Νέα

Hot Ημερήσια ενημέρωση για μπουρδέλα!

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 321 άτομα (20 μέλη και 301 επισκέπτες)

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
ποια αλινα ρε φιλε, το γνωστο μουνετο της "μοντελοαλυσιδας" που οταν εγινε το μπραφ χαθηκε, η' καμια σχεση ????

Αυτά τα μπραφ ας μην τα συζητήσουμε καλύτερα, Αλίνα από 54 Α Β, πολύ ωραίο μωρό, ξανθό, με σώμα λαμπάδα, Ρωσοκατάσταση.... 2 φορές την είδα, πρώτη που μπήκα, δεύτερη με την άθλια υπηρεσία, επόμενη δεν υπήρξε.
Η Αλίνα σε αντίθεση με τις άλλες δύο ήταν παρών στην μαλακία της υπηρεσίας. Την ώρα που σαλονάριζε για δεύτερη φορά ενώ περίμενα να μπω, ανεβαίνει συναγωνιστής απ τα σκαλιά, ανοίγει την πόρτα, η υπηρεσία σαν να μην υπάρχουμε παρουσιάζει την κοπέλα και λέει θα περάσετε; λέει αυτός ναι, λέει αυτή περάστε, έμεινα μαλάκας. Της λέω καλά εμείς περιμένουμε και λέτε σε αυτόν που ήρθε τώρα περάστε; Μπροστά η Αλίνα, αα λέει δεν κατάλαβα συγνώμη, εγώ έφυγα φυσικά για να καταλάβει.
Το ίδιο πράγμα τρεις φορές, με μόνη διαφορά ότι στις άλλες δύο δεν ήταν η κοπέλα μπροστά να δει την μαλακία που έκανε η υπηρεσία, πχ εχθές βγήκε η κοπέλα και είδε 15 άτομα στο σαλόνι, δεν είδε ποιος ήρθε και πότε ήρθε. Οπότε θα της είπαν ένας κομπλεξικός ήταν και παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο.
Εγώ πιστεύω ότι η Αλίνα πολύ πιθανών να τσακώθηκε με την υπηρεσία και γι αυτό να έφυγε, πραγματικά στην θέση της θα έβριζα την υπηρεσία, άσχημα κιόλας.
Ας αφήσουμε τα μπουρδέλα, πάμε να πάρουμε σουβλάκια, έρχεται η σειρά σου να παραγγείλεις, εκείνη την  ώρα σκάει άλλος από πίσω σου και του λένε κύριε τι θα πάρετε; Άμα τους το έκαναν αυτό θα τους άρεσε; Πιστεύω πως όχι, αλλά όταν το κάνουν δεν πειράζει.  

• Like
Αντιδράσεις: tnt60
Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Γεμισαμε απο Ταυλανδες και Λατινες :headbaning2:
καμια γυφτισσα απο Αλβανια,Ρουμανια,Βουλγαρια θα ερθει επιτελους :think: :S :S :S
Τέτοιο ιστορικό χαμηλό επίπεδο και χαλί στην πιάτσα κανείς δεν θυμάται να υπήρξε ποτέ στο παρελθόν με ποτέ 20€ο 7-8 λεπτά στο δωμάτιο,10€ο4-6 λεπτά το πολύ.

Συνελληνες πάρτε το χαμπάρι το αγοραίο σεξ έγινε είδος πολυτελείας αν τα σκάσεις χοντρά θα ευχαριστηθεις διαφορετικά γίνεσαι ένα με την μάζα που βλέπετε να κυκλοφορεί σε όλο το μήκος και πλάτος της Αχαρνών.

Κάνω έκκληση προς τους συναδέλφους μέλη να γράφετε κριτικές βοηθάτε κόσμο που παρακολουθεί το σάιτ αλλά και όλους μας

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456
Γεμισαμε απο Ταυλανδες και Λατινες :headbaning2:
καμια γυφτισσα απο Αλβανια,Ρουμανια,Βουλγαρια θα ερθει επιτελους :think: :S :S :S

Και καμμιά κουτσή! (λέγεται ότι στα όρθια κάνουν τα καλύτερα γαμήσια επειδή κάνουν τσαχπίνικα κουνήματα).

Mitsos_35

Μέλος
Εγγρ.
5 Σεπ 2019
Κριτικές
2
Like
410
Πόντοι
26
Τέτοιο ιστορικό χαμηλό επίπεδο και χαλί στην πιάτσα κανείς δεν θυμάται να υπήρξε ποτέ στο παρελθόν με ποτέ 20€ο 7-8 λεπτά στο δωμάτιο,10€ο4-6 λεπτά το πολύ.

Συνελληνες πάρτε το χαμπάρι το αγοραίο σεξ έγινε είδος πολυτελείας αν τα σκάσεις χοντρά θα ευχαριστηθεις διαφορετικά γίνεσαι ένα με την μάζα που βλέπετε να κυκλοφορεί σε όλο το μήκος και πλάτος της Αχαρνών.

Κάνω έκκληση προς τους συναδέλφους μέλη να γράφετε κριτικές βοηθάτε κόσμο που παρακολουθεί το σάιτ αλλά και όλους μας
Ο πικεριστης πιτερ βαν νορδεν εκανε καποτε την αρχη,αλλα τον φαγανε,σωπασε και αυτος οπως σωπαζουν τα κερτελ του μεξικου τους ανωτερους της κυβερνυσης δινοντας τους δεκαδες χιλιαδες δολλαρια,αυτος ξεκινησε επανασταση,σαν αποχη απο τους οικους,και ξαφνικα σταματησε,ισως να πηρε τιποτα μιζες...

brujeria69

Σπουδαίος
Εγγρ.
25 Φεβ 2014
Κριτικές
34
Like
3.817
Πόντοι
2.846
Ξέρω 5-6 της περιοχής που ανταποκρίνονται σε αυτά τα χαρακτηριστικά αλλά σε κάθε μία
λείπει ένα όπως τα περιγράφεις. Πιθανόν να είναι όντως καινούργια.
Μήπως δεν έχει δουλειά στο Κνίδου και πήγε καμιά εκεί;
Μόνο στο Κνίδου σκάνε τέτοια "κελεπούρια". Α πα πα πα...

Περί Τατιάνας, το μόνο που έχω να πω είναι πέραν του ότι είναι πολύ καλή
όπως έχω συμφωνήσει πρόσφατα, θυμάμαι ότι έχει ξαναδουλέψει εκεί και δεν ερχόταν σερί.
Τώρα αν δεν θυμάμαι καλά τι να σας πω; είναι ορισμένες που δεν δουλεύουν σερί στα μαγαζιά.
Έρχονται όποτε θέλουν ή μπορούν και κάθονται λίγο ή όσο θέλουν.
Θα δείξει.
Αν δεν κάνω λάθος, αυτή η gilf που τίμησα στο Ιάσωνος -2 ισόγειο, λέγεται Μόνικα, αλλά δεν είμαι απολύτως βέβαιος, διότι ένιωσα έντονα cult συναισθήματα όταν την είδα  :rockon: :rockon: :rockon: Η τσατσά είπε ότι είναι καινούρια, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Πάντως, ήταν μια από τις πιό hardcore καταστάσεις που έχω βιώσει  :headbaning1: :headbaning2: Ανέβασα κριτική ως Brujeria

Εγγρ.
21 Δεκ 2017
Κριτικές
103
Like
13.512
Πόντοι
7.666
Ο πικεριστης πιτερ βαν νορδεν εκανε καποτε την αρχη,αλλα τον φαγανε,σωπασε και αυτος οπως σωπαζουν τα κερτελ του μεξικου τους ανωτερους της κυβερνυσης δινοντας τους δεκαδες χιλιαδες δολλαρια,αυτος ξεκινησε επανασταση,σαν αποχη απο τους οικους,και ξαφνικα σταματησε,ισως να πηρε τιποτα μιζες...
Δεν ξέρω τι σημαίνει το σχήμα λόγου <<Πικεριστης>>πάντως ακούγεται ιδιαίτερα αστείο τώρα για μίζες και τέτοιες ιστορίες δεν αφορούν τους πόλλους που διαβάζουν και γράφουν εδώ.
Επαναλαμβάνω και πάλι γράφετε την εμπειρία με κάθε κοπέλα σε κριτικές είναι το Βασικό στοιχείο που βοηθά να διαμορφώσουμε εικόνα για τις κοπέλες που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε

Wolfman 42

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2019
Like
2.387
Πόντοι
456

Ίσως να είναι αυτός που βάζουν οι τσατσές παρακάμπτοντας όσους περιμένουν στη σειρά για να μπουν ή να του επιτρέπουν να παραμένει στο δωμάτιο για 15 λεπτά αντί για 10 (i.e bonus time 50%).

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.502
Πόντοι
27.261
Αυτά τα μπραφ ας μην τα συζητήσουμε καλύτερα, Αλίνα από 54 Α Β, πολύ ωραίο μωρό, ξανθό, με σώμα λαμπάδα, Ρωσοκατάσταση.... 2 φορές την είδα, πρώτη που μπήκα, δεύτερη με την άθλια υπηρεσία, επόμενη δεν υπήρξε.
Η Αλίνα σε αντίθεση με τις άλλες δύο ήταν παρών στην μαλακία της υπηρεσίας. Την ώρα που σαλονάριζε για δεύτερη φορά ενώ περίμενα να μπω, ανεβαίνει συναγωνιστής απ τα σκαλιά, ανοίγει την πόρτα, η υπηρεσία σαν να μην υπάρχουμε παρουσιάζει την κοπέλα και λέει θα περάσετε; λέει αυτός ναι, λέει αυτή περάστε, έμεινα μαλάκας. Της λέω καλά εμείς περιμένουμε και λέτε σε αυτόν που ήρθε τώρα περάστε; Μπροστά η Αλίνα, αα λέει δεν κατάλαβα συγνώμη, εγώ έφυγα φυσικά για να καταλάβει.
Το ίδιο πράγμα τρεις φορές, με μόνη διαφορά ότι στις άλλες δύο δεν ήταν η κοπέλα μπροστά να δει την μαλακία που έκανε η υπηρεσία, πχ εχθές βγήκε η κοπέλα και είδε 15 άτομα στο σαλόνι, δεν είδε ποιος ήρθε και πότε ήρθε. Οπότε θα της είπαν ένας κομπλεξικός ήταν και παρεξηγήθηκε χωρίς λόγο.
Εγώ πιστεύω ότι η Αλίνα πολύ πιθανών να τσακώθηκε με την υπηρεσία και γι αυτό να έφυγε, πραγματικά στην θέση της θα έβριζα την υπηρεσία, άσχημα κιόλας.
Ας αφήσουμε τα μπουρδέλα, πάμε να πάρουμε σουβλάκια, έρχεται η σειρά σου να παραγγείλεις, εκείνη την  ώρα σκάει άλλος από πίσω σου και του λένε κύριε τι θα πάρετε; Άμα τους το έκαναν αυτό θα τους άρεσε; Πιστεύω πως όχι, αλλά όταν το κάνουν δεν πειράζει. 

μηπως εννοες την λιζα ???

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
η Μαρια που ειναι τωρα Λεωνιδου ξεκινησε απο Περδικα 3,για αυτο μαλλον το μπερδεμα :S :S :S

Είναι διαφορετικά παχυδερμα.
Όταν είναι η μία Λεωνίδου ισόγειο η άλλη είναι Περδίκας δεξι με την ξανθιά  Αλεξανδρα.
Ή δεύτερη ειναι εκεί σχεδόν όλη την μέρα.
Τώρα θα ξαναμπερδευτει ο κοκός.
Εκτός αν τα τσατσοειδη αλλάζουν ονόματα.

Επαναλαμβάνω και πάλι γράφετε την εμπειρία με κάθε κοπέλα σε κριτικές είναι το Βασικό στοιχείο που βοηθά να διαμορφώσουμε εικόνα για τις κοπέλες που θα θέλαμε να δοκιμάσουμε

Δεν θα εγκριθούν όλες...οπότε εδώ καλύτερα. Και κάποιες σίγουρα δεν θες να τις δοκιμάσεις. Συνήθως μόλις σε χτυπάει
ο αέρας βγαινοντας, σε λούζει κρύος ιδρώτας. Μετά θες να ξαναπας και μπορεί και να πας ή όχι. Νιώθεις σαν παγωτό με ανάμεικτες γεύσεις.

Ημεδαπος

Σπουδαίος
Εγγρ.
14 Σεπ 2017
Κριτικές
35
Like
7.402
Πόντοι
3.436
Αρχικά να ευχαριστήσω όσους απάντησαν στην ερώτηση μου για την ντεμυ από ταιλανδυ,
Πήγα τώρα το απόγευμα στο μεταξουργειο για τσάρκα,
το επίπεδο έχει πέσει πάρα πολύ από που να αρχίσω που να τελειώσω,
από την αλλη τόσα σπίτια αν τα γυρίσεις όλα κ μόνο με τα στατιστικά κάποια θα βρεις κοντά στα δικά σου γούστα,
Παλιά ήταν αλλιώς έβλεπες αρκετά καλά κομμάτια κ προβληματιζωσουν που να πας..

tnt

Μέγας
Εγγρ.
27 Ιουν 2019
Like
12.641
Πόντοι
3.506
Αν δεν κάνω λάθος, αυτή η gilf που τίμησα στο Ιάσωνος -2 ισόγειο, λέγεται Μόνικα, αλλά δεν είμαι απολύτως βέβαιος, διότι ένιωσα έντονα cult συναισθήματα όταν την είδα  :rockon: :rockon: :rockon: Η τσατσά είπε ότι είναι καινούρια, αλλά δε σημαίνει ότι είναι και αλήθεια. Πάντως, ήταν μια από τις πιό hardcore καταστάσεις που έχω βιώσει  :headbaning1: :headbaning2: Ανέβασα κριτική ως Brujeria

Η μόνη Μονικα που ηξερα στην περιοχή ως καλτ ήταν μία με γαμψη μύτη που οδηγούσε.
Άλλη δεν μου έρχεται τώρα.

kolonoskopos83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Like
1.758
Πόντοι
216
Καλησπέρα αλάνια!

Θα γράψω τώρα διότι τώρα γύρισα απ τη βόλτα.

Σε ελάχιστα που πήγα περί ώρας 20:00. Κατηφόρισα την πλατεία Βικτορίας...

Φυλής 54 Α νομίζω, ήταν μια Άννα αδιάφορη για εμένα...
Φυλής 54 Β ήταν μια Χριστίνα, επίσης αδιάφορη..
Φυλής 56 Αλίνα, πολύ ωραίο μωρό, είχε κόσμο δυστυχώς, η υπηρεσία εκεί κοιμόταν όρθια.... εκνευρίστηκα.... έφυγα ενώ ήθελα να περάσω. Μετά πήγα

φυλής 65 Β, Χριστίνα η μελαχρινή, όχι η ξανθιά με το μεγάλο στήθος. Πάνω βαριόμουνα να ανέβω, ούτως η άλλος δεν υπήρχε λόγος. Οπότε κατέληξα

Φυλής 71 Α, Ρόξη και Νικόλ, με την ρόξι να έχει σγουρίνει το μαλλί. Μονόδρομος λοιπόν η Ρόξη για εμένα. Πέρασα καλύτερα απ την πρώτη φορά...

Αααα, αυτά τα 54 μπορεί να γράφω μαλακίες, δεν γράφουν νούμερα και δεν είμαι σίγουρος αν είναι ακριβώς έτσι. Οι κοπέλες πάντως εκεί γύρο είναι.

Αυτά τα ολίγα, καληνύχτα!  :hi:

Τότε ήταν η τελευταία φορά που την είδα. Μετά τέλος, δεν ξέρω ποια εννοείς εσύ, μου φαίνεται αυτή που λέω εγώ είναι παλιά σχετικά, αλλά έχει χαθεί από τότε.

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
Μήπως ξέρει κανείς αν η Νανσυ, η μιλφαρα  με τα κοντά μαλλιά και την κωλαρα που δουλεύει στο Λιοσίων 79β και πιο παλιά στο Αλκαμένους είναι καλή; Αξίζει η δοκιμή;

καλή είναι, αξίζει

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.766
Πόντοι
7.195
Ίσως να είναι αυτός που βάζουν οι τσατσές παρακάμπτοντας όσους περιμένουν στη σειρά για να μπουν ή να του επιτρέπουν να παραμένει στο δωμάτιο για 15 λεπτά αντί για 10 (i.e bonus time 50%).

γι αυτό λέμε αν το πουρμπουάρ στην κοπέλλα είναι πλημέλλημα στην τσατσά είναι κακούργημα

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
70.968
Πόντοι
41.129
Την ώρα που σαλονάριζε για δεύτερη φορά ενώ περίμενα να μπω, ανεβαίνει συναγωνιστής απ τα σκαλιά, ανοίγει την πόρτα, η υπηρεσία σαν να μην υπάρχουμε παρουσιάζει την κοπέλα και λέει θα περάσετε; λέει αυτός ναι, λέει αυτή περάστε, έμεινα μαλάκας. Της λέω καλά εμείς περιμένουμε και λέτε σε αυτόν που ήρθε τώρα περάστε; Μπροστά η Αλίνα, αα λέει δεν κατάλαβα συγνώμη, εγώ έφυγα φυσικά για να καταλάβει.

Tυπε οπως μας τα λες δεν εχεις δικαιο... δηλαδη σαλοναρισε μια φορα η κοπελα και δεν περασες δωματιο, περιμενες να την ξαναδεις ..
Την δευτερη φορα που σαλοναρισε αποφασισες οτι ηθελες να περασεις δωματιο αλλα σε προλαβε καποιος πιο αποφασισμενος απο εσενα.
Δηλαδη αμα κατσεις κανα μισαωρο στο σαλονι και βλεπεις την κορασιδα να σαλοναριζει δεν πρεπει να περασει αλλος πριν απο εσενα
μεχρι να παρεις αποφαση εσυ αν περασεις γιατι ετσι σου εχει παρει τη σειρα ?   :S :S :S  :think: :think: :think:

papaphilips

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
26 Ιουλ 2018
Κριτικές
126
Like
51.502
Πόντοι
27.261
Τότε ήταν η τελευταία φορά που την είδα. Μετά τέλος, δεν ξέρω ποια εννοείς εσύ, μου φαίνεται αυτή που λέω εγώ είναι παλιά σχετικά, αλλά έχει χαθεί από τότε.

ρε φιλε μου γραφεις για ενα μηνα πριν ????
χαχαχαχαχαα... νταξει, αντε γεια λεμε... οτι να'ναι.

Δείτε τα όλα τα  μπουρδέλα  και τα  studio  της Αθήνας στον κατάλογο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom