γεια σας συναδελφοι στη καβλα
εγω θελω απλα να αναφερω οτι δοκιμασα την ρουμπι ουγγαρεζα κατα δηλωση της στο 86β απογευμα και βραδυ
και εχω να πω οτι η κοπελα ειναι παντα με χαμογελα σαλονι και δωματιο. η πιπα δεν ειναι τιποτα οπως γενικα
σε φυλης και μεταξι αν και πηγαινω σε συγκεκριμενα 1 2 δελα εκει, ειτε βαριουνται να κανουν πιπα
ή καποιος γκουρου τυ ερωτα τους εχει πει οτι η πουτσα δεν ειναι απο σαρκα αλλα απο ατσαλι του γουλβεριν
και πρεπει να της φερονται με ιδιαιτερη αγριοτητα και δυναμη !!!
κατα τα αλλα ειναι υπομονετικη με πολυ ωραιο δερμα και διαθεση να σε ικανοποιησει.
για μενα το καλυτερο σερβις αυτη τη στιγμη (αν σας αρεσει η εμφανιση ) ειναι η αλεξανδρα χωματιανου.
ετσι πρεπει να ειναι το σερβις για να αξιζει το εικοσαρι και οχι να κοιτανε ρολοι πριν το τεταρτο.
γενικα απογοητευση στην πιατσα καλες γενικα (εμφανισιακα ) παρουσιες αλλα το σερβις ειναι κατω του μετριου και θελει ψαξιμο και ιδρωτα .... για 10 λεπτα ηδονης....
ηθελα να ρωτησω για την αναστασια απο
Διδυμου 27 και ελλης που ηταν παλια νταρντανοχοντρη. και αν εχει κανεις νεο για την καβλουσκα νικη απο κολωνου υπογα ... ο ουκρανος τσατσος μου λεει πως εχει εξαφανιστει και δεν σηκωνει τηλεφωνα αλλα ετσι εκανε και πριν τα χριστουγεννα για κανα μηνα και ξαναρθε!!!
α να ξεχασα να σας αναφερω για ενα νεο 19 χρονο αλβανακι μελαχρινο που βρηκα στο 74 φ δεξια μετα τα μεσανυχτα την προηγουμενη παρασκευη και ηταν συνεργασημο αλλα λιγο παγωμενο και φοβοταν αν δεν εβαζα καποτα.... αυτα τα ολιγα...