Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 185 άτομα (8 μέλη και 177 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Εγω φερνω δικες μου καποτες που ειναι πιο βολικες αλλα οι περισσοτερες δεν με αφηνουν να τις χρησιμοποιησω απο φοβο μηπως ειναι τρυπιες. Μετα μου φορανε την κινεζικη λαθος και χρειαζεται να τη διορθωσω στη μεση του γαμισιου για να μη φυγει.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.393
Πόντοι
4.006
Αυτό το έχω παρατήρηση και εγώ πήτερ όταν πήγα με δίνεις μου καποτες ..αυτό φοβούνται μήπως τις έχουμε τρύπιες...Άλλη όρεξη δεν έχουμε να τρύπα με καποτες γιατί ; Για να τις γκαστρώσουμε ;

streetwalker

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2007
Κριτικές
3
Like
201
Πόντοι
66
Αυτό το έχω παρατήρηση και εγώ πήτερ όταν πήγα με δίνεις μου καποτες ..αυτό φοβούνται μήπως τις έχουμε τρύπιες...Άλλη όρεξη δεν έχουμε να τρύπα με καποτες γιατί ; Για να τις γκαστρώσουμε ;

Είναι πολύ εύκολο να τρυπήσεις μια καπότα, χωρίς καν να την ανοίξεις, με την μύτη μιας σύριγγας.
Η εργαζόμενη ούτε που θα καταλάβει την διαφορά (εκτός και να της βάλει νερό ή την φουσκώσει, αλλά έτσι θα την καταστρέψει).

Όσο για τον Χατσούμι με τους κρεμπιέδες, χαίρω πολύ, χέζουν οι αρκούδες στο δάσος;
Ανά πάσα δεδομένη στιγμή, αν δεν υπάρχει επιφυλακή λόγω συγκλονιστικών γεγονότων (πχ. τότε που είχαν πιάσει την οροθετική ρωσίδα ιερόδουλη), χαλαρά το 80% των εργαζομένων μπορεί να κάνει ακάποτα με το ανάλογο κίνητρο. Έχω στο μυαλό μου δύο περιπτώσεις σε περιφερειακά της Φυλής, ας γουι σπικ, που αν σκάσεις με πενηντάρι και αφήσεις διακριτικά τα ρέστα στο κομοδίνο, θα στο προτείνουν και μόνες τους (ονόματα να μην λέμε, υπολήψεις να μην θίγουμε).

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Να προσθέσω...
Και όχι μόνο της Μπιουτί, ούτε βγάζω τον εαυτό μου απ έξω. Πόσες φορές δεν έχω πάει με κάποια εταίρα και την επόμενη έχω πει: εγώ πήγα με αυτή  :think:  :grin:

Ενταξει μωρέ κι εσύ...

Καμία φορά θέλουν να τους τα λες ωραία
οι συναγωνιστές.
Θέλουν να βλέπεις με τα δικά τους μάτια.

Και μιλάω γενικά...

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
Δέχομαι την αντίθετη άποψη, αλλά όχι να εξευτελίζεις τον άλλον ακόμα και αν έχεις δίκιο. Είσασθε για τον πούτσον και λυπάμαι πραγματικά που έγραφα εδώ για να βοηθήσω κόσμο. Δεν εκνευρίστηκα καθόλου με αυτά που είπατε, απλά κατάλαβα το πόσο τρόμπες είστε. Εγώ θα είμαι στην πιάτσα να ρίχνω κρεμπιέδες και εσείς θα κάνετε 69 και θα νομίζετε ότι γλυφετε μουνόζουμα, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι τα χύσια μου   :wanker: :2funny:

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
η ανρωπινη ηλιθιοτητα στο μεγαλειο της... ποιον βοηθας ρε καραγκιοζη? μεγαλο το εργο σου
Ενώ εσύ με 20 μηνύματα έχεις ακόμα μεγαλύτερο έργο! Ε ρε κάτι μαλάκες που έχει το site  :headbang:

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Έχω στο μυαλό μου δύο περιπτώσεις σε περιφερειακά της Φυλής, ας γουι σπικ, που αν σκάσεις με πενηντάρι και αφήσεις διακριτικά τα ρέστα στο κομοδίνο, θα στο προτείνουν και μόνες τους (ονόματα να μην λέμε, υπολήψεις να μην θίγουμε).

Αυτές μπορεί να είναι χημικοί.

Να έχουν χημεία με όλους! Χο-χο!

Πάντα πίστευα οτι στην Φυλής για να πάρεις απλά καλό σέρβις (δεν μιλάω για ακάποτα) πρέπει να είσαι "καλό παιδί"
ή να ακουμπάς (παραπάνω) μαρούλι.

Ακόμα το πιστεύω...

Κι ειδικά τώρα που σχεδόν όλοι είναι απογοητευμένοι όπως διαβάζω
εδώ και καιρό!

• Like
Αντιδράσεις: Gingos

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Δέχομαι την αντίθετη άποψη, αλλά όχι να εξευτελίζεις τον άλλον ακόμα και αν έχεις δίκιο. Είσασθε για τον πούτσον και λυπάμαι πραγματικά που έγραφα εδώ για να βοηθήσω κόσμο. Δεν εκνευρίστηκα καθόλου με αυτά που είπατε, απλά κατάλαβα το πόσο τρόμπες είστε. Εγώ θα είμαι στην πιάτσα να ρίχνω κρεμπιέδες και εσείς θα κάνετε 69 και θα νομίζετε ότι γλυφετε μουνόζουμα, ενώ στην πραγματικότητα θα είναι τα χύσια μου   :wanker: :2funny:

Άψογος!Ελπίζω στην βασική τιμή...

Hatsumi

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
17
Like
2.015
Πόντοι
496
ρε ηλιθιε ουτε μια ερωτηση δεν απαντας? τι να συζητησει κανεις μαζι σου...

ποιον βοηθας με το να μας πεις οτι γαμησες ακαποτα? κρατα τη βλακεια για τον εαυτο σου
Σε βουλωσα αποβρασμα της κοινωνίας. Τράβα κοιμήσου γιατί σε λίγο θα ξυπνήσεις για να πας Μεταξουργείο να πάρεις την δόση σου

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Αυτές μπορεί να είναι χημικοί.

Να έχουν χημεία με όλους! Χο-χο!

Πάντα πίστευα οτι στην Φυλής για να πάρεις απλά καλό σέρβις (δεν μιλάω για ακάποτα) πρέπει να είσαι "καλό παιδί"
ή να ακουμπάς (παραπάνω) μαρούλι.

Ακόμα το πιστεύω...

Κι ειδικά τώρα που σχεδόν όλοι είναι απογοητευμένοι όπως διαβάζω
εδώ και καιρό!
Σύμφωνο στο πρώτο. Από προσωπική εμπειρία εμπειρία στην φυλής και πέριξ κάποιες πουτανες κοιτάνε και την συμπεριφορά, ιδιαίτερα οι μιλφ.

Τώρα για λεφτά, εγώ προσωπικά ούτε σεντ παραπάνω και ας μου έχει κάνει καμία κοπέλα έξτρα πρόγραμμα.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Σύμφωνο στο πρώτο. Από προσωπική εμπειρία εμπειρία στην φυλής και πέριξ κάποιες πουτανες κοιτάνε και την συμπεριφορά, ιδιαίτερα οι μιλφ.

Τώρα για λεφτά, εγώ προσωπικά ούτε σεντ παραπάνω και ας μου έχει κάνει καμία κοπέλα έξτρα πρόγραμμα.

Το καλό παιδί ήταν σε εισαγωγικά...

Κατάλαβα πάντως τι εννοείς.

Όσον αφορά το δεύτερο από εμένα έχεις μπράβο όχι για μάστερ γαμιαδες και τέτοια αλλά επειδη δεν είσαι θύμα.
Δεν γίνεται φίλε μου να λεει η άλλη "σιγά τα λεφτά που παίρνουμε". Κάτι που λένε
σε όλες τις περιοχές ορισμένες για να μην νομίζετε οτι το πάω αλλού.
Εμεις στα μπουρδελα πάμε για εμάς.
Αν δεν έχει δουλειά, τι με νοιάζει εμένα;

Χέστηκα!!!

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666

clonarius

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Φεβ 2018
Κριτικές
28
Like
20.729
Πόντοι
5.946
Χθες το βραδάκι δοκίμασα στο Φυλής 84Α την Μπιούτι την Αφρικάνα μετά τα καλά λόγια που είχα ακούσει. Πριν μπω την περίμενα στο σαλόνι να βγει απο το δωμάτιο. Μόλις βγήκε χαιρέτισε εμένα και έναν πορνοπαππού δια χειραψίας και φιλιού στο μάγουλο. Ο πορνοπαππούς δεν έχασε την ευκαιρία και της χουφτωσε την κωλάρα. Εγώ ήμουν πιο συγκρατημένος γιατί είχα αποφασίσει ότι θα έμπαινα μέσα. Στο δωμάτιο δεν παίχτηκε κάτι το τρελό. Ρούφηξα λίγο τις μεγάλες βυζάρες της, μετά μου πήρε μέτρια ακάποτη πίπα και μου είπε να μην χύσω στο στόμα της. Της είπα να γλυψει τα μπαλάκια μου και δεν το έκανε, απλα τα χάιδευε με το χέρι της. Παίχτηκαν τρεις στάσεις χωρίς συμμετοχή από την κοπέλα και σε φιλιά στο στόμα αρνήθηκε. Μια τυπική κατάθεση εν ολίγοις...
Σήμερα το μεσημέρι παίχτηκε ακάποτος κρεμπιές με μια κοπέλα του 20ρικου που γνωριζόμαστε καιρό. Ξεκινήσαμε με προφυλακτικό, αλλά όταν την είχα στα τέσσερα την ενημέρωσα ότι θέλω να χύσω μέσα της. Αυτή μου έδωσε το πράσινο φως και λίγο πριν χύσω αφαίρεσα το προφυλακτικό και μετά από λίγες σπρωξιές κατέθεσα μέσα της. Φυσικά την επόμενη φορά θα συνεχίσουμε τον ρομαντισμό από την αρχή της συνεδρίας μιας και γνωριζόμαστε καλύτερα.

την επόμενη φορά ακα κώλο μεγάλε... εκεί θα φανεί πόσο καλά γνωρίζεστε!!

quaresma17.6

Ανώτατος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2017
Κριτικές
50
Like
9.425
Πόντοι
12.436
Το καλό παιδί ήταν σε εισαγωγικά...

Κατάλαβα πάντως τι εννοείς.

Όσον αφορά το δεύτερο από εμένα έχεις μπράβο όχι για μάστερ γαμιαδες και τέτοια αλλά επειδη δεν είσαι θύμα.
Δεν γίνεται φίλε μου να λεει η άλλη "σιγά τα λεφτά που παίρνουμε". Κάτι που λένε
σε όλες τις περιοχές ορισμένες για να μην νομίζετε οτι το πάω αλλού.
Εμεις στα μπουρδελα πάμε για εμάς.
Αν δεν έχει δουλειά, τι με νοιάζει εμένα;

Χέστηκα!!!
Αν δίνεις συγχαρητήρια σε κάποιον επειδή κάνει το ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος.

Η φράση "σιγά τα λεφτά που παίρνουμε" μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνω γιατί προσωπικά ΧΈΣΤΗΚΑ αν βγάζουν πολλά ή λίγα.

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν δίνεις συγχαρητήρια σε κάποιον επειδή κάνει το ΑΥΤΟΝΌΗΤΟ σημαίνει ότι κάτι πάει λάθος.

Η φράση "σιγά τα λεφτά που παίρνουμε" μπορεί να μεταφραστεί με πολλούς τρόπους, αλλά δεν χρειάζεται να το κάνω γιατί προσωπικά ΧΈΣΤΗΚΑ αν βγάζουν πολλά ή λίγα.

Ακόμα πιο έξυπνη διατύπωση!

Και ξανά συγχαρητήρια!

Περαιτέρω σχόλιό μου
θα ήταν πλεονασμός...

Συγχαρητήρια και σε όλους όσους βοηθούν στην ενημέρωση της κατουρημένης πιάτσας...

zipas

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
571
Πόντοι
81
τ λιζακι τ μοντελε φυλής 54-56 νομίζω έβγαλε κανένας γουστα..;;
Πολύ όμορφη αλλά πεθαμένη μέσα..

• Like
Αντιδράσεις: tnt60

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Φυλής λίγα απο δεύτερη βάρδια...

Φυλής 65 όροφος - Εμμανουέλα μελαχρινή με ωραίο κορμί, μικρό βυζί και ρώγες μακαντέμια.
Με αυτά παλεύει και ένα γλυκό πρόσωπο καναρινιού. Ελ.στοματικό. Την έχω βαρεθεί.

Ααααα! Η Χριστίνα η κοντοπούτανη γυφτο-φολάρα δεν είναι εκεί;;;

Φυλής 84 ισόγειο - Σόνια γνωστή κι ως νυφίτσα σύμφωνα με το έξοχο σχόλιο του γίγαντα kolonoskopos.
Ελ.στοματικό και έφυγα πριν με αρπάξει και με σύρει στα ενδότερα με την τσιριχτή φωνή της.
Άβυζη αλλά με κωλάρα.

Φυλής 59 - Άννα η αδιάφορη κοντή με το μηδενικό σαλονάρισμα και τα κρεμαστά βυζιά.
Ελ.στοματικό και κώλος.

Φυλής 65 ισόγειο -  Έλλη η φαρδοκώλα μελαχρινή φόλα με ελ.στοματικό.
Μαζί της η Σίντυ αραπίνα τσουπωτή με απλό πρόγραμμα.

Φυλης 86  ισόγειο - Λάουρα η ξανθιά τσουπωτή φόλα με ελ.στοματικό.
Δεν έδινε και κώλο αυτή ρε μάγκες;
ή είναι τόσο καλή τελικά που οι πελάτες χύνουν μόλις την βλέπουν και το σταμάτησε;

Φιλιππίδου 11 αριστερό - Σόνια ξανθιά κοντή, λεπτή κι ευλύγιστη.
Χάνει σε θηλυκότητα αλλά τουλάχιστον προσπαθεί αντί να ροχαλίζει όπως άλλες. Ελ.στοματικό.

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
τ λιζακι τ μοντελε φυλής 54-56 νομίζω έβγαλε κανένας γουστα..;;
Πολύ όμορφη αλλά πεθαμένη μέσα..

Δεν λες που δεν πήρες την Αουρεοροραοορόρα;;;

Εκεί να δεις! Δουλεύει ακόμα αυτή; Καλά πως στέκεται ανάμεσα στις υπόλοιπες;
Για μια φορά και τέρμα. Είχα κι έναν γνωστό ναυαγό θυμάμαι που την είχε πάρει
3 φορές για μισάωρο 60 ευρώ (τόσο μαλάκας που ούτε διεκδίκησε δώρο λίγο χρόνο παραπάνω)
και βγήκε και χαστούκιζε την καράφλα του. Καλά να πάθει!  

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom