέμυθες με καλούς τρόπουςΔυστυχώς τα πράγματα μάλλον είναι δύσκολα και οι οίκοι θα λειτουργούν διαφορετικά από ότι ξέραμε. Μια παλιά καραβάνα στο άθλημα που είναι πολλά χρόνια στο κουρμπέτι και καταξιωμένη ιερόδουλος, μου είχε πει κάποτε ότι 7 στους 10 πελάτες της ήταν παντρεμένοι. Καταλαβαίνουμε τι έχει να γίνει. Δεν είναι εφικτό να αφήνω τα πραγματικά μου στοιχεία, γιατί και τίποτε να μη συμβεί σε σχέση με τον κορονοϊό ποιος μου λέει μετά ότι δεν θα με εκβιάζουν ότι θα αποκαλύψουν τα παραστρατήματά μου με ιερόδουλες στην οικογένειά μου.
Ναι σωστός.. τη θυμάμαι...και γω μια φορά μαζί της...σε ένα βρωμερό δωμάτιο...με κατσαριδες που ρουφούσαν σπέρμα από πεταμένα προφυλακτικά στο πάτωμα...με κλιματιστικό να μοιράζεται σε δύο δωμάτια...και μια τεράστια τρύπα δίπλα του να παιρνεις μάτι στο άλλο δωμάτιο σα το Γκουσγκούνη.. μετά βέβαια πήγα και άλλαξα σάρκα.
Η κατασταση στην φυλης που περασα σημερα ειναι απελπιστικη ... τα παντα κλειστα και παντου μαυριδεροι λαθρομεταναστες. Τα μπουρδελα κρατουσαν την περιοχη ελληνικη, τωρα ειναι σαν συνοικια της καμπουλ.