seducer
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2006
- Κριτικές
- 78
- Like
- 741
- Πόντοι
- 6.135
Τι να σβήσουν ρε παλικάρι;; μόνιμοι κατοικοι είναι αυτοί... εκτός αν ξέρεις κάτι για τα κρυφά μπουρδέλα!!
Άμα τους ξέρεις τόσο καλά... πάω πάσο!
Τι να σβήσουν ρε παλικάρι;; μόνιμοι κατοικοι είναι αυτοί... εκτός αν ξέρεις κάτι για τα κρυφά μπουρδέλα!!
Δεν είμαι σαν τα μούτρα σου μαλακισμένο να τον παίζω.
Πάω μπουρδέλα!
Το μόνο πρόβλημά μου είναι μαλάκες σαν εσένα που δημοσιεύουν φωτογραφίες με τα αυτοκίνητα απ'έξω!
Αλλά τόσα ξέρεις τόσα λες παν-ηλίθιε!
Ποια μαλακία;bravo βλαχαδι .
αιντε πιες το τσαγακι σου τωρα, κανε παπαρα και το παξιμαδακι σου και αιντε να την πεσεις γιατι μας τα ζαλισες με τη μαλακια σου.
Ποια μαλακία;
Το «ταμπέλα» αντί «πινακίδα»!;!;
Ωχριά μπροστά στην δικιά σου ρε τρομπαδούρε!
Όποιος θέλει ενημέρωση για κρυφά μπουρδέλα,
του στέλνω πληροφορίες σε π.μ.
Μόνο σας παρακαλώ να δείξουμε λίγο υπευθυνότητα και πριν αποφασίσετε να μου στείλετε να κάνετε πρώτα το τεστ!! Με σεβασμό για την προσωπική σας προφύλαξη και του συναθρώπου σας!! Σας ευχαριστώ και είμαι σίγουρος οτι θα δείξουμε την σοβαρότητα που επιβάλλουν οι συνθήκες...
Στο δικό μου δε χωράει στο δικό σου κολυμπάει ρε μαλακοπίτουρα!νταξει ρε βλαχαδι ειπαμε, μη μας τα ζαλιζεις αλλο.
βαλε την ταμπελα στον κωλο σου και πανε πεσε λεμε.
Στο δικό μου δε χωράει στο δικό σου κολυμπάει
Προφανώς πολύ λιγότερο μαλάκας από εσένα!χαχαχαχαχαχα ρε c.... ειλικρινα τωρα...
εισαι πολυ μαλακας η' παρα πολυ μαλακας ?????
ρε φυγε απο δω ρε bro λεμε...
Προφανώς πολύ λιγότερο μαλάκας από εσένα!
ΜΠΟΥΑ, ΧΑ, Χα, χα!
Η δική σου μαλακία είναι απείρως μεγαλύτερη αλλά το θλιβερό είναι ότι δείχνεις ανίκανος και να την διορθώσεις....
... ή έστω να προσπαθήσεις!
Άρα είσαι και κουράδας και από πάνω!
(Πάει και το self-confidence)
ΜΠΟΥΟ, ΧΟ, Χο, χο! - τα σλανγκ σε μαράνανε μπετόβλακα!
ανικανος να σε συναγωνιστω στη μαλακια που σε δερνει ειμαι.
Αν είχες αρχίδια δεν θα κοίταζες να την σκαπουλάρεις από τις ευθύνες σου.ελα πανε πλασε κανα κουλουρακι ρε seducer λεμε.
μας πρηζεις τα αρχιδια με τις παπαριες σου βραδιατικα.
Ότι και να λες μες την πίκρα σου, εσύ αποδείχθηκες το #1 στο σπορ!
ΜΠΟΥΟ, ΧΟ, Χο, χο!
Αν είχες αρχίδια δεν θα κοίταζες να την σκαπουλάρεις από τις ευθύνες σου.
ΜΠΟΥΑ, ΧΑ, Χα, χα!
Και είμαστε ακόμα στην Τρίτη μέρα, μείνε στο σπίτι!!
Σε φτύνουν και λες ψιχαλίζει...επειδη λες παιδικα σε βαρεθηκα και επειδη επισης εχω πρωινο ξυπνημα λογω δουλειας,
Δεν το αλλάζω - με εκφράζει!αλλαξε αυτο που εχεις βαλει "Σκλήρυνση κατά Κάβλας"
σε
"Σκλήρυνση κατά Βλακειας" η' καλυτερα "Σκλήρυνση κατά Μαλακειας",
Δεν είμαι τρομπαδούρος!βαλε καμια ταμπελα ακομα στον κωλο σου να ισιωσεις και τα ξαναλεμε μπουρτζο.
απο απλη περιεργεια, γιατι η cια να ηθελε τον περιορισμο της αντρικης ομοφυλοφιλιας???
Έγραψες χαχαχαΚαι που να δεις.. την 7η μέρα θα βγαίνουν στα μπαλκόνια και θα χειροκροτούν τις πουτάνες ώστε να ξανά επιστρέψουν στα μπουρδέλα!
Και που να δεις.. την 7η μέρα θα βγαίνουν στα μπαλκόνια και θα χειροκροτούν τις πουτάνες ώστε να ξανά επιστρέψουν στα μπουρδέλα!